58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
RAMyMamy #37428 YAY :D -
Hamarosan befejezem a "Borderlands"-et, és akkor jön a következő befejezés... :) -
NiGhTM4R3 #37426 i2k a Prototype-magyarítás hogy halad? körülbelül mikor lesz kész? nem siettetésképpen, csak ha nincs belátható időpont akkor elkezdem nélküle.
A weblapodon (jatekhonositas.atw.hu) nem látok róla infót -
Tényleg úgy tűnt. :) -
RAMyMamy #37424 max. álmodban -
Baker1 #37423 Csak nem úgy tűnt i2k?
Ha találkoznánk, biztos ugyanekkora puszit adna:
-
-
RAMyMamy #37421 nem -
Személyes ismerősök vagytok tán? -
RAMyMamy #37419 már nem 15 éves vagyok, szokj hozzá -
Baker1 #37418 Milyen kis rideg valaki...
-
RAMyMamy #37417 tudok olvasni, drágám, de ez az info nem igazán érdekel, ugyanis az általad felsorolt játékok hidegen hagynak -
Estére már jó lesz, meg amúgy is hiba csúszott a magyarításba és még nem teljes értékű! -
Ha nem szünetelne az oldal, rá is kukkantanék... -
Baker1 #37414 Gondoltam, hátha észreveszed, hogy az eddig magyarítások fel lettek oldva. De mivel nem vetted észre, így ide is bemásolom: "Lehet, hogy ez sokatoknak nem tetszik, de némiképp egyensúlyoznám a helyzetet: az alábbi fordítások ÚJRA VIP TAGSÁG NÉLKÜL TÖLTHETŐEK a Baker Online-ról: Brothers in Arms Earned in Blood, Call of Duty 2, Call of Duty 4 - Modern Warfare, a CoD WaW (ezt mindig is lehetett szedni anélkül), Company of Heroes valamint a Medal of Honor Airborne és Medal of Honor Pacific Assault. Tehát ami továbbra is VIP tagsághoz kötött: Medal of Honor 2010 és a most megjelenő Call of Duty Black Ops. Hangsúlyoznám, hogy idáig sem külön-külön a magyarításokért kellett fizetni, hanem csupán egy egyszeri díj volt, mellyel támogatni lehetett/lehet az oldalt." Látom megint csak nem arra fókuszáltál, amire kellett volna... -
RAMyMamy #37413 "A Black Ops magyarítás telepítője licenckulccsal működik. Tehát minden egyes BO VIP tag egyedi kulcsot kap, mellyel fel tudja telepíteni a honosítást"
1. szerintem ide tök felesleges volt linkelned...
2. aki akarja, úgyis le tudja "lopni", max a telepítő által módosított fájlokat kiszedi (hopp, adtam egy tippet?). meg te honnan tudod, hogy milyen fájlmegosztón ki és milyen néven van fent? lehet az oldaladon janikának adja ki magát, de valójában az enkóron meg pl. pistikeként van fent... azért ennyire ne legyél már szánalmas... -
Baker1 #37412 Üdvözlet! Kiadásra került a Black Ops egyjátékos módjának magyarítása! Plusz egy kis extra. 
Black Ops magyarítás + némi extra -
Nagyon-nagyon látszik a színészeken a mesterkéltség. Főképp "Stark"-on, amikor átvette a hatalmat a Talyn felett... -
Nem ez volt. De várható volt, mert a tv2 csak az első 2 évadot adta le, után a Viasat3 évekkel később folytatta. (Én angolul néztem a 3.évadtól, így engem nem érintett. :) -
RAMyMamy #37409 hú, én ebből csak pár részt láttam, az első évadból, de mintha a főszereplő csávó magyarhangja nem ez lett volna :o -
Nekem úgy, ahogy volt az egész bejött. Szerintem méltatlanul hanyagolt sorozat. Mondjuk a negyedik évad gyengécske lett, szerintem ott már tudták, hogy annyi neki, de a lezáró film a kellett.
Az SG-1 10.évadában is volt rá kikacsintás, ugye a Farscape-es szereplők miatt.
Angol, magyar. -
Az indok egyszerű: így van meg :)
Amúgy, otthoni pepecselés közben, kisméretű ablakban, a monitor egyik sarkába teszem, és közben csinálom a dolgom a gépen.
Ezért, nagyon jó, ha szinkronos a cucc.
Preferálom az eredeti hang és angol/magyar felirat dolgot [utóbbiakat azért kerülöm, ha lehet].
-
Anonymusx #37406 Nos, sikerült valamire jutnod a videókkal kapcsolatban?
I2k: Akkor miért nem feliratosan nézed meg? Én egy-két kivétellel mindent úgy nézek.
-
Érdekesség, s hogy mekkora bakik is történnek hivatalos közegben...
Sokkal korábban csak 2 teljes évadot bírtam végignézni a főszereplő pasi arrogáns, tenyérbemászó, pofátlan stílusa miatt (ezeket a jelzőket most is fenntartom), de a napokban folytatni kezdtem.
S nézzétek csak végig - kommentáltam is:
Csillagközi szökevények - 3x08 - A sárga szemű szörnyeteg
-
RAMyMamy #37404 akkor ezt kivételesen visszavonom -
Baker1 #37403 A The Saboteurt átadásra került Pöcöknek (filmekhez szokott feliratokat készíteni). Ramy: az általad írt dolog már régóta működik. A VIP fájlokat csak VIP tagok láthatják. Akik segítettek a fordításban, vagy híreznek az oldalon és tesznek érte, mindenkinek megy a VIP tagság, még ha nem is lépett be 500 alkalommal. -
RAMyMamy #37402 ja, ha már itt tartunk, hogy sosem láttam még a vip tagoknak szánt tartalmakat - annyi lehetne benned minimum, hogy azoknak vip rangot adsz, akik már segítettek valamelyik magyarításban, de legalábbis akik nagyon sokat segítettek, példát inkább nem írok.
szóval ennyit erről -
RAMyMamy #37401 eltaláltad -
És a THE SABOTEUR?
-
Baker1 #37399 Igazából poénnak szántam, de olybá tűnik, nem igazán aratott nagy sikert Nálad.
-
RAMyMamy #37398 mire véljem ezt a hangnemet? -
Baker1 #37397 Sziasztok! A Modern Warfare 2-höz nincs visszacsomagoló program, így úgy néz ki, ahhoz egy darabig nem lesz fordítás, bár semmi sem lehetetlen. A Black Opsnál is ugyanez volt, aztán tessék, augusztus 20-án fog debütálni a honosítás, röpke 1,5 hónap alatt sikerült elkészíteni hozzá, ugyan néhol karakterlimittel, de elkészült.
Legalábbis ha addigra helyre jön a BO és tudom publikálni. Ramy baby, a VIP tagság nem csak a fordításra vonatkozik, hanem letölthető zenékre és olyan képsorozatokra, melyeket még soha nem láttál. Persze nem rólam.
Cuppantlak.
Scomnak igaza van, a BO és a Bad Company 2 után jöhet a szinkron, mert a kettőt egyszerre elég nehéz csinálni. Na jó, azért egy hivatalos Battlefield 3 magyar lokalizációért lehet, hogy félbeszakítanám.
-
Köszönöm szépen. 

-
Boldog Szülinapot 
-
strebacom #37394 A multija milyen?? Van valami vidó róla, meg vannak még rajta? -
Gondolom a limitált példány az nem zavar majd bele.
Ha jól olvastam csak extra cuccokat lehet letölteni ahhoz a verzióhoz!
LINK -
strebacom #37392 A LINK lemaradt...
-
strebacom #37391 Igen lesz már majdnem készen van!!!
-
Kane and Lynch 2: Dog Days-hez lesz e honosítás? -
Sajnos, így van. :(
Köszönöm szépen.