Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a dw2 nem karakterlimites!

IMYke2.0.0.0
84%-nál tartunk.
Fogalmam sincs miért, de "alkotói mélyvölgyben" vagyok, már vagy 1 hete egy sort sem tudtam fordítani - a Paradise videofeliratain kívül - , így idõpontot sem merek jelezni.
Ez a 84% is óriási eredmény, ha totál egyedül fordítottam volna, akkor megközelítõleg a felénél tartanék csak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andra
Sziasztok!

Sajnos nem tudok visszaolasni, mert munkahelyrõl írok és nincs idõm, de a The Longest Journey magyarítása mikorra lesz készen?

Köszi elõre is.

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

IMYke2.0.0.0
Nem... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gmiki oldalán találtam egy másik unrealos magyaritást. A file-okba belenéztem és az nem csak a menüket magyarítja. Nem tudod mit kéne vele csinálni??
Kedves takysoft, akkor feltöltöm az 1.10-est is, hogy jó legyen a népnek, és nem tudtam, hogy fizetni kell érte és nem is értem miért kér....

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

Rash87
Szerintem ha senki se válaszolt neked az elõbb sem,nem valószinû hogy létezik!
De megint kérdezd meg 2 órával késõbb,lehet hogy akkorra már meglesz valakinek <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

IMYke2.0.0.0
Hát igen... <#wilting>

hykao
Feleségül ne vegyenek? 😮

Na emberek errõl beszéltem!!! 😊))
Figyi vki küldjön már nekemolyan honositást a Davinci kódhoz amin van feliart is PLS!!!!! jah meg ha tudtok akko küldjétek már el a MONA LISA symbólum megfejtését mert nem nagyon kenem! elõre is köszi! irjatok e-mailt vagy vegyetek fel msnre!!!!!

e-mail: [email protected]

MSN: [email protected]
takysoft
nem tudom, itt is megy-e a téma a diablo 2 1.11-rõl...
"másik" topicban írtam, ide is érdemes lehet, fõleg a panyinak üzent rész:

Na, most lehet, hogy oltári nagy baromságot fogok írni....

de nekem mintha úgy rémlene, hogy a Diablo 2, a Hunenkönig munkája... vagy minimum részben..
akkor mit szól õ hozzá, hogy a munkája egy részét fizetõssé tette ez az ürge...
vagy õ is benne van? kap %-ot?
ez olyan, mint lemásolni imyke munkáit, csinálni egy új installert, és eladni pénzért...

ja és PANYI!
Ne haragudj... tõlem felrakhatjátok az 1.11-es diablo2 honosítást, de azért fent maradhatna a régi 1.10-es ingyenes változat is. még a fordítás oldalán is fent van a régi változat is!
vagy így megváltozott a portál? most már csak a pénz számít?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Qwerty4
Szükségem lenne a Commandos Strike Force magyaritásra, de nem kaptam semelyik magyaritas oldalon.Egyáltalán létezik?Ha valaki tud valamit irjon.
És még a Sniper Elite magyaritas is érdekelne.

Qwerty4

Jogos! Egyetértek😊

IMYke2.0.0.0
Meccsek vótak ma - totál letargia
De nyomok anyagot, ígérem.

hykao
Várjatok, várjatok! Kissé félre lettem értve úgy tûnik! Elõször is csupán feltételes módban írtam...azt én is tudom, hogy mi a realitás...(követelõzõ, hemzsegõ emberkék tömkelege - tisztelet a kivételnek - és gyöngyöket szórás a disznók elé... - szintén tisztelet a kivételnek...😄)
Másrészt pedig inkább az volt a lényege a mondandómnak, hogy nem kell egybõl leugatni azt, aki esetleg "pénzes" ajánlattal érkezik ide...csak jobb, mint az ilyen "ez vagy az mikó' lesz" behemzsegések, nemde?

Amúgy meg szvsz, ha összejön egy normálisabbnak nevezhetõ összeg egy magyarításért, akkor nem hinném, hogy a készítõt túlzottan érdekelné, hogy utána hányan töltik le, szerzik meg warezban...warez volt, warez van, warez lesz...csakúgy mint igénytelenség, hemzsegés, önzõ követelõzés, stb... 😊))
ibrik
imyke: Tudod, Cavinton! <#mf2>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A fifa manager 06-hoz nincs magyarosítás ha alap az sem baj!
zeli
hoppá, bocsi. el....am:
a másik meg, hogy a kedvenc játékom magyarításáért Talán fizetnék

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
a másik meg, hogy a kedvenc játékomért Talán fizetnék(najó nem😄), de szerintem az userek többségének nem csak 1 kedvence van! a másik dolog(inkább 3.), hogy egy idõ után senkise "venné" meg tõletek a magyarítást, hanem szépen Warezba menne át ezis! ma már nincs olyan film, játék, zene, vagy akármi, ami nincs kinn a neten..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber

Next PC upgrade: 2022

A realitás: a legtöbb ember azt mondja: szivesen fizetne párszáz forintot - de csak addig tart ez a kijelentés amíg fizetésre nem kerül a sor😞
Ezt saját tapasztalatból tudom. Akik ismernek tudják hogy csinálok egy viszonylag népszerû (stabil havi 20-25000 letöltés) ingyenes cuccot. Amikor felmértem a lehetõségeket a támogatási lehetõségekrõl, a letöltõk 20%-a egyértelmûvé tette az önkéntes! támogatását (ami csak 200 Ft lett volna) - amikor realizálódott a dolog az arány leesett 20-ról kb. (nem vicc!) 0,1%-ra.
Lehet hogy butaság részemrõl, de én maradtam továbbra is a továbbra is ingyen letöltés és az önkéntes támogatási lehetõségek mellett. Szerencsére van néha fizetõ banner - ez hoz valamennyit a konyhára, persze nem sokat...
Ezzel a leírással csak arra akartam rávilágítani, hogy nem igazán érdemes a felhasználói támogatások reményében nekilátni 1-1 fordításnak. Nem utolsó sorban: ha úgymond "polgárjogot" nyernek a "várható pénzért" fordítások, akkor az a minõség rovására fog menni!
Persze én könnyen beszélek, mert kiszálltam a hintából, de azért már pedzegeti a fantáziámat egy esetleges i2k befejezésû AvsP2 fordítás tesztelése és esetleg bugfixelése😊 Azért az csak feelingesebb dolog, mint a felhasználói progik fordítása😊

IMYke2.0.0.0
De igen. <#nyes> Akkor mégis jól emlékeztem! Na, azé' minden agysejtem nem ment rá a focivébére... <#hehe>

Evin
Nem lehet, hogy ezzel kevered össze?
Ezzel prezentáltam az MP-n, hogy a Legend fordítása nem lehetetlen, csak nagyon nehézkes.

Egyébként nemcsak a bigfile.002-ben van szöveg.
Van egy szerkesztõ kezdeményezés a LostWorlds-ön. A Soul Reaver sorozathoz kezdték készíteni, de a TR:L fájljait is kezeli már.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hykao
Miért ne lehetne "kívánságmûsor"???
Biztos vagyok benne, hogy akadna ember, aki pénzért megcsinálná a fordítást, mint ahogy már eddig is volt rá példa, hogy hobbimagyarítók (többen is voltak már) pénzért is dolgoztak.
Sõt, hosszú távon az lenne a normális, ha nem ingyen dolgoznának...talán akkor nagyobb megbecsülés övezné a magyarításokat...
Szvsz senkit nem vágna haza 500-1000 forint, ha a kedvenc játékát magyarul játszhatná...

Bárcsak minden magyarítás kérõ ilyen nagylelkû ajánlatot tenne... 😊))
zeli
Ebben igazad van, de õ nem mondta, hogy rögtön! Azt hívják türelmetlennek, aki leírja a baját, utána 2 perc múlva újabb hozzászólás: na mivan má???

ibrik
Kicsit el vagy tévedve.
Ez nem a "kívánságmûsor".
A munkánk önkéntes és csak olyan játékokat fordítunk, ami nekünk is tetszik és játszottunk is vele - hogy legyen "némi" fogalmunk a játékról, amit esetleg lefordítunk. És persze, hogy van-e kedvünk és - néha - elég bátorságunk fordítani.

Úgyhogy már most elõre mondom, bárhol is teszed fel ezt a kérdést és az ajánlatodat, senki sem fog közûlünk erre "ugrani".

zeli
wonax, a magyarítások egyelõre ingyenesek😄

Azt szeretném megkérdezni hogy a "Trainz Railroad Simulator 2006" magyarositását nem e csináljátok meg csak a játékot tervezés nem kell. Természetessen megfizetem.
Köszönöm
wonax
Mayday
Attol lehet, sot, remelem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zeli
akor kezdd el szinkronizálni😄😄

IMYke2.0.0.0
Én a MP Fórumban azt olvastam, hogy készítik...
Hát, akkor ezek szerint, tévesen.

Kandurex
Lesz belõle valami?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Nah, megcsekkoltam, hogy alla Tomb Raider magyaritas, de en nem talaltam a gamehunter oldalon semmit rola 😞
Neztem a fooldalon, meg a projectek kozott is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Titan Quest fordítható és kicsit nekiálltam... vagyis ma neki fogok, annyira nem vészes szöveg sem sok van csak 2000 sor, ami nem vészes vagyis ezek a dialógusok, de van sok monsternév meg minden sok skill név, úgy összvissz egy meg a txt. Van 1700 hangfájl is a dialógusokhoz😛

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

IMYke2.0.0.0
Szerinted, egy szimpla menümagyarítást kiadnék a kezembõl, ha a játék többi része is fordítható / fordítandó?

Az Unreal-nak a magyarítása csak a menüket magyarítja? Gmikinek az oldalán letöltötem egy másik magyarítást, belenéztem a file-okba és ott szerintem minden le volt fordítva, csak éppen nem tudom hova kéne másolni.
Hi!

A daVinci code magyarítása nem mûködik nekem. Pedig ha megnyitom a mappákat, amiben a szövegfile-jai vannak, az magyarul van. telepítéskor megadtam a helyét is( a gyökérbe kell, de nem oda rakja. Van valami jelszó?
Tud valaki segíteni? Köszi!
IMYke2.0.0.0
Ok, akkor otthonról mondok(m).

ibrik
Az már kész - gondolom otthon nálad - van.

IMYke2.0.0.0
Hát, a munkahelyi gépemen a "SwatEquipment.int" fájl angol... aminek a szövegállománya ugye bele van implentálva a "SwatEquipment.ini" fájlba is.

IMYke2.0.0.0
1. válasz: Magyarítás Portál - Fórum
2. válasz: ehh, szenilis vagyok, pázz... 😊)) Na, melóban vagyok, megnézem itt mi van.

ibrik
imyke: Ez nekem új... Te hol olvastad? (mivel a nemzetközi fórumokon sincs nyoma, hogy lenne hozzá szerkesztõ. Én is anyit tudok, hogy valahol a "bigfile.002"-ben vannak a szövegek.)
Mind1...
Most akkor SWAT4-bõl végül mégsincs már hátra több, vagy csak elfeledkeztél jó fájlt küldeni?

kirol
Akkor ráégeted a feliratot a videóra?
Mondjuk nincs más megoldás. Így méretes kis csomag lesz a végén.

IMYke2.0.0.0
Ez van hátra :

Tehát, a videofeliratozás...

kirol
Nem sürgetésképpen érdeklõdök, csak kíváncsi vagyok, hogy állsz a Paradise -al?

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider: Legendhez a GameHunter Team készíti a magyarítást.

IMYke2.0.0.0
<#worship><#buck>

zeli
littleNorbi: mihez?
i2k, ez a magyarázás marha jó volt<#vigyor>. elõször is van egy 0 pont.aztán az utolsó ponton jót röhögtem "Játék elindít és örül."
ezért bírom ezt a topikot😄😄

littleNorbi
magyarítás vár6ó ?

IMYke2.0.0.0
0. GTA III feltelepít
1. GTA III 1.1 Patch feltelepít
2. GTA III 2. CD-jérõl a teljes "Audio" könyvtár felmásol a gépen lévõ GTA3 könyvtárba.
3. GTA III magyarítás feltelepít
4. Játék elindít és örül.