58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
-
Ez kemény volt? :D Hát jól van... mindenesetre ha EGY ilyen "kemény beszólás" miatt nem ad ki valaki valamit, akkor ez van. Csak kicsit már nevetséges, hogy 1 éve tesztelik a játékokat. Én régebben sokat teszteltem magyarításokat mielőtt kiadták volna őket, de mostanában időhiány miatt nem vállalom be őket. Viszont 1 év alatt már többször is simán végig pásztáztam volna a játék minden egyes szavát, vicc már ez a projekt. A patch miatt meg szerintem még minimum jövő karácsonyig minimum várhatunk a magyarításra, most akkor kezdik előröl az egész tesztelést, ami ugye nagyon komoly és bonyolult folyamat, nem ért hozzá minden jött-ment, csak ketten Imi és jó barátja, akit csak Barátként nevezünk. -
Travelos #46895 Ez azért elég kemény volt :)
Ezek után idén már nem nagyon valószínű a magyarítás :)
Persze az új patch miatt amúgy sem volt esélyes :( -
Lám, ahogy te is mindig mindenhol csak ugyanazt. Zárhatjuk. -
Az a baj, hogy nem, mindig csak ismétled önmagad. -
Zéró közöd van ahhoz, hogy mivel foglalkozom. Remélem, nem mondtam újat neked. -
Örülök, hogy ennyire ráérsz, akkor valószínűleg most jól haladsz a Borderlands 2 fordítással, igaz? Nagyon várjuk már, hogy végre kiadd, ami 1 éve kész van. :) -
Nem stresszelek. Látom, szó szerint semmit sem változott a szövegállomány... a videó is csak a vízjellel bővült... -
Baker2 #46889 Jójó, i2k, ne stresszeld magad, kösz az észrevételt! :D Közben újrageneráltam a videót, kijavítottam a lerovást is meg vízjelet is tettem bele. Itt az új link, bár sajna hirdetés is jelenik meg benne a zene miatt ( Mitchell's Arm - Harry Gregson-Williams
Hangfelvétel 0:23 - 0:54, INgrooves).
Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.21. 17:27:05 -
Dark Souls 1 topik - ott kérdezz!
Ez honosítás témakör. -
St3vEn #46887 Itt lenne a Dark Soulsal való gondom
https://www.youtube.com/watch?v=GlCEELWPK3U&feature=youtu.be -
Nem tudom, mennyire látható a megosztó miatt, ezért a full képre link: COD_jpeg -
Nem arra gondoltam.
Kép (3840x1160):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
S ami még lemaradt:
"Ne engedje, hogy Will halála hiábavaló legyen" - helyett - "Ne hagyja, hogy Will hiábavaló legyen!"
Utána
"Őrmester." - helyett - "Őrmester..."
Lelked rajta, ha ezeket az észrevételeket megfontolod. A videóval azt is el kell fogadnod, ha valaki szól ezekért. -
Baker2 #46884 Azzal nincs semmi baj, mert Irons pont félbeszakítja a dialógust Cormack és Mitchell között. -
Javíthatod a felszólító mód helyetti pontokat is. -
Baker2 #46882 Igen, ékezetes magyarítás lesz. Közben látom, hogy a kegyelet lerovását hosszú ó-val hagytam, gondolom a leró miatt. Már kis is javítottam a szövegfájlban. :P -
Szerzetes89 #46881 Számíthatunk rendes ékezetekre? -
experto11 #46880 Én most kongattam meg a második harangot fertővárosba és mengnyilt sen erődjének az ajtaja. -
Az első 30 percben évek óta és ez így is marad nehéz nekem! -
experto11 #46878 Tudom hogy nem ide kéne írni de nektek eddig hogy tetszik a Dark Souls?
Hol tartotok? -
Baker2 #46877 Call of Duty Advanced Warfare magyarítás előzetes Kevin Spacey közreműködésével. A videót itt csekkolhatjátok le:
-
Steve Q #46876 Kezdesz gyerekes lenni. -
Jézusom...
-
Baker2 #46874 Igen, csak én nagycsoportos vagyok, te meg kiscsoportos.
-
" i2k: te meg jobb, ha moderálod magad."
Mintha óvodással beszélgetnék... -
Baker2 #46872 Mint korábbi hozzászólásomban említettem, amilyen a mosdó, olyan a törülköző. Egyébként pedig az utolsó mondatod utolsó részletét sem vonnám kétségbe, legfőképpen erre a topikra vonatkozólag. i2k: te meg jobb, ha moderálod magad.
-
Én nem szoktam hozzászolni a posztjaidhoz, de ovasva őket tényleg némelyik pökhendi, fontoskodó és lenéző mások irányában.
El kéne gondolkodnod ha többen ugy érzik hogy negatív figura vagy, akkor esetleg mégis benned van a hiba nem pedig összeesküvés a lejáratásodra. -
"Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "
Jobb ha hallgatsz, míg a fentiekre emlékszem... -
Baker2 #46869 A te kommentjeidet miért nem törlöd? Mert így megint úgy vagyok beállítva, hogy én vagyok a rossz és gonosz Baker. Töröld a tieidet is vagy bannollak a Játékmagyarítások fórumából. -
Remélem nem DA:I lesz belőle béke poraira. -
HA elkészül... bár nagyon komolyan összerakott projektnek tűnik, szépen neki estek a srácok, csak a lelkesedésük ne vesszen el menet közben, mert az felrúghatja az egészet. Mindenesetre ha így folytatják, akkor hamarabb kész lesz, mint a New Vegas fordítása. -
Akkor én is megveszem ,mire elkészül ezres alatt lesz a GOTY verzió! -
Azzz de királyság! Amint elkészül már veszem is meg eredetiben! 
dobtam is egy kis lét nekik! hajrá!
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.11.20. 22:49:09 -
St3vEn #46864 Sajnos nem, egészen más a probléma. Csak összefügg azzal hogy a kurzor látható szeritnem.
Ugrál a kamera. Akármilyen kicsit is mozgatom az egeret, nem folyamatos, legalább annyit ugrik azonnal a kamera mint ha 2-3 cm-t mozgattam volna arrébb.
https://www.youtube.com/watch?v=afK8KYGpVYI
Itt egy pc-s videó, látni hogy szépen folyamatos -
DSFix config
Ha csak az egérmutató eltüntetése érdekel,akkor a dsfix.ini-ben írd át a "disableCursor 0"-át 1-re! -
St3vEn #46862 De ha kikapcsoljuk akkor a magyar felirat is kikapcsolódik, hisz kellett hozzá ha nem tévedek...
Egyébként hogy lehet kikapcsolni? -
Anonymusxx #46861 http://www.ficsoport.hu/
Írj ide, illetve itt találsz e-mail címet, és steam elérhetőséget -
Steve Q #46860 Nem kértél tőle email címet, amikor ott volt a találkozón? -
Tsl16lb-t el lehet valahogyan érni? Sg szerint már 1 hónapja nem járt itt fent. -
Én kikapcsoltam DSFix-el és így nem látni az egérmutatót a játékban.Igaz a menüben sem...