58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • cikasz
  • MoRT2195
    Ez kemény volt? :D Hát jól van... mindenesetre ha EGY ilyen "kemény beszólás" miatt nem ad ki valaki valamit, akkor ez van. Csak kicsit már nevetséges, hogy 1 éve tesztelik a játékokat. Én régebben sokat teszteltem magyarításokat mielőtt kiadták volna őket, de mostanában időhiány miatt nem vállalom be őket. Viszont 1 év alatt már többször is simán végig pásztáztam volna a játék minden egyes szavát, vicc már ez a projekt. A patch miatt meg szerintem még minimum jövő karácsonyig minimum várhatunk a magyarításra, most akkor kezdik előröl az egész tesztelést, ami ugye nagyon komoly és bonyolult folyamat, nem ért hozzá minden jött-ment, csak ketten Imi és jó barátja, akit csak Barátként nevezünk.
  • Travelos
    Ez azért elég kemény volt :)
    Ezek után idén már nem nagyon valószínű a magyarítás :)
    Persze az új patch miatt amúgy sem volt esélyes :(
  • IMYke2.0.0.0
    Lám, ahogy te is mindig mindenhol csak ugyanazt. Zárhatjuk.
  • MoRT2195
    Az a baj, hogy nem, mindig csak ismétled önmagad.
  • IMYke2.0.0.0
    Zéró közöd van ahhoz, hogy mivel foglalkozom. Remélem, nem mondtam újat neked.
  • MoRT2195
    Örülök, hogy ennyire ráérsz, akkor valószínűleg most jól haladsz a Borderlands 2 fordítással, igaz? Nagyon várjuk már, hogy végre kiadd, ami 1 éve kész van. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem stresszelek. Látom, szó szerint semmit sem változott a szövegállomány... a videó is csak a vízjellel bővült...
  • Baker2
    Jójó, i2k, ne stresszeld magad, kösz az észrevételt! :D Közben újrageneráltam a videót, kijavítottam a lerovást is meg vízjelet is tettem bele. Itt az új link, bár sajna hirdetés is jelenik meg benne a zene miatt ( Mitchell's Arm - Harry Gregson-Williams
    Hangfelvétel 0:23 - 0:54, INgrooves).

Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.21. 17:27:05
  • IMYke2.0.0.0
    Dark Souls 1 topik - ott kérdezz!
    Ez honosítás témakör.
  • St3vEn
    Itt lenne a Dark Soulsal való gondom

https://www.youtube.com/watch?v=GlCEELWPK3U&feature=youtu.be
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, mennyire látható a megosztó miatt, ezért a full képre link: COD_jpeg
  • IMYke2.0.0.0
    Nem arra gondoltam.

Kép (3840x1160):

S ami még lemaradt:

"Ne engedje, hogy Will halála hiábavaló legyen" - helyett - "Ne hagyja, hogy Will hiábavaló legyen!"
    Utána
    "Őrmester." - helyett - "Őrmester..."

Lelked rajta, ha ezeket az észrevételeket megfontolod. A videóval azt is el kell fogadnod, ha valaki szól ezekért.
  • Baker2
    Azzal nincs semmi baj, mert Irons pont félbeszakítja a dialógust Cormack és Mitchell között.
  • IMYke2.0.0.0
    Javíthatod a felszólító mód helyetti pontokat is.
  • Baker2
    Igen, ékezetes magyarítás lesz. Közben látom, hogy a kegyelet lerovását hosszú ó-val hagytam, gondolom a leró miatt. Már kis is javítottam a szövegfájlban. :P
  • Szerzetes89
    Számíthatunk rendes ékezetekre?
  • experto11
    Én most kongattam meg a második harangot fertővárosba és mengnyilt sen erődjének az ajtaja.
  • grebber
    Az első 30 percben évek óta és ez így is marad nehéz nekem!
  • experto11
    Tudom hogy nem ide kéne írni de nektek eddig hogy tetszik a Dark Souls?
    Hol tartotok?
  • Baker2
    Call of Duty Advanced Warfare magyarítás előzetes Kevin Spacey közreműködésével. A videót itt csekkolhatjátok le:

• Steve Q
    Kezdesz gyerekes lenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom...
  • Baker2
    Igen, csak én nagycsoportos vagyok, te meg kiscsoportos.
  • IMYke2.0.0.0
    " i2k: te meg jobb, ha moderálod magad."

Mintha óvodással beszélgetnék...
  • Baker2
    Mint korábbi hozzászólásomban említettem, amilyen a mosdó, olyan a törülköző. Egyébként pedig az utolsó mondatod utolsó részletét sem vonnám kétségbe, legfőképpen erre a topikra vonatkozólag. i2k: te meg jobb, ha moderálod magad.
  • Montanosz
    Én nem szoktam hozzászolni a posztjaidhoz, de ovasva őket tényleg némelyik pökhendi, fontoskodó és lenéző mások irányában.
    El kéne gondolkodnod ha többen ugy érzik hogy negatív figura vagy, akkor esetleg mégis benned van a hiba nem pedig összeesküvés a lejáratásodra.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

Jobb ha hallgatsz, míg a fentiekre emlékszem...
  • Baker2
    A te kommentjeidet miért nem törlöd? Mert így megint úgy vagyok beállítva, hogy én vagyok a rossz és gonosz Baker. Töröld a tieidet is vagy bannollak a Játékmagyarítások fórumából.
  • grebber
    Remélem nem DA:I lesz belőle béke poraira.
  • MoRT2195
    HA elkészül... bár nagyon komolyan összerakott projektnek tűnik, szépen neki estek a srácok, csak a lelkesedésük ne vesszen el menet közben, mert az felrúghatja az egészet. Mindenesetre ha így folytatják, akkor hamarabb kész lesz, mint a New Vegas fordítása.
  • grebber
    Akkor én is megveszem ,mire elkészül ezres alatt lesz a GOTY verzió!
  • cikasz
    Azzz de királyság! Amint elkészül már veszem is meg eredetiben!

dobtam is egy kis lét nekik! hajrá!
    Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.11.20. 22:49:09
  • St3vEn
    Sajnos nem, egészen más a probléma. Csak összefügg azzal hogy a kurzor látható szeritnem.
    Ugrál a kamera. Akármilyen kicsit is mozgatom az egeret, nem folyamatos, legalább annyit ugrik azonnal a kamera mint ha 2-3 cm-t mozgattam volna arrébb.

https://www.youtube.com/watch?v=afK8KYGpVYI

Itt egy pc-s videó, látni hogy szépen folyamatos
  • mooo
    DSFix config

Ha csak az egérmutató eltüntetése érdekel,akkor a dsfix.ini-ben írd át a "disableCursor 0"-át 1-re!
  • St3vEn
    De ha kikapcsoljuk akkor a magyar felirat is kikapcsolódik, hisz kellett hozzá ha nem tévedek...
    Egyébként hogy lehet kikapcsolni?
  • Anonymusxx
    http://www.ficsoport.hu/

Írj ide, illetve itt találsz e-mail címet, és steam elérhetőséget
  • Steve Q
    Nem kértél tőle email címet, amikor ott volt a találkozón?
  • lostprophet
    Tsl16lb-t el lehet valahogyan érni? Sg szerint már 1 hónapja nem járt itt fent.
  • mooo
    Én kikapcsoltam DSFix-el és így nem látni az egérmutatót a játékban.Igaz a menüben sem...