58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    Szia, sajnos nem tudom róla, hogy lenne a játékhoz magyarítás, de ha a többi részhez érdekel, akkor esetleg tudok segíteni.

Itt találhatsz egy oldalt, ahol elvileg lesz majd CSI, meg CSI Dark Motives magyarítás. "Elvileg" 99%-on állnak és max 1 hét múlva kiadják. (írták ezt két hónapja. naja...)
    CSI-hez már van egy béta magyarítás.

Itt is találhatsz egy weblapot amin szintén van egy béta CSI magyarítás. lehet, hogy ugyanaz, nem tudom.

A Portál szerint készül fordítás a Miami verzióhoz is, a linkre kattintva találsz emailt, ha érdekel a dolog.

Szintén ITT a Portálon olvasható egy anuári cikk is arról, hogy a CSI játékok meg fognak jelenni magyarul. Erről megintcsak nem tudok többet, talán meg kéne kukkolni a nagyobb kiadók weblapjait.

Megkaptál minden infót, amit tudni lehet, innentől emaileket lehet irogatni a témában, ha komolyabban érdekelnek a fordítások.
  • nagykispeter
    Nem,nincs
  • fruzsi666
    Ismét itt vagyok ... hát igen. Elkezdtem játszani a CSI Hard Evidence-vel angolul, és hát nagyon gyenge az angol tudásom. Nekem nagyon tetszik a játék, mivel a sorozatot is imádom, de hát már az elején elakadtam, nem tudom mit csináljak. Kéne az a magyarítás plíz! Nem tud valaki segíteni??
  • fruzsi666
    Hello mindenkinek! Nem tud valaki segíteni? A CSI: Hard Evidence magyarítása kéne, hol lehet letölteni? Ha nem is ennek a résznek akkor az ezelőtti részek magyarosításának is örülnék. Előre is köszi!
  • takysoft
    tekintve, hogy magyarul jelent meg:D
  • Rundstedt17
    Persze pl heroes 4et sem éri meg magyarosítani
  • takysoft
    portál szerint nincs.
  • Laceee
    példákkal is alá tudnád támasztani ?
  • vakegér1
    Helló!Nekem is kéne a Juiced magyarítása ha van!Előre is kö[email protected]
  • Rundstedt17
    A magyarosítás igen gyakran csak bugossá teszi a játékot teljesen fölöslegesek.
  • pityu36
    Üdv Mindenkinek! Szükségem lenne a Game Extractor nevű program fullos verziójára. Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám ezt letölteni?
    Előre is köszi Mindenkinek!
  • kirol
    A CSI 4 Hard Evidence -et lehet magyarítani? Vagy ezt se, mint az elődeit?
  • Bence94
    vigyázat spoiler veszély :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon köszönöm
  • ibrik
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltöd a jelenlegi legfrissebb verziót (4.3.0) a program honlapjáról (http://multiex.xentax.com/index_hu.html) aztán pedig keresel hozzá serial-t a neten - rengeteg helyen találsz - és azt beírod a programba (Help menü -> Register...)
  • takysoft
    EZ, ITT nem warez:D
    de nekem sajna nincs meg.
  • Bence94
    helo tudom hogy nem szabad warezolni de honnan tudnám a teljes multiex commander-t letölteni mert ki szretném próbálni egy két játékot fordítgatni ?
  • takysoft
    annyira nem úristen.
    3.6 ghz-es P4 procit lehet kapni 17-ért. vagy 4000+-os athon 65 x2 64 bitest 15-ért.

2 giga ddr2 15ezer

alaplap 15k

nvidia 8600-as meg 22-ért...

50-60-ért felújíthatod az egész géped.
  • grebber
    Majd egyszer valamikor ha kész lesz!
  • tomonor
    Nemtuggya vki, hogy mikor, vagy jelenik e meg X3 Reunionhoz magyarítás?
  • ibrik
    Ez természetesen a majdani teljes játékra vonatkozik.
    Nálam a demó meg se kottyant a 2.1GHz Core2Duo, 2GB RAM, X1950Pro összeállításnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen...
  • ibrik
    PC MINIM SYSTEM REQUIREMENTS:-
    *pentium 4 2.4GHz
    *768 memory ram
    *6GB hard drive space
    *video card:ati x800 or higher, nvidia 7000 series or higher

PC RECOMMENDED REQUIREMENTS:-
    *pentium 4 3.2(core 2 duo processors are optimal)
    *up to 1GB ram
    *6GB hard drive space
    *video card: directx 10 compatible video card
  • Gustafson
    Leirnád a gépigényt, kérlek ? Köszönöm.
  • ibrik
    Nem dolgozok rajta, csak a fordíthatósági kérdésre válaszoltam.
  • Panyi
    Mi:P nagyon többet nem mondhatunk, de nem akarjuk, hogy feleslegesen dolgozz. Az a lényeg, hogy tudjuk, de nem publikus nagyon még...
  • ibrik
    Na sikerült ránézni a Jericho szerkezetére.
    Anélkül, hogy elindítottam volna a játékot, láttam, hogy a Scrapland-féle *.packed fájlokat használ.

Nos, egyelőre csak igen minimális a siker. Ugyanis van ehhez a fájltípushoz BMS-script a MultiEx Commander számára, de az a Scrapland-hez készült, viszont a Jericho-hoz nem használható teljesen.
    Egészen pontosan csak arra jó, hogy látom vele a fájlstruktúrát a csomagban, de a benne lévő fájlokkal semmit sem lehet kezdeni:
  • ibrik
    Forrás? (mármint a magyar verzió bejelentése)
  • grebber
    Na az nem jó hír :( Remélem majd valaki alkot akkor!
  • ibrik
    Na mind1. Kössz.
  • Druzsba #34537
    Magyarul jelenik meg a Jericho.
  • grebber
    Jericho demo
  • ibrik
    Hmmm....
    A www.filefront.com-on nekem csak a "Clive Barker's Jericho Demo Release Video" elérhető, maga a demó nincs sehol...
    Vagy én nem jól látom?
  • grebber
    Nagy tévedés nemcsak ott van fent.
    Filefrontról nekem 370-el jött.
    Csakhát basszák meg magukat tisztelt codemastersék akkora gépigénnyel mint ami ennek van :(
  • ibrik
    Hopp, sikerült az egyik helyhez a Firefox dTa-val 10 szálon csatlakozni.
    Ha így marad, akkor az 1.06GB fél óra alatt lent lesz.
    Csak el ne kiabáljam...
  • ibrik
    Egyelőre még csak a gamespoton van fent, és onnan kínszenvedés letölteni.
    Majd ha fent lesz valami gyorsabb helyen, majd ránézek.
  • grebber
    Jerichonak kijött a demoja! Megnézné majd valaki magyarító szemmel mit lehet vele kezdeni?
  • IMYke2.0.0.0
    Be fogom fejezni, ha ez érdekel.
    Elsődleges projektem most a Dungeon Siege 2 és egy hivatalos fordítás.
  • ricsa008
    de csinálod még?
  • IMYke2.0.0.0
    Rosszul hallottad. Még nincs kész. Csak a 3. régióig végeztem a magyarításával.
  • Kaptár
    Vlalahol megvan-e a Hard truck apoclaypse magyarítás?
    Mert mintha úgy hallottam volna hogy kész.