Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSá!! Vkinek nincs magyarosítás a King Kong-hoz?? Vagy mondjatok már lécci egy címet ahonnan letuom tölteni!!
Kösz elõre is
IMYke2.0.0.0
Na, akkor gondolom, sejted mi következik most...
Azt a "csereszerzõdéssel" megszerzett példányt - teljesen etikátlanul - nem adhatnád át nekem, "megtekintésre"? <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Piedon
Mondjuk az ára nem vészes, végülis csak a szerzõ támogatása az egész.
Az másik kérdés, hogy sikerült hozzájutni egy "csereszerzõdés" alapján, teljesen legálisan.
A Multiex-en is gondolkozom, hogy megvegyem-e, mert annak sem vészes az ára...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

okok köszi nem sürgetés képpen, csak mostanában nekem sincs idõm és le voltam maradva picit...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ugyanis a Game Extractor Basic program nem más, mint mézesmadzag, hogy vedd meg a Full verziót - ami képes a támogatott formátumokat visszafelé is elkészíteni.
Tehát, ha egy játékot csak a GE támogat: el kell felejteni.

ibrik
Szerintem a Starship Troopers már elég régi játék ahhoz, hogy biztosan kijelenthetõ róla, ha fordítható lenne, akkor a magyarítását már rég megcsinálta volna valaki...

Amúgy a játék közvetlen megtekintése nélkül, XentaxWiki listája szerint a .SLAK fájlokat kizárólag a Game Extractor "elvileg" kezeli - de erre nincs semmi garancia.
És arra sincs, hogy ez hatással lenne a fordíthatóságra.

Elég egyértelmû, hogy ha a MultiEx Commander-hez nincs BMS-script, akkor általában le is lehet róla mondani.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zeli
oké, köszi, akkor majd ha megelsz, akkor megnézem, hogy fordítható-e

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

IMYke2.0.0.0
Grebber: Hard Truck: Apocalyptic Wars:
Nemrég "vettem meg" - amint lesz elég helyem a gépen, megnézem.

zeli: Starship Troopers:
Nem tudok róla, hogy valaki is fordítaná. Azt meg végképp nem tudom, hogy fordítható-e egyáltalán.

IMYke2.0.0.0
hellcommander:
Én úgy szoktam, hogy a Mozilla "Cache" könyvtárába mentett szám- és betûsoros fájljok közül - a film megtekintésének idõpontja alapján - kimásolom a vélhetõleg videot rejtõ fájlt és átnevezem: *.sfw, *.flv, *.avi

IMYke2.0.0.0
Nincs.
A lejjebb felsorolt editáland videok közül a két legnagyobb már kész van - feliratozva, át van konvertálva.
A többit is elkészítem a héten.

i2k az általad készített paradise magyarítás ugye még nincs fent?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A http://www.youtube.com -ról hogy lehetne lementeni a videókat???
zeli
nah most énis kérdezek:a Starship Troopers-hez lesz-e magyarítás?Mert a Magyarítások Portálon a magyarítás listában nincs..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber
Hard Truck: Apocalyptic Wars-t lehet magyarítani?

Next PC upgrade: 2022

PetruZ
A második rész alcíme. Nem kieg., önálló játék.
Off: A Shadow magic az Age of wonders kiegje, vagy a címe?
MerlinW
Színtiszta és ártatlan poén volt😊

vörldpísz😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
sokáig állóvíz életem - hál' Istennek? - kicsit felbolydult úgy 2 hete: egy remek pályázati lehetõséget igyekszünk néhány ismerõsömmel megragadni, s hát bizony vannak problémák... Konzorciós partnereket kell(ett) felhajtani, meg kell fûznöm még a munkahelyemet is, és még össze kell hoznunk az EU-s pályázati szöveget... és ugye ezt az egészet tördeli a napi 4 CAPD-s kezelésem... így aztán néhány napja nem tudok sokat aludni.
Melóhelyen már nem is fordítok - ez a vég 😞

ibrik
Még mielõtt hülyeséget írsz, nem ártana elõbb utántudakozódnod.

Tehát összefoglalva a történteket:
imyke-vel együtt csináljuk a SWAT4-et - illetve az utóbbi idõkben csak én fordítom a még nem kész fájlokat, imyke a "koordinátor".
Kábé 1 hónapja azt mondta, hogy végeztünk.
Aztán 2 hete azzal jött, hogy mégis van még pár fájl hátra.
Szokás szerint <#vigyor> egy hétig tartott, amíg elküldött egy fájlt, ami szerinte lefordítatlan. Erre én megjelöltem neki azt a hasonló nevû fájlt, amiben minden szövege le volt már fordítva 1 hónapja (és amit természetesen akkor el is küldtem neki.
Most legutóbb természetesen megint küldött egy fájlt, hogy fordítsam le, de mikor megkaptam, kiderült, hogy az megint a rég lefordított fájl.
Ezért kellett mostmár rákérdeznem, hogy mi ez a rendetlenség nála? (#31353)

De ha tényleg csak viccnek szántad a #31354-et és a #31355-öt, akkor tekintsd csak projekt-tájékoztatónak a most általam leírtakat. <#mf2>

grebber
Pirates Of The Caribbean The Legend Of Jack Sparrow most jött ki nemrég valaki vetne majd rá egy pillantást hogy lehetne-e magyarítani?

MerlinW
Úgy érzem csáknoriszbitorlás lesz itt😄

[merlinw.org]

MerlinW
Azoknak egy részét Imyke már fejben lefordította, másik 2milliót a wc-n, ill 750ezret míg sorban állt a postán😊 Imyke számára fején áll a világ, mert már azt is lefordította😊

Ha anno igazuk lett volna az akkori okosoknak és valóban lapos lenne a föld, akkor ha Imykén múlna már leestünk volna róla..<#idiota>

[merlinw.org]

ibrik
Na most akkor mi van?
Biztos, hogy van még fordítanivaló, vagy csak néhány lefordított fájlt elkavartál?

IMYke2.0.0.0
Köszi, megnézem.

ibrik
Ez is már le lett fordítva - legalább egy hónapja.
Biztos ami biztos, a válaszlevélben elküldtem megint a már régen lefordított "SwatEquipment.hun" fájlt, ha esetleg elvesztetted volna.

ibrik
Küldd.

IMYke2.0.0.0
Még itthon sincs lefordítva az Equipment...
Küldhetem?

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, már csak ezért a szellemes mondatért megért nem küldeni neked anyagot... <#hehe>

ibrik
imyke: Seggrészeg Wagner-rajongók Abortusz-ellenes Tüntetése 4-kor.

Qwerty4
Ha valaki olvassa aki részt vett a Call Of Duty 1 magyarításában, gratulálok, mert szerintem az volt a legjobb magyarítás amit láttam.Tetszett az edzésen még a táblák is magyar szöveggel voltak ellátva.Király!!!!!!!!!!!!
<#vigyor2><#worship>

Qwerty4

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

MerlinW
Fel tudná olvasni nekem valaki, mi van a bannerre írva? Sajnos nem tudok magyarul..

Akárhányszor benézek ide hitetlenkedem😊

[merlinw.org]

ibrik
Ha esetleg többnyelvû a játék, meg lehetne nézni, hogy az angolon kívül más nyelvû szövegfájlokban hogyan "ábrázolták" az ékezetes magánhangzókat.
A legjobb próbálkozás a német nyelv lenne, mert õk használnak speciális ékezetes magánhangzókat ("umlahut").
És azt is nem ártana megnézni, nincs-e a nyelvi fájlok elején valami speciális kód (mint pl. a HTML-kódokban az ANSI, ISO, stb. karakterkészlet adatok).

Hello!
megnéztem egy font editorral, és a font tartalmazza az ékezetes betûket. viszont ha a játékban átírom, a szöveget csak az elsõ ékezetes betûig írja ki, utána nem hajlandó kiírni a többi betût sem. ilyenkor mit tudok tenni? mástól is várok javaslatokat, ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata! köszi

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

grebber
Játékszinkron szinkronizálva is van már a game!

Valaki tudna nekem adni magyaritast a Silent Hill 2 game hez?????
ibrik
Mint már említettem, a stratégiákat nem komálom, ezért nem is fogom megnézni neked.
De így látatlanban arra tippelek, hogy a felsorolt lehetõségek közül vagy a "nem-támogatós" vagy a "fontkészlet-átszerkesztgetõs"...

Na és persze vannak még az olyan õs-megoldások, mint pl. á = a' ("a" + aposztrof, é = e'

Vagy már vki csinálja a magyarosítást hozzá???

Glory of The Roman Empire

Piedon
Melyik játék? Mert ahogy Ibrik írta, minden játék más és más...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

és az é és á betüre van vmi megoldás??? Ibrik???

nagykispeter
Boldog szülinapot!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Ezekszerint csak lesz?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Piedon
Hitman 4 magyarítása elõreláthatólag a nyár végére készül el.
Boldog Szülinapot Hykao!

ibrik
Már nem tudom, hanyadszor ismétlem: ha játékról van szó, a fájl kiterjesztése semmit sem jelent.
Viszont a .BAK kiterjesztés általában egy fájl "backup"-ját jelenti, tehát a biztonsági másolatát (de játéknál sosem lehet tudni).

A magyar ékezetes magánhangzók kérdése elég széleskörû és - némely esetben - bonyolult. Több eset is lehetséges:
- Bármit csinálhatsz, a játék nem támogatja (pl. most csak a régi Forsaken jut eszembe, de biztos van még több)
- Vagy ha támogatja, akkor nem mindegyiket. Pl. a hosszú "õ" és "û" magánhangzókat "ô" és "û" formájában jeleníti meg (Unreal-motoros játékok, NOLF, NOLF2, stb.)
- És vannak olyan játékok, amelyek saját fontkészlet(ek)et használnak. Ha azok szerkeszthetõk, akkor a fordítónak kell beleszerkesztenie egy font editorral a hiányzó magyar ékezetes magánhangzókat pl. a nem használt speciális karakterek helyére. Aztán az ékezetes magánhangzókat úgy lehet megjelentetni a játékban, ha a szöveges fordításnál ezen magánhangzók helyére a speciális karaktert kell gépelni (pl. Doom 3).
- Valamint vannak olyan játékok, ahol a szövegek (mind vagy csak egy részük) grafikus formátumban vannak eltárolva. Itt csak a grafikus tudás segít.

Ennyi...

Hali mindenki!Új vagyok itt!A Hitman 4 és Condemned játékokhoz mikorra várható fordítás?És az Oblivion magyarítása hol tart?Elõre kössz a választ!
Az ékezetes betûk elõvarázsolása engemet is érdekelne. köszi elõre is a válaszokat!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Most az volna a kérdésem hogy a .bak kiterjesztésü fileokat mivel lehet megnyitni??? És egy játékba hogy lehet berakni ékezetes betüket??? Pls segítsetek!!! Elöre is köszi!!