Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, de nem tudtok akkor?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

takysoft
igaz, béna hozzászólsá lett😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

akkor nem tudtok a suffering : ties that bindre magyaritást?légyszi és bocs a tegnapiért

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

RaveAir
Ott a pont!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
T'om... hülye vagyok.
Ilyen mondatokat szerkeszt az ember, ha a munkaideje után bent marad a munkahelyén. :/

És ha nem haragszol, akkor a te hozzászólásodat sem elemzem. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Medal of Honor: Pacific Assault.

takysoft
"játék magyarítása ékezetesen nem fordítható"
mi is itt az alany?

amúgy mi az a MOHPA?
ha látszik, hogy nem a windowsos fontkészletek egyikét hazsnálja, akkor kutass egy fontképfile után.
sokesetben fonts.pcx szokott lenni, de nagyrész inkább eldugottabb file...
egy képfile lesz, amiben átrajzolgathatod az ékezeteket. néha bejön.
a DOTT esetén pl minden egyes fontot egyesével kellet kiszedni. bár azan nem én tököltem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Diablo 2 rész: http://rapidshare.de/files/21196387/Diablo.002.html
IMYke2.0.0.0
Én a Player Name boxokban már ellenõrzöm az ékezetek megjelenítését egy-egy játék esetében...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Ha egységesen nem kezeli az ékezeteket, akkor nagy az esélye, hogy a játék magyarítása ékezetesen nem fordítható.
Mit mutat az "árvíztûrõ tükörfúrógép" teszt?

Hi

Azt akarom megkérdezni, hogy most kezdtük el a MOHPA magyarítását csak vmi gáz van, mert nem jeleníti meg az ékezeteket :S Vki vmi ötlet? Imyke2 Help plz 😊

takysoft
hagyd. ennyiért nincs értelme, mert még a topicot is szidno fogja.

Kandurex
Bamba, mert nem kaptál választ... uhhh....csak úgy szemezek a büntipont osztó lappal. Ehh... nem ér ez egyet se <#gonosz3>, nah majd legközelebb <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Talán, ha a szemed a bannerre meresztenéd, biztosan találnál kapaszkodókat...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor itt mindenki bamba? vagy nincs hozzá magyaritas,vagy csak ti nem tudtok róla?<#hawaii><#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Nekem egy Ötös Lottó nyertes szelvény kéne... de az élet nem tökéletes...

császtok , kéne nekem a suffering 2-esre magyaritas, honnan lehet letölteni?

IMYke2.0.0.0

takysoft
sajnos nem. illetve volt egy project.... de alig kezdtek bele.
van hozzá editorom, ha kell, állítólag müxik, de még nem próbáltam. ha le akarod fordítani, szólj!

takysoft
nem biztos, hogy megjelent.
mikor legutóbb a haver mutatta a heroes5-öt a koliban, akkor az se jelent még meg😄

de ha nem jelent meg, pár napon belül meg fog, mert a koliszerveren az is ott volt😄

kirol
Én is arról beszélek, SiN Episode 1 Emergence, már megjelent egy ideje.

[Jakuza]
A banner alatti linket legyszives vedd igenybe.
Magyaritasok Portal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

REALista
Deus ex:Invisible War-hoz létezik magyarosítás??????

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

IMYke2.0.0.0
Nem a SiN-rõl van szó, hanem a vadiúj SiN: Episode 1-ról... ez a 2006-tól megjelenõ folytatások elsõ darabja lesz... online letölthetõ epizódok... hirtelen minden nagy fejlesztõ cég rákapott erre alá Valve...

kirol
Szerintem a SiN már megjelent egy ideje.

IMYke2.0.0.0
Akár ezeket a kérdéseket is feltehetted volna:
- a Quake 5-höz lesz magyarítás?
- a S.T.A.L.K.E.R-hez lesz magyarítás?
- a Duke Nukem: Forever-hez lesz magyarítás?
- a Prey-hez lesz magyarítás?
- az Unreal Tournament 2007-hez lesz magyarítás?
stb. stb stb. stb.

Könyörgöm, még meg nem jelent játékokhoz ne keress és ne várj magyarítást! Azt sem tudjuk, hogy fordíthatók lesznek-e egyáltalán!!!

Hello!
A sin episodes 1 hez lesz magyarosítás?

Kösz.
Diablo 2 videófelirat: http://rapidshare.de/files/21107509/Diablo.001.html

kb 5 rész lesz, majd össze kell illeszteni.
takysoft
no comment... olvass vissza, vagy írd be a keresõbe

IMYke2.0.0.0
Nincs és nem is lesz.

Hy van magyarosítása a The Godfather-nek??irjatok
IMYke2.0.0.0
Van. Keresd a fenti linkeken! Sült galambot ne várd...

van a Far Cry-hoz magyarosítás/magyarítás?

IMYke2.0.0.0
Nem.
Sem magyarítás, sem magyarosítás nem lesz külön hozzá.

REALista
A Heroes 5-höz lesz külön letõlthetõ magyarosítás???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hello igen aztán én vettem kezembe a dolgot sokáig állt, most megint elkezdõdött, csináljuk...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Itt a szerény véleményem szerint nem ott lenne a hangsúly, hogy nõ vagy hermafrodita(ezt töled csentem most) irta e 😊, hanem hogy hívõ e vagy sem😊

mama2
Sziasztok mikor lesz már kész a The movies magyarosítása?Kérlek válaszóljatok hamar!Köszke:Zoli.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NeoMaN
Valaha valaki csinyáta a Disciples 2-õt. Rusy vagy ki már tesztelgette is anno. Mi van a projektel??

nagykispeter
Ez kár

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Nem tud valaki a Wings of War-hoz magyarosítás?
Rash87
Privátban nem lehetne?!<#levele><#wow3>

Glory, Glory Man. United!

Panyi: Mostanában ez lesz az utolsó hozzászólásom ezen a fórumon. Tehát én már nem gerjesztek további vitát. De egy dolgot szögezzünk le. Az EVM magyarítások nem az én tulajdonomban vannak. Az EVM-é. Azokhoz soha nem járultam hozzá, hogy átvegye bárki is! Ha megnézed még az én oldalamon is csak link van az összeshez.
Az összes többi olyan munkám mi az én oldalamról tölthetõ le továbbra is bárhonnan letölthetõ. Megtiszteltetésnek veszem. Nem szoktam elfelejteni amit mondok.
Részemrõl a dolog lezárva, de elég hamar sértõdöttre vetted a figurát.
Még egy: emlékszem arra amikor engedélyt kértél a portál indulásakor. Az alapok az oldalamról építkeztek, de még csak egy linket sem tettél az oldalamra mint partner. De most már utólag légyszíves ne is tegyél!
Részemrõl harag nincs és nem is volt. De szólni még szabad.

http://www.gamestar.hu/gmiki

Piedon
Igen, pici módosítással az elõzõ részeknél használt progi jó lenne, csak aki csinálta a progit már nem elérhetõ...<#rinya>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

nagykispeter
Végülis akkor megoldható,ha jól értem

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Piedon
Ja, "bocs"...Szóval ugyanazokat a loc fájlokat használja mint az elõzõ kettõ rész, de picit módosítva, tehát ehhez külön ki- és becsomagoló progi kell.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

grebber
Na mire jutottál ez már több mint 20 perc 😄 ?

Next PC upgrade: 2022

Én abbahagytam csak megmondtam mi az ábra! Egyévkélnt engem sem zavar Jakuza hogy fennvan, mert úg csinálommeg hogy nevem ott leygne!
De akkor beszéljünk másról😛

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

[Jakuza]
Fejezzetek be pls.
Kb 2 honaponta kirobban, valami hasomlo vita es mar kezdem unnni, hogy a kispista a nagypista forditasat kiteszi vagy beteszi, es miert ha nem engedte....
Utana meg 2 hetig ez a flame megy itt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.