58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Bask #33621 Jó nagy szarkalábban vagyok. Megvettem annak idején az újságból Scrapland című játékot, de az igéretekkel ellentétben nem volt magyar.
Közben szereztem egy 64 bites vistát is. Hétfőn láttam a játékot magyarul 2 ezerért, hát megvettem, de a gonosz védelmi rendszere nem engedi futtatni a vistán, így megint csak az angol nyelvű megy. Próbáltam belemásolni a magyar részeket, de akkor meg az angolt keresi a működő és nem megy. Mit javasoltok, mit lehet tenni? Crack a magyarhoz? Hol lehet ilyet szerezni esetleg?
Imyke2000 hova lett?
Ha tudtok segíteni [email protected] jelezzétek.
Köszi
-
GameHunter Team oldalán -
peppino3 #33619 hol találok hitman 4 magyarositást mert a gamestar nem müködik -
Annó úgy volt, hogy megcsinálod a Tron2.0 és az Alias magyarítását is. Azok még félre vannak rakva, vagy abszolút nem is fogod megcsinálni? -
Nincs újabb patch, de már hónapokkal ezelőtt töröltem az én SWAT4-eme s Stechkov Syndicate-et pedig nem is volt kedvem kipróbálni. Meg se "vettem"... -
cccc - kis gonoc... 

-
Üdv,
UV - köszi, priviztem!
ibrik:
Nem feledtem el a cuccot.
A helyzet elég egyszerű, fogalmam sincs, hogy jelent-e meg azóta újabb Patch hozzá, így az 1.1-eshez közösen elkészített anyag összerakása után publikálható. Tesztelésre pedig időt kellene fordítani - azom sajna nincs. A gépem még anno elég volt a játékhoz, nem hinném az akadály lenne.
A küldetés lemezének mennyi a szövege? Mert ha implantálható, akkor azt még bele kellene / lehetne venni az anyagba és netem bekötésekor [meg a Runaway 2 fordítása után] lehetne annak tárgyában is kooperálnunk.
-
IMYke2.0.0.0 anyira halgat a SWAT4-el kapcsolatban mikor kérdezed hogy felmerült bennem hogy már szinkronizálja is
-
BROKEN SWORD 4 MAGYARUL!!!!! -
Megvenni, nem tudom, hol lehet - ilyen nálam nem szokott előfordulni. 
Viszont pár torrent oldalon és dc-n is lehet vele találkozni.
Magyar torrent oldalakon jelenleg nincs fent sehol (legalábbis a torrentspy ezt "mondja"), viszont az isohunt.com oldalon van pár találat - bár a legfrissebb is kb. 31 hetes...
Vagy próbálkozhatsz apróhirdetéses oldalakon is. Sokan szeretnek megszabadulni a megunt cuccaiktól - bár ez mindig lutri. Lehet, hogy ugyanolyan rossz a lemeze, mint a tied.
Esetleg, ha az a bizonyos BIK fájl nem becsomagolva van a telepítő CD-n, akkor megpróbálhatod megkeresni csak azt a fájlt és azzal újra felépíted a lemezedet.
Több tippen nincs.
Viszont a szokásos kérdésem: What about our SWAT4? -
ÁÁááá, nem tudok szerkeszteni... szóval, egyáltalán nem követelődző akart lenni a hozzászólásom, félre ne tessék érteni... 
Számítok a segítő szándékú emberkék megértésére, és üdv minden topik lakónak! :)
-
Sziasztok!
Bekukkantani tudok, mert ügyeletes avgyok és az egyik gépet bekapcsolva hagyta a felhasználója - így nem kell ügyeskednem a jelszójával...
A lényeg:
A Silent Hill 2 lemezeim közül az install CD behalt - az egyik *.bik fájlnál megáll a telepítés.
Tudjátok, hogy hol lehet megszerezni / megvenni a játékot?
Nem pesti vagyok, szóval a nagy CD Galaxis kiesik...
Segítsetek!
Remélem, pár napon belül tudom olvasni a válaszokat is, köszi előre is! -
ha már így reklámozod, küldd már el emailben:D -
ricsa008 #33608 még nincs -
Nincs hozzá! -
monyesz #33606 köszi szépen
-
DJ Csoki #33605 Sziasztok!
Freak Out - Extreme Freeridehoz tudtok magyarítást? -
ricsa008 #33604 én nem tudok róla hogy van hallotam vona róla -
monyesz #33603 helló
Aztszeretném megkérezni hogy az MTX MotoTrax hoz van e magyaríáts és hogy ha van akkor megadnátok hogy honnan lehet leszedni?
köszi előre is
-
524ndr4 #33602 Sziasztok!
Az előzőbe rosszul irtam le!
A CSI 3: Dimensions of Murder-hoz hol találok magyarítást?
Ha valaki tudja az mondja meg nekem.
Előre is köszi. -
524ndr4 #33601 Sziasztok!
A CSI 3: Dark Motives Dimensions -hoz hol találok magyaritast??
Ha valaki tudja az mondja már meg nekem.
Előre is köszi. -
Coradiel #33600 Köszi szépen az infót. Azt hittem még mindig meghívásos. :) -
surisomi #33599 Valaki megosztaná velem valaki a Tortuga.Two.Treasures magyar nyelvi fájlait, hogy én is élvezhessem magyarul. léccy, ha valaki tudd segíteni, akkor, hogy ne warez legyen privát üzibe küldje el, vagy a [email protected]
előre is kösszi! -
Druzsba #33598 Már nincs szükség meghívóra, simán regisztrálhatsz. -
Coradiel #33597 Sziasztok!
Tudom hogy innen sokan vannak regizve a Magyarítások Portálra is.
Megkérhetnélek titeket hogy valaki küldene nekem oda egy meghívót?
Előre is köszönöm!
Ja és én is várom a Dungeon Siege 2 magyarítását :) Sok sikert i2k-nak :) -
hy! megvan a king kong game magyar felirattal! tök jó!:) -
Imyke már nagyon várunk a magyaritasok oldalon is a DS2 topikban.:D -
Nem veszekedni akarunk, hanem - normálisan - vitatkozni. -
na ja.. Imyke nélkül olyan kevés itt a veszekedés:( -
Panyi #33592 Welcome home, Boss! Xsak hogy maradjunk valami klasszikusnál. Na már én is várom, hogy gyere. Már a historymból is eltánt ennek a topiknak a linkje, meg annyira nem is jártam ide, hogy nem voltál. A kis eszmecserefuttatások meg igazivá tették ezt az egészet. -
Néha hasznos is tud lenni, és nem kötelező állandóan a nyűgös rajongóidnak válaszolni. Rengeteg mindent el lehet intézni, és még kezemet sem kell felemelni a billentyűzetről.
HJ: Emlékszem, hogy milyen izgalmas beszélgetések folytak az irc csatornákon, és közben mindig jött valami op-ot kérő okostojás, akit szépen elküldtünk Alt-FXfighter-rel (gyk. és fiatalok kedvéért: beadtuk neki, hogy az auto-op, és valójában File-eXit volt). -
Nekem nincs napi 250 telefonhívásom. ;) Legalábbis magánjellegű mondjuk hetente van pár darab, azt meg ki lehet bírni. Ami meg nem sürgős, arra ott a mail, abból is naponta ha 1-2 van, akkor már pörögnek az események. :)
(Ismerőseim korán megtanulták, hogy baromira nem vagyok kíváncsi a napi pletykáikra és eseményeikre, és én sem fárasztom őket ilyesmivel. A barátaim meg, akiknél ez megengedett, igen kevesen vannak, és ezt igyekszem is ezen a szinten tartani. :) )
-
Inquisitor #33589 Ezt mondja egy ismerősöm is, de megindokolni nem sikerült, hogy miért kéne több idő egy pl. MSN üzenethez, mint a napi 250 telefonhívásához ... -
"Icuka", msn, irc, stb. nálam kizárt, már évek óta kinőttem ebből, időm sincs rá. :)
-
HJ #33587 Igen - az ICQ-s társaságommal én is sokkal jobban tudok beszélgetni. Azt hiszem (és ez ezen a topicon nagy furcsán fog hangzani), hogy az ICQ azért maradt olyan mint régen volt, mert nincs hozzá magyar fordítás és ezért megmaradt egy kicsit szűkebb körnek. Persze az is hozzájárul, hogy az ICQ volt gyakorlatilag az "első fecske" ebben a műfajban. Haha... este szétnézek a régi IRC csatornákon, hátha összefutok valami régi ismerőssel. A mai fiatalok nem is tudják milyen gyorsan jött a kick meg a bann, ha az ember illetlenül szólt az ottani KÖZÖSSÉG!!!-hez :-) Gyorsan meg kellett tanulni viselkedni ha ott akart lebzselni az ember :-) -
Ott a pont! Milyen szépek is voltak a régi IRC-es idők. És az is igaz, hogy bár kevesebb ICQ-s kapcsolatom van, de azokkal mégis többet tudok értelmesen társalogni, mint az MSN-esekkel... -
HJ #33585 Én csak sulinet generációnak hívom magamban az utóbbi időkben a fórumokat ellepő kölyköket. Őszintén szólva én néha visszasírom azokat a régi időket amikor a 44-es modemes net gyorsnak számított és chat helyett IRC-n ment a társalgás. Akkoriban azért a topicokon nem kellett százszámra hülye beírásokat átugrani, hanem tényleg legtöbbször csak ÉRTELMES infókat és vitákat lehetett olvasni. Lehet hogy maradi vagyok, de még most is jobban szeretem az ICQ-t használni mint az MSN-n...
-
HJ #33584 Szia! Üdv a fedélzeten!!!
A haj hosszról csak annyit: nekem se rövid éppenséggel (sőt...), de én csak egy vén blues és rock&roll énekes vagyok amikor ráérek...
exon.rockfesztival.hu -
Üdv újra netközelben (és a hosszabb hajúak társaságában :D)! Remélem, hogy egyenesbe jönnek most már a dolgaid, és jöhetnek a megszokott viták és civódások. ;) -
NiGhTM4R3 #33582 :D
Nem sűrűn járok már ide, de visszaolvastam pár hsz-t, ezek szerint odaáig nem.
De most ez azt jelenti, h a DS 2 kész van?
Nem sürgetek én senkit;)
De szomorúan olvastam alatta h csak ideig-óráig tért vissza ;(((