58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    És a hölgyike hangja is rendkívül kellemes.
    A szövegek is tetszenek.
  • IMYke2.0.0.0
    A képen nem látszik, de 155 sornyi állomány szerepel az összegben: 1.323.717

Természetesen, nem pontosan ennyi karaktert kell honosítani. Megközelítőleg ennek felét a játékban szereplő szövegek kódjaiban ismétlődő kifejezések, és a speciális karakterek, színkódok teszik ki.
    De azért számoltattam bele, mert
    - kivenni az "értelmes" szöveget iszonyat meló lenne csak azért, hogy hajszál pontos legyen a kijelzés,
    - ha a sallangot beleszámolom, és ugyanakkor, amikor kész az adott állomány azt az értéket írom be a magyarhoz is, a százalékérték helyesen tükrözi a projekt állapotát.

Jelenleg tehát, menüvel és mindennel együtt ~18%.

• RAMyMamy
    én mindenféle trance-et imádok, hangulatomtól függ, h milyet hallgatok. oceanlab az olyan nyugtató zene:D
  • IMYke2.0.0.0

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    Imádom az értelmes trance zenét :)
    Többnyire non-vocal verziókat, de belefér a kellemes férfi/női beszéd és ének is.
  • RAMyMamy
    ez egy nagyon jó album
    de a többi is, ami ott van :D
  • IMYke2.0.0.0
    RaveAir-nek ajánlom ezt az albumot beszerzésre:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
  • IMYke2.0.0.0
    A rangok hiány még oké.
    A Fórumban nekem hiányzik az a lehetőség, hogy visszazárhassam a válaszolt üzenetet.

Érthetőbben: válaszolok valakinek az üzenetére. Elküldést követően az üzenetem alatt ".:i2k:. erre válaszolt". Ezzel semmi baj.
    Ám, ha 1 nappal később megnézem, mire is válaszoltam, akkor az meg is nyílik rendesen, de visszazárni nem tudom... [script]
  • uv
    pöts
  • Evin
    Támogatom a végleges kitiltást.
  • lakkpeter
    Hello mindenkinek!! Aki szeretne TELJES Játékokat letölteni, az kattintson a www.canyon.eoldal.hu -ra. Vannak mobilra is cuccok, témák, rezgések stb...Scriptek is vannak! Segíteni is tudok nagyon sok dologban. köszi, üdv !!
  • Panyi
    Rangok most is vannak, csak egyediek, de akkor majd lehet arra is kitalálok valamit. Ha nagyon kell:)
  • RaveAir
    Ahogy a mondás tartja... "Nem hiba, hanem fícsör." ;)

Amúgy komolyan mondom, hogy lehet panaszkodni, és akkor hátha visszakapunk valamit.
  • ibrik
    Ja. Milyen szorgalmasan gyűjtöttük a pontokat...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarok odaírni, és igazából nem is hiba:
    - Nekem hiányzik az utolsó hozzászóló nevét jelző funkció a Fórum főoldalán
    - Megszoktam a rangokat, hiányoznak azok is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, szegénykém, az enyészeté lett... Remélem, akkor nem lesz később kavar, hogy ilyen elérhetőségem aktív a Portálon...
  • RaveAir
    Panaszláda: http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/1/hibabejelentes
  • RaveAir
    Spamvédelmi okokból nem akartam bemásolni az e-mail címet, de nem esett le, hogy azzal már kárt nem okozok (mivel nem működik). :)
    Mindegy, örülök, hogy megoldódott a dolog.
  • IMYke2.0.0.0
    Már, ha lehetne :) Sebaj.
  • IMYke2.0.0.0
    RaveAir: azért köszönöm, és most helyből módosítom az új mailre az adatokat!
  • IMYke2.0.0.0
    Hát bekakilok... most meg elfogadta!!!
    Ilyen nincs! Vagy egy tucatszor gépeltem be, és copy-paste-ztam is... :()
    Most meg simán bevette.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem az a baj, hogy nem emlékszem, hanem hogy nem fogadja el :)
  • ibrik
    Ne a freeweb-est, hanem a freemail-est használd - ha még emlékszel rá...

(Lehet, hogy te nem használod, de én még emlékszem rá: [email protected])
  • Evin
    "a mérhetetlen lustaság diadalt aratott a produktív munka hasznossága felett."
    ...és feláldozásra került a BG2 fordításának oltárán.
  • IMYke2.0.0.0
    freeweb-es cím + régi jelszó = nem sikerült.
    Akkor, mint járható út, megkérhetlek RaveAir, hogy segíts nekem az általad ismert gmail-es címemre re/regisztrálni engem, jelszó lehet véletlenszerű.
    Hálás lennék, nagyon!
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi tökéletes lesz/lenne.
    Teszek egy próbát azért előtte még.
  • RaveAir
    Elvileg csak beírod az e-mail címet és jelszavadat. Akkor működnie kellene.
    Ha nem megy, akkor beszélek Panyival, és a gmail-es címedre (nagy hirtelen azt a címedet tudom) kapsz egy olyan jelszót, ami működik.
  • RaveAir
    Evint sikerült rábeszélnem a hír megírására. Neki bővebben kifejtettem, hogy miért neki kellene megcsinálnia, de a többieknek legyen elég annyi, hogy a mérhetetlen lustaság diadalt aratott a produktív munka hasznossága felett.
  • IMYke2.0.0.0
    Az szívás, mert az már ezer éve nem jó... :()
    Freeweb-est használom, aktívan.
  • RaveAir
    Elvileg a freemail-es e-mail címeddel vagy regisztrálva.
  • RaveAir
    Panyi nagyon büszkén mondta még az elején, hogy nagyon jó, mert alig jött hibajelentés. Majdnem mondtam neki, hogy azért, mert a felhasználók vagy nem tudtak belépni, vagy azért mert nem tudták hová és hogyan jelentsék. ;)
  • ibrik
    Oké.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt írja, amikor megadom neki a feltételezetten rögzített e-mailcímem, hogy ilyen címmel nincs regisztrált felhasználó...

Elhiszem, hogy ideje volt kicsit tupírozni a "kinézetén", de a jól megszokott rendszert miért kell túlbonyolítani?
  • IMYke2.0.0.0
    Azt árulja el nekem valaki, mi a fenének kellett e-mailcím / jelszó -ra változtatni a belépési lehetőséged az MP-n...?
    Hogy a ****-ba lépjek be, ha nem tudom, hogy milyen kombinációm volt rá?
    ÉVEK ÓTA nem kellett megváltoztatnom a profillapom, így lehet, hogy egy azóta már nem aktív, "mittomén" "freemail"-es címem van rajta...!?

• RaveAir
    Ki lesz... Ma reggel írt egy levelet Panyi a listára (amit talán Evin is megkapott), hogy írhatnánk belőle egy hírt.

Lehet, hogy most gyorsan el is olvasom mit írtál a bloghíredbe, illetve mit lehet tudni a magyarításról, hogy ki tudjam hírezni.
  • Evin
    Szerintem amúgy is ki lett volna, csak tapasztalatom szerint a kihírezések átfutásai ideje max 1hét. Gondolom személyes ok, időhiány stb miatt.
  • ibrik
    Tudom, nem nagy durranás, de azért mégis kihírezhetnétek a CSI magyarításomat - ha már olyanok is kikerülnek, mint egy gagyi kövér maci szülinapi meglepetése...

Ha nem miattam, akkor legalább maga a játék miatt.
    A bloghírek olyan szépen el vannak ásva...
  • RaveAir
    Ezt sajnos soha nem tudják megtanulni. :(
  • RaveAir
    Nem bírta az új motor az óraátállítást, Panyi pedig éppen "utónyaralt" a Balatonnál, és nem tudta gyorsan lereagálni a dolgot.
  • Evin
    Egyelőre sehol.
    Részletesen: RE5 topik #3489

Majd ha az MP-n az aláírásomban vagy a blogon lesz százalékjelzés, akkor lett elkezdve.