Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Világpolgár
+1

lolSL
soha nem vennék zs*dómatricás lemezt, fog a ***** a faszkalap Ákosnak fizetni részesedést mert kiírok egy amerikai cuccot..

Kedves moderátor! Mielött kimoderálod ezt a bejegyzést kérlek olvasd el a #37120 számú és a rá válasznak adott #37123 számú bejegyzést és utána - remélem - megérted, hogy miért is írok:
@Cikasz: Te valami szájbabaszott nagy köcsög egy tahó paraszt vagy. Tanulj meg angolul te faszszopó - már ha érted mire céloztam

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

TSL16b
A Duke Nukem Foreverre tudtok várni 15 éve? 😊
Mi mást tehetnénk? <#ticking><#crazya>

Apropó, DNF: van még itt valaki, aki úgy érzi, hogy meg kéne adni a módját a magyarításnak? Takysoft? Most már talán mégiscsak kijön, lassan el lehetne kezdeni szervezkedni, esetleg a régi szinkronhangot elõkeríteni (vagy ha az lehetetlen, akkor a nukleáris hercegnek atomkirály magyar hangot keresni), stb.

Egyetértek! Imyke nem is tudom mióta (talán a kezdetektõl kezdve) csinálja a magyarításokat és a neve szinte a minõség szinonímája lett.
Mielõtt valaki azt hinné, smúzolok neki: sok éve ismerem és dolgoztunk együtt pár játék magyarításon sok-sok éve. SoF, Unreal 2.
Szóval: türelem, türelem - amikor egyenesbe jönnek a dolgai akkor mindenki megkapja amire vár 😊
A Duke Nukem Foreverre tudtok várni 15 éve? 😊

gandrus
Ne bántsátok Imykét! Elõször is elég sokat tett már a közösségért, másodszor meg, amint leírta, épp elég baja volt.

cikasz
Te meg ki a franc vagy, hogy ekkora király vagy? Valami artidzsúzos zsiráfköcsög? Mert azt is õk találták ki, hogy még valamivel lehúzzák az embereket! Vagy te vagy emese a wow topicból másik nicke-el? Az sir folyton, hogy nincs pénze szarra sem, meg 100 ft már neki kurva nagy pénz, de a neten lóg naphosszat.
Akinek nincs 200ft-ja az ne internetezzen, ne köttesse be a netet se, a villanyt se semmit! Költözzön egy barlangba!

"DVD lemezt sehol sem kapsz 100 Ft-ért"
Valóban. TDK-t szoktam a netrõl venni kb 63ft.-ra jön ki egy darab postával együtt (50-es gurigát veszek). Egy darab dvd lemez feladása levélként 100ft. Látszik, hogy még sosem postáztál kisbarátom.

http://www.akciofigura.hu

Evin
Úgy szeretem, amikor semmiségeken megy a vitatkozás.
Háborogtok, mintha megesküdött volna, hogy vhogy feltölti, vagy mintha fizettetek volna érte. Akkor megérteném, de így...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

TheGrinder
Nem lakik mindenki szlovák határ mellett. Én pl ukrán határ mellett lakom és onnan hozatom. 😄

grebber
Azért mert te tele vagy pénzzel és nem nézel körbe arról nem mi tehetünk.

Nem csak Szlovákiában annyi.Vannak értelmes magyar boltok is akik (lehet szlovákoktól hozzák nem tudom nem vagyok dvd beszállító) ugyanannyiért adják.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Szóval te is szlovákiából hozatod a lemezeidet?
Ott 50Ft... Nálunk 250 Ft, de nem probléma, tévedni emberi dolog! 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Off: Verbatim lemezek már 50FT-ért vannak veszel hozzá vékony tokot még még mindig 100FT alatt vagy.
Te sem adtál fel még dvd-t ahogy látom megmondod levélként akarod és hopáá já máris olcsóbb ennyi!

jetblack
Adom a véleményed én se pattogok a PROTOTYPE miatt hanem inkább megvárom amíg kijön nem lételemem a játék.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

TBTPumpa
DVD lemezt sehol sem kapsz 100 Ft-ért, csak fekete szlovákiai szart, amiért majd az Artisjust jól megbüntet!
220-300 Ft-nál kezdõdik egy DVD és egy elsõbbségi csomag is 500 Ft-nál kezdõdik! Nem gyakran adtál fel elsõbbségi csomagot mi?
Amúgy meg az írási idõ is pénzbe kerül - lévén, hogy a számítógép villannyal megy! Úgyhogy már jóval több, mint 200 Ft-nál tartunk, már ne is haragudj!

TBTPumpa
Jófej vagy... Beosztod más pénzét! Neked szaros 200 Ft másnak ez is sokat jelent!
Nem hogy annak örülnél, hogy valaki lefordította a játékot, erre meg itt lázadsz fölöslegesen... Ha ennyire penge vagy akkor miért nem készíted el a magyarítást és osztod meg a nagyérdemûvel?

cikasz
Ez sajnálatos, de megint csak kifogás(nyafogás). Egy dvd lemez ára kb 100ft. Egy elsõbbségi levél feladása valakinek akinek van kurvagyors nete a ráirt magyaritásokkal 100ft.
Vagy most az jön, hogy dvd iró sincs a gépedben? Meg 200ft.-od sem...
Ahogy grebber irta a "variációk végtelenek".

IMYke2.0.0.0
Otthon majd megnézem, hogy a források megvannak-e még a Vegas feliratozásból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha benne vagy, elküldhetnéd a feliratot, én meg hozzárakom a videóhoz, és felraknám a portálra.

IMYke2.0.0.0
2005. október 18-án leállt mindkét vesém. Születésem óta policisztás vesebeteg vagyok. Ez gyógyíthatatlan.
Elhiheted, hogy azt követõen nem foglalkoztam semmivel. Majd miután CAPD-s lettem, hazaengedtek a kórházból, majd tulajdonképpen magamnak végeztem el azt, amit egyébiránt gépre kötve csinálnak meg az emberrel (vér méregtelenítése), és mellette dolgoztam és egyetemre jártam, még kevesebb erõm volt arra hogy bármi mással is ugyanolyan lelkesedéssel foglalkozzak, mint annak elõtte.
Tudom, úgysem nézel utána - mert osztani tudsz, de erõlködni nem -, de volna kedved hozzá, akkor észrevennéd, hogy közel 2 évig interneten sem jártam.

Amikor albérletbe kellett átköltözzek az egyetemi kollégiumból, gyakorlatilag teljesen elvágtam magam a világtól: munka, haza a tiszta környezetbe, délután és este a kötelezõ vértisztítás, másnap reggel megint csere, munkahelyen, ebédszünetben megint, majd délután és este újra... és ez ment egészen 2007. október 27, hajnaláig.
Akkor kaptam a telefont, és máris megérte utolsó tartalékaimmal is bennmaradni Pécsett: 30 óra múlva már a steril intenzíven feküdtem: vesét kaptam.
Két hét múlva kerültem vissza az albiba, majd onnan egy ismerõshöz (albit fel kellett mondani), majd onnan ide, a szülõfalumba, a porfészekbe.
S gyakorlatilag - az ismerõsnél hébe-hóba netezésen kívül - itt, a falumban lévõ könyvtárból tudok újra netezni.

S itt bizony nincs senkinek megabites nete. Tekintve, hogy határszél, vezetékes telefon, és kábeltévé híján csakis a rohadt drága, lassú és megbízhatatlan Last Mile-os "rádiónet" fizethetõ elõ.
512 kbs-es nettel meg engedtessék meg, hogy nem töltök fel fél gigabájtokat, az idõközben munkahelyemmé avanzsált könyvtárból... még anyámnak se tenném (isten nyugosztalja).

Talán, látható, kisebb gondom is nagyobb volt annál, minthogy egy 5 évvel ezelõtt elkészült magyarításom anyaga járjon a fejemben...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jetblack
Túl sok idõt szentel a Mesterünk imádatának aki ezt nem érti meg az a réz hüttõ verje agyon <#mf1>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

grebber
Én örülök a legjobban elhiheted,de egy Saints Row 2, Prototype,Space Siege magyarításnak még jobban örülnék .

mascarun
Csak nem már! Örülnétek hogy amit le tudtok szedni az is megvan, kész van!

grebber
Azt látod eltudom képzelni<#eplus2>

mascarun
Ne baszogassátok! Lehet nincsenek haverjai! xD

Mayorpapa
Na IMY, most rakhatod fel az egészet <#nevetes1>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

cikasz
Ott a pont!

grebber
Ez a nem tette fel a mérete miatt címû paródia elég nevetséges.
Mibõl tart átmenni haverhoz akinél csutka net van és õ feltölti.Variációk végtelenek.Mindig csak a kifogások.

Úristen... 5 éve !! Megvan a teljes Paradise videó - magyarítás, és még azóta nem tetted fel??? Hát ez kész...

Van még magyarításod amit nem tettél fel a mérete miatt?

Én is sajnálom, hogy i2k mostanában kevesebbet fordít mint régebben, mert hiányoznak a minõségi munkái, de én úgy gondolom hogy a fordításai nagy részét, hobbiból csinálta és nem azért mert muszály, és azért mert volt kedve hozzá, meg ereje, én is mostanában 12 óra munka mellett meg hétvégén is nem sok idõm van a hobbikra a dead space 2-õt 1 hónapig játszottam pedig van aki 2 nap alatt kipörgette.
Nekem pl. szúrja a szemem hogy emiatt köcsög és már majdnem a fiatal olyan csapatokkal emlegetik itt néhányan egy lapon akik beígérnek mindent lefordítják a menüt és abbahagyják vagy nem minõségi a munka.
Azért azt gondolom az évek során valamit letett az asztalra, majd ha megjön az ihlete folytatja

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Area51...húúú, az az enyém!!!Lesz...Imi the Best!!!

IMYke2.0.0.0
Mondom, már felvettem a fonalat. Ha továbbra is sikerül egyensúlyban tartanom az életemet, akkor nem úgy mint egyetem mellett (amikor napokig ülhettem monitor elõtt), de haladni fognak a projektek.

Az "Area 51", a "Space Siege" (Kriszta által jelzett kimaradt mondatok levadászása) befejezése után jönnek a negyed-, harmad-, háromnegyed állapotban lévõ projektek.

grebber
Én csakis negatívan állok ehhez a kérdéshez és mindenhol hirdetem ezt az igét hogy az általad eddig be nem fejezett magyarítások már soha nem készülnek el.Ezzel remélem felhúzlak és csak azért is kész lesz.Vagy csak direkt ezért csak azért sem fejezed be<#banplz>

IMYke2.0.0.0
De gonosz vagy - megszokhattam volna -, mert ez nincs így.
Mostanság kezdem erõltetni újra a gépelési undor ellenére a befejezéseket.
Persze, rehabilitációs játék mellett 😊

grebber
Arról IS!<#eplus2>

jetblack
A PROTOTYPE-ban még reménykedhetek vagy arról tegyek le végleg ? <#nevetes1>

Mayorpapa
igen, köszi a tippet, eddig valahogy sosem használtam az MP-n a keresõt, valahogy kiesett a látószögembõl <#smile>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

RaveAir
Felül a keresõbe elég lett volna beírni, hogy Paradise. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Mayorpapa
kár érte, mert azért sokat emelne a játék hangulatán a videók feliratozása, de sebaj, a szöveges fordítás is több a semminél, köszönet azért is!

Mayorpapa
igen, ezt tudom, de azért mégis <#smile>
talán nem mindenki tudja a készítõ/játékkitaláló nevét, csak annyit, hogy Paradise, és ez alapján kezd el keresgélni.

IMYke2.0.0.0
Már akkor elkészült, amikor a szöveges felkerült a netre. Csak annak mérete 500+ MB és nem volt/nincs kapacitásom ilyeneket feltölteni.

IMYke2.0.0.0
A helyzet az, hogy a játék hivatalos címe: Benoit Sokal's Paradise

Mayorpapa
Nem készült el végül a videók feliratozása is? Mert a játék SG-s oldalán olvastam róla, hogy tervbe volt véve.

Mayorpapa
Ah, pedig kerestem a MP-on, de a P betû alatt...(sztem nem sok Paradise nevû játék van, lehetne csak simán Paradise a P betûnél, talán más is járt már így)

IMYke2.0.0.0
😊))

IMYke2.0.0.0
Természetesen:

Jelszó: IMYke2000

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mayorpapa
Meg tudná nekem valaki mondani a Paradise c. kalandjáték magyarításának elinditásakor milyen jelszót kell megadni? Köszönöm elõre is!

Köszi a segítséget. Pedig ez lett volna, megérdemelne egy magyarítást.<#rinya>
Evin
Inkább a játék neve számít, mint a kiterjesztés. De ha ez véletlen a Perfect Dark N64 lenne, akkor tudtommal nincs.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!
Megtudja valaki mondani nekem hogy z64-es típusú fájlokhoz milyen editor kell vagy egyéb progi?