58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Remélem ezzel lehet fordítani és el is vállalja valaki! -
grrr.. nem jönnek be a képek.
Na még1x:
-
Srácok. Valaki nem akarja lehonosítan ia resident evil 4-et? :)
Itt van hozzá 1kis stuff:
=====================
Text Extractor/Injector 1.0
7/09/2007
<St.Vampyre>
MarkGrass <THIA>
=====================
NOTE: *This is a command line app!* (err, both)
2 apps included:
1) TextExtract -Extracts text scripts directly out of DAT archives
2) TextInject -Injects edited lines of text into DAT file directly, without altering any text scripts other than the ones specified.
(useful for you model makers, so you don't have to worry about overwriting eachother's scripts)
Text Editor Pictorial GUIDE download:
(if you're not familiar with cmd line apps, then definitely read this before use):
From MediaFire
From Flyupload
From Sendspace
From ZShare
Text Script Editor Download:
From MediaFire
From Flyupload
From Sendspace
From ZShare
-
Rollee #34299 Köszi a segítséget, de a fontosabb beszélgetések végig megvannak vagy a végén már azok is angolok? -
Magyar nyelvű játékokat éri meg kiadni (origo.hu)
-
ricsa008 #34297 szerintem a full még nem készült el de jó lenne valami hírt hallani róla mert nekem is jól jönne -
Rollee #34296 Vki tudna olyan Star Wars Kotor 2 magyarítást, aminek nem csak a fele van lemagyarosítva hanem az egész?
-
eNeRGy #34295 írtam .:i2k:.-nak és ha Ti is (vagyis a TLJ team) belegyeztek akkor fel szeretném tüntetni azokat a csapatokat Partnerek-ként az oldalunkon akik a TLJ team alatt dolgoztatok a fordításon!
[adott csapat logoja ami az adott oldalra mutat majd] :)
Ha beleegyeztem erre a címre küldjétek el a logo-t: [email protected] -
Leventuszéy #34294 thx;) -
itt nézz körül
ami híróz az itt nyomul -
Leventuszéy #34292 Valaki tudna nekem egy heroes 4 magyar 1.2-es, 1.2->1.3-as, és 2.0-ás patchet adni? A játék eredeti magyar, és van hozzá 2 kieg, de csak angol patchet találtam... -
eNeRGy #34291 bocsi :D azt hittem, hogy egy csapat, akkor utólagosan javítok :P tehát: TLJ team^^
hát akkor ha belegyeztek, akkor erre a mailcímre legyetek olyan szívesek elküldeni a szövegeket: [email protected]
persze ha megoldható (a mérete miatt) -
:D -
Igen, tudom, ezért írtam le, hogy nálam mit jelent a szóösszetételemben :) -
legalábbis más jelentésben nem láttam még... eddig:D -
a @ az jeleni "at", vagyis "-nál, -nél"
józsibá[email protected] = józsibácsi a freemailnél, magyaroszágon.(mármint a freemail van magyarországon, józsibácsi nem szükségszerűen.
:D -
no....
gondolom egy eNeRGy taghoz van szerencsém:D
én a takysoft team inc. veztője vagyok, és a i2k holding zrt.-vel és a via mala soft AG közremükődésével készült el a TLJ magyarítása.(mindezt amúgy TLJ team név alatt... nem fúzió.. csak együttműködés:D)
no, nekem nincsen meg minden file, csak amit én fordítottam(kb 30%) abból is igen igen régi válzotazok teli hibákkal.(igen hosszú tesztelésen esett túl a magyarítás).
ha tényleg arra kell, amire kell, akkor elküldhetem, persze öbbiek belegyezésével.
a rendes fileokat sztem via mala-nál keresd. (de ha adhatok egy tanácsot, ne próbáld szegény Imrénk egyik testtájának tekinteni, mert még begurul:D)
Barátsággal:
Takysoft Team Incorporated ® © -
* Magyarításaimat nem szoktam fél kész állapotban feltenni a netre. Aki ismer, az tudja ezt rólam.
* az i2k (vagy "helyesen": .:i2k:.) 1, azaz egy embert takar: engem. Nincs itt semmiféel csapat.
A netes becenevem összetettsége abból fakad, hogy íyg jelzem, mióta is tart a munkásságom a fordítói "világban".
Tehát: .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2007
(Jövőre a végén 2008, utána 2009 stb., ha megélem).
Az .:i2k:. az IMYke2000 angolos és kicsit megvariált rövidítése "y" nélkül.
Az IMYke2000 - ez volt a korábbi becenevem itt és máshol - azt jelzi, hogy 2000. januárjától vagyok a magyarítások világában.
Az - @ - nem mást, mint az "alias"-t, az "azaz"-t jelenti.
Válaszolok:
- A The Longest Journey fordításának nyersanyag NEM EGY fájlban van, hanem 290 darab kisebb nagyobb fájlban.
- A játék anyagára épülő szótárunk van - nem tudom, hogy a projektet javító [egyébként ők voltak korábban is mellettünk, fordítók mellett - nem mások, mint a "The Longest Journey" topik oszlopos tagjai!] csapat használja vagy bővíti-e még...
- A javító csapat [volt egy kis gond a magyarítás kompatibilitásával és a visszafordító programmal, de ezek javítva lettek] beleegyezése kell a dologhoz.
Részemről - aki a magyarítás megközelítőleg 70%-át végezte - mehet a szöveg hozzátok.
Hangsúlyozom még egyszer:
- szövegek nem egy fájlban
- nem elhangzási sorrendben
- a forráshangok kódjaival együtt találhatok meg a kibontott szövegekben.
-
Imykének max végtagjai vannak....
Szerintem írj neki egy privit, szokott mostanában errefele császkerálni -
eNeRGy #34283 hello, valamelyik i2k tagal szeretnék kapcsolatot teremteni! aki online az oldalon, az kérem írjon!
szükség lenne a The Longest Journey nyers magyar szövegfájljaira (ha még meg van nektek)
Hogy miért? Mert, részben sikerült megoldani a nagy problémát a Dreamfall magyararításával kapcsolatban. Szóval azért kérjük a fájlokat, mert szeretnénk megőrizni azt a szövegstílust amit Ti használtatok a fordításban! Tehát hogy azok a kifejezések köszönjenek vissza a második részben -
Activision -
sztem valami megszokott konzolos tömörítési forma. mi a kiadó? -
Panyi #34280 Már megnéztem és valami nagy DAT fájlban van az anyag, ami nem fordítható. -
Panyi #34279 Transformers játékot nézte már valaki? -
meril #34278 Megesik!:):):) -
ez meg a tizenharmadik:
Az elsõ lépések angolul: A világ körülöttünk
Bődvítsd angol szókincsedet játékosan!
három ilyen játék van, háromból egyszer írták le jól
-
azért ugyanott ez sem rossz (felülről a tizenegyedik):
Az elsõ lépés angolul: Lakásunk és környezetünk
Bőbítsd angol szókincsedet játékosan! -
vérfertőzős milliomos-szimulátor
-
tyű.. ezt nem is ide akartam beszúrni:( :D
mind1, sry, de talán itt is derülnek rajta páran:D -
apropo SevenM.
Katt a Magyar nyelven menüre... az első játék...
ki gondola volna, hogy a pedofília is a 7 bűn egyike:D -
Gamehunter készíti, de már elég régóta. -
thx, próba cseresznye. -
donatus13 #34270 chessmaster 10hez tud linkelni magyaritást kössz -
Tekintsuk annak! :) -
hellcommander #34268 Akkor miért nem rakod fel a Revenant magyarítását? A 70 % elég jó, és hátha valaki folytatja a magyarítást. -
Olyan projektem nem volt. Hacsak, az Alien vs. Predator 2-őt tekintjük ilyen stílusúnak... -
Ha a régebbi mellőzött projektjeid között van katonai jellegű, lehet, hogy be tudok segíteni, ha csak az kell a befejezéshez. -
Idő hiányában nem tudok a régebbi projektjeimmel foglalkozni - a hivatalos honosítások (melyek azért lettek fontosak, mert az éhbéremet egészítik ki úgy, hogy egyáltalán élhessek a városban) eléggé lefoglalnak, hál1 istennek!
Remélem, még sokáig így lesz.
A Revenant - emlékeim szerint a nyers szöveg 70%-a körül állt, mert már csak a dialógusok fele [rettentő sok] és pár varázslat volt / van vissza.
A játék érdekes mód, a tekercsek, varázslatok feliratozásánál nem támogatja az ékezeteket.
-
Gmiki #34264 Az oldalamon itt találsz hozzá egy régebbi e-mail címet. Hátha él még a cím. http://www.gamestar.hu/gmiki/g.html (Giants letöltése mellett)
-
hellcommander #34263 I2k: A Revenant magyarítását gondolom már nem fogod befejezni? Eddig kb menyit csináltál meg belőle?