58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
És a hölgyike hangja is rendkívül kellemes.
A szövegek is tetszenek.
-
A képen nem látszik, de 155 sornyi állomány szerepel az összegben: 1.323.717
Természetesen, nem pontosan ennyi karaktert kell honosítani. Megközelítőleg ennek felét a játékban szereplő szövegek kódjaiban ismétlődő kifejezések, és a speciális karakterek, színkódok teszik ki.
De azért számoltattam bele, mert
- kivenni az "értelmes" szöveget iszonyat meló lenne csak azért, hogy hajszál pontos legyen a kijelzés,
- ha a sallangot beleszámolom, és ugyanakkor, amikor kész az adott állomány azt az értéket írom be a magyarhoz is, a százalékérték helyesen tükrözi a projekt állapotát.
Jelenleg tehát, menüvel és mindennel együtt ~18%.
-
RAMyMamy #36105 én mindenféle trance-et imádok, hangulatomtól függ, h milyet hallgatok. oceanlab az olyan nyugtató zene:D -
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
Imádom az értelmes trance zenét :)
Többnyire non-vocal verziókat, de belefér a kellemes férfi/női beszéd és ének is.
-
RAMyMamy #36102 ez egy nagyon jó album 
de a többi is, ami ott van :D -
RaveAir-nek ajánlom ezt az albumot beszerzésre:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
A rangok hiány még oké.
A Fórumban nekem hiányzik az a lehetőség, hogy visszazárhassam a válaszolt üzenetet.
Érthetőbben: válaszolok valakinek az üzenetére. Elküldést követően az üzenetem alatt ".:i2k:. erre válaszolt". Ezzel semmi baj.
Ám, ha 1 nappal később megnézem, mire is válaszoltam, akkor az meg is nyílik rendesen, de visszazárni nem tudom... [script]
-
pöts
-
Támogatom a végleges kitiltást. -
lakkpeter #36097 Hello mindenkinek!! Aki szeretne TELJES Játékokat letölteni, az kattintson a www.canyon.eoldal.hu -ra. Vannak mobilra is cuccok, témák, rezgések stb...Scriptek is vannak! Segíteni is tudok nagyon sok dologban. köszi, üdv !! -
Panyi #36096 Rangok most is vannak, csak egyediek, de akkor majd lehet arra is kitalálok valamit. Ha nagyon kell:) -
Ahogy a mondás tartja... "Nem hiba, hanem fícsör." ;)
Amúgy komolyan mondom, hogy lehet panaszkodni, és akkor hátha visszakapunk valamit. -
Ja. Milyen szorgalmasan gyűjtöttük a pontokat...
-
Nem akarok odaírni, és igazából nem is hiba:
- Nekem hiányzik az utolsó hozzászóló nevét jelző funkció a Fórum főoldalán
- Megszoktam a rangokat, hiányoznak azok is :)
-
Ja, szegénykém, az enyészeté lett... Remélem, akkor nem lesz később kavar, hogy ilyen elérhetőségem aktív a Portálon...
-
Panaszláda: http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/1/hibabejelentes -
Spamvédelmi okokból nem akartam bemásolni az e-mail címet, de nem esett le, hogy azzal már kárt nem okozok (mivel nem működik). :)
Mindegy, örülök, hogy megoldódott a dolog. -
Már, ha lehetne :) Sebaj. -
RaveAir: azért köszönöm, és most helyből módosítom az új mailre az adatokat!
-
Hát bekakilok... most meg elfogadta!!!
Ilyen nincs! Vagy egy tucatszor gépeltem be, és copy-paste-ztam is... :()
Most meg simán bevette.
-
Nem az a baj, hogy nem emlékszem, hanem hogy nem fogadja el :)
-
Ne a freeweb-est, hanem a freemail-est használd - ha még emlékszel rá...
(Lehet, hogy te nem használod, de én még emlékszem rá: [email protected]) -
"a mérhetetlen lustaság diadalt aratott a produktív munka hasznossága felett."
...és feláldozásra került a BG2 fordításának oltárán. -
freeweb-es cím + régi jelszó = nem sikerült.
Akkor, mint járható út, megkérhetlek RaveAir, hogy segíts nekem az általad ismert gmail-es címemre re/regisztrálni engem, jelszó lehet véletlenszerű.
Hálás lennék, nagyon!
-
Utóbbi tökéletes lesz/lenne.
Teszek egy próbát azért előtte még.
-
Elvileg csak beírod az e-mail címet és jelszavadat. Akkor működnie kellene.
Ha nem megy, akkor beszélek Panyival, és a gmail-es címedre (nagy hirtelen azt a címedet tudom) kapsz egy olyan jelszót, ami működik. -
Evint sikerült rábeszélnem a hír megírására. Neki bővebben kifejtettem, hogy miért neki kellene megcsinálnia, de a többieknek legyen elég annyi, hogy a mérhetetlen lustaság diadalt aratott a produktív munka hasznossága felett. -
Az szívás, mert az már ezer éve nem jó... :()
Freeweb-est használom, aktívan.
-
Elvileg a freemail-es e-mail címeddel vagy regisztrálva. -
Panyi nagyon büszkén mondta még az elején, hogy nagyon jó, mert alig jött hibajelentés. Majdnem mondtam neki, hogy azért, mert a felhasználók vagy nem tudtak belépni, vagy azért mert nem tudták hová és hogyan jelentsék. ;) -
Oké. -
Azt írja, amikor megadom neki a feltételezetten rögzített e-mailcímem, hogy ilyen címmel nincs regisztrált felhasználó...
Elhiszem, hogy ideje volt kicsit tupírozni a "kinézetén", de a jól megszokott rendszert miért kell túlbonyolítani?
-
Azt árulja el nekem valaki, mi a fenének kellett e-mailcím / jelszó -ra változtatni a belépési lehetőséged az MP-n...?
Hogy a ****-ba lépjek be, ha nem tudom, hogy milyen kombinációm volt rá?
ÉVEK ÓTA nem kellett megváltoztatnom a profillapom, így lehet, hogy egy azóta már nem aktív, "mittomén" "freemail"-es címem van rajta...!?
-
Ki lesz... Ma reggel írt egy levelet Panyi a listára (amit talán Evin is megkapott), hogy írhatnánk belőle egy hírt.
Lehet, hogy most gyorsan el is olvasom mit írtál a bloghíredbe, illetve mit lehet tudni a magyarításról, hogy ki tudjam hírezni. -
Szerintem amúgy is ki lett volna, csak tapasztalatom szerint a kihírezések átfutásai ideje max 1hét. Gondolom személyes ok, időhiány stb miatt. -
Tudom, nem nagy durranás, de azért mégis kihírezhetnétek a CSI magyarításomat - ha már olyanok is kikerülnek, mint egy gagyi kövér maci szülinapi meglepetése...
Ha nem miattam, akkor legalább maga a játék miatt.
A bloghírek olyan szépen el vannak ásva... -
Ezt sajnos soha nem tudják megtanulni. :( -
Nem bírta az új motor az óraátállítást, Panyi pedig éppen "utónyaralt" a Balatonnál, és nem tudta gyorsan lereagálni a dolgot. -
Egyelőre sehol.
Részletesen: RE5 topik #3489
Majd ha az MP-n az aláírásomban vagy a blogon lesz százalékjelzés, akkor lett elkezdve.