58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Csemege:
-
Minek? -
Panyi #34660 Tudom, de majd biztosan lesz valami:D Mert nekem szólt, hoyg felpakolna minden magyarításunkat... -
a galéria ugyanaz, mitn a főoldal, a magyarításoknál meg van 2 link a portálra....
ezt minek linkelted be? ez nem is weblap:D -
ezen az oldalon semmi sincs :-D -
Panyi #34657 http://www.pcmagyaritasok.extra.hu/
:D -
ja a file-t eltávolítottam, illegális file-t nem tartok a serveremen. -
magyarul jelent meg? nem is tudtam:D
akkor azért csak a gamecopyworld-on találtam rá:D -
Druzsba #34654 Létezik, az eredetiből kilopott szövegek lesznek nagy valószínűség szerint. -
asszemirtam a portál bugreport topikjába, nem néznéd meg válaszoltak e? mert nem jön be nekem itthon az oldal. lehet bannolt a szerverük, nem értem mi történt:S -
Léezik Airborne magyarítás? vagy ez talán valami fake? -
Magyarítás tartama és állapota:
1. küldetés Kész - tesztverzió
2. küldetés Folyamatban
3. küldetés N/A
5. küldetés N/A
6. küldetés N/A
szóval ennyit erről. megvárom még újra bejön a portál, és én is írok emailt, de szerintem válasz hiányába tök felesleges lesz.
Szóval ha valamelyik fordító unatkozik, vagy nemtud hirtelen milyen játékot elkezdeni, sztem sokan örülnének neki:D
-
Pedig jó lenne! -
Ezek már legalább 2-3 éve ígérgetik.
Az Amextec ígérte 1 évvel ezelőtt hogy rövidesen kiadják ,de ha eddig nem adták ki akkor szerintem nem is fogják.
Így szerintem nem lesz eggyikhez sem! -
így egyszerűbb lesz, csak kattints a "Válasz 'takysoft' üzenetére" gombra lant:D -
nekem ment egész nap többször is.
CSI ügyet épp nemrég tárgyaltuk ki. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=950654595&no=34566]#34566-os hozzászólás[/URL] -
Valaki nem akar a CSI helyszinelők játéksorozathoz fordítást csinálni? -
magyaritas portalal mi van? egész nap nem jön be:( -
aki le tudja tölteni az UT3 warez verzióját, az be is tudja szerezni hozzá a magar nyelvi file-t(amit jellegénél fogva valószínűleg IGEN könnyen ki lehet majd lopni a játékból.)
amúgy az unreal motorra nem jellemző ez a "nyíltság".... így kitenni a szövegeket txt-be:D -
marci555 #34643 Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan áll a Swat 4 tesztelése? Mert már szeretnék magyarul nyomulni vele. :-D
Üdv: Marci -
meril #34642 Én is úgy tudom, hogy még nem jött ki. -
Paraworld,Port Royale 2, Anno 1701 - ezeket kapásból cáfolom.
az Overlord meg szerintem még ki se jött magyarul - ha tévedek javítsatok. -
Egyikhez sincsen! -
Nagyon sok game ami magyarul is kijön nem kerül fel a netre sem maga a game sem a nyelvi fájlok.
Csa pár ilyet említésképpen: Paraworld,Port Royale 2,Tortuga: Two Treasures,Anno 1701,Overlord. Biztos van több is de ezeket tudom. -
hellosztok HALO 2 höz vagy 1 hez magyarítás van?? -
Fruszba hát te is ittt vagy? Hello hello:) -
a world in conflight is felkerült pedig az is cd projekt-es -
ezt azért cáfolnám erősen. nekem pl. majdnem mindnek megvan a szöveges állománya. miért pont a CDProci lenne kivétel? -
nem biztos hogy fennt lesznek a nyelvi fájlok... főleg mivel CD projektes... eddig csak a Fable és a Jade Empire fájlai kerültek fel, pedig ezenkívül még jóvaltöbb játékuk van... -
Druzsba #34633 Megértem, hogy nem folytatják. Nem csak azért, mert az a warez verziót támogatná, de azért is, mert a megjelenés után pár nappal úgy is fent lesznek a neten a kilopott szöveges fájlok. Az meg lehet akármilyen igénytelen, a felhasználók nagy részét nem igazán érdekli a fordítás minősége. -
semmi! mondta a srác, hogy mivel magyarul jön ki, ezért nem fordítja le... :-D ekkora észt! aztán majd mindenki megfogja venni eredetiben, magyarul mi? persze... a magyarok 90%-ának a Warez verzió lesz meg, ami szerintem nem lesz magyar... ennyit erről :-D -
Druzsba #34631 Persze, hogy nem a hátuk mögött. Minden esetre kiváncsian várom, hogy mi lesz a fordítással most, hogy kiderült, hogy jön gyárilag is magyarul. -
nem a hátuk mögött.
írtam nekik levelet, hogy szar a weblapjuk, és belinkeltem a topicot bizonyítékul...
már kb 3 napja....
-
Druzsba #34629 Ne monddj ilyet, én már megkaptam, hogy a hátuk mögött kibeszéljük őket... 
-
meglátjuk... de reménykedem..
bennük azért jobban bízom, mint bizonyosakban alant...
(akiknek a weblapja linkelve volt.) -
érelmes post... mi van vele? -
hogy a fenébe ne érdekelne?
máris töltöm:D -
derg #34625 Biosock -
remélem a cd projekt nem cseszi el mert úgy hallottam hogy azért szoktak benne lenni hibák amit ők fordítanak mármint sok hiba. -
Mehetsz is tovább...