Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha rámegy az életed akkor sokra mész az egzisztenciával.
Végül is Te tudod ,de élete mindenkinek csak egy van.
Nem bántani akartalak!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Sebaj, a lényeg, hogy értettük, mire gondoltál 😊
még jó, hogy nem vagyok fordító!!😊
a sok kis lurkó megtanulná az összes helyesírási hibámat😊
becsülöm, hogy ilyen erõs vagy de, persze, nem irigyellek, ám ilyen kitarással nem is lehet kérdéses számomra, hogy meg fogsz-e gyógyulni😊
bocsi az off-ért, de úgy érztem tudnom kell
pedig nem is smerjük egymást..😊
Amikor már végképp nem fog menni a munka, akkor persze beadom a derekam
Kiépített egzisztencia nélkül nem nagyon ugrálhatok.
Hogy nem vagy rokkantságiba?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ottvan amikor belenéznek agyomrodba..hogy is hívják azt??
én egyikõtöket se irigyellek...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Remélem a listán hamar az élre kerülsz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A hasfalamba van építve egy Tenchoff-katéter és immáron hatodik hónapja, naponta 4x ki- és beengedek oda 2 liternyi speciális oldatot, ami életben tart azzal, hogy a hashártyán keresztül kiszûri a méreganyagokat a vérembõl.
A transzplantációs listán meg csak várok és várok...
az indiszkrét számomra ismeretlen fogalom, ha vki meg akar tudni vmit, szerintem, kérdezzen😊
legfeljebb nem kap választ😊
amúgy, hogy vagy?
ha jól emlékszem dialízised volt...
Az sd = a neved kezdõbetûi? Az 54321 = 1954.03.21?
pontosan hogy NEM az a szándékom😊
egy szó kiesés és máris meg van a baj😊
DE! amit ibrik írt a hivatkozott hozzászólásban hát attól padlót fogtam😊
Van stílusod ember😊
amit pedig leírtál, hát mit mondjak mintha egy tükröt tettél volna elém. De nem is
az az érdekes, hogy szinte magamat látom benne, hanem a reakcióm, ami nem biztos, hogy a legegészségesebb: szétesek a röhögéstõl😊
bár már nem vagyok kölök, és nem szokásom névtelenül beszólni, pláne nem szokott izgalomba hozni 😊 de a többi telitalálat😊 ép azon tünödök, hogy tán nem is véletlenül, sztem vagyunk itt jópáran akire rá lehetne húzni ezt a bõrt😊
"Biztos csak egy magányos szódásüveg-lencsés szemüveges kölök ül a számítógépe elõtt naphosszat, pizzán és kólán él, nincsenek "élõ" ismerõsei, és most úgy gondolta, beszól a felnõtteknek, mert az olyan menõ így névtelenül, és közben erre eja..lál."
sirály😊
Aszem itt kezdõdik a fordítás mûvészete, amikor valaki beleviszi a saját stílusát is, vagy rosszul látom😊?
ez pedig már a reklám helye:
Köszönöm SolidSnake a Da Vinci fordítást, remek munka. Most ép a Mona Lisa kirakóssal szívok, mert a kiknek-en kívûl más értelmes szót még nem sikerült összehoznom, de dolgozok rajta. Hiába na, nem vagyok IQ bajnok😊 Kiscit több idõ kell a kiöregedett tekervényeknek😊
Szal remek munka!
Azon felül, mivel ninca dialógus feliratozás a játékban így gyakorlatilag értelme nem sok a magyarítás erõltetésének...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szerintem, tudnék vele végezni.
Küldök privát üzenetet a mailcímemmel.
Krónikus és várhatóan hosszan tartó idõhiány miatt a Dungeon Keeper II fordítása átvehetõ. Adom az általam írt extractor-t, a knowhow-t, eddig elkészült részeket, kisszótárt, NSIS2 installer scriptet, mindent, de csak komoly érdeklõdõ jelentkezzen (csak mail-ben, vagy itt, a fórumon), frissen alakult, vagy noname fordítók / csapatok ne is próbálkozzanak. 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Küldöm a rendes anyagot.
Egyszerûen csak át kell másolni a szövegeket a .HUN-ból a megfelelõ helyekre.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Next PC upgrade: 2022
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
amióta megtaláltam folyton olvasom.és én általában nem szoktam senkivel tiszteletlen lenni,de azt utálom, ha rögtön lef***szoznak, ha valami "rosszat" írok
Nem csak itt hidd el...De ezt már leírtad hogy nem vállaják véleményüket személyesen és azt hiszik így lehetnek királyak
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
Nem állíthatom, hogy ez a topik örökké a nyugalom szigete volt - a "régi motorosok" biztosan emlékeznek még néhányunk szóváltására, vitájára, és néha kifejezetten parázs vagdalkozására - , s nem is örülnék, ha unalmassá degradálódna, <ám most jön a szokásos "de">ám most jön a szokásos "de">, de az utóbbi idõben egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy a topik "öregjeinek" háttérbe vonulásával az élet itt egészen rossz irányba lódult meg.
A friss arcok tisztelettelenek mindenkivel, néha alpáriak és elfelejtenek egy nagyon fontos dolgot: ez az egész "magyarítósdi" - ó, istenem, hány százszor írtuk ezt már le?! - teljesen hobbyszerû, önzetlen, és a szabadidõnk
Ha nem fikázzák, akkor nem érezzük áldozatnak a kiesõ (fentebb felsorolt) élményeket, hiszen egy remekbe szabott fordítással magunkat is szórakoztatjuk, tanítjuk. A dícséret pedig a legszamaritánusabb
Azzal, hogy - természetes folyamat eredményeként - a régi társaságból csak néhányan vagyunk itt, az "újoncok" azt hiszik, hihetik, hogy most eljött az õ idejük, netán, szabadon követelõdzhetnek, szitkozódhatnak stb. és kérdéseiket is elõzetes tájékozódás nélkül feltehetik, várva a sültgalambot kicsi szájacskájukba... Az ilyen kakukkfiókáktól borul el leginkább az agyam.
A másik dolog, ami legfõképp bõszít, az a névtelen / álneves és céltalan fikázás, hergelés és lejáratási szándék - ami újabban megint reneszánszát éli ezen a Fórumon.
ibrik = A török kávékészítés eszköze. Általában rézbõl készült nyeles forralóedény, amely hengeres alakú, szélesebb alappal és szûkebb szájjal.
De a másik, "ivóedény" jelentése sem tévesztendõ össze a korsóval...
Ha tényleg figyelted volna mindannyiunk munkásságát, akkor nem "kóstolgatnád" imykét.
És nem csak a legutóbbi beszólásodra értettem.
Idézek egy régebbit:
© vélemény 2006. jún. 14. 23:16 | Privát | Válasz | #30962
Vaze i2k ne legyél nagyképû
Csak két napos regisztrációval ilyet beszólni? Mi, ha ez nem a nagyképûség?
Itt senki sem feledékeny. <#ejnye1>#ejnye1>