58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
-
Jaja, női hanghoz is, csak gyorsítva. -
Microsoft Sam -
Többmilliós hangstúdió, szinkronszínészekkel... -
madis #36583 bocs hogy ide irok,de segítségre van szükségem,nemtudom hogy kell szinkronmagyarosítást készíteni aki tudja hogy kell az segítsen...PLS -
Igen sajna már vagy 4 éve.. :( Azért kérdezem hogy csinálja e valaki mert nem nagyon halad viszont az egyik legjobb játék. -
Ahogy én látom, még a béta verziónál tart. -
Sziasztok! A Vampire:Bloodlines magyarosítását csinálja valaki? Tudom régi a játék de egyik kedvencem és amit találtam hozzá az elég gyenge. -
Az EVM sem a legjobb példa, mert van/volt jó pár "hivatalos" magyarítás, amely tőlük volt letölthető, de már nem lehet letölteni - gyanítom, kiadási jogok lejárása vagy hasonló dolog lehet a háttérben... -
nekem nincs gondom a fizetős magyarításokkal se.
csak akkor legyenek hivatalosak.. kiadó által, játék mellé mellékelve.. vagy letölthetően(lásd EVM) -
Őszintén szólva, most úgysincs ott semmi, amiért érdemes lenne tagnak lenni - nemhogy VIP-nek...
Azért eléggé kiábrándító, hogy nagyképűen a CoD:MW2-őt berakták a projektjeik közé, "Lefagyasztva" jelöléssel...
Holott tudjuk, hogy bárki csak akkor tudná fordítani, ha kiadnák ahhoz is a tool-t. Ha meg kijön, akkor nyílt sisakos a játszma, nem kell rájuk várni, más "normálisabb" csapat is elkészítheti. -
Úgy látszik korán örültem, mert azóta törölve lettem a Baker online nyilvántartásából. Jó lett volna valami automatikus levél, hogy jelentkezzek be, vagy elveszik a "tagságom".
Nem mondanám, hogy túl szomorú lennék emiatt, de azért egy kicsit felháborodtam. Főleg, hogy a legutóbbi bejelentkezésem még bőven 50 napon belül volt. Szerintem március 18-tól még nem telt el ennyi nap. -
Az első FEAR-hez (és az össze kiegjéhez) - pontosabban a német változathoz - létezik "uncut patch" és "blood patch", ami talán a Gold kiadáshoz is jó.
Itt megtalálod (ezeket is):
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_fear.shtml
A FEAR2: Project Origin német kiadáshoz való "uncut patch" pedig itt található:
http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_fear_2.shtml -
meril #36574 Csak te azt nem tudod, hogy ezek még egyáltalán nincsenek lektorálva, átnézve. Folyamatban van, de mivel nem olyan játék, amit végig lehet vinni 10 óra alatt, ezért eltart egy ideig. Nem ilyen lesz, megnyugtatlak. -
Perseus Mandate az 1. rész küldetéslemeze. A közép-európai kiadás mérsékelt vérességgel bír. A németben gyakorlatilag nincs is.
A FEAR 2-ről nem tudok nyilatkozni. Még nem vettem meg, és míg le nem megy rendesen az ára, addig nem is fogom. -
Anonymusx #36572 Akkor még annyit hogy a Perseus mandate is ilyen? Gondolom a Fera 2 az már nem ? -
Sajnos, mindannyiunknak az van meg - én ráadásul a kétfajta GOLD változatot is megvettem.
-
Anonymusx #36570 De hát nem warezolok! Meg van eredetiben a játék! Csak épp butított verzió. -
Lokalizációkkal (meg hát amúgy is) ne warezoljunk... 
-
Anonymusx #36568 Nemrég megvettem a Fear 1 goldot magyar nyelven, és miután az alapjátékot végigvittem tudtam meg hogy a magyar nyelvű verzióban nincs vér. Szerintetek ez miért van?
Nem hiszem hogy azért mert túl véres lett volna a játék, mivel ennél már adtak ki sokkal durvábbakat is. A dobozán meg amúgy is +18 as van. Még jó hogy nem fizettem sokat a játékért.
Az Extraction pointot leszedtem angolul,hogy lehetne megcsinálni hogy normális verzió legyen, de a magyar felirat megmaradjon? -
Valami tényleg nagyon nem stimmel ezekkel a szövegekkel...
-
Semmi bajom nincs ezzel csak annyi hogy sokat kell várni mire elkészül pedig már nyomatnám a játékot,de erre várok.
-
Gyerekek ez vmi vicc?
A HUNosítók Team eddigi magyarításai mind igényesek voltak. (lásd Risen, SH Homecoming) -
vegyél egy 2000ft-os hangkártyát, akármilyen kacat megteszi. -
Szerintem a Windows 7 topic-ban többen tudnának segíteni. -
RAMyMamy #36562 bocsmár, de én nem úgy látom, hogy ez a hardware fórum lenne :| -
Anonymusx #36561 Lenne még egy kérdésem, remélem nem baj.
Nincs hang a gépen, win 7 van rajta, és az eddigi driverem, nem jó. Xp-én volt hang.
Az everestben megnéztem a multimedia/ pci audióban az van hogy Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI
A fizikai eszközöknél Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller
Márt letöltöttem egy csomó drivert, de sajnos egy se jó. Kb 2-3 órája szenvedek vele.
-
Anonymusx #36560 Köszi, de megjavult magától a merevlemezem. Újra kellett inditanom a gépem, és bejött egy lemez-ellenőrzés, és rendbe is lett minden. -
Acronis Disk Director Trial-t felteszed, és elindítod - amint a program megvizsgálja a HDD-ket, kiírja, hogy hibás a lemezed, és felajánlja annak javítását. Le-OK-ézod, és máris használható lesz.
-
Anonymusx #36558 Tudom, így csináltam. De nem tudok belépni, azt írja ki hogy a fájl rendszer sérült, tulajdonságoknál meg: fájlendszerhez semmi sincs írva, lemezterület 0 bájt.
Szerintem elszált a partícióm. -
meril #36557 Azt a vinyót állítod be boot-nak, amin a Win 7 van, és akkor elvileg látnod kellene az XP-s vinyót, majd onnan átpakolsz mindent, ami neked kellene és kész. -
Anonymusx #36556 Megvettema kábelt, fel is ismeri a másik merevlemezt, csak éppen nem tudok belépni, azt írja ki hogy a fájl rendszer sérült, tulajdonságoknál meg: fájlendszerhez semmi sincs, lemezterület 0 bájt.
A fő merevlemezen,xindows 7 van, a rosszan xp. Az xp be ha belépek betöltésnél bejön egy kék képernyő és újraindul.
Az xp-t próbáltam újrarakni a , de azt írta hogy nincs rajta partició, viszont ha meg leparticiózom elvesznek a cuccaim.
Kellene egy csomó minden a másik merevlemezről, lehet valmit csinálni vele? -
Anonymusx #36555 Kösz!!! -
1.SATA vinyókon nincs jumpre, mivel egy kábelen csak 1 vinyó lehet.
2.2kábel kell a vinyóba; táp, és adat. -
Anonymusx #36553 Köszi a tippeket a kotor 2-hez!
Van egy gondom:
Van két merevlemezem, mind a 2 sata2. És az egyiket nem ismeri fel a gép. Jumper egyikben sincs.A fő merevlemezebe 2 kábel van, a másikban meg csak egy, ugyanis a fő merevlemezehez van mnég egy hósszú, piros kábel is, amiből csak egy van a gépben, szóval a másiknak nem jutott.
Ehez hasonlít az a kábel:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_liq1EMnWFgJ:www.chipland.hu/termekek/KaBEL-SATA-eSATA-atalakito-hatlapi-kiv-1p/013010/+awm+style+k%C3%A1bel&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu
Az alaplapom típusa: Asus P5LD2-VM
A biosban néztem, ott sincs a merevlemezem.
Remélem nem baj az off-ért, de a többi topicban nem válaszolnak ilyen hamar mint itt.
-
Az én verzióm egyszer sem fagyott ki! -
RAMyMamy #36551 fent van a GH oldalán :)
én még nem játszottam végig a hitman 2-t, egyszer régen belekezdtem, akkor kifagyott valami helikopteres résznél asszem, ez csak a tört verzió hibája vagy amúgy is (1.2) patch kell hozzá? -
HAIL!
A GAMEHUNTER féle magyaritást megtaláltam dvd-n ha kell!
De az nem az 1.2 hanem a " Ez a verzió az 1.0-ás (nem eredeti CD-s)
verziójú Hitman 2-höz készült. "
Ha esetleg kell szólj! -
RAMyMamy #36549 tudom, h az evm-es, direkt azt kértem. a gamehunter team oldalán fent van a magyarításuk -
Attól függ, hogy melyik verzióhoz akarja használni.
A Portálról a GameHunter-es verziót lehet letölteni, amely az eredeti, boltban megvásárolt (vagy "okosított") verzióhoz való.
Amit belinkeltél, az az EVM-ről származik és csak a PCGuru mellékleteként kiadott változathoz jó.