58390
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#34685 csak 1 nagygond van. mindenkinek ugyanaz az ip. szoval most olyan mintha banon lenne 1 ember, de az az 1 miatt szenved a többi netező is...
egyébként a magyaritasok.hu és a hardwired.hu nincs egy szerveren? vagy valami, mert az utobbi se jön be, ugyanazt produkálja mint az mp. -
goor #34684 Ez egy kazincbarcikai szolgáltató,egyébként nem rossz 6M/1M 5 rúgóért havonta....
Nincs fix IP-m, akkor most mi a teendő? :{
-
#34683 légnet... most hallok róla először, de vhogy nem kaptam kedvet hozzá:D -
goor #34682 Sziasztok!
Hasonló gonddal küzdök mint akyyy és nálam is a légnet a a szolgáltató, kb. 1 hete nem tudom megjeleníteni az oldalt..... -
#34681 az...
pm ment panyi-nak -
#34680 fix IP-d van? -
Panyi #34679 Na akkor már tudom mi a gond:D
Gondolom mindegyik fájldarabot együtt kezdted el tölteni 45 szálon keresztül nem? És nem egyesével. Na ekkor szokott mérges lenni rendszergazdánk és bannol egy időre. Küld el nekem IP címed és szólok neki:D -
#34678 ezzel nem gond van egy oldal, ami müködőképes, azt szoktam hsználni, de sose jegyzi meg a felhasnzálónevet, ha valmi nagyméretüt kell leszedni, akkor kérdéses mennyivel jön... (bár akkor marad a suli, ott ugyis villámgyors a net:D) -
#34677 akkor azt valami letiltotta.
a routert kilőttük, a gépen a fűzfelet kilőttük(azt mondtad több gépen is).
akkor marad a szolgáltató.
adok esetleg egy tippet.
Vannak a neten ilyen proxy-oldalak,amikkel megnézegethetsz weblapokat anonym módon(a proxy ip-jét használva)
ilyeneket próbálj ki.
ilyen például a
Schoolproxy vagy az Anonym.to
Próbálj meg IDE KATTINTANI, akkor talán bejön a magyarítások portál:D
lehet, ki kell próbálni 1-2 proxy-t mert a legismertebbeket le szokták tiltani itt-ott. keresgess a neten "suft anonym" szavakra.
És persze írd meg, hogy sikerült-e? -
#34676 légnet
3 megabites, perpil routerről megy, de ha átdugom gépbe hogy közvetlen legyen akkor se hoz be semmit.
oprendszer: vista, böngésző firefox, de több böngészőn is nézte, a többi gépen is, ahol xp vagy 98 van és egyiken se jön be semmi.
jah, és akkor "tünt" el az oldal amikor a starcraft nagy méretü magyaritását kezdtem el tölteni, tehát lehet hogy valami hackertámadás miatt letiltotta az ip-t a szerver:D -
#34675 akkor részleteznéd?
milyen szolgáltató?
milyen kapcsolat? (kábel, adsl? közvetlen, vagy routered van?)
oprencer? böngésző? -
#34674 nem jön be semmi, mintha soha nem is létezett volna.
nálam tutira nem lehet gond, max a szolgáltatónál :S
-
Panyi #34673 Milyen hibát ír neked ki? -
#34672 ha a magyarítások portálra gondolsz, akkor az mindig is működött. naponta többször nézem.
a hiba az ön készülékében -
#34671 mág mindig semmi a portállal :( -
#34670 nekem nincs meg, sry -
#34669 inkább vedd meg 1990Ft-ért a CD Galaxistól.. az legalább magyar és eredeti... :-D nem hinném hogy olyan könnyen fognak 500MB-os nyelvi fájlokat osztogatni, egyrész wareznek számít, másrészt meg ennyit nem tudom ki töltene fel, csak úgy lazán... -
j6801 #34668 szevasztók.Megkaptam a settlers V:heritage of kings játékot de eredeti angol.mivel megjelent magyarul a m.portálon nincs fenn a magyarittása,elküldené valaki ha megvan a magyar változatból a magyaritást.köszi elöre is. [email protected] -
meril #34667 Értem, majd kiderül:) -
#34666 Egyelőre nem akarom csinálni, mert mint azt már más is említette, van rá esély, hogy magyar felirattal is kijön majd a teljes játék. A demót meg egy pályáért nem érdemes fordítani. -
#34665 nekem még csak most jött le a demo:D -
#34664 hát végülis nem egy nagy szám a fordíthatósága... sima zip fájlok pak-ra átnevezve :-P de szerintem felesleges lefordítani, hiszen lehet hogy ez is magyarul jelenik majd meg... -
meril #34663 Király!:) Hajrá... amúgy meg is csinálod? -
#34662 Csemege:
-
#34661 Minek? -
Panyi #34660 Tudom, de majd biztosan lesz valami:D Mert nekem szólt, hoyg felpakolna minden magyarításunkat... -
#34659 a galéria ugyanaz, mitn a főoldal, a magyarításoknál meg van 2 link a portálra....
ezt minek linkelted be? ez nem is weblap:D -
#34658 ezen az oldalon semmi sincs :-D -
Panyi #34657 http://www.pcmagyaritasok.extra.hu/
:D -
#34656 ja a file-t eltávolítottam, illegális file-t nem tartok a serveremen. -
#34655 magyarul jelent meg? nem is tudtam:D
akkor azért csak a gamecopyworld-on találtam rá:D -
Druzsba #34654 Létezik, az eredetiből kilopott szövegek lesznek nagy valószínűség szerint. -
#34653 asszemirtam a portál bugreport topikjába, nem néznéd meg válaszoltak e? mert nem jön be nekem itthon az oldal. lehet bannolt a szerverük, nem értem mi történt:S -
#34652 Léezik Airborne magyarítás? vagy ez talán valami fake? -
#34651 Magyarítás tartama és állapota:
1. küldetés Kész - tesztverzió
2. küldetés Folyamatban
3. küldetés N/A
5. küldetés N/A
6. küldetés N/A
szóval ennyit erről. megvárom még újra bejön a portál, és én is írok emailt, de szerintem válasz hiányába tök felesleges lesz.
Szóval ha valamelyik fordító unatkozik, vagy nemtud hirtelen milyen játékot elkezdeni, sztem sokan örülnének neki:D
-
#34650 Pedig jó lenne! -
#34649 Ezek már legalább 2-3 éve ígérgetik.
Az Amextec ígérte 1 évvel ezelőtt hogy rövidesen kiadják ,de ha eddig nem adták ki akkor szerintem nem is fogják.
Így szerintem nem lesz eggyikhez sem! -
#34648 így egyszerűbb lesz, csak kattints a "Válasz 'takysoft' üzenetére" gombra lant:D -
#34647 nekem ment egész nap többször is.
CSI ügyet épp nemrég tárgyaltuk ki. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=950654595&no=34566]#34566-os hozzászólás[/URL] -
#34646 Valaki nem akar a CSI helyszinelők játéksorozathoz fordítást csinálni?