58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Bár ha jobban megnézem, van ott abban elírás is...
  • ibrik
    imyke: A fordításban van egy kis hiba (az MP-n is már jelezték páran). Egy idézőjeles bakiról van szó:
  • strebacom
  • IMYke2.0.0.0
    Tölthető a honlapomról a Wolfenstein 2009 honosítás.
    Mérete: 1,7 MB.
    Telepítő: Tom Evin.
  • krisztajo
    Oké, várom! De remélem azért nem úgy ahogy írtad!
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, fogok jelentkezni - ha nem más, csúszva-mászva, vagy valaki által megüzenve :)
  • krisztajo
    Imi!
    Júúúúj de jó!!! Nem találok szavakat!!!
    De természetesen hallgatok, mint a sír!
    Igen, ez a H1N1 mizéria nehéz ügy, miután az ember annyi mindent hall, nehéz okosnak lenni.
    De én természetesen nem szeretnélek semmiről lebeszélni!
    Ha körbejártad a témát és úgy érzed megéri, akkor mindenképp tedd meg!
    De azért engedd meg nekem, hogy aggódjak kicsit érted!
    Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, épp ezért kérlek, jelezd utána, hogy mi van veled!!!
  • balee4
    Én 3 hete adattam be magamnak a H1N1-et és a simát is, egy kis hőemelkedésem volt utána és ennyi. Persze ki tudja később lesz e vmi mellékhatása, de hát minden gyógyszernek van végső soron. Jobb félni mint...
  • IMYke2.0.0.0
    Kriszta!

Pszt! Nem akarom elszólni magam, de ha minden összejön, akkor az egyik Ő lesz, azaz, "akit" emlegettél az üzenetedben :)

Nos. H1N1.
    A probléma ott leledzik, és ezért 22-es csapdája a dolog, hogy engem egy szimpla, "hétköznapi" nátha (influenza) is el tud vinni, ha rendesen elkap.
    Majdnem-vesetársam [voltaképp, nem egy emberkétől kaptuk a vesénket, de szinte egy napon, egymás mellé kerültünk a kórházban, végig tartottuk egymásban a lelket, és azóta is, gyakran beszélgetünk, találkozunk] is, én is sokat filóztunk a dolgon.
    A végső lökést egy harmadik, szintúgy vese transzplantáción átesett [és 20 éve küzd a betegséggel], a jelenlegi "főnökasszonyom" jó barátja adta meg, aki körbe telefonált minden mozgatható emberkét, elolvasott mindent, amit csak lehet, rágta a fülét orvosprofesszornak, házi orvosnak, betegeknek és egészségeseknek, olvasott összeesküvés elméleteket, gyógyszer elemzéseket is... és végül mind a szezonális, mind a H1N1 vakcinát beadatta magának.
    S köszöni szépen jól van.
    Ahogy a "vesetársam" is.

Nekem sem szabad kockáztatnom, de inkább kockáztatom az ellenőrzött kezelést, mint sem az otthon lábamról ledöntő, H1N1-vírus által gyengített, és sima baciktól elkapott fertőzéseket, tüdő problémát.

Persze, félek, de ki nem?

• krisztajo
    Imi! Nem szeretnélek megijeszteni, de én nem tenném!
    Még totál egészségesen sem.
    Már beadathattam volna ingyen, de nem kértem.
    Ugyanis nagyon rosszakat hallottam róla.
    Egyáltalán neked így szabad, talán valaki javasolta?
    Küldtem neked privit az MP-n. Remélem megkaptad!
    Nem vagyok teljesen biztos benne, csak ezért mondtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerdán adatom be magamnak H1N1-et. Drukkoljatok, hogy semmi bajom ne legyen! :)
    [25%-os immunrendszerem van.]
  • Evin
    Ha holnap reggelig nem lesz meg, csak szerda estére tudom megcsinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Elküldtem a csomag elérhetőségét :)
    Köszönöm szépen, előre is!
  • IMYke2.0.0.0
    Korr.: 1680*1050
  • IMYke2.0.0.0
    "Nincs őű" = 1680*150 ill. 1920*1080 mellett nem is látszik.
  • Evin
    Ok.

Nincs őű. :(
  • blackcalibra
    Ezen már én is gondolkoztam. Én egy "Alapítvány a hobbifordítókért" alapítványon gondolkoztam.
  • grebber
    Bazz minden tiszteletem a tied ha jobb anyagi helyzetem lenne egy jobban fizető munkából adódóan isten a tanúm rá minden hónapban utálnék neked jelképesen párezer ft-ot.Mert ennyi munkát ingyen amit te csinálsz nekünk hobbiból hát öregem le a kalappal. (Ez nem nyalás.Aki nem így látja azt nem értem)
  • IMYke2.0.0.0
    "Mondhassuk" úgy is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tom Evin: Akkor reggel, úgy 8 körül elküldöm neked a ma este végképp letesztelt Wolfenstein fordítást. Rendben?
    Már én is dörzsölgetem a kezem a telepítőd miatt :)
  • RAMyMamy
    karácsonyi ajándék?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindegyiket elkészítem, ígérem!
    S ha lassan is, mert hát, sajnos, nem 48 órából áll egy nap, de betartom a szavam.
    A régi játékokat is foltozgatom.
    [Meg hát van még néhány meglepi a tarsolyomban, nem sok, de van.]
  • grebber
    Én már tülkön ülve várom!
    De még jobban a Saints Row 2 ill Borderlands magyarítását.

No meg bízom a Hard Truck Apocalypse és a Space Siege magyarítás elkészülésében is!
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    Ejha... üres hozzászólás... pedig képet tettem be.

Na, újra:

• IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    Szia! Köszi :)
  • RAMyMamy
    (jó az új logod :D )
  • IMYke2.0.0.0
    Utánanéztem.
    Ezek a "Skidrow"-ék betegek:

• IMYke2.0.0.0
    Bár, így, utólag - és ezt alig tudom elfogadhatónak tekinteni - a nevesített csapat "kiadta" az 1.1-es javítással feltuningolt játékot, amit korábban más megtett alapverzióval...
    Lehetséges, de nem nagyon szokás a scene-ben.
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen!

S megnéztem, valóban nem elírás, a linkek is 17 x 200 MB-osak.
  • takysoft
    lol
    az SW:TFU rövidítést véletlenül a "W" nélkül olvastam
  • Evin
    Akkor lehet, hogy ezt kihagyod, mert a menü egy része DDS kép, pl a fejlécek stb. Lényegében amiknek a betűtípusa nem egyezik a játékban megjelenő szöveg típusával.
  • IMYke2.0.0.0
    A hogyanját ma este fogom kitapasztalni, de addigra Tom Evin úgyis leírja... :)

• RaveAir
    Ha van ideje...
    Ha tényleg annyi lenne a dolog, hogy csak fordítani kellene, és valaki megcsinálná, vagy egyszerűen elmagyarázná a ki és becsomagolást, akkor talán jó eséllyel megcsinálnám az SW:TFU-t. Vagy legalábbis tudnék olyant, aki megcsinálja, én meg utólagosan javítanám-lektorálnám.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Ahogy nálunk is, néhány a neten kering.
    Viszont, én olyanokat igyekeztem beszúrni, amiken MI is dolgozunk, hogy lássuk, mit kell(ene) editálnunk, hogy 100%-os legyen.
    Amúgy, a Zone of Games-es fórumaik hemzsegnek a "russikator"-októl...
  • Evin
    Ja, igaz. Azt hittem az előző hsz-edre reagált, nem egy régebbire.
    Hát igen, az oroszok "állatok". Bár az is lehet, hogy néhány a boltiból van.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, akkor, egy lelkesebb fordító - fordítás, tesztelés, hibajavítás - elkészítené 1 hét alatt :)
  • balee4
    Tényleg nincs sok szöveg benne, átvezetőkben van a legtöbb, illetve néhány felirat a játék alatt. És van egy databank szerűség, leírások az SW-világbeli személyekről stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Oroszok, ezeket:
    - SAW
    - Star Wars: The Force Unleashed
    - Painkiller: Resurrection
    - Zombie Shooter 2
    - Resident Evil 5
    - Batman: Arkham Asylum