58390
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#34566 Szia, sajnos nem tudom róla, hogy lenne a játékhoz magyarítás, de ha a többi részhez érdekel, akkor esetleg tudok segíteni.
Itt találhatsz egy oldalt, ahol elvileg lesz majd CSI, meg CSI Dark Motives magyarítás. "Elvileg" 99%-on állnak és max 1 hét múlva kiadják. (írták ezt két hónapja. naja...)
CSI-hez már van egy béta magyarítás.
Itt is találhatsz egy weblapot amin szintén van egy béta CSI magyarítás. lehet, hogy ugyanaz, nem tudom.
A Portál szerint készül fordítás a Miami verzióhoz is, a linkre kattintva találsz emailt, ha érdekel a dolog.
Szintén ITT a Portálon olvasható egy anuári cikk is arról, hogy a CSI játékok meg fognak jelenni magyarul. Erről megintcsak nem tudok többet, talán meg kéne kukkolni a nagyobb kiadók weblapjait.
Megkaptál minden infót, amit tudni lehet, innentől emaileket lehet irogatni a témában, ha komolyabban érdekelnek a fordítások. -
#34565 Nem,nincs -
fruzsi666 #34564 Ismét itt vagyok ... hát igen. Elkezdtem játszani a CSI Hard Evidence-vel angolul, és hát nagyon gyenge az angol tudásom. Nekem nagyon tetszik a játék, mivel a sorozatot is imádom, de hát már az elején elakadtam, nem tudom mit csináljak. Kéne az a magyarítás plíz! Nem tud valaki segíteni?? -
fruzsi666 #34563 Hello mindenkinek! Nem tud valaki segíteni? A CSI: Hard Evidence magyarítása kéne, hol lehet letölteni? Ha nem is ennek a résznek akkor az ezelőtti részek magyarosításának is örülnék. Előre is köszi! -
#34562 tekintve, hogy magyarul jelent meg:D -
Rundstedt17 #34561 Persze pl heroes 4et sem éri meg magyarosítani -
#34560 portál szerint nincs. -
Laceee #34559 példákkal is alá tudnád támasztani ? -
vakegér1 #34558 Helló!Nekem is kéne a Juiced magyarítása ha van!Előre is kö[email protected] -
Rundstedt17 #34557 A magyarosítás igen gyakran csak bugossá teszi a játékot teljesen fölöslegesek. -
pityu36 #34556 Üdv Mindenkinek! Szükségem lenne a Game Extractor nevű program fullos verziójára. Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám ezt letölteni?
Előre is köszi Mindenkinek! -
#34555 A CSI 4 Hard Evidence -et lehet magyarítani? Vagy ezt se, mint az elődeit? -
#34554 vigyázat spoiler veszély :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon köszönöm -
#34553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Letöltöd a jelenlegi legfrissebb verziót (4.3.0) a program honlapjáról (http://multiex.xentax.com/index_hu.html) aztán pedig keresel hozzá serial-t a neten - rengeteg helyen találsz - és azt beírod a programba (Help menü -> Register...) -
#34552 EZ, ITT nem warez:D
de nekem sajna nincs meg. -
#34551 helo tudom hogy nem szabad warezolni de honnan tudnám a teljes multiex commander-t letölteni mert ki szretném próbálni egy két játékot fordítgatni ? -
#34550 annyira nem úristen.
3.6 ghz-es P4 procit lehet kapni 17-ért. vagy 4000+-os athon 65 x2 64 bitest 15-ért.
2 giga ddr2 15ezer
alaplap 15k
nvidia 8600-as meg 22-ért...
50-60-ért felújíthatod az egész géped. -
#34549 Majd egyszer valamikor ha kész lesz! -
tomonor #34548 Nemtuggya vki, hogy mikor, vagy jelenik e meg X3 Reunionhoz magyarítás? -
#34547 Ez természetesen a majdani teljes játékra vonatkozik.
Nálam a demó meg se kottyant a 2.1GHz Core2Duo, 2GB RAM, X1950Pro összeállításnak. -
#34546 Úristen... -
#34545 PC MINIM SYSTEM REQUIREMENTS:-
*pentium 4 2.4GHz
*768 memory ram
*6GB hard drive space
*video card:ati x800 or higher, nvidia 7000 series or higher
PC RECOMMENDED REQUIREMENTS:-
*pentium 4 3.2(core 2 duo processors are optimal)
*up to 1GB ram
*6GB hard drive space
*video card: directx 10 compatible video card -
Gustafson #34544 Leirnád a gépigényt, kérlek ? Köszönöm. -
#34543 Nem dolgozok rajta, csak a fordíthatósági kérdésre válaszoltam. -
Panyi #34542 Mi:P nagyon többet nem mondhatunk, de nem akarjuk, hogy feleslegesen dolgozz. Az a lényeg, hogy tudjuk, de nem publikus nagyon még... -
#34541 Na sikerült ránézni a Jericho szerkezetére.
Anélkül, hogy elindítottam volna a játékot, láttam, hogy a Scrapland-féle *.packed fájlokat használ.
Nos, egyelőre csak igen minimális a siker. Ugyanis van ehhez a fájltípushoz BMS-script a MultiEx Commander számára, de az a Scrapland-hez készült, viszont a Jericho-hoz nem használható teljesen.
Egészen pontosan csak arra jó, hogy látom vele a fájlstruktúrát a csomagban, de a benne lévő fájlokkal semmit sem lehet kezdeni:
-
#34540 Forrás? (mármint a magyar verzió bejelentése) -
#34539 Na az nem jó hír :( Remélem majd valaki alkot akkor! -
#34538 Na mind1. Kössz. -
Druzsba #34537 Magyarul jelenik meg a Jericho. -
#34536 Jericho demo -
#34535 Hmmm....
A www.filefront.com-on nekem csak a "Clive Barker's Jericho Demo Release Video" elérhető, maga a demó nincs sehol...
Vagy én nem jól látom? -
#34534 Nagy tévedés nemcsak ott van fent.
Filefrontról nekem 370-el jött.
Csakhát basszák meg magukat tisztelt codemastersék akkora gépigénnyel mint ami ennek van :( -
#34533 Hopp, sikerült az egyik helyhez a Firefox dTa-val 10 szálon csatlakozni.
Ha így marad, akkor az 1.06GB fél óra alatt lent lesz.
Csak el ne kiabáljam... -
#34532 Egyelőre még csak a gamespoton van fent, és onnan kínszenvedés letölteni.
Majd ha fent lesz valami gyorsabb helyen, majd ránézek. -
#34531 Jerichonak kijött a demoja! Megnézné majd valaki magyarító szemmel mit lehet vele kezdeni? -
#34530 Be fogom fejezni, ha ez érdekel.
Elsődleges projektem most a Dungeon Siege 2 és egy hivatalos fordítás. -
ricsa008 #34529 de csinálod még? -
#34528 Rosszul hallottad. Még nincs kész. Csak a 3. régióig végeztem a magyarításával. -
#34527 Vlalahol megvan-e a Hard truck apoclaypse magyarítás?
Mert mintha úgy hallottam volna hogy kész.