58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Tomcom
    A MP-n van egy hír, hogy már van UPK visszacsomagoló. :)
    http://www.magyaritasok.hu/news/1700/unreal_engine_3_jatekok_honositasa
  • IMYke2.0.0.0
    Na, Borderlands-szal belefutottam én is az "UPK" hibába: a játék közben megjelenő szövegek nagy része ezekben van - kicsomagolni tudom, és a *.soundnodewave fájlokkal elbírok (HEX-ben), de VISSZACSOMAGOLNI?

Érdekes módon, ha HEX-ben átírom a valós *.UPK fájlt, akkor is az angol (illetve adott nyelv, próbáltam némettel is) jelenik meg!
    A "Claptrap" első hosszabb mondatának szavait átírtam 15x ugyanabban a fájlban... akkor is angolul jelenik meg!
  • grebber
    Az angol nem jelent meg de úgy tudom angollá lehet tenni az meg akkor úgy már magyarítható!
  • noname06
    Egy ideig úgy volt hogy a Hunosítók fogják készíteni, de mivel még nem jelent meg angolul váltottak a Risenre. Talán ha azt befejezik ez jön. :)
  • Evin
    Nekem úgy rémlik fordítható, de ha adsz fájlt, meg tudom mondani.
    Elég sok játékot szoktam csak 1 fájlból megnézni, szóval előfordul, hogy keverem.
  • grebber
    Divinity 2 magyaríthatóságával kapcsolatban van valami info lehet-e már csinálja-e valaki?
  • balee4
    Szóval akkor lesz Bordelands magyarítás. Te egy állat vagy i2k. persze pozitív értelemben. Grat, hogy még ebbe is belevágtál.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a "Trancmaster"-összeállítás sorozat régebbi darabjait, meg az újabban megkedvelteket [Anjunabeats és Sirup Records kiadványok].
  • IMYke2.0.0.0
    RAMy: Nem ismerem.
    RaveAir: Akkor Tatana a te "embered" :)
  • RAMyMamy
    én 'munka' közben ilyeneket hallgatok:
    John Askew - Beirut (Thomas Datt Remix)
    Trenix pres. Adamuna - Almaden
    Luke Terry - Rocket Theory (Eric Shaw Remix)
    Rocking J - Sequence (Alex M.O.R.P.H. Remix)
  • RaveAir
    Mondjuk most, a Baldur's Gate 2 fordítása közben, inkább valami nem éneklős trance-t kellene hallgatnom, mert a dudorászás elvonhatja a figyelmemet. ;)
  • RAMyMamy
    az is egy nagyon király szám :D

Arnejt ismered?
  • IMYke2.0.0.0
    Én a zenéje miatt szeretem - nem énekelgetnek bennük, és hipnotikusak.
    A "Spring Breeze" (Original mix) szinte tökéletes!
  • RAMyMamy
    sunlounger (dj shah) is nagyon jó(Y)
  • RAMyMamy
    de ő nem énekesnő, hanem dj:D
    amúgy nekem is ő a kedvencem
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, hülye vagyok - ha elkap egy játék hangulata, végem van...
  • grebber
    Látom nem bírtad megállni:D
    Ezer köszönet!
  • IMYke2.0.0.0
    Rájuk is vadászok, rögvest. Sok-sok jó zenét nem ismerek, ejh! :()
  • IMYke2.0.0.0
    MP3 forrás
  • RaveAir
    Köszi! ;) Igazából nekem az egy cd-s változat van meg, és nem ez a szingapúri kiadás... meg amit most is hallgatok a 2cd-s Remixes.
    Én cserébe ajánlanám neked a Sunlounger 2 albumát. 2-2 lemezesek, ahol az elsőkön lassabb-nyugatatóbb chill zenék vannak, míg a másodikon tempósabb klubbokban is játszhatóbb verziók.
  • IMYke2.0.0.0

Személyes Trance-istennőm:

• RAMyMamy
    ja, Justine Suissa, az egyik kedvenc énekesnőm
  • IMYke2.0.0.0
    És a hölgyike hangja is rendkívül kellemes.
    A szövegek is tetszenek.
  • IMYke2.0.0.0
    A képen nem látszik, de 155 sornyi állomány szerepel az összegben: 1.323.717

Természetesen, nem pontosan ennyi karaktert kell honosítani. Megközelítőleg ennek felét a játékban szereplő szövegek kódjaiban ismétlődő kifejezések, és a speciális karakterek, színkódok teszik ki.
    De azért számoltattam bele, mert
    - kivenni az "értelmes" szöveget iszonyat meló lenne csak azért, hogy hajszál pontos legyen a kijelzés,
    - ha a sallangot beleszámolom, és ugyanakkor, amikor kész az adott állomány azt az értéket írom be a magyarhoz is, a százalékérték helyesen tükrözi a projekt állapotát.

Jelenleg tehát, menüvel és mindennel együtt ~18%.

• RAMyMamy
    én mindenféle trance-et imádok, hangulatomtól függ, h milyet hallgatok. oceanlab az olyan nyugtató zene:D
  • IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    Imádom az értelmes trance zenét :)
    Többnyire non-vocal verziókat, de belefér a kellemes férfi/női beszéd és ének is.
  • RAMyMamy
    ez egy nagyon jó album
    de a többi is, ami ott van :D
  • IMYke2.0.0.0
    RaveAir-nek ajánlom ezt az albumot beszerzésre:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    A rangok hiány még oké.
    A Fórumban nekem hiányzik az a lehetőség, hogy visszazárhassam a válaszolt üzenetet.

Érthetőbben: válaszolok valakinek az üzenetére. Elküldést követően az üzenetem alatt ".:i2k:. erre válaszolt". Ezzel semmi baj.
    Ám, ha 1 nappal később megnézem, mire is válaszoltam, akkor az meg is nyílik rendesen, de visszazárni nem tudom... [script]
  • uv
    pöts
  • Evin
    Támogatom a végleges kitiltást.
  • lakkpeter
    Hello mindenkinek!! Aki szeretne TELJES Játékokat letölteni, az kattintson a www.canyon.eoldal.hu -ra. Vannak mobilra is cuccok, témák, rezgések stb...Scriptek is vannak! Segíteni is tudok nagyon sok dologban. köszi, üdv !!
  • Panyi
    Rangok most is vannak, csak egyediek, de akkor majd lehet arra is kitalálok valamit. Ha nagyon kell:)
  • RaveAir
    Ahogy a mondás tartja... "Nem hiba, hanem fícsör." ;)

Amúgy komolyan mondom, hogy lehet panaszkodni, és akkor hátha visszakapunk valamit.
  • ibrik
    Ja. Milyen szorgalmasan gyűjtöttük a pontokat...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarok odaírni, és igazából nem is hiba:
    - Nekem hiányzik az utolsó hozzászóló nevét jelző funkció a Fórum főoldalán
    - Megszoktam a rangokat, hiányoznak azok is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, szegénykém, az enyészeté lett... Remélem, akkor nem lesz később kavar, hogy ilyen elérhetőségem aktív a Portálon...
  • RaveAir
    Panaszláda: http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/1/hibabejelentes
  • RaveAir
    Spamvédelmi okokból nem akartam bemásolni az e-mail címet, de nem esett le, hogy azzal már kárt nem okozok (mivel nem működik). :)
    Mindegy, örülök, hogy megoldódott a dolog.