58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • experto11
    Tudom hogy nem ide kéne írni de nektek eddig hogy tetszik a Dark Souls?
    Hol tartotok?
  • Baker2
    Call of Duty Advanced Warfare magyarítás előzetes Kevin Spacey közreműködésével. A videót itt csekkolhatjátok le:

• Steve Q
    Kezdesz gyerekes lenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom...
  • Baker2
    Igen, csak én nagycsoportos vagyok, te meg kiscsoportos.
  • IMYke2.0.0.0
    " i2k: te meg jobb, ha moderálod magad."

Mintha óvodással beszélgetnék...
  • Baker2
    Mint korábbi hozzászólásomban említettem, amilyen a mosdó, olyan a törülköző. Egyébként pedig az utolsó mondatod utolsó részletét sem vonnám kétségbe, legfőképpen erre a topikra vonatkozólag. i2k: te meg jobb, ha moderálod magad.
  • Montanosz
    Én nem szoktam hozzászolni a posztjaidhoz, de ovasva őket tényleg némelyik pökhendi, fontoskodó és lenéző mások irányában.
    El kéne gondolkodnod ha többen ugy érzik hogy negatív figura vagy, akkor esetleg mégis benned van a hiba nem pedig összeesküvés a lejáratásodra.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

Jobb ha hallgatsz, míg a fentiekre emlékszem...
  • Baker2
    A te kommentjeidet miért nem törlöd? Mert így megint úgy vagyok beállítva, hogy én vagyok a rossz és gonosz Baker. Töröld a tieidet is vagy bannollak a Játékmagyarítások fórumából.
  • grebber
    Remélem nem DA:I lesz belőle béke poraira.
  • MoRT2195
    HA elkészül... bár nagyon komolyan összerakott projektnek tűnik, szépen neki estek a srácok, csak a lelkesedésük ne vesszen el menet közben, mert az felrúghatja az egészet. Mindenesetre ha így folytatják, akkor hamarabb kész lesz, mint a New Vegas fordítása.
  • grebber
    Akkor én is megveszem ,mire elkészül ezres alatt lesz a GOTY verzió!
  • cikasz
    Azzz de királyság! Amint elkészül már veszem is meg eredetiben!

dobtam is egy kis lét nekik! hajrá!
    Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.11.20. 22:49:09
  • St3vEn
    Sajnos nem, egészen más a probléma. Csak összefügg azzal hogy a kurzor látható szeritnem.
    Ugrál a kamera. Akármilyen kicsit is mozgatom az egeret, nem folyamatos, legalább annyit ugrik azonnal a kamera mint ha 2-3 cm-t mozgattam volna arrébb.

https://www.youtube.com/watch?v=afK8KYGpVYI

Itt egy pc-s videó, látni hogy szépen folyamatos
  • mooo
    DSFix config

Ha csak az egérmutató eltüntetése érdekel,akkor a dsfix.ini-ben írd át a "disableCursor 0"-át 1-re!
  • St3vEn
    De ha kikapcsoljuk akkor a magyar felirat is kikapcsolódik, hisz kellett hozzá ha nem tévedek...
    Egyébként hogy lehet kikapcsolni?
  • Anonymusxx
    http://www.ficsoport.hu/

Írj ide, illetve itt találsz e-mail címet, és steam elérhetőséget
  • Steve Q
    Nem kértél tőle email címet, amikor ott volt a találkozón?
  • lostprophet
    Tsl16lb-t el lehet valahogyan érni? Sg szerint már 1 hónapja nem járt itt fent.
  • mooo
    Én kikapcsoltam DSFix-el és így nem látni az egérmutatót a játékban.Igaz a menüben sem...
  • blackcalibra
    Szerintem a DSFix miatt nem annyira lényeges az élsimítás, ha jól emlékszem már az elejétől fogva ez volt ha be volt kapcsolva és fent volt a DSFix.
    Az egérrel megmondom őszintén nem tudom mit lehet kezdeni, én XBox360 kontrollerrel játszom, kihúzom a kurzort jobb szélre és kész, de biztosan van rá valami megoldás.
  • St3vEn
    Igazad volt, ennyire bugos hogy nem lehet élelsimítással játszani?
    A másik gond ami még van vele, hogy látni a windowsos egér kurzort, (mint ha ablakos mód lenne) és darabos a kameraforgás (nem szaggat a játék ha csak megyek-látszik hogy folyamatosa fut)
  • IMYke2.0.0.0
    "Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli..."

Én is. Ezért kapod tőlem azt, amit, főképp ilyenek után: "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "
  • Baker2
    Akkor beregisztrálok egy harmadikkal, nem probléma, tudok sorozatgyártani egy rahedli e-mail címet, efelől ne essen kérdés. Nem voltam nagyképű, nagyon is visszafogottan nyilvánítok véleményt a fórumokon, chatboxban és egyéb helyeken. Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli...
    Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.20. 20:42:59
  • IMYke2.0.0.0
    Visszaveszel a nagyképű és beszólogatós stílusból és maradhatsz.
    Mindaddig, míg a békeressztájlt nyomod, törölni foglak. S ha tovább rágod az istrángot, akkor repül a második accountod is.
  • Baker2
    Most mi a francért törölted ki a Dirt 3-as magyarítással kapcsolatos írásomat?
  • blackcalibra
    Kapcsold ki az élsimítást a játék menüjében.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

A kedves feleségednek/kedvesednek "kedveskedj" így gyereidetakarodj!
  • St3vEn
    Ez fent van, kellett a magyarítás miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    "Mivel i2k bannolt a birodalmából" - te bannoltad magad a teljes magyarítás scene-ből a működéseddel, és ennek megfelelően a játékosok nagy részének életéből. A topikba járók nagy része pedig azt kérte, hogy a topikból is takarítsalak ki, amikor csak ide írsz.
  • blackcalibra
    Úgy tűnik készül a Fallout 4 magyarítása.
  • IMYke2.0.0.0
    Dark Souls 1-hez használd ezt! - tisztán.
  • St3vEn
    Van itt olyan aki a sacred 2-t illetve dark souls-t amd/ati kártyával játssza/játszotta?

A sacrednél az lenne a gondom pár perc után folyamatos kidob az asztalra, feltételezem nem a magyarítás okozza.
    A Dark Soulsnál pedig kis képernyőben megy maga a játék, a menü nem. (mind eredeti steames)
  • lordbalu
    Kösz mindenkinek, akkor így most kész is. :)
  • kultúrmocsok
    tényleg, ezt elfelejtettem írni
  • IMYke2.0.0.0
    Minden Torchlight 2 modot ide kell másolni: C:\Dokumentumok\My Games\Runic Games\Torchlight 2\mods
  • lordbalu
    Torchlight 2 modolásánál a mod launcherben nem jelenik meg a TL2HU.MOD valami ötlet esetleg, miért lehet?
  • noname06
    ToyStory3, Dungeonland, és az Ultimate Space Commando ami eszembe jut.
  • kultúrmocsok
    nekem rendesen működik
    a fordítás mod mappájában lévő crackel crackeld a játékot, azután indítsd el a mod launchert és tallüzd be a mod -ot (ki legyen pipálva)
    utána a mod launcher -ből indítsd el a játékot és állítsd át a nyelvet németre (ami akkorra már magyar -ként fog megjelenni)

ennyi a történet