58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Evin
    Nem ez volt. De várható volt, mert a tv2 csak az első 2 évadot adta le, után a Viasat3 évekkel később folytatta. (Én angolul néztem a 3.évadtól, így engem nem érintett. :)
  • RAMyMamy
    hú, én ebből csak pár részt láttam, az első évadból, de mintha a főszereplő csávó magyarhangja nem ez lett volna :o
  • Evin
    Nekem úgy, ahogy volt az egész bejött. Szerintem méltatlanul hanyagolt sorozat. Mondjuk a negyedik évad gyengécske lett, szerintem ott már tudták, hogy annyi neki, de a lezáró film a kellett.

Az SG-1 10.évadában is volt rá kikacsintás, ugye a Farscape-es szereplők miatt.
    Angol, magyar.
  • IMYke2.0.0.0
    Az indok egyszerű: így van meg :)

Amúgy, otthoni pepecselés közben, kisméretű ablakban, a monitor egyik sarkába teszem, és közben csinálom a dolgom a gépen.
    Ezért, nagyon jó, ha szinkronos a cucc.

Preferálom az eredeti hang és angol/magyar felirat dolgot [utóbbiakat azért kerülöm, ha lehet].
  • Anonymusx
    Nos, sikerült valamire jutnod a videókkal kapcsolatban?

I2k: Akkor miért nem feliratosan nézed meg? Én egy-két kivétellel mindent úgy nézek.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekesség, s hogy mekkora bakik is történnek hivatalos közegben...

Sokkal korábban csak 2 teljes évadot bírtam végignézni a főszereplő pasi arrogáns, tenyérbemászó, pofátlan stílusa miatt (ezeket a jelzőket most is fenntartom), de a napokban folytatni kezdtem.

S nézzétek csak végig - kommentáltam is:

Csillagközi szökevények - 3x08 - A sárga szemű szörnyeteg

• RAMyMamy
    akkor ezt kivételesen visszavonom
  • Baker1
    A The Saboteurt átadásra került Pöcöknek (filmekhez szokott feliratokat készíteni). Ramy: az általad írt dolog már régóta működik. A VIP fájlokat csak VIP tagok láthatják. Akik segítettek a fordításban, vagy híreznek az oldalon és tesznek érte, mindenkinek megy a VIP tagság, még ha nem is lépett be 500 alkalommal.
  • RAMyMamy
    ja, ha már itt tartunk, hogy sosem láttam még a vip tagoknak szánt tartalmakat - annyi lehetne benned minimum, hogy azoknak vip rangot adsz, akik már segítettek valamelyik magyarításban, de legalábbis akik nagyon sokat segítettek, példát inkább nem írok.
    szóval ennyit erről
  • RAMyMamy
    eltaláltad
  • blackcalibra
    És a THE SABOTEUR?
  • Baker1
    Igazából poénnak szántam, de olybá tűnik, nem igazán aratott nagy sikert Nálad.
  • RAMyMamy
    mire véljem ezt a hangnemet?
  • Baker1
    Sziasztok! A Modern Warfare 2-höz nincs visszacsomagoló program, így úgy néz ki, ahhoz egy darabig nem lesz fordítás, bár semmi sem lehetetlen. A Black Opsnál is ugyanez volt, aztán tessék, augusztus 20-án fog debütálni a honosítás, röpke 1,5 hónap alatt sikerült elkészíteni hozzá, ugyan néhol karakterlimittel, de elkészült. Legalábbis ha addigra helyre jön a BO és tudom publikálni. Ramy baby, a VIP tagság nem csak a fordításra vonatkozik, hanem letölthető zenékre és olyan képsorozatokra, melyeket még soha nem láttál. Persze nem rólam. Cuppantlak.
    Scomnak igaza van, a BO és a Bad Company 2 után jöhet a szinkron, mert a kettőt egyszerre elég nehéz csinálni. Na jó, azért egy hivatalos Battlefield 3 magyar lokalizációért lehet, hogy félbeszakítanám.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • jetblack
    Boldog Szülinapot

• strebacom
    A multija milyen?? Van valami vidó róla, meg vannak még rajta?
  • mascarun
    Gondolom a limitált példány az nem zavar majd bele.
    Ha jól olvastam csak extra cuccokat lehet letölteni ahhoz a verzióhoz!
    LINK
  • strebacom
    A LINK lemaradt...
  • strebacom
    Igen lesz már majdnem készen van!!!
  • mascarun
    Kane and Lynch 2: Dog Days-hez lesz e honosítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, így van. :(
    Köszönöm szépen.
  • strebacom
    No már megint eltelt egy év....sajna...

• strebacom
    Szerintem nem, a BO és a BC2 után már csak a szinkronnal foglalkozik....
  • RAMyMamy
    csak az oldal bizonyos extra funkcióiért kell fizetni, ami csak VIP tagoknak érhető el... khm-khm... de ebben csak a magyarítások szerepelnek, természetesen...)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • Evin
    Én még úgy tudom, hogy talán csinálni fogja.
  • HJ
    Nem jött be neki a "pénzért adom a nemhivatalos fordítást" üzlet?
  • strebacom
    Van már hozzá minden csak nincs aki csinálja, Baker lemondott róla, nagyon úgy néz ki!!
  • akyyy
    boldog születésnapot
  • kjhun
    A Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s magyarításáról van valakinek infója?

Csak viszacsomagoló program nincs hozzá?
  • Druzsba #37379
    Letöltöttem, megnézem őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Már van rajta valaki az ügyön - még én is segítettem neki, de tulajdonképpen egymaga végzi a munkát.
  • grebber
    Voltak de annak már vége! i2k kezdte el,de leállt vele már nem tudom hogy volt. EVM-nek lett volna fizetős meló de valami volt!Erről ő jobban tudna beszélni!
  • cikasz
    köszi.
    amúgy nem tudod nincs is senki rajta az ügyön?
  • grebber
    Nem!
  • cikasz
    Sziasztok.
    Az Age of Pirates 2 City of Abandoned Ships-hez nem létezik magyaritás?
  • RAMyMamy
    azokkal semmire sem megyünk, sajnos
  • Anonymusx
    Amit feltöltöttem abban vannak txt fájlok is, a youtuben találtam egy pár videót, amihez volt felirat, igaz egy kivételével cseh nyelven van, de hátha segít valamit.

Felraktam ide is, ezen gyorsabban lejön:

http://www.mediafire.com/?0k5k52tqgfx3ruj
  • Anonymusx
    Itt vannak a videók:
    http://data.hu/get/4129747/videok.rar

A minősége elég rossz, eredetileg bik formátumban vannak, ezért átkonvertátam őket.