Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Váááááááááááááááááááááááá!
Megnéztem a másik oldalát!
http://rolisoft.h4ck3r.hu/

"Ezek a szolgáltatások még csak alphabéta állapotban vannak!"
Váááááááááááááááááááááááá!

"nem voltam meghalva, hanem a nyárt vártam" 😊

"Nem, nem ezzel a siteal foglalkoztam/foglalkozok, hanem másokkal, újakat hozok létre! Ezzel is foglalkozok, méghozzá -jelenlegi állapota félkész-, webprogrmozás, design stb..." ???

NeoMaN
az egész portál egy vicc, olyan mint a gametranszlátorsz 😊

Nem, neki van igaza!
Az én billentyûzetemet is pl. a Keyboard készítette, mert az van ráírva! <#vigyor>

gameplusz
Jó reggelt mindenkinek!

Ezen dobtam egy hátast:

"A nagyméretû DVD-k útódja már úton van.
Az új dvd-t a BlueRay készíti, és 25 Gigabyte lessz majd írható rá!
Az új DVD még csak tesztelés alatt ál!"

Aki nem érti, annak: "a BlueRay készíti", holott ez a neve...

<#hehe>

Copyright @ http://rssite.uw.hu

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Hát ja, keress krákot hozzá... vagy hasonlót... Én is Ultra ISO-t használok, a legjobb!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

KSz!
Az ULTRA iso maradt csak nem volt regelve és így nem kezelt 300 mb -nél nagyobb file-t.

Van -e élet a halál elött?

Mayday
Ez nagyon kiraly szamjli 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Duddits
20.-án van a szülinapom! <#nyes>

Solid Snake GH
ÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhh 😊

Végre egy kitûnõ hír!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Mayday
<#eljen>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Methos from GH
Silent Hill 2 szinkron >> Július 20. délután

Azonban nem a GameHunterrõl lesz letölthetõ... 😊 A címet több helyrõl is megtudhatjátok majd (MP, Playware.hu, GameStar Online, PC Life.hu), vagy akár innen is... addig maradjon titok, akik pedig tudnak a címrõl, kéretik addig hallgassanak róla. 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Sikerült minden!
Csupán a már említett, vallatás szövegeket nem tudtam megjelenítettni. Mindenesetre a játékban biztosan nem fogsz csalódni, eszméletlenül király játék...

Duddits
Tudtommal nincs hozzá.

hykao
Nagyszerû! Ha vége lesz nagy végre a Sherlock mizériának, egybõl górcsõ alá veszem a játékot is (bár a demó alapján biztosan nem fogok csalódni benne) meg a magyarítást is!

Amúgy mindent sikerült? Ékezetek, miegymás?
cya minbdenkinek!!!!!!
tudtok nekem mondani olyan oldalt ahonnan letölthetem a roller coaster tycoon 3 magyarítását???
amúgy meg tök jó a játék csak 1 kukkot se értek belõle<#help>
rorr
Én csak egy megoldást közöltem az ultraiso is jó !Nekem így tökéletes volt!egyébként a magyarítást a második cd-re is rá kell másolni ugyanigy vagy ultraisoval!

Duddits
Hát ennél sokkal egyszerübb az UltraIso. Megnyitod az .iso-t, Commanderbõl, vagy valahonnét áthúzod a magyarítást az UltraIso-ba és elmented.

rorr
Ja .nrg kiterjesztést kapsz belõle és ikszeld be a képfile megtartása opciót is!

rorr
a Monkey island3-at úgy csináltam ,hogy kimásoltam a cd tartalmát egy könyvtárba belemásoltam a magyarítást majd adatlemezt készítettem az adott könyvtárból és azt a címkét adtam neki ami a játéklemez cimkéje volt kijelöltem a másolást egy virtuális cd re elindítottam majd a kapott lemezképfile-t daemonba(alcoholba) mountoltam és kész!!!Ezt azért lehetett elkövetni mert az akkori lucasarts játékoknak nem volt komoly (semmi) másolásvédelme!

jojo
Imike, sikerült valami?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Ulra iso?

Sziasztok!
Valaki elmondaná részletesen hogy egy iso file-ba hogy kell módosítani file-t.Egész pontosan a Monkey Island 3 magyarítást valahogy a cd-re kell bemásolni.De nem tom hogy kell.Elõre is ksz'

priviben ment a link a gta belsõ terek grafikáihoz!

Grat ordel! Szép munka😊

Elkészültem a Splinter Cell: Chaos Theory magyarításával!
Innen lehet letölteni: www.magyaritasok.hu

Rash87
Thanks!

Glory, Glory Man. United!

ibrik
A CSI 2-höz nincs magyarítás, a PoPWW-pedig egyelõre nem magyarítható.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Rash87
A Prince Of Persia-Warrior Within-hez van magyarosítás??

Glory, Glory Man. United!

xotyi
nem tud valaki magyarítást a Crime Scene Investigatin-hoz? CSI 2 - Dark Motives. nagyon kéne az uccsó küldi miatt<#help>

Trance&Friends nothing more..

Sgtfathi
Kirrály vagy Imyke!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Takimate
Nagyon köszi a Still Life-ot ! <#eljen><#eljen>

PRIV megy...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

IMYke2.0.0.0
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Wukifi
Grat a Still Life-ért

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

jojo
privi ment!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Duddits
<#hehe>

no komment. <#vigyor1>

NeoMaN
na, UP!

Valami komment esetleg?

IMYke2.0.0.0
Nem.
Ez az oldal már jó ideje nem frissült - Szerintem Yar Yar abbahagyta a magyarítást.

ibrik:
Hát nem semmi volt, tényleg. Közel 1 hónapig készült <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkHorSe
final fantasy VIIhez keszult magyaritas?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ibrik
Jó "kis" munka lehetett ez a Still Life magyarítás. Elismerés érte.
Sikerült a játékot lenyúznom 1 nap alatt DC-rõl. Azóta játszottam kicsit vele.
A játék eleje tisztára olyan, mint a Helyszínelõkben (vagy a Miami helszínelõkben).
Ha nem lennék a filmsorozat rajongója, lehet, hogy kicsit tovább tartott volna a túljutni a játék elején. <#vigyor>

Na jó, azért mégsem. Annyira azért nem bonyolult játék ez. <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ombika
😞

andriska
<#hehe><#hehe><#hehe>

IMYke2.0.0.0
Nem létezik. Csak készülget.

Ombika
Medal.of.Honor.Pacific.Assault.Directors.Edition-RELOADED__
Ehhez letezik?

Mibaj a Huntutikkal?

"Ha valami kérdésetek lenne akkor írj e-mailt."
[email protected] <<<spamrobotoknak erre tessék! <#vigyor>

Hát, volt egynéhány... <#vigyor1><#eplus2><#hehe>

asszem itt lenne az ideje jelezni ezt a szolgáltatójuknak...

Laky
100%, hogy ez a huntuti féle magyarosítás

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M