58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • RAMyMamy
    nagyon idióta gondolkodás, hogy biztos azért kritizálnak, mert irigyek rád... szállj már le a földre, tényleg. unalmas vagy nagyon.

majd akkor fényezd magad ennyire, ha el is készültél azzal a szinkronnal és nem a seggnyalóid fogják az egekbe dicsérni. a neved speciel nálam nem egyenlő a minőséggel.
  • Baker1
    Elég sokan, köztük az előtted szólok is. Nem tudom, mi lesz akkor, ha publikálok a MoHAA szinkronjával kapcsolatban egy pöpec hírt. Kíváncsi leszek rá, hányan fogják azt mondani, hogy "Wáó, de klassz, hogy idáig jutottál, gratulálok és csak így tovább!" Alig várom.
  • RAMyMamy
    á, nem vagy nagyképű, ololol, szerinted ki a fene irigy pont RÁD? te hol élsz mégis, a Marson?!
  • Baker1
    Bárcsak ilyen telitalálatom lenne a lottón is! Előre láttam az elkövetkezendő kommenteket. Nem én vagyok nagyképű és ülök a magas lovon, hanem egy-két embert eszi az irigység, semmi több, valamint szándékosan kavarják fel az indulatokat, uszítják ellenem a többieket. Ha megnéznéd i2k hozzászólását, valamint alatta az enyémet, az sokat segítene az értelmezésben!
  • MerlinW
    Idézet az SG szabályiból:
    "Hozzászólások törlése:
    - Szándékos flood és reklám esetén."

Reklám pedig a gyengébbek kedvéért a nem non-profit tartalom megosztása az oldal szerkesztőinek engedélye nélkül.

Tehát ott reklámozod magad ahol szeretnéd, de itt nem az biztos.
  • ricsa008
    kicsit elvagy szálva magadtól nem? :D
  • Baker1
    Ott reklámozom magam, ahol csak szeretném. Merlin írta korábban, hogy szabad véleménynyilvánítás van, szabad országban élünk, nehogy már nekem szabjon itt néhány ember korlátokat. Az MP-n szerettem volna hirdetni, nem kevés pénzt szántam rá, de mivel a Portál nem szorul anyagi segítségre és nem az üzletet látják benne, így a lomtárban landolt a szerződés. Előbbi kommentben tisztáztuk, hogy nem reklámcéllal tettem be a fórumba a linket, így ezzel nem szeretnék foglalkozni. Pusza.
  • jetblack
    Annyira hiányzott már ez a flééééééééééém war komolyan.
  • Bandris86
    Nem te szakítottál anno a magyarítások portállal? Én úgy emlékszem.
    Teljesen igaza van Merlinnek, hogy nem itt kellene reklámoznod magad.
  • Baker1
    Jelenleg a Baker Online-on egyetlen magyarításért sem kell fizetni és nem is kellett soha. Jelenleg közkívánatra a korábban készült fordításokhoz már nem, azonban két magyarítás megváltásához szükséges VIP tagság, mely EGYSZERI, és mindkét fordítást le lehet hozzá tölteni. De ha már ennyire bosszant a dolog, még megcsinálom azt is, hogy külön-külön kell a fordításokért, egyenként megváltani a tagságot. Igen, valóban MerlinW, jobb később megkavarni a sz**t, mint soha és megragadni minden egyes alkalmat arra, hogy vitát szíts. Congratulations, I'm proud of ya'! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértünk - nem véletlen, hogy én sem kérek/kértem egy büdös vasat sem az elmúlt 11 év alatt a 100+ honosításért...

[Eltekintve ugye a hivatalos fordításoktól, de ez most nem téma.]
  • MerlinW
    Jobb később, mint soha. Minden jogom megvan leírni, ha zavar valami:)
  • MerlinW
    Én még mindig nem vagyok (és nem is leszek) kibékülve a magyarítás pénzért való árusításával. Főleg, ha azt vesszük, hogy számtalan csapat hosszú évek munkáit adják a közösségnek ingyen, de akár én is, ha nem is konkrétan játékmagyarítást. De ez már lerágott csont.

Persze feltételezem Baker is mindenért fizet, semmilyen ingyenes alkalmazást, mod-ot, közösségi terméket nem használ.
  • IMYke2.0.0.0
    Szorosan a topik témájához tartozott - ennél témába vágóbb már csak a letöltő link lett volna :) - és így nem éreztem zavarónak, reklámozónak.

Inkább ilyet, mint valami szavazós, vagy más egyéb marketing oldalra mutató link...
  • Baker1
    Nagyon jó dolog egy majdnem hónapos posztra válaszolni. Reklám pedig akkor lenne, ha közvetlen a letöltési url-t linkeltem volna be. De mivel csupán a hír elérhetőségét másoltam, így nem hiszem, hogy bármennyire is reklámnak minősülne. Ámde nem csak én láttam így, hanem i2k is, aki ha annak veszi, már rég törölte volna a linket.
  • MerlinW
    Nem non-profit, tehát reklám. Az pedig itt tiltott.
  • blackcalibra
    Istenkirály vagy!
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarítások Portál - Borderlands topik - .:i2k:. hozzászólásategnap, 17 óra 15 perckor
  • blackcalibra
    Mit jelent egyébként az hogy "Hamarosan befejezem a "Borderlands"-et"?
    Milyen távlatokban lehet gondolkozni?
  • NiGhTM4R3
    Remek hír, köszönöm. Közben elkezdtem, de nem túl vészes a szöveg nehézsége, de a Borderlands-hoz mindenképpen megvárom a munkádat.
  • Jakuza001
    Megtudna valaki osztani a Sacred 2 magyaritas fajljait ?

A http://sacred2.hu es a http://addat.hu/48ed8bc7/HUN-2_43.ZIP.html oldal nekem mar nem mukodik. :(
  • blackcalibra
    Köszi!
  • RAMyMamy
    YAY :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hamarosan befejezem a "Borderlands"-et, és akkor jön a következő befejezés... :)
  • NiGhTM4R3
    i2k a Prototype-magyarítás hogy halad? körülbelül mikor lesz kész? nem siettetésképpen, csak ha nincs belátható időpont akkor elkezdem nélküle.

A weblapodon (jatekhonositas.atw.hu) nem látok róla infót
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg úgy tűnt. :)
  • RAMyMamy
    max. álmodban
  • Baker1
    Csak nem úgy tűnt i2k? Ha találkoznánk, biztos ugyanekkora puszit adna:
  • IMYke2.0.0.0
  • RAMyMamy
    nem
  • IMYke2.0.0.0
    Személyes ismerősök vagytok tán?
  • RAMyMamy
    már nem 15 éves vagyok, szokj hozzá
  • Baker1
    Milyen kis rideg valaki...
  • RAMyMamy
    tudok olvasni, drágám, de ez az info nem igazán érdekel, ugyanis az általad felsorolt játékok hidegen hagynak
  • grebber
    Estére már jó lesz, meg amúgy is hiba csúszott a magyarításba és még nem teljes értékű!
  • Jaka923
    Ha nem szünetelne az oldal, rá is kukkantanék...
  • Baker1
    Gondoltam, hátha észreveszed, hogy az eddig magyarítások fel lettek oldva. De mivel nem vetted észre, így ide is bemásolom: "Lehet, hogy ez sokatoknak nem tetszik, de némiképp egyensúlyoznám a helyzetet: az alábbi fordítások ÚJRA VIP TAGSÁG NÉLKÜL TÖLTHETŐEK a Baker Online-ról: Brothers in Arms Earned in Blood, Call of Duty 2, Call of Duty 4 - Modern Warfare, a CoD WaW (ezt mindig is lehetett szedni anélkül), Company of Heroes valamint a Medal of Honor Airborne és Medal of Honor Pacific Assault. Tehát ami továbbra is VIP tagsághoz kötött: Medal of Honor 2010 és a most megjelenő Call of Duty Black Ops. Hangsúlyoznám, hogy idáig sem külön-külön a magyarításokért kellett fizetni, hanem csupán egy egyszeri díj volt, mellyel támogatni lehetett/lehet az oldalt." Látom megint csak nem arra fókuszáltál, amire kellett volna...
  • RAMyMamy
    "A Black Ops magyarítás telepítője licenckulccsal működik. Tehát minden egyes BO VIP tag egyedi kulcsot kap, mellyel fel tudja telepíteni a honosítást"

1. szerintem ide tök felesleges volt linkelned...
    2. aki akarja, úgyis le tudja "lopni", max a telepítő által módosított fájlokat kiszedi (hopp, adtam egy tippet?). meg te honnan tudod, hogy milyen fájlmegosztón ki és milyen néven van fent? lehet az oldaladon janikának adja ki magát, de valójában az enkóron meg pl. pistikeként van fent... azért ennyire ne legyél már szánalmas...
  • Baker1
    Üdvözlet! Kiadásra került a Black Ops egyjátékos módjának magyarítása! Plusz egy kis extra.

Black Ops magyarítás + némi extra
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon-nagyon látszik a színészeken a mesterkéltség. Főképp "Stark"-on, amikor átvette a hatalmat a Talyn felett...