Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
Hy all!

Érdeklõdnék,hogy az Age of Empires III nevû játékhoz készül-e magyarítás, illetve ha készül, akkor mikorra várható?

Elõre is köszi az infót!

Miután ez megtörtént engedélyt kértem MMsteR-tõl, hogy másnak a rendelkezésre bocsáthatom-e, amire azt felelte, ... ne adjam oda másnak a programot.
- alapvetõen én ezt látom problémának; a jelenleg rendelkezésre álló fordítóprogram írója nem akarja odaadni másnak a programot, ha találsz más programot (vagy eléred MMsteR-t és meggyõzöd hogy adja oda neked is) akkor nyugodtan nekiállhatsz a fordításnak. Szerintem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

IMYke2.0.0.0
Olvasd már el még egyszer azt a néhány HSZ-t amit írtam, rágd meg, gondolkozz és akkor talán rájössz, hogy mindvégig arról volt szó, hogy azt akartuk, hogy ne dolgozz feleslegesen... tovább nem ragozom, inkább megyek haza a melóból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mr_no_NaMe
De neked mér fáj ha én elkezdek fordítani?!
Mér kell ilyen tahó módon viselkedned?Idejövök hogy esetleg valaki tud e segíteni,erre te elkezdesz vitatkozni és bunkó módon kritizálni...
És mér lenne felesleges?Hisz kész sincsen!!
És egyébkéntis ha felesleges,ha nem mér szólsz bele hogy én mit csinálok vagy csináljak?Mer az oké hogy aszondod nincs értelme szóval hagyjam,de ha valami neked nemteccik elkezdesz vitatkozni és bunkó módon leszólni másokat?
Egyébként azért nem tenném fel netre mert már régen kész lenne akkor a másik fordítás és nem lenne haszna...De az hogy most valaki fordítja a játékot ami még 10%nál sem tart,és énis elkezdeném fordítani akkor az neked mér okoz problémát?
Õszintén nem értelek téged...
IMYke2.0.0.0
Upsz, igaz. De a lényeg érthetõ volt, remélem... <#rolleyes><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Javítanálak... SW: Battlefront 2 a játék neve, mivel Battlefield nem lehetett. 😊
És volt olyan is, hogy SW: Galactic Battleground.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sil3nt
nemtom mit kell problémázni azon ha valaki privát fordításba akar kezdeni attól függetlenül, hogy már elkedzték a játék fordítását...ha így érzi jól magát akkor csinálja...ezt nem kell kritizálni...

IMYke2.0.0.0
Valamirõl megfeledkezel: engem rettentõen nem érdekel a Star Wars: Battleground 2... Ebbõl adódóan felõlem nyugodtan dolgozhatsz feleslegesen.
De - és ne kezdj sírni a kemény hangnemem miatt - épp Te kérted tõlem <28645-ös HSZ> a cuccot...
Más, s bár közöd nem sok van hozzá, de én évek óta azért fordítok, mert SZERETEM csinálni MÁSOK SZÁMÁRA, s nem azért, hogy "pár barátommal elkezdem fordítani,és magyarul fogunk játszani"... Nem tudom, érzed-e a különbséget...

Mr_no_NaMe
Istenem akkor ezzel az erõvel te mi a francér fordítasz??Majd más megcsinálja tecsak várjál...Vagy minek játszol egy játékkal?Majd más végigjátsza és te letöltöd a 100%os mentést...És különbenis téged mér zavar az hogy én elkezdem fordítani?Rosszul érzed magad tõle?
Nem kértem sem azt hogy most kezdjél engem kritizálni,sem a véleményedre nem vagyok kíváncsi,csak 1 programot kértem amivel el tudom kezdeni...
IMYke2.0.0.0
Jézus... Ennyire nehéz a felfogásod?!
Ahelyett, hogy örülnél, hogy más (!) megcsinálja neked a magyarítást és Te majd a teljesen lefordított, tesztelt és minõségi magyarítással tolhatod x+1-edszer a Játékot, itt <#rinya>, hogy te márpedig le akarod fordítani...
Fordítsd le az eredetiben megvett SW: Battleground 2 használati utasítását angolról magyarra... <#eplus2> <#idiota>

Mr_no_NaMe
De most mér kell lebeszélni?
Csak 1 programot kértem amivel nekiugorhatok a Battlefront II nek...
Semmi mást nem kértem csak azt...
IMYke2.0.0.0
Én is ezt magyarázom neki, de nem akarja megérteni... <#schmoll2><#bee1>

Mayday
Sokkal nagyobb elvezet, ha nem Te csinalod magadnak! <#ravasz1>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mr_no_NaMe
Már végigjátszottam,mostis játszok vele 3 napja csak azzal foglalkozom!
Nem lázadok én csak szeretnék elkezdeni lemagyarosítani maganak egy játékot...
Lehet hogy kaki lesz meg nem lesz jó de akkoris én csinálnám és enyém lenne,és ez benne az élvezet hogy ÉN csinálnám magamnak!
Mayday
De, biztos.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RaveAir
Engem különösebben nem zavarna, ha több fordítás készülne játékból. Mivel nem biztos, hogy az enyém lenne a legjobb...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Érthetetlen a fellázadásod... Örülj neki, hogy nem neked kell vele dolgoznod! Elkészül 1-3 héten belül és friss, újszerû élményt nyújt majd a magyarul hozzádszóló játék...
Tudod milyen élményrontó tud lenni egy magyarítás - maga a fordítási folyamat?! Egyszerûen minden poént lelõ annak, aki foglalkozik vele. Már, ha nem úgy fordítja, hogy elõbb játszik és csak aztán fordít, majd játszik és fordít stb...

Mr_no_NaMe
Egyébként nem én voltam aki régebben kérte,nemis ismertelek,most kezdenék neki egy játék lemagyarításának életemben elõször.
Mr_no_NaMe
Jólvan csak gondoltam pár barátommal elkezdem fordítani,és magyarul fogunk játszani...
Szó nem volt arról hogy én ezt valaha is fel fogom tenni a netre,arról van szó hogy hobbiból enkiugranék 1 fordításnak!
Nemtudom mér kel lezzel viaskodni hogy most ki fogja megcsinálni mer az jobb...
Én magamnak csinálnám a fordítást nem pedig publikálnám...
RaveAir
A helyzet a következõ. Úgy tûnt, hogy az elsõ részhez készített szerkesztõprogija jó lesz a második részhez is. Azonban a játék nyelvi file-jában a következõképpen helyezkednek el a nyelvi variánsok: angol, spanyol, olasz, francia, német és megint angol. A két angol közül az egyik UK a másik US angol lehet. Az elsõ résznél az elsõ angol szöveget tette szerkeszthetõvé MMsterR progija, míg a második résznél, ha ezt írtam át, akkor nem jelent meg a játékban...

Írtam egy levelet MMsteR-nek, hogy nézze már meg, és ha meg tudja csinálni, akkor csinálja meg, hogy a második angol szöveget tudjam módosítani. Ez sikerült is...

Nem tudom, hogy korábban te voltál-e az, aki ezt a programot kérte tõlem. De addig semmi képpen nem akartam elküldeni sem az elsõ, sem a második részhez készült szerkesztõprogit, amíg nem bizonyosultam meg abban, hogy a játék szerkeszthetõ. Miután ez megtörtént engedélyt kértem MMsteR-tõl, hogy másnak a rendelkezésre bocsáthatom-e, amire azt felelte, hogy mivel az elsõ rész magyarítását én végeztem, és a visszhangok szerint nem lett olyan rossz, ezért inkább csináljam meg én a fordítást, és ne adjam oda másnak a programot.

Egy kis helyzetjelentés a játék fordításáról:
- az elsõ rész olyan 76.000 karaktert tartalmazott, míg ez 190.000-et,
- ez vélhetõen tartalmazza az XBOX-os szövegeket is,
- eddig olyan 500 bejegyzés van készen az 5575-ból,
- ígérni nem ígérek semmit, hogy mikor lesz készen.

IMYke2.0.0.0
Tudom - én vagyok a Fordíthatóság aloldalnak az (egyik) adminja.
Emellett, lebeszélnélek a fordításról és a programért való esdeklésrõl: vélhetõleg az elsõ rész magyarítását is jegyzõ RaveAir nekiugrik (nekiugrott) - tehát, felejtõs.

Mr_no_NaMe
Itt van írva!
Mr_no_NaMe
Nézem a honlapon hogy mi kell a Battlefront 2 szövegfileainak szerkesztéséhez...
Az van odairva hogy MMster progija,na nekem ez kéne bár assem tudom mijez de ha ezzel leeht akkro nekem ez kell!
IMYke2.0.0.0
Mirõl beszélsz?... <#confused><#rolleyes>

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
MMster szerkesztõprogijának a letöltási linkjét meg tudná valaki adni!
Égen földön,gúglin és mindenhol kerestem de nemtaláltam...
IMYke2.0.0.0
Hát jaaaa <#vigyor1>

Mayday
Ha egyre gondoltunk... 😄

IMYke2.0.0.0
A bannerben lévõ .:i2k:.-s linkek közül ezen keresd: .:i2k:. új magyarításainak adatai itt! - a LETÖLTÉSI ARCHÍVUM alatt!

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Mayday
<#wilting>

Neuman
Sziasztok!
A The cronicals o Ridick-hez ki adták már a magyarosítást?

!!!HALA MADRID!!!

IMYke2.0.0.0
Csak ne szerénykedj, Te is dugdosod a fiókod mélyén a sok érdemrendet, ezüst csillagot és a kisdobos kitüntetéseket... <#eplus2><#ravasz1><#nyes>

Duddits
<#hehe>

ibrik
Nem sok ez a sok csillag?<#vigyor>
Tisztára, mint a kommunizmusban az öreg trottyok a dísztribünön, amikor egymás kitüntetéseit cserélgették egymás közt, és nem az idõ súlya, hanem a vállapjaikon a megszámlálhatatlan csillagok alatt görnyedeztek... <#mf1>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. <#eljen><#nyes>

Nem törlöm, hátha valakinek szintúgy segít.

Hunter of Deer
Ezeket a hszeket töröld ki nyugodtan és mégegyszer thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
köszi szépen! Tudtam hogy te tudsz segíteni! köszi szépen ezzel sikerült visszaszednem a fájlokat!<#worship><#worship>
THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
A honlapomon megtalálod a megoldást: GetDataBack a program neve.

Hunter of Deer
OFF
Bocsi hogy ezzel a kérdéssel ide jöttem de a hardverfórumban nemigen válaszolnak és nemrég itt is volt olyan emberke akinek elvesztek a fáljai és azokat helyreállította avlahogy! hát nekem is ez elnne a gondom! Másolok egyik partíciórol a másikra és egyszer csak ujraindul a gépem és kiírja hogy nincs meg a hal.dll. erre elindítom a másik windowst és nézem hogy csak krix kraxok vannak a meghajtómon!
és vagy 30 giga adatomnak annyi, ebbõl legalább 1giga nagyon fontos adatvolt!!
szal ha tudtok valamit akkor légyszi segítsetek!!! Mert nem tudom hogy ez most winyóhiba vagy vírus és hogy hejre lehet e állítani mert a windows telepítõvel nem lehet!!

Ja és mégegyszer bocsi! remélem ti válaszoltok!

ON!

hykao
Aham... 😊 Végülis õ küldött egyet, s én még csak két választ rá...szal akkor aszondod most jönne az, amire már nyomná a választ??? 😊))
(amúgy nem gáz, a lényeg, hogy õ megkapta az enyéimet ezek szerint)
Methos from GH
Dóra eléggé elfoglalt 😄 Nekem is ritkán válaszol 😊 Küldök 3 mailt, mire jön válasz 😄

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

grebber
Ez mire kész lesz 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Dóri már csak ilyen, tuti, hogy az õ közbenjárása van a dologban... <#nyes>

hykao
Köszi mégegyszer a közremûködést!
(Bár válasz mail-ek nem érkeztek Dórikától, de a kívánt hatást elértük... 😄DD ...helyette viszont naponta kapok olyan mail-eket, amelyben valamely emberke arra kér, küldjem el neki mail-ben a magyarítást... 😄DD)
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

hykao
A "Sherlock Holmes: ezüst fülbevaló esete" c. játék magyarítása elérhetõ az ECOBIT oldaláról is egy darabban, ha esetleg valakinek gondot okozna a Magyarítások Portálon található darabolt verzió:

KATT IDE
Lammer
HAt felve kerdezem a Land of the Dead magyaritast bevallal valaki??? pofon ecceru amugy az int fajlokban(ami egyszeru txt) megvan az osszes toltes-mentes, ajtok zarva etc,felirat szovegek... apropo engem inkabb az erdekelne jobban, hogyha valakinek megvan a jatek, es expertebb az unreales editekben, nem tudna beloni a jatek alatti feliratokat, hogy jelenjenek meg??? nekem hianyzik nagyon... en Xboxon toltam eloszor ezt a jatekot, es ott profil krealasnal elbol megadta a lehetoseget... itt nincs se lehetoseg, se beallitas... de a felirat ott van az int fajlban(nomeg Xboxos beallitasok az iniben is 😉 )... szal... esetleg valaki?
nem leszek otthon kedd reggelig, es marhan bosszant, hogy nincs angol felirat, en hozza vagyok szokva a feliratokhoz, nagyon hianyzik...(amugy trukkoztem az iniben, disableseubtitles=false meg ilyen okossagokkal de nemakarja a jot a pcs verzio 😞 )

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

IMYke2.0.0.0
A zárójeles mondatoddal válaszoltál a saját kérdésedre. <#nyes><#vigyor>
Én sem hiszem, hogy nagyon sokan megvennék ezt a Játékot azért a 12 MB-os szöveganyagért, amiben a magyarítás leledzik a DVD-n...
Talán, lesz majd egyszer egy olyan realease csapat , aki kidobja a warez scene-be, valamikor... talán... vagy egy "hülye", aki csak ezért megveszi és megosztja fájlcserélõn... annak ellenére, hogy immáron már fél éve megszerezhetõ volt angolul.

VKiller
Bocsesz de attól független van magyarítás?

(Ahogy ismerem a magyarságot nem sokan dobnak ki 10000FT-ot az ablakon egy játék kedvééert sem.)

IMYke2.0.0.0
9.990 Ft-ért megveheted a CD Galaxisban.