Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sajna nincs meg😞
Az editor a dbf viewer

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hello mi is csináljuk és tökéletesen kezeli az ékezeteket, ha felrakod az 1.41-es patchot, de szerintem a gold változatot fordítsd, mert abba benne van az összes kieg ugyanazokból a fájlokból veszik a szövegeket és fel van patchelve alapból kezel minden ékezetet...

Helló mindenkinek!
Tudom, hogy valszeg nem lesz magyarítás a The secret of da Vincihez, de reménykedek hogy valaki tud végigjátszást. Linket is küldhetsz, megköszönöm!!!
az tényleg jó, és nem emlékszelé, hogy mi az editor neve, vagy csak pár betû...😊
IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Rögvest, ahogy visszakapom a hiányzó film-feliratokat és összekódoltam azokat, majd telepítõbe tettem az egészet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagykispeter
Szia!
Paradise mikor lesz bublikus,kb.?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Érdekes, akkor csak én tudtam ékezetesen fordítani már a megjelenésekor... <#vigyor2>
Emlékeim szerint, egy hihetetlneül egyszerû editorral meg lehetett oldani - azt hiszem, csak 1 órát kerestem a neten, mondjuk, akkor lassabb is volt a netem 😊))

az enyém is igy néz ki valahogy:S
[Jakuza]
Ahogy nezem a magyaritasok oldalan is forditjak ezt a jatekot es ugy tunik ok se boldogultak az ekezetekkel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Heló mindenkinek! Egy kis segítség kéne. Fordítok egy játékot. Disciples 2; dark prophecy: könnyen menne, csak a játék nem enged be néhány ékezetes karaktert, mint pl.: á, é , ü, ö, û, õ. Nem tudok hozzá programot irni, ezért kéne segítség. A játék betûkészletét nem találom sehol sem. Elõre is köszönöm a segítséget!
IMYke2.0.0.0
Ajándékba kaptam. Immáron 2 éve.

regen
fizettél a VIP jogokért? 😛

Szigorúan magánvélemény. &reg;

IMYke2.0.0.0
😊)))
Hardware híreknél én is olvasgatom õt (is)... hát...
Néha csak nézek, mert nem értek a dologhoz, néha meg azért, mert fogalma sincs - neki - a dologról... <#eplus2>

[Jakuza]
Jajaja. 😛
Es mindig okoskodik azt birom benne, kozben akkora hulyesegeket mond, hogy az mar faj.
Raadasul addig hajtogatja oket, amig a vegen mar sajat maga is elhiszi amit mond.
Idezhetnek meg par aranykopeset, de mar nincs annyi hely az alairasban 😛PP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
dez tud 😊))))

Találtam eggyet ami lejátsza!! Valami mplayer gui!

Az Flv player 1.3.3 azért nem jó mert -legalábbis nálam- nem lehett kinagyitani.

Bocs az elõbbi gyenge fogalmazásomért.
[Jakuza]
http://en.wikipedia.org/wiki/FLV

IMYke2.0.0.0
FLV Player 1.3.3 - szerintem tökéletes megoldás.

Már vagy egy óráje kínlódok vele de még semmi. elsõnek letöltöm a 4 packot ( codeck, skinn, ilyesmi)elinditom az exe-t, de csak egy pillanatra villan be.

Találtam olyat hogy nem kell tömöríteni csak telepíteni, de az nem indult el valami grafikus dologra hivatkozva.
Újrakezdem, újból letöltöttem mindett, most meg nincs a packba exe. Találtam olyat hogy nem kell tömöríteni csak telepíteni, de az nem indult el valami grafikus dologra hivatkozva. fasza.
via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

KÖSSZ!!!

Így sikerült is lementenem, a flv playerer csak 320#240 -es felbontásbe játsza le és nem lehet növelni. A mplayert meg nem nagyon birom elinditani,.
via_mala
OFF:
Video letöltése nem csak a youtube-ról

Az flv videókat meg én mondjuk mplayer-rel szoktam megnézni.

A fenti oldalról letölthetõ Firefox kiterjesztés is, amivel a videók letöltése még egyszerûbbé válik.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Majd kellene az õ neve is, hogy - illõ módon - megemlíthessem a fordítás készítõi között...

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

uv
Most küldtem el az illetékes elvtársnak - általában gyorsan kivégzi az ilyesmiket.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Ja mi is köszönjük szépen nagyon várjuk, habár 2 hétig még sajna nem lesz idõm játszani vele...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!
Igazából, ahogy ugye a mellékelt text-ek is tanúsítják, csak néhány mondatról van szó a filmekben - a rádiós cumó hosszabb - , de épp elég ahhoz, hogy zagyva legyen az egész, ha nincsenek jól lefordítva.

uv
mekkkaptam, már rajta vagyok az ügyön.

kirol
A CSI 3 -at fordítja valaki? Vagy lehet egyátalán?

IMYke2.0.0.0
Küldtem egy linket.

IMYke2.0.0.0
Jelenleg áll.
Paradise - lásd lejjebb - és a The Longest Journey miatt.
Paradise: már csak 5 video feliratozása van hátra.
The Longest Journey: 92%-on áll.

[Jakuza]
<#eljen>
Jogos.
Legnehezebb mutatvany a szinkron forditas a hallas utan.

i2k!
Hogy áll a Dungeon Siege 2 projected?

uv
okec

IMYke2.0.0.0
Kishaver!
Akkor böfögj bele a nagyok dolgába, ha te képes leszel egy alapvetõen francia ajkú szinkronszínésszel, angol nyelven egy afrikai karaktert intonáló szöveget megérteni úgy, hogy azt nem feliratozzák, hangeffektusokkal tûzdelik és a karakter sem az ékes szólásairól nevezetes!
S ha erre képes is lennél, akkor sem biztos, hogy elhinném neked...

UV:
Mivel 670 MB-nyi videoról van szó, azokat nem küldöm, hanem helyette Vegas-szal leveszem azoknak a problémás videoknak a hangsávját, amiben vannak olyan mondatok, amiket egyáltalán nem értek az összefolyó pofázás miatt.
Dobok majd privit!

amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp

uv
Valahogy juttasd el a filmeket hozzám - aztán kapod a ferdítést.

zeli
i2k, és te nem tudod, honnan lehetne letölteni?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zsanet
bocsáss meg Mr magyaritó

regen
tanulj meg angolul <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény. &reg;

zsanet
visszavonom

IMYke2.0.0.0
Mindkettõ magyarul lett kiadva itthon, így, elsõdlegesen a boltok polcairól szerezheted be a magyarításukat.
De, ha kicsit ügyesebb vagy... tessék gondolkodni, és használd az internetet!

zsanet
Sziasztok.a pokoli szomszédokhoz kellene magyaritás(1-2)

IMYke2.0.0.0
Paradise:

A videok feliratozásánal, hallás után kell feliratot gyártanom, s most erõsem meg vagyok lõve!
Aki nagyon profi - én nem - a hallás utáni angol fordításban, vagy jól beszéli és érti a beszélt angolt, kérem, mihamarabb jelentkezzen! Küldenék neki hangot és gyárthatna nekem belõle szövegkönyvet néhán film alá...
Máskülönben, nem tudom az összeset feliratozni...

IMYke2.0.0.0
A hivatalosból lett kilopva. 1.3 MB a mérete.

zeli
tényleg???
hú, mostmár tudom, hogy van😛
akkor túrhatom át az egész netet utána:S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.