58390
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#34605 "nincs sok szöveg, de emiatt több a lazaság és a hibázás esélye"
azért ez is érdekes megállapítás tőlük.
tényleg, a hangok hozzáférhetőek? kinyerném az értékes belső részeket. nincs időm megkuksizni sajnos -
HJ #34604 Szomorú dolog ilyet látni...
A régi időkben amikor még nem divat volt a játék magyarítás hanem egy viszonylag szűk csoport hobbyja - ilyen 0 helyesírású dolog nem fordulhatott elő!!! Fene tudja melyik a jobb? Kevesebb fordítás, de az helyesírásilag, szórendileg stb. megfelelő vagy a mostani fércmunka dömpig (tisztelet a kivételeknek!)? OK, fórum hozzászólásoknál elmegy ha valaki melléüt, elír valamit, nade saját weblapon??? Ha ott elnézik vagy nem veszik észre ezeket az ordító hibákat akkor milyen lesz a fordításuk? Nem értem én már a mai fiatalokat... :-D -
#34603 Ezek a mai fiatalok...bezzeg az én időmben... -
#34602 egyszer "magyarítás" egyszer "magyarosítás"
vesszők hiánya.. sokhelyen... szinte mindenhol, ahol kellett volna...
"Megkezdödött"
"kapcsoltban"
"háteddig"
"magyaroitás"
"ynomon követni"
"had mondjak" (gyk. hadd)
Ha ezek ennyire tudnak magyarul, akkor...hát.... kapják össze magukat, és ne siessék el kiadni a fordítást... keressenek pár lektort, mert nagy bajban vannak:D -
#34601 Na jah...
Központozás hiánya...
A leírtak visszaellenőrzésének elfelejtése...
Mindez a főoldalon... -
Druzsba #34600 Valami ismeretlen banda már el is kezdte fordítani. Itt az oldaluk: http://ut3hungary.extra.hu/
Személy szerint én előbb visszazavarnám őket egy pár magyar órára... -
#34599 Nem akarok hülyeséget mondani, ezt majd ellenőrizzétek, de első ránézésre az Unreal Tournament 3 minden eddiginél könnyebben magyarítható lesz.
A demóban a szövegek szimpla szöveges állományokban vannak. -
#34598 bio.. mint bioshock? -
#34597 A BIO fordítás halad. Valahol 20% fölött járunk(nem én számoltam). Várhatóan idén készen lesz.(Nem mernék dátummal dobálózni) -
#34596 Ha valakit érdekelne, elkészültem az Enemy Territory: QUAKE Wars magyarítás MOD-jával.
Letölthető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu -
HJ #34595 A 93.71-es is támogatja a manual szerint. Nálam elég stabil is volt ez a kiadás, bár nem gf440mx-en használtam. De az tény hoyg nem nagyon kell új drivert erőltetni ahhoz a vashoz. -
#34594 kiegészítés:
ahhoz a kártyához 9-es forceware drivert feltenni felesleges.(mert eleinte bugos volt a 9-es szériás driver később meg nem támogatta a kártyád.
Én a 84.21-es drivert ajánlom. az egyik legutolsó 8-as szériás driver, nagyon stabil, megbízható és gyors. -
HJ #34593 MX440-re gondoltam végig amikor MX400-at írtam :-) -
HJ #34592 A www.nvidia.com laponról már nem érdemes letöltened drivert, mert amik ott vannak azok már nem támogatják az MX400-as kártyákat (bár lehet hogy felmegy azért a gépre). A 93.71-es WHQL minősítésű driverben van MX400 támogatás - ez biztos! Ennek a neve:93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe
A google-n rákeresve erre biztos megtalálod könnyen. Letöltöd, telepíted, kész.
Viszont: ha azért akarsz drivert frissíteni, mert pár újabb játék nem indul a gépeden (pl. FIFA08) akkor felelsleges, mert ezek a játékok legtöbbször már nem támogatják a kártyádat - azaz soha, semmilyen driverrel nem fognak elindulni MX400-on. Jobban jársz ha veszel olcsó pénzért egy használt GeForce 6600-as vasat. Az se erőmű, de legalább még támogatott. Ez van! -
cargame #34591 Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem!!
Mibol all es mit jelent hogy videokatya driver frissites??
Lecciwes segitsen aki tud!!
Egyaltalan lehet ilyet a GeForce MX440 with AGP8X (ilyen az enyem)!!
Segitsetek!!
Koszi!! -
#34590 Az nagyon szuper lenne, de az is nagyon jó lenne ha már jővő hónapra elksézülnétek. Ugyemlékszem tavaly az EP1 hamar kijött. -
#34589 irta valaki a biosock nehezen maggyaritható de várható hogy esetleg sikerül megcsinálni?
a hal-life 2 ep 2 ahhol tutti lesz csak mikor? -
#34588 A kevésbé költői válasz az, hogy igyekszünk a hó végére legalább egy bétát produkálni. Költőibben meg ki tudja? -
#34587 Az Overclocked az magyarítható?
Ilyen *.000, *.100, stb. brutál nagy 2 GB-osfájlokból áll az egész. -
#34586 Tehat nem varsz ra igazandibol valaszt? :) -
#34585 Lenne egy költői kérdésem, kb. mikorra várható az Half-life2:Episodo Two magyarítása? -
HJ #34584 Na visszajöhettem:-) Köszi mindenkinek a hozzászólást! Jól esett:-) -
#34583 biztos lehetsz benne! -
#34582 Legjobb tudomásom szerint, ha leveszed a bolt polcáról.
Tudtammal úgy jelent meg, és máshonnan csak illegális úton tudod megszerezni. -
#34581 Mikor le a fifa 08-hoz magyarítás és magyar kommentér? -
#34580 Egy "őstagot" kitiltani ilyenért?! Sztrájkoljunk vagy mi? -
#34579 Portal játék is lesz majd magyarítva? -
#34578 És azt is üzeni, hogy majd jön. -
#34577 Ezt mondom én is. :)
-
#34576 de hát... ő készíti a Cheatlandet... melelsleg nagyon sok embernek szüksége lehet rá.
mága ha kis jancsika a szomszédból szemetelné tele ilyenekkel a fórumot, akkor ok. de azért a Cheatland szerkesztőjét ezért büntetni...
Vajon ha a Microsoft magyarország feje behírdetne a chatbe(il ingyen Windows Vistát), őt is warnolnák?
Mert a CheatLand ingyenes bizony... (ingyen reklám már nem is olyan reklám(
Warez? ugyan már:D
-
#34575 Közben HJ privátban írta, hogy nem az itteni miatt lett letiltva, hanem a chat-ba is berakta a linket, azért. :)
-
#34574 Kattints HJ nevére, megtudod, miért lett kitiltva, és képben leszel. :)
----
Én már csak azt nem értem, hogy ha már reklám és warez miatt lett letiltva, akkor:
- miért maradt bent a hsz és a link;
- ha bentmaradt, akkor meg nem is reklám és warez.
Kivételesen egyébként sem az, mindenki ismeri az oldalt és a cuccokat, tudja jól, hogy warezről szó nincs.
-
#34573 Miről van szó?
És van köze ahhoz, hogy 2 db #34569-es hozzászólás is van? -
#34572 úgyhogy senki se reklámozza az elkészült magyarítások, mert varezolás és reklámozás címén ki lesz innen röptetve! persze echte ungarise falusi stílusban. -
#34571 főleg hogy láthatóan fingja sincs, hogy HJ miről írt: "Nemwarez, nemreklám. Takarodj innen, legyél szíves."
és mondjuk a stílusa is enyhén paraszt.... -
#34570 Új hús a moderátor? Persze azért egy kicsit off volt, de HJ papát kitiltani... -
richard092 #34569 Hello
Ha valakinek meg van az Europa Universalis 3 magyarul elküldhetné a magyar fájlokat. THX
e-mail: [email protected] -
HJ #34569 Megjelent a CheatLand legújabb letölthető kiadása! Ebben már 3125 PC-s játékhoz van kód. www.cheatland.hu -
#34568 Szedhető az INSTINCT angol feliratos verziójához készített magyarítás. -
fruzsi666 #34567 Köszi szépen az infót!