58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • zeli
    A Zinternetről.
  • mrthomee
    ?????
  • mrthomee
    Bocsi walaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni The Godfather magyarítást!!!!!!!!
  • GeneralsHungary
    Demo/Demó dolog: Ez absz nem tisztázott. Jómagam a demora szavazok.
    Az ékezeteknél maradva: magyaritani => magyarítani

Nos, akkor megkérném a The Baker Company-t, hogy írjon a GH-s e-mail címemre, hogy megbeszélhessük a dolgokat.
  • hykao
    Demó
  • Druzsba #34378
    Nos, mint már lentebb is írtam a The Baker Company szívesen elkészíti a fordítást.
    Még azon gondolkozom, hogy a demot is le lehetne fordítani a hétvégén, amíg jön a teljes játék...
  • GeneralsHungary

Nos, ahogy Grebber kolléga mondja, valóban egyszerű magyarítani.
    Kérdés, hogy van-e rá igény. Amondó vagyok, hogy legyen egy "közös" magyarítása a játéknak.

Megkérném a csapatokat, IBS-t, és a magányos farkasokat, hogy írjanak fordítási szándékukról, mert egy fordítás mindenképpen illene készíteni a játékhoz.
  • grebber
    Hehe

• Druzsba #34375
    Baker és én szivesen megcsináljuk, bár nekem van egy olyan érzésem, hogy magyarul fog kijönni... De, ha nem, akkor mi biztos nekiesünk.
    Egyébként most szedem le a demót, mindjárt belenézek én is.
  • grebber
    Na megnéztem a Medal of Honor Airborne demó dolgait és a Medal of Honor Airborne Demo\UnrealEngine3\MOHAGame\Localization\PC\UKE mappában vannak a nyelvi fájlok amiket szimplán F4-el lehet szerkeszteni és müködik ékezetesen.

Válalkozokedvőek majd magyaríthatják!
  • hellcommander
    Én a neutrannal csináltam, mást adott ki, de az se könnyebb. Addig megcsináltam hogy megvan a két láda -amit a prog. mellkasnak írt, de fogalmam sincs milyen 3. emeletről, vagy padlóról ír.
  • takysoft
    A hősiesség gyűrűje: Ugyanúgy 4-et egyenlít ki terület, ahol legyőzted a papokat
    megmenti Shaneyt, és a szállítmányozó közelében van egy kicsi szoba, ami kettőt tartalmaz
    kincsesládák, néhány pók, és egy főző dolog. Kettő van
    bejáratok de mindkettőt bezárják és közülük egy van egy halottja ezelőtt.
    Rendbe jön a feljegyzése és te meg fogjátok tudni, hogy ez az ember megpróbált megtalálni valakit
    rejtett kincs. A fegyvereddel összetöri az ajtót (ez egy nagyon gyenge ajtó és
    ennek kulcsa nincs), öld meg a pókokat, és nézz körül. Egy mellkast zárnak be,
    a másikat csak kinyithatják, ha beleteszel egy Emeraldöt ebbe. Most neked kettő van
    választások, tudod tenni a kincsvadászatot (ez egy nuissance* és nem ad téged
    bármilyen extra anyag) vagy éppen meg tudod ragadni a kulcsot. Ha akarod a kulcsot, mész az
    harmadik padló és fej a pókbarlangba (neked tisztítanod kellett volna azt). Ott van
    egy olyan kicsi kicsi félreeső út, ami megengedi neked, hogy át a pókbarlang fölött, (kiáltok
    ez egy erkély).
    Tudni fogod, hogy ott vagy, mert elhaladsz egy törött létra előtt.
    Állandóan beléd sétál odajön egy nagyon kicsi körlevélhez kilátástalan. Néz az
    föld; ha látsz egy félnagy repedést ebben, megtaláltad a helyes foltot (te
    lehet, hogy be kell állítania a ragyogásodat). Használja a lapátodat a földön te vagy
    státusz és pillantás lenti. A lábaid által kellene lennie egy kulcsnak. Veszi a kulcsot és
    padlón teszi a másik mellkasba azt 4. 9,000-et fogsz kapni xp* és a Ring
    Hősiesség (+1 erő, ügyesség, intelligencia, alkotmány).
    Feljegyzésnek okoz örömöt, ez
    a keresés meglehetősen korán kész lehet (mihelyst leállítod a törpecsapást) és valószínűleg kétszer szintre fogsz kerülni.

UI: Fingom sincs miről szól a szöveg, csak bevágtam Webfordításba bármikor te is megheted.... értelme nem biztos, hogy van.. de hát ez van...
  • hellcommander
    Ezt enm tudná valaki lefordítani?:
    "Ring of Heroism: On level 4, the same area where you defeated the priests to
    save Shaney, and near the transporter, there is a little room that contains two
    treasure chests, a couple of spiders, and a brewing thing. There are two
    entrances but both are locked and one of them has a dead man in front of it.
    Pick up his note and you'll learn that this man was trying to find someone's
    hidden treasure. Smash the door with your weapon (it's a very weak door and
    there is no key to it), kill the spiders, and look around. One chest is locked,
    the other can only be opened if you put an Emerald into it. Now you have two
    choices, you can do the treasure hunt (it's a nuissance and doesn't give you
    any extra stuff) or you can just grab the key. If you want the key, go to the
    third floor and head to the spider cave (you should have cleared it). There is
    a small little "side" path that allows you to overlook the spider cave (I call
    it a balcony). You'll know you're there because you pass by a broken ladder.
    Keep walking into you come to a very small circular dead-end. Look at the
    ground; if you see a semi-large crack in it, you found the right spot (you
    might need to adjust your brightness). Use your shovel on the ground you are
    standing and look down. There should be a key by your feet. Take the key and
    place it in the other chest on floor 4. You'll get 9,000 xp and the Ring of
    Heroism (+1 Strength, Dexterity, Intelligence, Constitution). Please note, this
    quest can be done fairly early (the moment you stop the troll strike) and you'll probably level up twice.

Általában angol végigjátszást használok, de ezt nem értem. A létránál teljesen belezavarodtam, valami törött létra, meg 3. emelet.
    Egyébként Arx fatalis.
  • ibrik
    Nincs nyoma - és különben is, ez csak egy demó.
  • Piedon
    Nem mertem ide beírni, hogy kódolva vannak a fájlok, gondoltam míg egy unrealos "szakértő" meg nem erősíti ezt. Nem ismerem a játékot mert a gépem nem alkalmas a futtatására, de hivatalosan moddolható? Mert akkor talán várható hozzá egy SDK.
  • grebber
    :( Hm ez nem jó hír. Azért remélem valami ügyes hozzáértő kibányásza őket.
  • ibrik
    Már majdnem megörültem az elején az Unreal logónak, de csalódnom kellett - mint ahogy az utóbbi időben agyonmódosított Unreal-motoros új játékok esetében...
    A szövegek sehol sem találhatók, mert úgy be vannak kódolva valamelyik fájlba (fájlokba), hogy nem lehet rájuk találni...
  • grebber
    Bioshock demóját nézte valaki magyarítható-e???
  • ibrik
    Nincs.
  • Doki17
    Van már Hard Truck Apocalypse magyarosítás?
  • Panyi
    Na most már tőlünk is le lehet szedni, csak kicsit elpuskáztam valamit, de már lehet szedni!
  • Oszama
    AKÁRKI.. ILLETVE MINDENKI AKI JÁTSZIK MÉG A WARLORDS BATTLECRY III-al VEGYEN FEL MSNRE!!! ÁLLANDÓAN RÁÉREK SZINTE ÉS MULTIZNÉK!!!!!!!!! már kivittem 2szer... most kezdtem ujra... mert a gép letörölte a c meghajtomat.. és minden mentett dolgot törölt... most már meginnt van vagy 5-6 20-30as szintű hősöm... szivesen játszanék bárkivel mert már unom a gépet!!! msn: [email protected] (amugy a multi közbe királyTSen beszélgetni.. és a multit lanba hamachi programmal a legkönyebb.. aki nem tudja hogy kell használni majd msnen segitek) [hogy mi köze a magyarositások topichoz?? magyarul játszanánk.. :P] pls ne töröljétek.. mert nem találok seholse multizni társat :(
  • takysoft
    inkább a magyarítások, mert ott fent van a legújabb patch-el kompatibilis verzió
  • Gmiki
    Menj fel a készítők oldalára: http://www.huncraft.hu
  • Wiikho
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni :D Kellene nekem egy Warcraft3+a kieg magyarítása, de nem nagyon találom :S magyaritasok.hu-rol valamiért nem tudom letölteni :S Ha valaki el tudné küldeni azt is megköszönném ! [email protected] Köszi a segítséget :)
  • zeli
    Boldog születésnapot i2k
  • Alias91
    Na most akkor mi lesz a Swat 4 magyarosításával?
    Azt olvastam hogy a goldhoz már de nekem "külön-külön" van meg.
    Valaki?
  • rezes
    GZ Hyk
  • hykao
    Csabókával,Piedonnal és TSL16bittel karöltve elkészítettük a 'Halál a Kémekre!' (Death to Spies vagy Смерть Шпионам) című valós eseményeken alapuló, a Hitman, Splinter Cell és Thief sorozat stílusjegyeit magán viselő, II. világháború idején játszódó TPS nézetű lopakodós-akciójáték magyarítását.

A magyarítás elérhető a Gamehunter Team vagy a Magyarítások Portál oldaláról.

(őszre várható a játék angol változata. a magyarítás ahhoz a verzióhoz is elkészül majd, valamint addigra feliratozni szeretnénk - magyarul persze - az eredetileg feliratozatlan átvezető animációkat is, illetve automata telepítős lesz a magyarítás - csupán ezek miatt kapta a mostani változat a 'béta' jelzőt)
  • Rash87
  • IMYke2.0.0.0
    Hát látom. Össze is igyekszem rakni már, mert látom, vannak dolgok, miket nem értenek az emberkék... (én sem) :)
  • PetruZ
    Teljesen érdektelen, hogy milyen környezetben volt. Ugyanez a fájl ugyanezzel a tartalommal lehetne PC-s játékhoz tartozó cucc is. Vagy linuxos valami. Tökmindegy: az őt használó alkalmazás majd eldönti, hogy mit kezd vele és azt hogyan teszi. Igen, ezért lehet egy külső programmal is hozzáférni, szétszedni, újra összerakni. Csak meg kell érteni (fejteni) a belső szerkezetét és logikáját, ami egy kevés gyakorlattal már ránézésből megy. :)

(i2k, lassan indulhatna már az a cikksorozat. ;) )
  • akyyy
    de java alkalmazásban volt benne. gondolom akkor egy bárki áltlaá irt progiva (amit említettél) ki lehetne "bontani", majd vissza is)
  • PetruZ
    Nem java file, nem képfájl, és semmilyen más ismert fájl. A készítők egyszerűen fogták a játékhoz szükséges fájlokat, egymás után írták őket és az elejére biggyesztettek egy információs fejlécet.
    Tanuljátok már meg végre, hogy ami a kiterjesztésbe van írva, az *semmit* sem jelent! Mindössze annyi infót szolgáltat a Windows-nak, hogy a bejegyzett programok közül melyikkel próbálkozzon vele, de a Win baromira nem tudja, hogy ténylegesen mi is van benne. Azt majd az alkalmazás dönti el, hogy felismeri-e, vagy sem, és hogy mit kezd vele.
    (Ha én írok valami doksit, elmentem txt-be, átnevezem iso-nak, akkor mondjuk a Daemon Tools meg fogja nyitni? Ugye, hogy nem. A tartalom számít, nem a kiterjesztés!)
  • Bogármacska
    értem, hát nem tudom akkorű
  • akyyy
    nem, nem demaon toolsos, bár nálam is az észlelte, de nem képfájl. ez valami java file, leszedtem valami javás toolkittet, de azzal max csinálni lehet, szerkeszteni vagy megnyitni nem nagyon:(

ugyebár ez egy mobil javajáték:) singles 2. és a dumákat le akarom magamnak fordítgatni ( ha jólsikerül akár meg is oszthatom)
  • Bogármacska
    vagy olyan a mi Demaon Tools indít el, vagy telepítő?
  • Bogármacska
    nem volt hozzzá, mikor leszedted valamien másik file? pl *.cue
  • Bogármacska
    nincs hozzá pl. *.cut file? vagy valami más mellette amikor leszedted?
  • akyyy
    akkor plz ha valaki ráér fél órára, emg tudná nékem irni?:) lehetőleg ugy hogy utánna vissza is lehessen csinálni:S