58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tomcom #36129 A MP-n van egy hír, hogy már van UPK visszacsomagoló. :)
http://www.magyaritasok.hu/news/1700/unreal_engine_3_jatekok_honositasa -
#36128 Na, Borderlands-szal belefutottam én is az "UPK" hibába: a játék közben megjelenő szövegek nagy része ezekben van - kicsomagolni tudom, és a *.soundnodewave fájlokkal elbírok (HEX-ben), de VISSZACSOMAGOLNI?
Érdekes módon, ha HEX-ben átírom a valós *.UPK fájlt, akkor is az angol (illetve adott nyelv, próbáltam némettel is) jelenik meg!
A "Claptrap" első hosszabb mondatának szavait átírtam 15x ugyanabban a fájlban... akkor is angolul jelenik meg!
-
#36127 Az angol nem jelent meg de úgy tudom angollá lehet tenni az meg akkor úgy már magyarítható! -
noname06 #36126 Egy ideig úgy volt hogy a Hunosítók fogják készíteni, de mivel még nem jelent meg angolul váltottak a Risenre. Talán ha azt befejezik ez jön. :) -
#36125 Nekem úgy rémlik fordítható, de ha adsz fájlt, meg tudom mondani.
Elég sok játékot szoktam csak 1 fájlból megnézni, szóval előfordul, hogy keverem. -
#36124 Divinity 2 magyaríthatóságával kapcsolatban van valami info lehet-e már csinálja-e valaki? -
#36123 Szóval akkor lesz Bordelands magyarítás. Te egy állat vagy i2k. persze pozitív értelemben. Grat, hogy még ebbe is belevágtál. -
#36122 Én a "Trancmaster"-összeállítás sorozat régebbi darabjait, meg az újabban megkedvelteket [Anjunabeats és Sirup Records kiadványok].
-
#36121 RAMy: Nem ismerem.
RaveAir: Akkor Tatana a te "embered" :)
-
RAMyMamy #36120 én 'munka' közben ilyeneket hallgatok:
John Askew - Beirut (Thomas Datt Remix)
Trenix pres. Adamuna - Almaden
Luke Terry - Rocket Theory (Eric Shaw Remix)
Rocking J - Sequence (Alex M.O.R.P.H. Remix) -
#36119 Mondjuk most, a Baldur's Gate 2 fordítása közben, inkább valami nem éneklős trance-t kellene hallgatnom, mert a dudorászás elvonhatja a figyelmemet. ;) -
RAMyMamy #36118 az is egy nagyon király szám :D
Arnejt ismered? -
#36117 Én a zenéje miatt szeretem - nem énekelgetnek bennük, és hipnotikusak.
A "Spring Breeze" (Original mix) szinte tökéletes!
-
RAMyMamy #36116 sunlounger (dj shah) is nagyon jó(Y) -
RAMyMamy #36115 de ő nem énekesnő, hanem dj:D
amúgy nekem is ő a kedvencem -
#36114 Hát igen, hülye vagyok - ha elkap egy játék hangulata, végem van... -
#36113 Látom nem bírtad megállni:D
Ezer köszönet! -
#36112 Rájuk is vadászok, rögvest. Sok-sok jó zenét nem ismerek, ejh! :()
-
#36111 MP3 forrás
-
#36110 Köszi! ;) Igazából nekem az egy cd-s változat van meg, és nem ez a szingapúri kiadás... meg amit most is hallgatok a 2cd-s Remixes.
Én cserébe ajánlanám neked a Sunlounger 2 albumát. 2-2 lemezesek, ahol az elsőkön lassabb-nyugatatóbb chill zenék vannak, míg a másodikon tempósabb klubbokban is játszhatóbb verziók. -
Személyes Trance-istennőm:
-
RAMyMamy #36108 ja, Justine Suissa, az egyik kedvenc énekesnőm -
#36107 És a hölgyike hangja is rendkívül kellemes.
A szövegek is tetszenek.
-
#36106 A képen nem látszik, de 155 sornyi állomány szerepel az összegben: 1.323.717
Természetesen, nem pontosan ennyi karaktert kell honosítani. Megközelítőleg ennek felét a játékban szereplő szövegek kódjaiban ismétlődő kifejezések, és a speciális karakterek, színkódok teszik ki.
De azért számoltattam bele, mert
- kivenni az "értelmes" szöveget iszonyat meló lenne csak azért, hogy hajszál pontos legyen a kijelzés,
- ha a sallangot beleszámolom, és ugyanakkor, amikor kész az adott állomány azt az értéket írom be a magyarhoz is, a százalékérték helyesen tükrözi a projekt állapotát.
Jelenleg tehát, menüvel és mindennel együtt ~18%.
-
RAMyMamy #36105 én mindenféle trance-et imádok, hangulatomtól függ, h milyet hallgatok. oceanlab az olyan nyugtató zene:D -
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#36103 Imádom az értelmes trance zenét :)
Többnyire non-vocal verziókat, de belefér a kellemes férfi/női beszéd és ének is.
-
RAMyMamy #36102 ez egy nagyon jó album
de a többi is, ami ott van :D -
#36101 RaveAir-nek ajánlom ezt az albumot beszerzésre:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#36100 A rangok hiány még oké.
A Fórumban nekem hiányzik az a lehetőség, hogy visszazárhassam a válaszolt üzenetet.
Érthetőbben: válaszolok valakinek az üzenetére. Elküldést követően az üzenetem alatt ".:i2k:. erre válaszolt". Ezzel semmi baj.
Ám, ha 1 nappal később megnézem, mire is válaszoltam, akkor az meg is nyílik rendesen, de visszazárni nem tudom... [script]
-
#36099 pöts -
#36098 Támogatom a végleges kitiltást. -
lakkpeter #36097 Hello mindenkinek!! Aki szeretne TELJES Játékokat letölteni, az kattintson a www.canyon.eoldal.hu -ra. Vannak mobilra is cuccok, témák, rezgések stb...Scriptek is vannak! Segíteni is tudok nagyon sok dologban. köszi, üdv !! -
Panyi #36096 Rangok most is vannak, csak egyediek, de akkor majd lehet arra is kitalálok valamit. Ha nagyon kell:) -
#36095 Ahogy a mondás tartja... "Nem hiba, hanem fícsör." ;)
Amúgy komolyan mondom, hogy lehet panaszkodni, és akkor hátha visszakapunk valamit. -
#36094 Ja. Milyen szorgalmasan gyűjtöttük a pontokat... -
#36093 Nem akarok odaírni, és igazából nem is hiba:
- Nekem hiányzik az utolsó hozzászóló nevét jelző funkció a Fórum főoldalán
- Megszoktam a rangokat, hiányoznak azok is :)
-
#36092 Ja, szegénykém, az enyészeté lett... Remélem, akkor nem lesz később kavar, hogy ilyen elérhetőségem aktív a Portálon...
-
#36091 Panaszláda: http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/1/hibabejelentes -
#36090 Spamvédelmi okokból nem akartam bemásolni az e-mail címet, de nem esett le, hogy azzal már kárt nem okozok (mivel nem működik). :)
Mindegy, örülök, hogy megoldódott a dolog.