58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ha valakit érdekelne, a The Hell in Vietnam magyarításom elkészült és elérhető az oldalamról (http://ibrik.atw.hu). -
Amint végzek a Dungeon Siege 2-vel (kábé 75%-nál járok) befejezem a HTA-t is (harmadik régióig magyar már). -
Nincsen hozzá ,de úgytudom i2k csinálja hozzá! -
Valaki nem tud a Hurd Truck Apocalypse-hez magyarítást.
A választ előre is megköszönöm.

-
Druzsba #34459 Még mindig nincs megoldás, valószínűleg csak én bénázok... Evin segítségével találtam egy oldalt, ahol részletes útmutatást adnak a játék szerkesztéséhez. Az ottani UFO sorozattal foglalkozó fórum meglehetősen aktív, írtam is az egyik látszólag hozzáértő és segítékész adminnak. Érzem, hogy már nem sok kell és elkezdhetem fordítani... 
Megnéztem a Supreme Ruler 2010-et a demója alapján könnyedén fordítható, a szövegek nincsenek becsomagolva és kezeli az ékezeteket is. -
Az adatok tömörítettek. Szóval karakterlimit kilőve. -
meril #34457 Azt próbáltad már Druzsba, h karakterlimitesen fordítasz le valamit? Lehet, hogy az lesz a baj. Próbáld ki... ha mégsem, akkor már más ötletem nincs sajna, de ha feljössz MSN-re, akkor talán majd tok még vmit segíteni. -
sajnos nem rendelkezem a játékkal, meg időm sem nagyon van. ezt most sajnos el kell utasítanom, ne haragudj. -
Druzsba #34455 Nos, a szövegek, a fontok és a videók megvannak hála a srác által készített TC plug-innak, de mikor vissza akarom tenni a módosított fájlokat az archívumokba, akkor a játék nem indul el, hanem kidob egy hibaüzenettel, mely egyértelműen a módosítások miatt sír.
Már írtam a készítőnek, de nem adok rá sok esélyt, hogy válaszol, mert elég régi a honlap, de talán...
Esetleg van kedve valakinek megszánni egy szegény, ártatlan fordítót és megnézni ezt a visszacsomagolást? Elküldeném a LocalizationPack állományt és a plug-int is. Előre is köszönöm a segítséget! -
Szerintem, ha megjelenik angolul, akkor talán...
Vagy ha a játék tartalmazza az angol szövegeket is... -
HJ #34453 :-) Persze hogy lehet - én is ilyen hivatalos felhasználói progi fordításokat csinálok pár éve a játék fordítás helyett. -
Reprobates Insel Der Verdammten most megjelent game-re majd ránézne valaki magyarítható-e? -
OFF
A példa arra, hogy így "névtelenül" is lehet hivatalos program magyarítást készíteni:
DVD Profiler -
Jajjj, semmi probi nincs:D Le légy depi, mert még öngyi leszel:D Igyál ási vizit és szedd össze a pici lelkecskédet!
(te jó ég... ezt én írtam? :D) -
Druzsba #34449 Nagyon köszönöm!
OFF: Csak most látom, hogy "fordí" -t írtam... bár viccesen hangzik, elnézést kérek, figyelmetlenségem okozta, nem direkt volt. Az un.: édi-nyelvtől amúgy is hányok! -
Kedves "fordí"!
Itt less körbe, vagy egyből itt.
Sztem ugyanaz a motor, mint az Aftermath, talán a progik vinni fogják a megfelelő fileokat.
Sok sikert! -
Druzsba #34447 Rutinos fordík, segítsetek! Az UFO:Aftershock című játék a szövegeit minden bizonnyal a LocalizationPack.vfs fájlban tárolja, aminek normál esetben az elérési útja: c:\Program Files\CENEGA\UFO Aftershock\Localization\
Hogyan? Mivel tudom ezt a fájlt szerkeszteni?
Nagy kedvem lenne megcsinálni, mivel ahogy elnéztem a listát ez az egyetlen UFO játék, ami még nincs honosítva.
Remélem valaki számára ez egy pofonegyszerű kérdés és megsúgja a választ! Előre is köszi!
-
ok -
#34440 -
sajnos nem tudtam kiszedni az editort a játékból....
minden felinstalált file-t kimásoltam a data mappa kivételével.
így 90 mega lenne, de nem fut a data könyvtár nélkül.
a data könyvtár meg 2 giga....
így max letöltheted magát a játékot... sztem meg tudod oldani:D -
Köszönöm! -
FEARME -
FAR mester és a Magyar Játékfordítók nevű csapatának jóvoltából készült fear magyarításnak mi a telepitő kodja? -
takysoft: Ne kínlódj tovább - ha egyáltalán fáradoztál vele. Megszereztem máshonnan az XRX-et és ahogy előre sejtettem, a mellékelt ChromeEd csak pályaszerkesztőnek jó és csak az XRX-hez. -
Megköszönném, ha valamilyen módon elérhetővé tennéd a számomra - mármint a ChromeEd-es részét. -
nekem megvan a Chrome. mármint a játék.
ha kell megpróbálhatom kiszedni belőle.
Jó játék amúgy... asszem Ganxta szinkronizál... Gmiki játékán nyertem meg:D -
Ezt az oldalt én is ismerem, itt csak leírás van róla.
Én nem olvasgatni akarok, hanem letölteni és használni... -
Katarn576 #34436 Üdv Ibrik, találtam egy ilyet: http://www.chromethegame.com/en/show.php?015
Hátha szerencsével jársz. Ez elvileg a Crome hivatalos editora csak nem tudom hogy magyarításra is jó lesz-e. -
Na TGA-fájlok nem jöttek be, valószínűleg csak mutatóba vannak ott... 
Mindegyikben megváltoztattam ugyanazt az egy betűt és elindítottam a játékot, de sehol sem változott meg az a betű.
Szóval valószínűleg a TGA-k mellet az ugyanolyan nevű TEX fájlokat használja a játék.
Tehát a következő kérdésem, hogy van-e valakinek külön Chrome Editora, vagy tudja-e valaki, hogy a Chrome-motor által használt TEX fájlokat mivel lehet szerkeszteni? -
Obscure 2 nem magyarítható? -
Na mégis megtaláltam a karakterkészleteket.
Ha majd nagyon unatkozom, nekiállok átszerkeszteni mind a 18 !!! TGA fájlt, mivel már kész vagyok a teljes fordítással.
Elkezdtem tesztelgetni - már amikor van rá időm... -
Nincs hozzá szerkesztő.
Egyelőre az "á" és "é" betűket majd "repülő" ékezetekkel fogom megoldani - az is több a semminél... -
annyit tudok esetleg, hogy a Chrome 1-es motorhoz edtak egy ChromEd nevű szerkesztőt, amivel sokmindent lehet szerkeszteni. Minden játék mellé más, pl az Xpand Rally Extreme esetén pályát lehet vele csinálni. (legalábbis manual szerint, amit én fordítottam magyarra:D)
Nézd meg, nem adtak-e mellé vmi pályaszerkesztőt.
Kis esély, de hátha... -
Szívesen segítenék, de otthoni net nélkül még a játékokat sem tudom "megvásárolni", így ránézni sem tudok az esetleges megoldásra. Vaktában tippelgetni pedig...
-
meril #34429 Sajnálom, de én nem tudok segíteni. -
Kellene egy kis segítség.
A Chrome2-motoros játékokban hol lehet belenyúlni a karakterkészletbe vagy ha a Windows karakterkészleteit használná, akkor hol lehet átkapcsolni valahogy, hogy a teljes magyar karakterkészleteket használja?
A The Hell in Vietnam kapcsán futottam abba a problémába, hogy úgy néz ki, mintha a német magánhangzókat használná a játék.
Pl. használja az "ö" és "ü" ("umlautos" betűket), viszont nem tud mit kezdeni az "á" és "é" betűkkel... -
http://www.magyaritasok.hu/index.php?searchfield=Genesis+Rising&func=search -
Akkor másként kérdezem.
Magyaritható-e és esetleg tervezi valaki ennek kivitelezését? -
Lista... -
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hgoy a Genesis Rising-et valaki magyaritja esetleg?
köszi.