Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Kriszta!

Pszt! Nem akarom elszólni magam, de ha minden összejön, akkor az egyik Ő lesz, azaz, "akit" emlegettél az üzenetedben :)

Nos. H1N1.
    A probléma ott leledzik, és ezért 22-es csapdája a dolog, hogy engem egy szimpla, "hétköznapi" nátha (influenza) is el tud vinni, ha rendesen elkap.
    Majdnem-vesetársam [voltaképp, nem egy emberkétől kaptuk a vesénket, de szinte egy napon, egymás mellé kerültünk a kórházban, végig tartottuk egymásban a lelket, és azóta is, gyakran beszélgetünk, találkozunk] is, én is sokat filóztunk a dolgon.
    A végső lökést egy harmadik, szintúgy vese transzplantáción átesett [és 20 éve küzd a betegséggel], a jelenlegi "főnökasszonyom" jó barátja adta meg, aki körbe telefonált minden mozgatható emberkét, elolvasott mindent, amit csak lehet, rágta a fülét orvosprofesszornak, házi orvosnak, betegeknek és egészségeseknek, olvasott összeesküvés elméleteket, gyógyszer elemzéseket is... és végül mind a szezonális, mind a H1N1 vakcinát beadatta magának.
    S köszöni szépen jól van.
    Ahogy a "vesetársam" is.

Nekem sem szabad kockáztatnom, de inkább kockáztatom az ellenőrzött kezelést, mint sem az otthon lábamról ledöntő, H1N1-vírus által gyengített, és sima baciktól elkapott fertőzéseket, tüdő problémát.

Persze, félek, de ki nem?