58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nincs hozzá külön magyarítás és felesleges magyarítani, mert magyar felirattal jött ki hivatalosan a játék. -
Snailbite #34701 Hello!
Anno 1701-hez kéne nekem magyarítás!
Esetleg én is megcsinálnám ha megmondja valaki hogy a mappájában melyik fájlt kell átírni és azt melyik progival lehetne megnyitni.
De ha valakinek lenne kedve az megcsinálhatná és elküldhetné e-mail címemre: [email protected] -
Volna egy kérdésem.
Van Minigun új cikke a magyarítások portálon... erről van szó
Tegnap még elérhető volt a portál főoldaláról, ma pedig nincs ott, meg a Cikkek menüpontban sincs benne..
A cikk maga szörnyű lett, de erről írtma bővebben oda is(katt a linkre)
Ez most cenzúra? mert az ugye előbb kellett volna.
A cikk tényleg nem lett jó, de ettől még így kicenzúrázni komment nélkül igen undok dolog azzal szemben, ami írta.
Ha tényleg cenzúra, akkor inkább kirakás előtt kellet volna visszadobni, hogy javítsa ki, nem?
Mind1, nem értem, ha jár erre illetékes, akkor szóljon már, mi van... -
Az Enemy Territory: Quake Wars 1.2-es patch módosításainak megfelelően frissítettem a magyarítás MOD-omat.
Elérhető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu -
Helló
Kellene nekem a Need for Speed Under grand 2-höz magyarosítás!
Kösz elörre! -
micimackoo #34697 Sziasztok!
tud valaki fordítást a pro cycling manager 2006-hoz?
előre is köszi -
Duke Nukem aktuális fordítás a portálon. cikk is van... de elég... érdekes... jnc elemében volt:D
akit érdekel, lehet tölteni. -
il #34695 Sziasztok!
Panyi!
2006 körül Te foglalkoztál a sIN EP 1 honosításával, s ahogy utánnanéztem olyan 60% körül azt írtad, hogy kb 1 hét múlva kész lesz. Kerestem, de nem találtam sehol. Valami infó evvel kapcsolatban? Illetve hol érhető el a letöltése, mert szeretném magyarul végigtolni.
Előre is köszi
il -
ha ddr slot van rajta(valószínűleg) -
hellcommander #34693 Egy p3 as gépbe belemegy ddr memória? -
TGWH #34692 hát nekem aztá' édes mindegy. :D -
ez nem ti-ri-ri-ri-tti-tííííí? -
yipeee -
Gmiki #34689 Sziasztok! Ismét "hatalmas" projektet fejeztem be egyik délután. Ha valakit érdekel elkészítettem a LoveChess Age of Egypt c. erotikus sakk program magyarítását... 
-
TGWH #34688 tiriríítitííí közérdekű közlemény, mmstert várják a Magyarítások portálon, a Sacred topicban, hogy közzé tegye mire jutott a Sacred gs verzió magyarításával. tiriríítitííí
(hehh, ugye hogy nem felismerhető a tiriríítitííí???)
-
az oldal azért nem jön be, mert:
-a sok csatlakozásúakat tiltja a webmotor
-hardwireden van a magyarítások.... az ő szerverük(csak van külön domain)
az oldal valszeg azért jön be, mert:
-panyi szólt a webmasternek, hogy vegye ki a légnet IP-t a banlistából.
UI: 5000 ft-ért ugyanaz az ip, mint mindenki másnak? ezért tényleg pénzt adsz ki? (nézz picit utána.... az internet-szolgáltatás nem éppen csak a weblapok eléréséből áll... a teljeskörű netszolgáltatáshoz igen sok más is tartozik.... de adj pénzt szarér' )
UI2: a dynamikus IP szinte minden felhasználói szempontból jobb (és szinte minden server szempontból roszabb... de ti felhasználtok, és nem servert üzemeltettek:D) -
goor #34686 Már bejön az oldal!! 

-
csak 1 nagygond van. mindenkinek ugyanaz az ip. szoval most olyan mintha banon lenne 1 ember, de az az 1 miatt szenved a többi netező is...
egyébként a magyaritasok.hu és a hardwired.hu nincs egy szerveren? vagy valami, mert az utobbi se jön be, ugyanazt produkálja mint az mp. -
goor #34684 Ez egy kazincbarcikai szolgáltató,egyébként nem rossz 6M/1M 5 rúgóért havonta....
Nincs fix IP-m, akkor most mi a teendő? :{
-
légnet... most hallok róla először, de vhogy nem kaptam kedvet hozzá:D -
goor #34682 Sziasztok!
Hasonló gonddal küzdök mint akyyy és nálam is a légnet a a szolgáltató, kb. 1 hete nem tudom megjeleníteni az oldalt..... -
az...
pm ment panyi-nak -
fix IP-d van? -
Panyi #34679 Na akkor már tudom mi a gond:D
Gondolom mindegyik fájldarabot együtt kezdted el tölteni 45 szálon keresztül nem? És nem egyesével. Na ekkor szokott mérges lenni rendszergazdánk és bannol egy időre. Küld el nekem IP címed és szólok neki:D -
ezzel nem gond van egy oldal, ami müködőképes, azt szoktam hsználni, de sose jegyzi meg a felhasnzálónevet, ha valmi nagyméretüt kell leszedni, akkor kérdéses mennyivel jön... (bár akkor marad a suli, ott ugyis villámgyors a net:D) -
akkor azt valami letiltotta.
a routert kilőttük, a gépen a fűzfelet kilőttük(azt mondtad több gépen is).
akkor marad a szolgáltató.
adok esetleg egy tippet.
Vannak a neten ilyen proxy-oldalak,amikkel megnézegethetsz weblapokat anonym módon(a proxy ip-jét használva)
ilyeneket próbálj ki.
ilyen például a
Schoolproxy vagy az Anonym.to
Próbálj meg IDE KATTINTANI, akkor talán bejön a magyarítások portál:D
lehet, ki kell próbálni 1-2 proxy-t mert a legismertebbeket le szokták tiltani itt-ott. keresgess a neten "suft anonym" szavakra.
És persze írd meg, hogy sikerült-e? -
légnet
3 megabites, perpil routerről megy, de ha átdugom gépbe hogy közvetlen legyen akkor se hoz be semmit.
oprendszer: vista, böngésző firefox, de több böngészőn is nézte, a többi gépen is, ahol xp vagy 98 van és egyiken se jön be semmi.
jah, és akkor "tünt" el az oldal amikor a starcraft nagy méretü magyaritását kezdtem el tölteni, tehát lehet hogy valami hackertámadás miatt letiltotta az ip-t a szerver:D -
akkor részleteznéd?
milyen szolgáltató?
milyen kapcsolat? (kábel, adsl? közvetlen, vagy routered van?)
oprencer? böngésző? -
nem jön be semmi, mintha soha nem is létezett volna.
nálam tutira nem lehet gond, max a szolgáltatónál :S
-
Panyi #34673 Milyen hibát ír neked ki? -
ha a magyarítások portálra gondolsz, akkor az mindig is működött. naponta többször nézem.
a hiba az ön készülékében -
mág mindig semmi a portállal :( -
nekem nincs meg, sry -
inkább vedd meg 1990Ft-ért a CD Galaxistól.. az legalább magyar és eredeti... :-D nem hinném hogy olyan könnyen fognak 500MB-os nyelvi fájlokat osztogatni, egyrész wareznek számít, másrészt meg ennyit nem tudom ki töltene fel, csak úgy lazán... -
j6801 #34668 szevasztók.Megkaptam a settlers V:heritage of kings játékot de eredeti angol.mivel megjelent magyarul a m.portálon nincs fenn a magyarittása,elküldené valaki ha megvan a magyar változatból a magyaritást.köszi elöre is. [email protected] -
meril #34667 Értem, majd kiderül:) -
Egyelőre nem akarom csinálni, mert mint azt már más is említette, van rá esély, hogy magyar felirattal is kijön majd a teljes játék. A demót meg egy pályáért nem érdemes fordítani. -
nekem még csak most jött le a demo:D -
hát végülis nem egy nagy szám a fordíthatósága... sima zip fájlok pak-ra átnevezve :-P de szerintem felesleges lefordítani, hiszen lehet hogy ez is magyarul jelenik majd meg... -
meril #34663 Király!:) Hajrá... amúgy meg is csinálod?