58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szerintem a DSFix miatt nem annyira lényeges az élsimítás, ha jól emlékszem már az elejétől fogva ez volt ha be volt kapcsolva és fent volt a DSFix.
Az egérrel megmondom őszintén nem tudom mit lehet kezdeni, én XBox360 kontrollerrel játszom, kihúzom a kurzort jobb szélre és kész, de biztosan van rá valami megoldás. -
St3vEn #46856 Igazad volt, ennyire bugos hogy nem lehet élelsimítással játszani?
A másik gond ami még van vele, hogy látni a windowsos egér kurzort, (mint ha ablakos mód lenne) és darabos a kameraforgás (nem szaggat a játék ha csak megyek-látszik hogy folyamatosa fut) -
"Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli..."
Én is. Ezért kapod tőlem azt, amit, főképp ilyenek után: "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. " -
Baker2 #46854 Akkor beregisztrálok egy harmadikkal, nem probléma, tudok sorozatgyártani egy rahedli e-mail címet, efelől ne essen kérdés. Nem voltam nagyképű, nagyon is visszafogottan nyilvánítok véleményt a fórumokon, chatboxban és egyéb helyeken. Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli...
Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.20. 20:42:59 -
Visszaveszel a nagyképű és beszólogatós stílusból és maradhatsz.
Mindaddig, míg a békeressztájlt nyomod, törölni foglak. S ha tovább rágod az istrángot, akkor repül a második accountod is. -
Baker2 #46852 Most mi a francért törölted ki a Dirt 3-as magyarítással kapcsolatos írásomat?
-
Kapcsold ki az élsimítást a játék menüjében. -
"Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "
A kedves feleségednek/kedvesednek "kedveskedj" így gyereidetakarodj! -
St3vEn #46849 Ez fent van, kellett a magyarítás miatt. -
"Mivel i2k bannolt a birodalmából" - te bannoltad magad a teljes magyarítás scene-ből a működéseddel, és ennek megfelelően a játékosok nagy részének életéből. A topikba járók nagy része pedig azt kérte, hogy a topikból is takarítsalak ki, amikor csak ide írsz. -
Úgy tűnik készül a Fallout 4 magyarítása. -
Dark Souls 1-hez használd ezt! - tisztán. -
St3vEn #46842 Van itt olyan aki a sacred 2-t illetve dark souls-t amd/ati kártyával játssza/játszotta?
A sacrednél az lenne a gondom pár perc után folyamatos kidob az asztalra, feltételezem nem a magyarítás okozza.
A Dark Soulsnál pedig kis képernyőben megy maga a játék, a menü nem. (mind eredeti steames) -
lordbalu #46841 Kösz mindenkinek, akkor így most kész is. :) -
tényleg, ezt elfelejtettem írni -
Minden Torchlight 2 modot ide kell másolni: C:\Dokumentumok\My Games\Runic Games\Torchlight 2\mods -
lordbalu #46838 Torchlight 2 modolásánál a mod launcherben nem jelenik meg a TL2HU.MOD valami ötlet esetleg, miért lehet? -
noname06 #46837 ToyStory3, Dungeonland, és az Ultimate Space Commando ami eszembe jut. -
nekem rendesen működik
a fordítás mod mappájában lévő crackel crackeld a játékot, azután indítsd el a mod launchert és tallüzd be a mod -ot (ki legyen pipálva)
utána a mod launcher -ből indítsd el a játékot és állítsd át a nyelvet németre (ami akkorra már magyar -ként fog megjelenni)
ennyi a történet -
St3vEn #46835 Van olyan akinek rendesen működik a Torchlight 2 fordítás? -
Ennek majd utánna nézek, de szerintem ps4-nél nem volt -
Steve Q #46833 Black Flag-ben külön lehet bekapcsolni tudtommal, hogy a feliratok, gui szövegek és a főmenü milyen nyelvű legyen. -
Igen. Ezért írtam, hogy ps4-es verzió... -
Nem tudjátok, hogy a Divinity Original Sin-hez csinál valaki fordítást? Vagy túl nagy meló lenne?
-
Majd viszont nemsokára jön egy DLC. -
PC-n minden magyar volt. -
cod black ops 2-nek nem készül magyarítása? bakertől? :( -
NiGhTM4R3 #46827 Ezt olvastam, továbbra sem látom akadályát, hogy azóta miért nem álltak neki. DLC/javítás jó ideje nem jött hozzá, az meg, hogy nem lett nekik hivatalos... hát eddig csak a Dirt 3 lett, szóval az se túl nagy meglepetés. Az is furcsa, hogy a magyarító közösség idegenkedik ezen fps-ektől, mintha csak Bakerék csinálhatnák
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2015.11.19. 15:43:52 -
pl az AC4 Black Flagben is fel lehet fedezni a fordítás nyomait, mert a párbeszédek magyarul vannak, csak minden más angol
mai napig érthetetlen számomra (PS4-es verzió)
Utoljára szerkesztette: gibson9, 2015.11.19. 15:06:55 -
St3vEn #46825 Valamiért mégse lett jó a magyarítás, mindig elindítom a moddal, de csak a menü magyar kb. Bent játékban csak a fejléc feliratok, illetve pár szó. Ez miől lehet? Mit rontok el? -
Steve Q #46824 Gondolom ezért. -
NiGhTM4R3 #46823 Battlefield 4 magyarítás h-h nem készült? elég népszerű lövöldözős, gondolom -
FartingSquirrel #46822 Vagyis a Tales from the Borderlands-ben van 7-féle, de lehet, hogy a GoT-ban is vannak. -
FartingSquirrel #46821 Pl. a Telltale Trónok harcában van vagy 4-5-féle nyelvi fájl (német, francia, stb.), tehát le van fordítva, de a játékban mégsem elérhetők. -
Például melyik játék? -
noname06 #46819 Mi a véleményetek arról, hogy néhány játékban nincs hivatalos magyar nyelv, de fel lehet fedezni a fordítás nyomait.
Időközben elfogy a pénz vagy a jog a magyar kiadásra? -
szabolacika #46818 Gondolom mert újraindítottad a játékot, mivel a nyelvválasztás csak újraindítás után lép életbe :) -
St3vEn #46817 Most meg jó lett... -
St3vEn #46816 Le tudnád írni a telepítés pontos menetét?
Kibontottam a játék mappájába, elindítottam, kiválasztottam hogy magyar legyen, maradt angol. -
Tudom ,de mivel "kész" van tesztelésre gyors "összecsapott" bármilyen szögből nézem :D
Mondjuk nekem akkor is elég lenne ha nem lennének a magyarításban magánhangzók angolt úgyse értem az agyam meg úgyis összerakja.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.18. 15:38:43