58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • akyyy
    magyaritas portalal mi van? egész nap nem jön be:(
  • takysoft
    aki le tudja tölteni az UT3 warez verzióját, az be is tudja szerezni hozzá a magar nyelvi file-t(amit jellegénél fogva valószínűleg IGEN könnyen ki lehet majd lopni a játékból.)

amúgy az unreal motorra nem jellemző ez a "nyíltság".... így kitenni a szövegeket txt-be:D
  • marci555
    Helló!

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan áll a Swat 4 tesztelése? Mert már szeretnék magyarul nyomulni vele. :-D

Üdv: Marci
  • meril
    Én is úgy tudom, hogy még nem jött ki.
  • uv
    Paraworld,Port Royale 2, Anno 1701 - ezeket kapásból cáfolom.
    az Overlord meg szerintem még ki se jött magyarul - ha tévedek javítsatok.
  • grebber
    Egyikhez sincsen!
  • grebber
    Nagyon sok game ami magyarul is kijön nem kerül fel a netre sem maga a game sem a nyelvi fájlok.
    Csa pár ilyet említésképpen: Paraworld,Port Royale 2,Tortuga: Two Treasures,Anno 1701,Overlord. Biztos van több is de ezeket tudom.
  • hair007
    hellosztok HALO 2 höz vagy 1 hez magyarítás van??
  • mama2
    Fruszba hát te is ittt vagy? Hello hello:)
  • Bence94
    a world in conflight is felkerült pedig az is cd projekt-es
  • uv
    ezt azért cáfolnám erősen. nekem pl. majdnem mindnek megvan a szöveges állománya. miért pont a CDProci lenne kivétel?
  • TBTPumpa
    nem biztos hogy fennt lesznek a nyelvi fájlok... főleg mivel CD projektes... eddig csak a Fable és a Jade Empire fájlai kerültek fel, pedig ezenkívül még jóvaltöbb játékuk van...
  • Druzsba #34633
    Megértem, hogy nem folytatják. Nem csak azért, mert az a warez verziót támogatná, de azért is, mert a megjelenés után pár nappal úgy is fent lesznek a neten a kilopott szöveges fájlok. Az meg lehet akármilyen igénytelen, a felhasználók nagy részét nem igazán érdekli a fordítás minősége.
  • TBTPumpa
    semmi! mondta a srác, hogy mivel magyarul jön ki, ezért nem fordítja le... :-D ekkora észt! aztán majd mindenki megfogja venni eredetiben, magyarul mi? persze... a magyarok 90%-ának a Warez verzió lesz meg, ami szerintem nem lesz magyar... ennyit erről :-D
  • Druzsba #34631
    Persze, hogy nem a hátuk mögött. Minden esetre kiváncsian várom, hogy mi lesz a fordítással most, hogy kiderült, hogy jön gyárilag is magyarul.
  • takysoft
    nem a hátuk mögött.
    írtam nekik levelet, hogy szar a weblapjuk, és belinkeltem a topicot bizonyítékul...
    már kb 3 napja....
  • Druzsba #34629
    Ne monddj ilyet, én már megkaptam, hogy a hátuk mögött kibeszéljük őket...
  • takysoft
    meglátjuk... de reménykedem..
    bennük azért jobban bízom, mint bizonyosakban alant...
    (akiknek a weblapja linkelve volt.)
  • takysoft
    érelmes post... mi van vele?
  • takysoft
    hogy a fenébe ne érdekelne?
    máris töltöm:D
  • derg
    Biosock
  • Bence94
    remélem a cd projekt nem cseszi el mert úgy hallottam hogy azért szoktak benne lenni hibák amit ők fordítanak mármint sok hiba.
  • ibrik
    Mehetsz is tovább...
  • uv
    de marha jó nekünk!
  • mama2
    Csőváz fiúk, vissza tértem:D.
  • grebber
    Na Gears of War és UT3 is magyar felirattal jön majd!
  • Gmiki
    Sziasztok!
    Elkészítettem a Burn c. játék magyarítását. Hátha valakit érdekel...
  • uv
    olvasd el mégegyszer, hogy mit írtam,akkor talán megérted
  • Tombi
    miért? UT1hez is volt..Első vér !
    Na azok a hangok kellenéenk :P
  • takysoft
    Jade Empire-re, meg a Runaway 2-re is ezt írják, pedig már megjelentek... biztos nem tudják eldönteni.
  • uv
    Unreal Tournament 3: a CdGalaxisnál aztatat írgyák:

lokalizáció: magyar felirat vagy szinkron (mondjuk csak szinkronnal hülyén fog kinézni )
  • TBTPumpa
    Hellgate: London - Demó nem fordítható, minden fájl nagy méretű DAT fájlokban van betömörítve. de amit mi keresünk az a hellgate_localized000.dat fájl... már csak egy jó kis ki és betömörítő progi kéne hozzá!
  • takysoft
    tudom.
    off volt.:D
  • uv
    a honlapjukból ítélve a magyar tudásuk sem verdesi az eget - nem fikázás csak ez látszik belőle.
  • TBTPumpa
    Unreal Tournament 3 fordításnál maradva: sajnos ennek a bandának az angoltudása nagyon gyenge! beszéltem már velük, mindenképp fordítani akarják... nah gondolom segítek nekik... kértem tőlük valami kezdetleges fordítást és megnéztem hogyan mutat a játékban... hát borzalmas, komolyan ha ilyeneket látnék akkor inkább angolul játszanék! :-D
    ígyaztán felkerestem az anno UT2003-mat és UT2004-et fordító Sziládi Gábort és elkészítünk mi is egy másik UT3 fordítást... bár ez még csak egy elképzelés... majd kiderül mit alkotnak ezek a fiatalok! :-P
  • uv
    fordíthatóságra gondoltam, csak mert már kint van a demo
  • takysoft
    nem, de hallottam már a játékról.
    Úgy hallottam, h a Diablo 2 készítő/tervező-gárdája nagy része kilépett a Blizzardtól és saját céget alapított. majd megcsinálták ezt a játékot. Vagyis a játékot majdnem a Blizzard csinálta:D Ami nem rosz referencia...
  • uv
    hellgét londont megnézte valaki? olyan szemmel
  • Evin
    Persze. Lusta voltam kiírni, hamár úgyis a témához kapcsolódott a hsz-em.
  • takysoft
    figy, lehet kicsit blogszerűre vették a dolgot, meg fete pákótól tanultak magyarul, ez van.
    ítéljük majd meg őket a tényleges fordítás alapján.

Más:
    A videók BIK fileokban vannak
    nincs fent rad playerem, de szerintem nem azokkal nem lesz nagy gond(nem kódoltak talán)

a többi hang.. hát...
    1 könytár van még ahol lehetnek(a 900 megás), ott 3 féle file van: .U .UPK meg .UT3
    az ut3-ak szerintem a pályák lesznek
    a .u kiterjesztésűek az engine talán
    azokra az upk fileokra gyanakszom én, van belőlük 650 megányi a demóban..
    ezek vmi általános csomagoknak néznek ki, sokféle van belőlük, modellek, textúrák, ilyenek.