Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Tud valaki valamit róla?
Légyszi írd le ide vagy mailben jelezz vissza!
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
Lottón megjátszottad a számokat? Mert anélkül lófax...
😄DD
én erre a köv. megoldást szoktam alkalmazni: archív cd-n külön mappa a sorozatszámos fájlnak és mellé egy serial.txt-ben leírva a kód
(vagy az egészet bele egy rar-ba)
A Harry Potter and the Goblet of Fire címû játékot a GH Team fogja fordítani (azon belül is jómagam).
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
(ajtós játék menüjét fordító kamaszoknak NEM!)
😛
Korrekt normális válasz, ezekre gondoltam én is (statisztika stb.), de van olyan, hogy félévente 1x kellene valami, de persze a REG-emet már rééég elfelejtettem (mert hülye vagyok, stb.), az ímélcím már foglalt (mert ugye 1x már regeltem vele) stb... Hát a kisfaszom fog ímélcímet csinálni, újra regelni!
Olyan is elõferdült nemegyszer, hogy öcsinek tenném fel a magyarítást archivált CD-rõl, erre persze jelszót kér amit természetesen nem írtam fel akkor, amikor kiírtam CD-re, öcsinél persze nincs NET.
Agyvérzés közeli állapot, komolyan mondom.
Gyûûûlölöm a regelést, jelszavazást.
én is tanultam szerzõi jogot és párszor magát a tanárt (aki mellesleg jogász) is sikerült belezavarni a dologba 😊
a jelszavas védelem meg 10 emberbõl 9 és felet nem szokott zavarni, ez egyszerûen egy amolyan miért-is-ne dolog.
mérges meg ne legyél, mert az árt a szépségnek és gyomorfekélyt okoz 😉
Azt szeretném megkérdezni nagy tisztelettel:
Miért kell bizonyos oldalakra regisztrálni, bejelentkezni, a magyarításokat jelszóval levédeni stb.?
Én megértem, hogy nem szeretitek ha lopják a munkáitokat, ha elismerik a magyarításaitokat, de azért az vicc, hogy aki nem lop, nem károg annak ilyenekkel kell szórakozni...
Nagyon mérges vagyok, komolyan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Harry Potter and the goblet of fire
Tom', hogy viszonylag friss áru...
Vannak már tervek?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=510
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Elkészült a Neverwinter Nights teljes fordítása (alapgame + SOU + HOTU is). Grat a készítõknek!
http://www.freespace.hu/nwnhu/index.php
Én valahogy nem tudom élvezni ezeket...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amiért mágsem támadnak, az:
1. ingyen készítjük és terjesztjük
- abba nem mennék bele, hogy jogilag mi támadható meg mi nem (erre való a bíróság amúgy támadni akármit meg lehet legfeljebb nem érdemes)
- tanulmányaim szerint amig a program eredeti funkciója nem módosul és a módosítónak nincs anyagi haszna belõle addig lehet, hogy a fordítás jogilag támadható de nem büntethetõ (amúgy saját copyright jogok vonatkoznak a fordításra is). Ezt 1 jogász talán jobban képes értelmezni de a jelenséget elég érdekesnek tartom...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
részemrõl nem létezel..és pont
a személyeskedésed pedig nem tud érdekelni
Ezek szerint akkor nem csak demagóg vagy (biztos van még egyéb közhely a tarsolyodban erre is), de ostoba is, koma.
Ezt megbeszéltük.
Mi, tobbiek, orulunk, hogy letezik, igy sok jo magyaritassal lehetunk altala gazdagabbak! 😊
Nem értelmezem,mnert rangomon alulinak tartom a téma folytatását....ebben a bejegyzésben láccik is(#28781 )hogy passzivba tettem a témát,meg ezután Téged is.
Nem hinnném hogy folytatnom kellene Veled a csevejt....és arra sanszot adni hogy rajtam köszörüld a nyelved...részemrõl nem létezel..és pont.a bejegyzésemben inkább válaszoltam egy másik user kérdésére..mivel lehet hogy inkább errõl szól a topic....a személyeskedésed pedig nem tud érdekelni....téma leo....eztán szólózhatsz.Hali
de nem, inkább megint góg és (de)magóg gyermekeként reagálsz.
Más!
FoToS -nak...én a Honositomûhely röl szedek ilyenmit....néha érdemes ránézni
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
De a lényeg az, hogy - bármilyen hülyén is hangzik, - a magyarítások helyzete jogilag kérdéses. Csak az teljesen tiszta, amit modként lehet alkalmazni, azokból is csak az a rész, amelyeket hivatalos editorral vagy egyszerû átírással készítettek.
Minden más jogilag támadható.
Amiért mágsem támadnak, az:
1. ingyen készítjük és terjesztjük
2. inkább emelik az eladásokat, de semmiképp nem csökkentik
Hogy miért zavarná a magyar cégeket a hivatalos magyarítás közreadása? Mert - ahogy Petuz is írta - sokan rendelnek külföldrõl szoftvereket és ha egy cég veszi a fáradságot, hogy lemagyarít valamit, akkor azzal - fura módon - a saját bevételeit kívánja növelni, nem pedig mondjuk az Amazon.com-ét.
Az meg, hogy ez nekünk egyszerû gamereknek tetszik, vagy sem nem igazán számít.
Ennyi a sztori...
Arról meg hogy ki hogy reagál:
Ha visszanézel, kedves Demagógia Kapitány, ki Ryleh néven járod épp a bitdzsungel rengetegeit, akkor láthatod, hogy #28770-ig minden nagyjából megy a maga útján, amikor is a kispajtásod besértõdik egy teljesen semleges hsz-tõl és már kezditek is felváltva az "oda neki ,1000 rel,hadszóljon"-t.
Úgyhogy azért te is beférsz abba az általad oly érzékletesen bemutatott arcvisszavételre kárhoztatott bandába...
idezek toled!
"Álszent duma. Te is nagyon jól tudod, hogy száz sírósból talán egy, ha megvette eredeti angolban a játékot..."
NAmost te probaltad kesobb kimagyarazni, hogy engem nem soroltal a 100ba, hatakkor az "alszent" szot, kinek mondtad, ha nem nekem cimezted? NEm serto egy kicsit???
mehetunk tovabb???
"Nem izgat, hogy ki, mikor, mennyit költ eredeti szoftverekre, az sem, hogy képes bizonyítékul beszkennelni a számlákat, meg a dobozképet/akármit (én is tudnék jópárat, de minek)..."
NAmost a "gunyoros" megjegyzesedet akkor nemertem... komolyan, most erdekel, vagy nem? <#confused>#confused>
De nem gond... lekoccolok, tovabbi jo hozsannazast, es talpnyalast egymasnak, tisztelettel Lammer forumtars!
szerk: jah bocsanat, meg annyi, hogy nem veszitek eszre, hogy igy elloktok egy csomo joszandeku embert magatok mellol??? Jo persze vannak olyan arczok akik bejonnek es a doom4 magyaritasat kerik, ebben talan 1etertunk, hogy az ilyenek meg valaszra sem meltathatoak, de ha bejon egy tok normalis kerdessel egy ember, es egybol rarontotok, meg "lenezitek" (regota figyelem a topikot, tan a kezdeketol es nekem is hasonlo a velemenyem, mint Ryleh forumtarse, es nemazert mert baratok vagyunk...)...mind1... very szomoru... 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1-2 tagnak vissza kéne venni az arcából,mert nagy észosztónak titulálják magukat,elsiklanak alapvetõ dolgok felett,és csak a saját okoskodásukat szajkozzák...(lehet moderálni)...Öszintén...ne télleg!!!aranyos és kellemes dolog ha találok honositást,és télleg le a kalappal...de azért ugye nem kell hasraesnem ,ha viszont vki szimplán feldob egy opciot,esetlegesen mer ajánlani alternativát,akkor oda neki ,1000 rel,hadszóljon....élen a mesterrel,és a sleppjével.....ugye nem kell 1-2 user fényképeét gyüjtenem azért,mert hobbyból magyaritanak,és ezt publikussá teszik....me az má kicsit abszurd lenne....
Én nem irom ho részemrõl ennyi,mert sosem mondom azt hogy soha...ergo: nem csinálok popsit a beszélõkémböl....
mindenki gyakoroljon önkritikát...az önjelölt észosztók általában komikusak...tragikomikusak......
Nem izgat, hogy ki, mikor, mennyit költ eredeti szoftverekre, az sem, hogy képes bizonyítékul beszkennelni a számlákat, meg a dobozképet/akármit (én is tudnék jópárat, de minek). Dícséretes, pirospont, miegyéb, de a felvetés szempontjából semmi jelentõsége. A kérdés/válasz ("miért baj blabla?") a #28761-ben hangzott el, ami egyszerûen csak duma. Azért duma, mert ugyanezzel takarózik még 99 ember, aki Kongóból, a Brunei szultánságból, meg az eszkimóktól "vette" a játékot, és neki kell a hivatalos magyarítás. Mer' az neki jár. És mekkora genyóság már, hogy az, aki megvette, nem teszi ki valahová a közösbe, hogy mindenki elérhesse. Pfuj, rohadt, önzõ szemetek.
Na, most tessék továbbgondolni, hogy ennek milyen hatása lenne a magyar játékfejlesztésre, a hivatalos fordításokra, vagy pl. az EA magyarországi jelenlétére (csak mondtam egy jó nagy nevet, amit pl. a Sims 2 okán itthon is mindenki ismer), a becserélõs bulira... vagy egyáltalán a magyar nemhivatalos fordítói világra, ami valahol a törvényesség és a törvénytelenség határán egyensúlyozik, és pont azért nem b*sztatják õket, mert nem másznak bele a warezolós / jogi anyag terjesztõs (a hivatalos fordítás ugyanis jogvédett) buliba. Hja, jópár magyarítás felmegy warezolt játékra is. Hát.. ezen nem lehet segíteni, ez van. De senki nem mondta/mondja, hogy "ezt azér' csináltuk, hogy amit Pistike letöltött otthon, ércse' is". Tudjátok, egy kis kacsintás itt, egy kis félrenézés ott, nincs ezzel semmi baj, az egész világon így mennek a dolgok. De amint a hivatalos magyarítások is bekerülnek a buliba, a "másik oldal" nem fog tovább vacakolni, és akkor lesz/lenne csak igazán sírás-rívás, meg rohadtbsadögöljönmeg-ezés.
Ez - jelenleg - így mûködik, ezt kell elviselni / elfogadni / belátni.
Van, aki felfogja ezt, van, aki kereszteshadjáratnak tekinti a warezolást (hátha egyszer eljön majd a "Mennyek királysága", és szabadon lehet majd terjeszteni mindent - csak az a bökkenõ, hogy nem lesz mit, mert senki sem fog fejleszteni, a GPL-kommunizmus meg egyszerûen utópia), és van, aki azt hiszi, hogy ez vmiféle haverság, egy afféle "belsõ brancs", akik kiszorítják szegény Pistikéket és Juliskákat. Kinek-kinek az elmebéli képességei szerint, ugye...
Pont, részemrõl ennyi.
szerk volt......