58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • uv
    beregeltem, hogy belülről bomlasszam a rendszert. ejjj de sunyi manőver.
  • mike369
    igen, ők azok.
  • uv
    [email protected]

ez meg a másik.
  • uv
    [email protected]

ez-e az a pöts-e?
  • ricsa008
    jó lenne sok ember számit szerintem rád(rátok)
    köztük én is
  • mike369
    elképzelhető, hogy mindettől függetlenül befejezem a magyarítást, de őszintén szólva per pillanat nagyon elvették a kedvem.
  • ricsa008
    szép beszéd volt sajnálom pedig bíztam bennetek
    de köszönöm az eddigi munkátokat
  • mike369
    ui.: tehát semmi közöm azokhoz, akiknek jelenleg a neve alatt fut az oldal, nem adtam nekik át semmit, egyszerűen: LOPTAK
  • mike369
    Kedves Vampire-rajongók és Mindenki, akit érint!

Mérhetetlen szomorúsággal vettem tudomásul a minap, hogy az általam létrehozott és fejlesztett vampiregames.atw.hu portált feltörték. Hogy miért nem háborodtam fel? Aki mások több hónapos (éves) munkáját ellopja, ráadásul saját nevére veszi, az véleményem szerint sajnálaton kívül mást nem érdemel, így nekem maximum szomorúságot okoz a világunk által kitermelt ilyen emberek felbukkanása.

Való igaz, hogy az elmúlt időszakban napi 10 óra munka és államvizsgára való készülés mellett nem sok időm volt az oldallal és a fordítással foglalkozni, ígéretet tettem azonban arra, hogy a nyáron a honosítást befejezzük és ehhez tartani is szerettem volna magam… mindeddig.

Szeretem magam ahhoz az elvhez tartani, miszerint egy adott közösséget nem szabad annak legértéktelenebb tagjai alapján kezelni, most sem fogom ezt tenni. Mindemellett sem időm, sem kedvem ilyen (szenny)ár ellen evezni, tehát én itt és most magára hagyom a projektet.

Ezúton kérek ezért elnézést és kérem megértését mindazoknak, akik a magyarításban közvetve vagy közvetlenül segítségemre voltak és akik a honlapot érdeklődéssel látogatták.

A továbbiakban elhatárolom magam minden, a vampiregames.atw.hu honlapon esetlegesen a nevem alatt vagy rám hivatkozva megjelenő hírtől, cikktől, információtól, hozzászólástól.

Üdvözlettel:
    Mike (alias mike369)
  • ibrik
    Melyik Delta Force játékra pályázol?
  • kirol
    Nincs géped melóhelyen?
    Mázlista!
  • gyixi
    csá all
    egy *.pff fájl-t hogy tudok megnyitni?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, munkahelyről netezek - amikor idejutok a géphez...
  • zeli
    Munkahelyen?
  • tonyo9
    de akkor hogyan netezel?
  • tonyo9
    adsz egy cimet küldök egy üres cd -t :D
  • Rollee
    Köszi szépen ez menni fog
  • zeli
    http://www.gamehunterteam.hu/?method=letoltesek&mode=view&id=56
  • Rollee
    Vki tudna olyan SW: JK: Jedi Academy magyarítást, amihez nem kell sorozatkód?
  • Mayday
    Tudom, hogy nem lenne szabad, ezert csak halkan kerdeznem meg: Fable es Jade Empire magyaritasaihoz nem sikerult meg hozzajutni valakinek?
  • IMYke2.0.0.0
    Sentinel of Descendants: már lefordítva, általam. Gépemen van. Netem nincs, így feltölteni nem tudom.
    Moment of Silence: Csak HEX-ben, karakterlimitesen, ékezetek nélkül fordítható - értsd: nincs az az épeszű ember, aki ezt neked így lefordítaná: akár 2 év is lenne.
  • meril
    Hello!

everts72: Az MP-n nincs róla semmi hír...

Berguson: A Test Drive Unlimited-hez nincs magyarítás és tudtommal nem is készítenek hozzá, de ha mégis, akkor javítsatok ki.
  • Berguson
    Sziasztok!

Test Drive Unlimited magyarításról lehet tudni valamit??Megjelent már,vagy meg sem fog?

Köszi a választ!

Üdv.
  • everts72
    Helló!!!

Valaki tudna nekem segíteni????
    THE SETTLERS IV GOLD EDITION játékhoz keresek magarosítást.Honnan tudnám letölteni vagy megszerezni??
  • tonyo9
    hello a sentinel és a moment of silence magyaritva lesz ?
  • Evin
    Jelenleg nem szerkeszthető, és nem biztos, hogy valaha az lesz.
  • ricsa008
    és viccet féretéve?
  • ibrik
    Persze. Sóval, borssal, paprikával és egy kis piros-fehér-zöld színű szalaggal...
    Országimázs tecciktudni.
  • ricsa008
    az Overlord -ot lehet majd magyarosítani?
  • Evin
    Ismeri valaki a TIM2 formátumot? (PS2-es játékok képformátuma, hátterek textúrák stb.)
    Van pár 8bites ilyen képem, amiket tudnék szerkeszteni, ha nem lenne alfa csatorna benne. Azzal pedig nem tudom szerkeszteni normálisan.
    Ezeken már túlvagyok:
    EZswizzle
    2db TIM2 PS plugin
    Timtool

Valakinek van ötlete?
  • Panyi
    Nekem kellene az editor és tudnék is csapatot összeszedni rá!
  • takysoft
    nézd meg a weblapján.
    nem nem linkelem be, keresd meg magad, akkor rájösz hogyan kell.

gyk: Google: "nwn hu"

Itt nézd meg
  • MM2
    köszi
  • MarkBlade
    Szió!
    NWN 2 magyarosítása milyen álapotban van?
  • monyesz
    sziasztok.
    Lenne egy nagyon fontos kérdésem :
    BPS Trophy Hunter 2007 hez van e magyarosítás már néztem a gamehunter en meg a magyaritaso .hun is de ne találtam!
    Nem tzdjátok hogy van e hozzá?
    Előre is köszi szépen..
    helló
  • takysoft
    te gyerek.... előbb körülnéz, aztán kérdez orbitális baromságokat....

GTA 1-2-höz van, meg az egyik Londonoshoz is.(a hivataloshoz)
    GTA 3-hoz is vannak, minden részhez, de:
    Liberty City: -nem próbáltam, bár i2k munka.... szal túl rosz nem lehet:D
    Vice City: -amit én néztem az olyan bugos, hogy fel sem érdemes tenni, mindig kifagynak a questek.
    van vmi textúrás is, de az nem csak textúra-magyarítás, hanem feldob egy hatalmas autó-mod-ot is. nem rosz, de azért nem kellett volna bele...
    San Andreas: -állítólag jó, meg ugye gamehunter munka.

A LEGES-legtriviálisabb helyen még ugye nem nézted.....
  • xido
    magyaritasok.hu,gamehunter.hu...tedd be a könyvjelzőid közé ilyen esetekre:))
  • Guillotine
    Nekem is sok minden kéne.
    De elöbb nézz körül a neten.
  • akyyy
    jaja, olvastam. eddig nem is töltöttem le, így meg olcsó is lesz, lehet megveszem, csaj hajrá:D
  • MM2
    Sziasztok!
    a Gta-ákhoz az összeshez kellene magyarítás: GTA 1, GTA LONDON, GTA 2, GTA 3, GTA VICE CITY, GTA SAN ANDREAS.
    Köszi