58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#45211 A Hand of Fate Wildcards DLC-jének magyarítása szintén hamarosan érkezik (fejlesztőnek elküldve, várom, mikor rakják bele), illetve a Survivalist magyarításával is szerintem most hétvégén elkészülök. -
#45210 -
#45209 Köszi szépen!
-
#45208 köszönöm a választ -
#45207 Szerintem egy-két héten belül. Túl sok szöveget nem kell lefordítani, de most van egy-két határidős melóm, amit előbbre kell vennem. -
#45206 újabb verzióra mikorra várható? -
#45205 Elérhető a State of Decay (és 2 DLC-jének) magyarítása az oldalamról!
http://lostprophet.hu/2015/05/state-of-decay-magyaritas/
Jó játékot mindenkinek és hatalmas köszönet a tesztelőknek!
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2015.05.16. 10:23:49 -
DonPedro22 #45204 Őmmm... Spirit? eddig még nem kaptam meg a levelet, lehet kimaradtam? :) -
DonPedro22 #45203 Rendben köszi... :) -
Spirit6 #45202 Most válaszolgattam az emailekre, kissé el vagyok havazva az utóbbi napokban munka miatt. Elméletileg neked is írtam... :) -
#45201 A kínaiak verziója alapján lehet elkészíteni - én legalábbis azzal vágtam bele -, viszont, megjelenési időpontom nincs. Nem is ígérhetek semmit ez ügyben.
Nagy a backlogom, de igyekszem. -
Zek00720 #45200 Helló mindenki! Érdeklődnék, hogy a darksiders 2 játékhoz készült-e magyarítás, köszi a válaszokat! -
DonPedro22 #45199 Spirit6 a napokban küldtem egy e-mailt... :) -
Durin kovácsa #45198 Ennek örülök. :) -
#45197 Nincs bizony. -
Durin kovácsa #45196 Imi: A Shadowrun és az Alpha Protocol nincs elfelejtve? -
#45195 Valakinek lenne majd kedve tesztelni a The Forest of Doom játékot? (Még sehol nem járok ,mert a nulláról kezdem megint)
(Egyelőre csak a tuti végigjátszást "fordítom" le szóval a mellékelt oldalszámok alapján csak végig kell olvasni a könyvet/játékot)
Nekem erre semmi időm nem lenne mert én csak azt nézem meg hogy szerkesztés után el tudom-e egyáltalán indítani a könyvet. -
#45194 Sziasztok! Keresek olyanokat, akik segítenének pár még kiadatlan magyarításom tesztelésében (LEHETŐLEG az olyanok kíméljenek, akik csak előbb szeretnének játszani a játékokkal). A feladat egyszerű a hibákról képernyőmentést kellene készíteni és ezt nekem feltölteni mondjuk dropboxra, vagy bármilyen tárhelyre (e-mailben is lehet, de az előbb említett egyszerűbb átlátni, kezelni). Ezek a következők: Contrast, Men of War - Vietnam, Men of War - Assault Squad 2, Thunder Wolves, Depth, Chivalry: Medieval Warfare. Lehetőleg privát üzenetben írjon akit érdekel a dolog, mivel a fórumot nem nézem napi szinten és utólag elég nehéz visszakeresni bármit is. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: claydove, 2015.05.12. 14:26:11 -
#45193 "hiszen aki olvasta biztosan várja a munkádat. ;) " Ez így igaz Apropó, mikor lesz már kész? -
noname06 #45192 Legalább az próbáld amit itt javasolnak: http://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=937
http://codebeautify.org/jsonviewer
JSON Input-ba bemásolod, középen Beautify gomb, majd Download.
Aztán megnézed, hogy így is elfogadja a játék.
Mivel itt és egy másik gyűjtőoldalon is bejelentetted a magyarítást, így már nem csak magad miatt csinálod, hanem a közösségért, hiszen aki olvasta biztosan várja a munkádat. ;) -
gyurex85 #45191 A Resident Evil Revelations meg a HD Remaster-hez létezik pc-re is magyarítás? Ha nem, lehet számítani a közeljövőben a konzolos verzióból egy átültetést?
-
Durin kovácsa #45190 A Metal Gear Rising: Revengeance című játék fordítható? -
NiGhTM4R3 #45189 http://kingmakersteam.com/gta5.php -
#45188 Nekem annyi szerencsém van, hogy a kapcsolatom még fent van Skype-on és aktív is. -
#45187 Jaja, már a szemük sem áll jól. Bár valószínűleg nem éppen ugyanazok a kínaiak nem segítenek, mint akik panaszkodnak. -
#45186 kínaiak háhá megérdemlik az oltást nem segítenek másoknak a fordításokban -
#45185 A kínai és a japán nyelv is megszűnt benne, a kínaiak szinte naponta reklamálnak érte, de simán le lettek oltva, hogy „majd lesz”. Egyébként mindhárom nyelv utolsó ismert változata benne van, egy-egy bájt átírásával bármelyik kiválaszthatóvá tehető, csak a pár megváltozott és új sor miatt kisebb-nagyobb gondok előfordulhatnak.
Utoljára szerkesztette: TSL16b, 2015.05.11. 21:15:49 -
laacika #45184 Sziasztok,lenne egy gondom a Batlefield 1942 játékkal,a kis fiamnak feltettem a gépére de induláskor elindul a játék de a monitor azt irja ki hogy "nem támogatott" mit kell tennem?Köszönöm válaszaitokat -
#45183 Hivatalos fordításnál ha nincs annyi "igényesség" a fejlesztőben (főleg ha van dedikált ember, aki összefogja a lokalizációt), hogy verziófrissítésnél ilyesmi történik, az azért elég gáz. -
#45182 Nem hiszem, hogy kötelessége lett volna szólni... -
#45181 Van infója valakinek a GTA V magyarítás státuszáról? -
#45180 A Shadow Warrior fejlesztője elfelejtett szólni, hogy a DirectX 11-es változatból kimaradt a magyar nyelv, mikor a DirectX9-ben még benne volt. Elvileg holnap megkapom a maradék szöveget és kipótolhatom a maradékot. -
Panyi #45179 Nem tudom kinek lett elküldve, de én nem emlékszem hogy megkaptam volna, illetve az emaileim között sincsenek. Sajnos ha exe fájlt is küldött, akkor azt nem kapom meg. Mostanában talán a google küld már vissza emailt, hogy nem küldte el nekem, mert futtatható állomány volt benne, de ezt nem tudom. Szóval ha így osztotta meg velem akkro azért nem kaptam meg. -
Panyi #45178 Este kiteszem. -
#45177 Magyarán szívesen szívatod magad :) -
#45176 Fogalmam sincs mik ezek. Tulajdonképpen csak magam miatt csinálom.Emiatt nem akarok számomra ismeretlen programokkal bibelődni.
-
noname06 #45175 Használj valamilyen json szerkesztőt, úgy talán nem lesz hiba. Vagy időnként validáld. -
Anonymusxx #45174 Vajon a Memento mori 2 is hónapok múlva kerül ki? -
#45173 Próbálom telepíteni a gog-os verzióra, de nem aktív a "A kijelölt elemek telepítése" gomb.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszi.
-
#45172 Kezdem elölről.Ma most jobban figyelek és oldalanként ellenőrzöm majd, hogy indul-e a játék.