58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én már tülkön ülve várom!
De még jobban a Saints Row 2 ill Borderlands magyarítását.
No meg bízom a Hard Truck Apocalypse és a Space Siege magyarítás elkészülésében is! -
-
Ejha... üres hozzászólás... pedig képet tettem be.
Na, újra:
-
-
Szia! Köszi :)
-
RAMyMamy #36182 (jó az új logod :D
)
-
Utánanéztem.
Ezek a "Skidrow"-ék betegek:
-
Bár, így, utólag - és ezt alig tudom elfogadhatónak tekinteni - a nevesített csapat "kiadta" az 1.1-es javítással feltuningolt játékot, amit korábban más megtett alapverzióval...
Lehetséges, de nem nagyon szokás a scene-ben.
-
Úristen!
S megnéztem, valóban nem elírás, a linkek is 17 x 200 MB-osak.
-
lol
az SW:TFU rövidítést véletlenül a "W" nélkül olvastam -
Akkor lehet, hogy ezt kihagyod, mert a menü egy része DDS kép, pl a fejlécek stb. Lényegében amiknek a betűtípusa nem egyezik a játékban megjelenő szöveg típusával. -
A hogyanját ma este fogom kitapasztalni, de addigra Tom Evin úgyis leírja... :)
-
Ha van ideje...
Ha tényleg annyi lenne a dolog, hogy csak fordítani kellene, és valaki megcsinálná, vagy egyszerűen elmagyarázná a ki és becsomagolást, akkor talán jó eséllyel megcsinálnám az SW:TFU-t. Vagy legalábbis tudnék olyant, aki megcsinálja, én meg utólagosan javítanám-lektorálnám. -
Igen. Ahogy nálunk is, néhány a neten kering.
Viszont, én olyanokat igyekeztem beszúrni, amiken MI is dolgozunk, hogy lássuk, mit kell(ene) editálnunk, hogy 100%-os legyen.
Amúgy, a Zone of Games-es fórumaik hemzsegnek a "russikator"-októl...
-
Ja, igaz. Azt hittem az előző hsz-edre reagált, nem egy régebbire.
Hát igen, az oroszok "állatok". Bár az is lehet, hogy néhány a boltiból van. -
Nos, akkor, egy lelkesebb fordító - fordítás, tesztelés, hibajavítás - elkészítené 1 hét alatt :)
-
Tényleg nincs sok szöveg benne, átvezetőkben van a legtöbb, illetve néhány felirat a játék alatt. És van egy databank szerűség, leírások az SW-világbeli személyekről stb. -
Oroszok, ezeket:
- SAW
- Star Wars: The Force Unleashed
- Painkiller: Resurrection
- Zombie Shooter 2
- Resident Evil 5
- Batman: Arkham Asylum
-
Kik, miket? -
Nem semmi, még alig jelentek meg ezek a játékok és már honosították is. -
Nem tudom mennyi a szövege, de abból, amennyit eddig játszottam vele: nincs sok szövegállomány.
A ki/becsomagolás technikájának megismerése után persze többet tudok mondani.
-
Szerintem nem jön ki magyarul.
Akkor, mikor kijött, még nem volt fordítható, de azóta állítólag megoldódott. Részleteket nem tudok. Arról sem, hogy valaki fordítaná.
noname06
Nem kell oda csapat, 1 ember simán megbirkózhat vele. -
noname06 #36165 Kár:( Pedig jó lenne, ha egy kotor féle csapatot tudnál toborozni ehhez is. -
Goo #36164 Sziasztok! Valaki tud valamit a So blonde játék fordításáról? Szerintem jó pofa játéknak tűnik. Azért is kérdem, mert megszeretném venni, de nem úgy hogy kiderül hogy valamelyik cég kiadja magyarul és én már rég megvettem angolul. Előre is köszi a segítséget!
-
Nem hexában kell fordítani, csak hexában kell visszarakni a lefordított fájlt, amiben van vagy 4-5nyelv, amikból nagyobb méret esetén lehet törölni. De szerintem inkább kisebb lesz. Meg szerintem valaki készíteni fog hozzá visszacsomagolót is, mert semmilyen tömörítést nem használ a .pl fájl. -
Teljesen érthető döntés. :)
-
Én hexában nem fogok vele szenvedni... Akkor marad továbbra is a BG2 fordítgatása. Úgyis elég élvezetesek benne a párbeszédek. ;) -
Divinity 2: Ego Draconis - már ehhez is csináltak ki/becsomagoló eljárást az elvtárs/pajtások.
-
Jelenleg csak HEX-ben szerkeszthető - vissza mindenképp úgy lehet tenni.
A betűtípust is buherálni kellett az orosz srácoknak.
Azt is olvastam, hogy időközben megjelent a hivatalos orosz honosítás is a neten :)
-
Csak gondolkodok rajta... Ha valami értelmes és egyszerű megoldás, akkor talán nekiugrok. -
Bizony...
-
Hmm... Star Wars... -
Ezek az oroszok nem kispályások... találtam 2 újabb fórumot, amin most kiadott játékok honosításait jelentették be...
-
Orosz nyelvre honosítások, melyek alapján, esetleg, elkészíthetők [amennyiben a cél játékokról, valamilyen oknál fogva nem tudjuk, miként fordíthatók]:
SAW - orosz nyelv - 39 MB
Star Wars: The Force Unleashed - orosz nyelv - 2,2 MB
Painkiller: Resurrection - orosz nyelv - 363 kb
Zombie Shooter 2 - orosz nyelv - 355 kb
Resident Evil 5 - orosz nyelv: 1. rész - 2. rész - 3. rész - 4. rész - 5. rész - 6. rész.
Batman: Arkham Asylum - orosz nyelv - 1,4 MB.
-
Valaki már megnézte, hogy mit lehet kezdeni az ingyenesen letölthető Unreal Engine 3 KIT-tel?
-
bocs... szoval
-
Az ű betük nem latszanak.
Kicsit szivas lesz, mivel a fontokat nem tudja maskent kezelni, csak ha a komplett jatekot modifikalom. A hülyek minden betüt beraktak a fontkeszletbe, csak ezt a kettöt nem, igy aki hosszu ö es ü betüket akar a jatekban, annak le kell majd töltenie a komlett jatekot ujra.
Azert majd probalok majd mas megoldast talalni.
-
Nekikezdtem a Torchlightnak... a menü az keszülget.
A hetvegen azt mar talan közze tudom tenni.
Aztan majd meglatjuk, mennyire tudok vele haladni. -
Csokis #36149 Hű, annak örülnék, ha a Torchlight-ot lefordítanád.
-
Folyamatosan :)
Mindenkinek meg van a "betegsége"... Nekem:
- PC játék
- fordítgatás
:)