58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Sajna, nem tudok maradni. Lentebb írtam, hogy átmeneti lehetőséget kaptam egy számtechteremből.
    Ha minden rendben lesz, akkor 1-2 hónap és rendbe jövök anygailag, osztan lesz itten hadd-el-hadd: jövök otthonról, nettel :)))
  • takysoft
    Hali, üdv újra közöttünk. tőbbé ne tűnj el!
  • uv
    bundesliga háré, csak elől is hosszú mi legalább vettük a fáradtságot, hogy rákenjünk egy kiló zselét és betupírozzuk. egy hétig hozzá sem kelletnyúlni, csak ha nagyon viszketett...
  • IMYke2.0.0.0
    Mármint: a Bon Jovi frizurát majmolókon. A zenével gond nem volt, bár nekem már akkoriban is a gépzene jött be :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy hiányoznak a parázs kis dialógusok...!
    Hát, ah másért nem is, azokért érdemes lesz úgy látom néhány régi oldalra felnéznem, ha tudok.
    ibrik nagyon jól teszi, ossza csak a nyúbíkat, gondolom, meg is érdemlik - sajna, a valóságban is ez az új generáció simán megkaphatja a "de" előtagot... az utcákon amit látok az bőven elég egy lenéző mosolyra.
    Amitől leginkább falnak megyek ezek az emo-sok. Hát azok készek! Úristen!
    A mi időnkben a bonjovisokon röhögtem ennyit.
  • PetruZ
    Á, dehogy akarlak én elkeseríteni most, hogy újra on vagy: ahogy IRL, úgy a magyarítások világában is ugyanolyan a helyzet. ;) Az MP-re már hónapok óta nem járok, az ottani fórumok ugyanúgy tele vannak a hazai "scene" newborn Anettkáival, meg kordonozóival, talán csak a hülyék és agyatlanok száma nőtt meg érezhetően a sávszél emeléssel. :D Itt is minden héten felbukkan egy-kettő belőlük, de az ilyeneken már csak nevetek, túl vagyok azon az állapoton, hogy idegeljem magam, vagy szomorkodjak miattuk. :) Főleg ibrik szokta kiosztani őket, de sztem már ő is unja... ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ma délután jött meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Megkaptam a hivatalos forrásanyagot. Tehát nem kell buherálni semmit. 555000 karakter.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen. Ezt kell(ett) megszokni.
  • uv
    De jó, hogy szóltál, akkor NagyG-t lelövöm róla. Éppen ma mondta, hogy nekiáll. Neked meg sok sikert hozzá!
  • IMYke2.0.0.0
    töjte = töltsd le = apa, töltsd le nekem az aktuális játékok warez változatát a netről, de izibe! :))))))))))))))

• uv
    azért elkeseredni nem kell, egyszerűen mennek a dolgok a maguk útján
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, képzeljétek - dicsekszem! - : Runaway 2 hivatalos honosítást csinálok. EVM-es lesz, bele lesz építve állítólag a játékba.
  • uv
    Bál az van vele itthon is mióta megtanult kimondani hogy apa azóta egész nap ezt kiabálja + felhív ismeretleneket telefonon és csinálja nekem a számlát, a telefonba meg kiabál hogy "töjte", de marhán nem tudjuk, hogy mit jelent
  • IMYke2.0.0.0
    Szia PetruZ!

Hát, akkor kissé elkeseredek most. Azt hittem, azzal, hogy Anettka felment az űrbe, felhordták a kordont a Kossuth-térre, már semmi sem tudja elrontani a kedvem... Tévedtem.
    Hát, akkor, úgy látszik, még net nélkül is termékenynek nevezhetem magam, az elmúlt 7 hónap alatt elkészült 4 teljes magyarítással...

• IMYke2.0.0.0
    Egyem a szívét kis aranyos! Hát, lassan ovi bálba kell kísérned :)))) Újfent gratulálok a gyönyörűhöz!
  • PetruZ
    Szerintem semmi sem változott, amióta eltűntél. Amint megjelenik valami, azonnal ráugrik 2-3 csapat, plusz alakul még egy, ami az utóbbi 5 év összes játékát újra le akarja fordítani, majd minden leáll és a csapatok eltűnnek az éterben. :) Szinte gyakorlatilag csak a megbízhatóbb húzónevekben lehet bízni, akik lassan, de biztosan elkészülnek a vállalt dolgaikkal.
  • uv
    nekem 1.6-os, de amíg meg nem döglik és rá nem kényszerülök addig én sem költök rá. inkább a Pocokra (kicsit megnőtt míg odavoltál)

• Gyocsika
    A Stalkert azt igen készitik!
    A Carbon magyarul jelent meg!
  • kirol
    Paradise -al mi lett végülis?
  • IMYke2.0.0.0
    Maximalista vagyok. És a magyarításaimat fel kell tölteni valahogy :)
    A warez cuccokról, sorozatokról ne is beszéljünk :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés: Gondolom, még mindig az aktuális sztárjátékokra ugranak a frissiben megalakuló fordító csapatok... Vagy már más a trendi?
    Milyen nagy projektek vannak készülőben?

Láttam a STALKER-t a MediaMarkt-ban. Gondolom, már rá is ugrott(ak) valaki(k).
    Ahogy gondolom az aktuális Need For Speed Carbon se úszta meg.
    Mik vannak még?
  • kirol
    Hát akkor, meg alapból is felesleges olyan gyors net, mert drága is, meg minek olyan gyors. Még ki se találod mit akarsz meglátni a monitoron, de az már ott lesz a 10 MB-el.

• IMYke2.0.0.0
    Kivárom.
    Gondolom, egy CD-nyi lesz az anyag.
  • IMYke2.0.0.0
    Jajj, annyi mindent írnék, kérdeznék!!! A fenébe, átkozott internet :))))
  • uv
    Egy kezdetleges már fent van, 6 kaszt, meg négy-öt npc dumáit tartalmazza, nagyobb frissítés kb. 2-3 hét múlva várható, de valszeg akkor sem lesz még 100% a cucc.
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Nem, itthon maradtam, külföldre a transzplantációs lista miatt nem mehetek. Ott ugyanis nem kapnék új vesét. Itthon pedig sorba várok.
    UPC itt Pécsett kapható. 13900 Ft/hó. 10Mbit.
    Csak még rendbe kell hozzam magam anyagilag. Albérlet se olcsó, ruházat is lekopott.
    A PC-m is haldoklik. Még mindig a régi XP 1700+-os van.
  • IMYke2.0.0.0
    Diablo 2... Király! Még a múlt hónapban is kijátszottam. Amióta létezik, ha nem nyomtam le Single Playerben 20x, akkor egyszer sem, a koliból anno pedig sokat nyomtam külföldiekkel neten is.
    Örülök, hogy egy ilyen nívós hack'n'slash is minőségi szinkront kap, Tőletek! Várom, s remélem, mikor elkészül, le is tudom tölteni.
  • kirol
    Halihó!
    Grat az új munkádhoz. Külföldre mentél, vagy mégis maradtál itthon?
    Bár gondolom előbbi, mert csak ott futhana UPC Xtreme -re, bár a UPS meg nem tudom van e máshol.
  • uv
    Győr még mindig, igaz a színházban most áll a bál (mint a vidéki színházak többségében). Szinkron: jelenleg még a Diablo2-n fekszünk, de közben valszeg beesik egy Dune2000 és egy Penumbra is.
  • IMYke2.0.0.0
    Héééé! Na végre!
    Kezdek dógozgatni, talán, ha már elég stabil leszek anyagilag, akkor bejátszik egy UPC Xtreme csomag, de ne kiabáljuk még el...
    Ja, sebaj, majd reggelek egyet, amikor lesz netem.

Veled mi van? Győr még mindig? Szinkronok? Milyen projektek vannak készülőben? Hét hónapja semmit sem tudok a virtuális világról.
  • uv
    Haligali hejjjjjjjj!

Mi a pálya manapság?

A V.I.P.-ed szerintem nincs már meg Mióta csak smsben lehet regelni azóta nekem sincs - megszűnt a színházi támogatás.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és ezúton kérek bocsánatot azért, hogy nem tudtam illetve tudok segíteni a The Longest Journey életrekeltésében.
    Azt hiszem, Magyarítás Portálon olvastam arról, hogy készítgeti a régi TLJ-s csapatunk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, nincs V.I.P-m, sebaj. Amúgy sem lenne túl sok értelme, hisz no net.
    Látom, senki sincs most oldal-közelben.
    Sajna, annyi időm nincs, hogy mind az 1500 el nem olvasott HSZ-t átnézzem.
    Remélem, azért valamikor tudom ezt is pótolni.
    Azért valaki archiválhatná nekem a 2006. szeptember 1-től írtakat, nehogy kárbavesszenek, s majd valamikor elkérem, tőle, ha tartósan tudok olyan gép közelében lenni, amiről el tudom vinni. Itt, a gépteremben CD-ROM-ok sincsenek, pendrive-ra pedig eddig nem szántam pénzt.
    Végre találtam melót is, így nem halok éhen vélhetőleg.
    Az egészségem továbbra is a tavalyi, de nem adom fel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nemtom hogy GMiki tájékozatott-e benneteket, de el kell mondjam, hogy azért otthon, net nélkül is hódolok a fordításnak.
    Számos, CD-re, DVD-re mentett magyarítást rektoráltam, nemcsak sajátot, és pofozgatom a következőket:
    - Alien vs Predator 2 - a grafikák már készen vannak. 258 textúra.
    - Dungeon Siege 2
    Az EVM-nek elkészítettem 2 magyarítást:
    - Marine Park Empire
    - Starship Troopers

A gépemen 70% felett áll a HEX-ben editálható Area 51.
  • IMYke2.0.0.0
    Jé, még meg van a V.I.P-m is? Jól látom?

No, mivel egy egyetemi gépteremből írok, otthon továbbra sincs netem, ezért nem leszek elérhető még jó ideig.
    A következő régi motorosokat üdvözlöm:
    Hykao, uv, ibrik, Takysoft, és minden régi havert!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Látom, a banner még maradt. :)
    Hét hónapja nem voltam itt! Úristen!
  • strebacom
    És mi a hir??
  • uv
    van
  • strebacom
    A penumbra új elsö része jó lenne magyarul, igen jó játék, erröl van valami hir??