58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Csemege:
  • ibrik
    Minek?
  • Panyi
    Tudom, de majd biztosan lesz valami:D Mert nekem szólt, hoyg felpakolna minden magyarításunkat...
  • takysoft
    a galéria ugyanaz, mitn a főoldal, a magyarításoknál meg van 2 link a portálra....
    ezt minek linkelted be? ez nem is weblap:D
  • TBTPumpa
    ezen az oldalon semmi sincs :-D
  • Panyi
    http://www.pcmagyaritasok.extra.hu/
    :D
  • takysoft
    ja a file-t eltávolítottam, illegális file-t nem tartok a serveremen.
  • takysoft
    magyarul jelent meg? nem is tudtam:D
    akkor azért csak a gamecopyworld-on találtam rá:D
  • Druzsba #34654
    Létezik, az eredetiből kilopott szövegek lesznek nagy valószínűség szerint.
  • akyyy
    asszemirtam a portál bugreport topikjába, nem néznéd meg válaszoltak e? mert nem jön be nekem itthon az oldal. lehet bannolt a szerverük, nem értem mi történt:S
  • takysoft
    Léezik Airborne magyarítás? vagy ez talán valami fake?
  • akyyy
    Magyarítás tartama és állapota:
    1. küldetés Kész - tesztverzió
    2. küldetés Folyamatban
    3. küldetés N/A
    5. küldetés N/A
    6. küldetés N/A

szóval ennyit erről. megvárom még újra bejön a portál, és én is írok emailt, de szerintem válasz hiányába tök felesleges lesz.

Szóval ha valamelyik fordító unatkozik, vagy nemtud hirtelen milyen játékot elkezdeni, sztem sokan örülnének neki:D
  • nagykispeter
    Pedig jó lenne!
  • nagykispeter
    Ezek már legalább 2-3 éve ígérgetik.
    Az Amextec ígérte 1 évvel ezelőtt hogy rövidesen kiadják ,de ha eddig nem adták ki akkor szerintem nem is fogják.
    Így szerintem nem lesz eggyikhez sem!
  • takysoft
    így egyszerűbb lesz, csak kattints a "Válasz 'takysoft' üzenetére" gombra lant:D
  • takysoft
    nekem ment egész nap többször is.

CSI ügyet épp nemrég tárgyaltuk ki. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=950654595&no=34566]#34566-os hozzászólás[/URL]
  • akyyy
    Valaki nem akar a CSI helyszinelők játéksorozathoz fordítást csinálni?
  • akyyy
    magyaritas portalal mi van? egész nap nem jön be:(
  • takysoft
    aki le tudja tölteni az UT3 warez verzióját, az be is tudja szerezni hozzá a magar nyelvi file-t(amit jellegénél fogva valószínűleg IGEN könnyen ki lehet majd lopni a játékból.)

amúgy az unreal motorra nem jellemző ez a "nyíltság".... így kitenni a szövegeket txt-be:D
  • marci555
    Helló!

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan áll a Swat 4 tesztelése? Mert már szeretnék magyarul nyomulni vele. :-D

Üdv: Marci
  • meril
    Én is úgy tudom, hogy még nem jött ki.
  • uv
    Paraworld,Port Royale 2, Anno 1701 - ezeket kapásból cáfolom.
    az Overlord meg szerintem még ki se jött magyarul - ha tévedek javítsatok.
  • grebber
    Egyikhez sincsen!
  • grebber
    Nagyon sok game ami magyarul is kijön nem kerül fel a netre sem maga a game sem a nyelvi fájlok.
    Csa pár ilyet említésképpen: Paraworld,Port Royale 2,Tortuga: Two Treasures,Anno 1701,Overlord. Biztos van több is de ezeket tudom.
  • hair007
    hellosztok HALO 2 höz vagy 1 hez magyarítás van??
  • mama2
    Fruszba hát te is ittt vagy? Hello hello:)
  • Bence94
    a world in conflight is felkerült pedig az is cd projekt-es
  • uv
    ezt azért cáfolnám erősen. nekem pl. majdnem mindnek megvan a szöveges állománya. miért pont a CDProci lenne kivétel?
  • TBTPumpa
    nem biztos hogy fennt lesznek a nyelvi fájlok... főleg mivel CD projektes... eddig csak a Fable és a Jade Empire fájlai kerültek fel, pedig ezenkívül még jóvaltöbb játékuk van...
  • Druzsba #34633
    Megértem, hogy nem folytatják. Nem csak azért, mert az a warez verziót támogatná, de azért is, mert a megjelenés után pár nappal úgy is fent lesznek a neten a kilopott szöveges fájlok. Az meg lehet akármilyen igénytelen, a felhasználók nagy részét nem igazán érdekli a fordítás minősége.
  • TBTPumpa
    semmi! mondta a srác, hogy mivel magyarul jön ki, ezért nem fordítja le... :-D ekkora észt! aztán majd mindenki megfogja venni eredetiben, magyarul mi? persze... a magyarok 90%-ának a Warez verzió lesz meg, ami szerintem nem lesz magyar... ennyit erről :-D
  • Druzsba #34631
    Persze, hogy nem a hátuk mögött. Minden esetre kiváncsian várom, hogy mi lesz a fordítással most, hogy kiderült, hogy jön gyárilag is magyarul.
  • takysoft
    nem a hátuk mögött.
    írtam nekik levelet, hogy szar a weblapjuk, és belinkeltem a topicot bizonyítékul...
    már kb 3 napja....
  • Druzsba #34629
    Ne monddj ilyet, én már megkaptam, hogy a hátuk mögött kibeszéljük őket...
  • takysoft
    meglátjuk... de reménykedem..
    bennük azért jobban bízom, mint bizonyosakban alant...
    (akiknek a weblapja linkelve volt.)
  • takysoft
    érelmes post... mi van vele?
  • takysoft
    hogy a fenébe ne érdekelne?
    máris töltöm:D
  • derg
    Biosock
  • Bence94
    remélem a cd projekt nem cseszi el mert úgy hallottam hogy azért szoktak benne lenni hibák amit ők fordítanak mármint sok hiba.
  • ibrik
    Mehetsz is tovább...