58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ricsa008
    én nem tudok róla hogy van hallotam vona róla
  • monyesz
    helló
    Aztszeretném megkérezni hogy az MTX MotoTrax hoz van e magyaríáts és hogy ha van akkor megadnátok hogy honnan lehet leszedni?
    köszi előre is
  • 524ndr4
    Sziasztok!
    Az előzőbe rosszul irtam le!
    A CSI 3: Dimensions of Murder-hoz hol találok magyarítást?
    Ha valaki tudja az mondja meg nekem.
    Előre is köszi.
  • 524ndr4
    Sziasztok!
    A CSI 3: Dark Motives Dimensions -hoz hol találok magyaritast??
    Ha valaki tudja az mondja már meg nekem.
    Előre is köszi.
  • Coradiel
    Köszi szépen az infót. Azt hittem még mindig meghívásos. :)
  • surisomi
    Valaki megosztaná velem valaki a Tortuga.Two.Treasures magyar nyelvi fájlait, hogy én is élvezhessem magyarul. léccy, ha valaki tudd segíteni, akkor, hogy ne warez legyen privát üzibe küldje el, vagy a [email protected]
    előre is kösszi!
  • Druzsba #33598
    Már nincs szükség meghívóra, simán regisztrálhatsz.
  • Coradiel
    Sziasztok!
    Tudom hogy innen sokan vannak regizve a Magyarítások Portálra is.
    Megkérhetnélek titeket hogy valaki küldene nekem oda egy meghívót?
    Előre is köszönöm!
    Ja és én is várom a Dungeon Siege 2 magyarítását :) Sok sikert i2k-nak :)
  • Kongy
    hy! megvan a king kong game magyar felirattal! tök jó!:)
  • Shield
    Imyke már nagyon várunk a magyaritasok oldalon is a DS2 topikban.:D
  • RaveAir
    Nem veszekedni akarunk, hanem - normálisan - vitatkozni.
  • takysoft
    na ja.. Imyke nélkül olyan kevés itt a veszekedés:(
  • Panyi
    Welcome home, Boss! Xsak hogy maradjunk valami klasszikusnál. Na már én is várom, hogy gyere. Már a historymból is eltánt ennek a topiknak a linkje, meg annyira nem is jártam ide, hogy nem voltál. A kis eszmecserefuttatások meg igazivá tették ezt az egészet.
  • RaveAir
    Néha hasznos is tud lenni, és nem kötelező állandóan a nyűgös rajongóidnak válaszolni. Rengeteg mindent el lehet intézni, és még kezemet sem kell felemelni a billentyűzetről.

HJ: Emlékszem, hogy milyen izgalmas beszélgetések folytak az irc csatornákon, és közben mindig jött valami op-ot kérő okostojás, akit szépen elküldtünk Alt-FXfighter-rel (gyk. és fiatalok kedvéért: beadtuk neki, hogy az auto-op, és valójában File-eXit volt).
  • PetruZ
    Nekem nincs napi 250 telefonhívásom. ;) Legalábbis magánjellegű mondjuk hetente van pár darab, azt meg ki lehet bírni. Ami meg nem sürgős, arra ott a mail, abból is naponta ha 1-2 van, akkor már pörögnek az események. :)
    (Ismerőseim korán megtanulták, hogy baromira nem vagyok kíváncsi a napi pletykáikra és eseményeikre, és én sem fárasztom őket ilyesmivel. A barátaim meg, akiknél ez megengedett, igen kevesen vannak, és ezt igyekszem is ezen a szinten tartani. :) )
  • Inquisitor
    Ezt mondja egy ismerősöm is, de megindokolni nem sikerült, hogy miért kéne több idő egy pl. MSN üzenethez, mint a napi 250 telefonhívásához ...
  • PetruZ
    "Icuka", msn, irc, stb. nálam kizárt, már évek óta kinőttem ebből, időm sincs rá. :)
  • HJ
    Igen - az ICQ-s társaságommal én is sokkal jobban tudok beszélgetni. Azt hiszem (és ez ezen a topicon nagy furcsán fog hangzani), hogy az ICQ azért maradt olyan mint régen volt, mert nincs hozzá magyar fordítás és ezért megmaradt egy kicsit szűkebb körnek. Persze az is hozzájárul, hogy az ICQ volt gyakorlatilag az "első fecske" ebben a műfajban. Haha... este szétnézek a régi IRC csatornákon, hátha összefutok valami régi ismerőssel. A mai fiatalok nem is tudják milyen gyorsan jött a kick meg a bann, ha az ember illetlenül szólt az ottani KÖZÖSSÉG!!!-hez :-) Gyorsan meg kellett tanulni viselkedni ha ott akart lebzselni az ember :-)
  • RaveAir
    Ott a pont! Milyen szépek is voltak a régi IRC-es idők. És az is igaz, hogy bár kevesebb ICQ-s kapcsolatom van, de azokkal mégis többet tudok értelmesen társalogni, mint az MSN-esekkel...
  • HJ
    Én csak sulinet generációnak hívom magamban az utóbbi időkben a fórumokat ellepő kölyköket. Őszintén szólva én néha visszasírom azokat a régi időket amikor a 44-es modemes net gyorsnak számított és chat helyett IRC-n ment a társalgás. Akkoriban azért a topicokon nem kellett százszámra hülye beírásokat átugrani, hanem tényleg legtöbbször csak ÉRTELMES infókat és vitákat lehetett olvasni. Lehet hogy maradi vagyok, de még most is jobban szeretem az ICQ-t használni mint az MSN-n...
  • HJ
    Szia! Üdv a fedélzeten!!!
    A haj hosszról csak annyit: nekem se rövid éppenséggel (sőt...), de én csak egy vén blues és rock&roll énekes vagyok amikor ráérek...
    exon.rockfesztival.hu
  • RaveAir
    Üdv újra netközelben (és a hosszabb hajúak társaságában :D)! Remélem, hogy egyenesbe jönnek most már a dolgaid, és jöhetnek a megszokott viták és civódások. ;)
  • NiGhTM4R3
    :D
    Nem sűrűn járok már ide, de visszaolvastam pár hsz-t, ezek szerint odaáig nem.
    De most ez azt jelenti, h a DS 2 kész van?

Nem sürgetek én senkit;)
    De szomorúan olvastam alatta h csak ideig-óráig tért vissza ;(((
  • Evin
    Szegény ember épp csak visszatért, de már sürgetnéd?
  • ibrik
  • NiGhTM4R3
    i2k, üdv újra itt ;)
    A projectjeiddel tudtál haladni? Konkrétan a DS 2-?;)
  • serito
    Jó látni, hogy újra itt vagy!!!
    Ne csüggedj még mindíg áll az ígéretem, ha megnyerem a lottót kapsz tőlem egy 2 millát érő PC-t minden tartozékkal!!! Csajok sör ...stb.
  • grebber
    Ez a SWAT 4 engem is érdekel nagyon !
  • ibrik
    Én épp most játszok az Infernal-al.
    Eredetileg azért tettem föl, hogy lehet-e kezdeni vele valamit "magyarítás-ügyileg", de sajnos az ismeretlen kódolású/csomagolású .ZAP-fájlokkal semmit sem lehet kezdeni.

Bár az is furcsa, hogy a játékban "belül" rengeteg a szöveg, minden elhangzó beszélgetés feliratozva van, ugyanakkor a "gyanús" fájlok nagyon kis méretűek az olvasható szövegmennyiséghez képest:
    english_strings.zap - 10.8kB
    cutscenes.zap - 167kB
  • Evin
    Nincs, és várhatóan nem is lesz. Talán majd hivatalosan.
  • heringer
    Infernal hoz van már magyarosítás????
  • Axon
    Jó volt újra Imyket olvasni. Sajnálom, hogy nem lehettem itt legalább egy köszönés erejéig.
    Azt is jó látni, hogy a régi lendülete nem tört meg és vagy 4-5 projektet görget maga előtt folyamatosan. A Runaway2-nek külön örülök, arra máris félre teszem azt a 2 rugót amibe az EVM-es cuccok kerülnek :-)
  • hykao #33572
    Csakhogy már több, mint 20 éve ücsörgök a TV és a monitor előtt különféle számítógépek társaságában...és néha bizony a pokolba kívánom...de én is úgy érzem, nincs menekvés... :)))
  • kirol
    Senki sem kerülheti el a sorsát! Ha egyszer bevetted a PC-s tablettát, nincs visszaút. :)
  • hykao #33570
    Üdv újra itt, és netközelben! :) Ehh, azt hittem azért tűntél el, mert találtál valami jobb dolgot az életben a gép előtt ülésnél...de úgy tűnik, már ez lesz a sorsunk, és nem szabadulunk a géptől... :)))
  • ibrik
    Hali itt újra.
    Nekem csak a szokásos régi kérdésem van hozzád: mi van a SWAT4 magyarításunkkal?
  • uv
    minden jót! csá!
  • PetruZ
    off:
    Nekem középsulis korom óta hosszú, most hátközépig ér, soha nem szóltak érte, pedig most is elég komoly helyen melózok. Az eszemért és a speciális tapasztalataimért fizetnek, nem parádéra akarnak vinni. ;) (Vagyis nem menedzserkedem és nem vagyok főnök.) A haj meg erőst a zenei ízlésemmel függ össze, amit viszont kevéssé tolerálnak a környezetemben, ha pölö valami kegyetlen death üvölt az asztalom felől, miközben az adatbázisokat simogatom, meg becézgetem. :D

on:
    Magyarításokból én jóideje kiszálltam. Miután befejeztük a Torment-et a DK2-t küldtem el még neked tavaly (akkoriban tűntél el), utána még belekezdtem a Galactic Civilizations II-be, de időhiány miatt átpasszoltam Sunsetjoy-éknak (akik az első részhez akkoriban adták ki a magyarítást). Azóta semmi, és egyszerűen tényleg nincs se erőm, se időm foglalkozni velük. Majd egyszer, nyugdíjas koromban talán lesz már annyi időm, hogy befejezzem a Wizardry 7-et - ezt ugyanis nem adtam át senkinek, ez az én titkos álmom. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, srácok. Sajnos, el kell mennem.
    Nagyon örültem, hogy ha csak rövid időre is, de tudtam néhányotokkal "beszélgetni". Akikkel nem találkoztam, üdvözlöm, virtuálisan!
    Remélem, hamarosan, telejs mellszélességgel tudok beköszönni hozzátok!
    ÜDv a Moderátoroknak is! Hykao még mindig MOD?

• IMYke2.0.0.0
    Nekem nem volt bundeszem. Most van hosszabb hajam, mert lusta voltam elmenni fodrászhoz, mostan meg már be lehet kötni, így megszoktam. A munkahelyemen is lazák, így lehet, le se vágatom :)