58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • S1M0N
    Bocs a dupláért, de közbe eszembe jutott, hogy nálam a játék verziójával is volt baja (patch), pedig a Steam-es ugyebár a legfrissebb verziót telepíti.
  • S1M0N
    Tényleg nem működik, anno én is próbáltam, de működésre bírni nem tudtam, mert a telepítő nem találja meg, hiába adom meg a jó könyvtárat.

xido: Emlékeim szerint ez a megoldás sem működik.
  • Papa01 #49184
    Komolyan már csak ennyit tudsz? Hogy privátban szitkozódj? :)
  • xido
    Próbáltad azt,hogy becsapod a telepítőt,üres mappába telepíted,majd onnan a steam mappád megfelelőit felülírod?
  • Prince23
    A COD 4 steames változatát hogy lehet magyarítani? mert a magyarításokon ami van a warez és a dobozos verzioval működik csak. Tiszta szégyen h a warezzel megy :D
  • grebber
    Bármilyen UE4-es game magyarítása van készülőben?
  • NiGhTM4R3
    Szerintem egyiknél sem
  • claydove
    Egész jónak tűnik, csak kérdés technikailag, hogy lehet hozzáférni a dolgokhoz, mert unitity-s játékkal még nem volt dolgom, gyanús, hogy még ha meg is lennének a szövegek, itt is bizonyos dolgok képként lehetnek, mint a Soma-nál.
  • experto11
    Tudom hogy nagyon kicsi az esély rá de szerintetek melyik Blizzard játéknál van a legnagyobb esély hogy talán egyszer lesz hivatalos magyar felirat?
  • scomcomputers
    Remélem ...IGEN... én imádom az ilyen játékokat,és szerintem Patyek is....
  • lostprophet
    Nem titok, a játék Steam fórumán is ott vagyok, meg anno az oldalamon is kihíreztem :P
  • grebber
    Titkolozunk titkolozunk... ?
  • lostprophet
    Folyamatban van már, majd dobok fel képeket.
  • St3vEn
    Én úgy emlékszem hogy kap megjelenkor magyar felriatot. Így volt ez a gothic 3-al 4-el is. Aztán lehet rosszul emlékszem.
  • Tehasut
    Ardea tutira bele fog vágni, hisz a Riseneket is ő fordította.
  • experto11
    P·O·L·L·E·N című játékhoz várható magyarítás?
  • St3vEn
    Lostprohet! Ahogy látom az Umbra felkerült a steamre, de már Wolcen néven. A jövőhónapban elvileg meg is jelenik már. Viszont a steamen az adatlapján nincs megadva a magyar nyelv. Ez akkor csak utólag a megjelenés után lesz elkészítve? Nem úgy mint pár másik fordításod hogy alapból magyar felirattal jelenik meg?
  • St3vEn
    A volt Gothic fejlesztőknek készül egy új játéka az ELEX amit már korábban bejelentettek. Most már több infó is van róla.
    Úgy emlékszem anno valaki írta hogy magyar felirattal jelenik meg, vagy el fogja vállalni a fordítást (de inkább az első) Erről most semmi infót nem találok. Lehet rosszul emlékszem?
  • Teomus
    Igen, most a The Banner Saga 2 lesz terítéken (még nem kezdtem el, előbb még viszem az elsőt, kiadom a javítást a magyarításhoz, aztán jön a második végigjátszása és onnan a fordítás [ha közben nem vállalja be más]), aztán a The Technomancer. De mivel az utóbbi elvileg már nyár elején megjelenik, nagy valószínűséggel szüneteltetni fogja a TBS2-t, mivel jobban érdekel engem is, és szerintem másokat is. :) A H2S 2 esetén mindenképp megvárom a "teljes" megjelenést, aztán meglátjuk. Én nagyon szerettem az első részt (bár azt hozzá kell tenni, hogy nem nagyon játszottam más zombihentelős rpg-vel előtte, így nincs viszonyítási alapom, valamint csak azért fordítottam, mert akkor éppen nem volt más, amihez kedvem lett volna), meglátjuk, hogy a második is megérdemel egy fordítást. :)

Ui: Én magam is jobban szerettem a Marsot, mint a BBF-et, hiába vagyok fantasy rajongó, ott valahogy jobban eltalálták a hangulatot, ezért is várom nagyon a TT-t.
  • FartingSquirrel
    Nem értem, mi ez a nagy ellenségeskedés sakhalinnal szemben. Mármint, nem ő itt a legnagyobb bunkó, mégis neki van három felkiáltójele. De talán az nem tetszik senkinek, hogy túl őszinte...
  • experto11
    Imi csak azt hidd el hogy nagyon ritka az hogy egy magyarításnak a tesztelése 1 évig tart meg hogy a patchez igazítás is ilyen sokáig tart.Én nem csesztetésből meg türelmetlenségből íróm ezt.
    Sakhalin nem akar rosszat neked
    Utoljára szerkesztette: experto11, 2016.04.20. 21:25:30
  • MoRT2195
    Már kapott 90%-os akciót is, és szerintem még kapni is fog. :D
  • St3vEn
    Nekem bejött az egy, bírom az az izometrikus játékokat.
    Szerintem a 2 még jobb lesz, változatosabb környezet, nem csak pár ismétlődő sziget, amelyek teljesen ugyanúgy néznek ki.
    Vannak végre belső terek, és egész biztos több fegyver, skill is lesz.
  • Meghaltam
    A How to Survive 2 amúgy most 70% kedvezménnyel megvehető, de nem tudom érdemes-e. Annyira nem jók az értékelések, de az első rész tetszett, coop-ban el lehetett vele lenni, annak ellenére, hogy nem rajongom ezekért a madártávlat nézetes játékokért.
  • St3vEn
    Egyébként az Age of Decadence-t illetve a Wasteland 2-t nem fordítja valaki? Ezekről lehet tudni valamit?
  • St3vEn
    Én végig toltam :P
    De nekem nagyon "Mars" érzésem volt. Ugyanaz a motor, játékmenet, fizika, barkácsolások, fejlődés, még a szinkron hangok is visszaköszöntek, kicsit javított volt grafika ennyi. De nekem tetszett mind a kettő. A Bound kicsit jobban mert fantasy volt, és azt jobban kedvelem mint a scifi-t :)
  • grebber
    Áttextúrazott mars lol. A Mars az egy faszán játszható game volt a Flame megy egy DS klón ahol már az elején olyan csokát kell lezuzni akit easyn se tudtam soha...
  • MoRT2195
    Ha kifizeted az árát nekem, akkor esküszöm, hogy nem veszem meg neked, csak magamnak. :D

St3vEn: A The Banner Saga 2-t fordítja Teomus.
  • St3vEn
    Pedig nem olyan rosszak :P
    Szeretem a pepecselős gameket, ahol karakterfejlődésen kívül, lehet barkácsolni, fegyvereket fejleszteni.
    Ez megvolt a Marsban is (Technomancer első része) meg a HtS-ben is.
    A Spider csapat másik játékban (Bound by Flame), ami kb egy áttextúrázott (Mars) is volt :)
  • TSL16b
    fizetnék érte hogy ne legyen a fiókomon

Psszt! Ne olyan hangosan! Ez ígéretes piaci rés, jaj nekünk, ha a Valve megtudja.
  • grebber
    Egyértelmű ,hogy a how to 2-re. Remélem nekiesik majd valaki aztán mire bundle tag lesz csapathatjuk magyarul:D
  • St3vEn
    Melyikre gondosz a Tehnora vagy a How-ra? Esetleg mindkettőre? :D
    Amúgy egész jók voltak az első részek, nekem tetszettek. Az AAA játékokban szinte mindig csalódom. Annyira túl vannak hypeolva aztán csalódás lesz. Ezek a kisebb költségvetéső játékoktól, nem kell sokat várni, így ha nem olyan nagy az elvárás, jobban kikapcsolt, és tudom élvezni.
  • greendragon
    A resident evilt ki készíti pc-re nem tudjátok?
  • Anonymusxx
    Nemrég láttam egy streamet a 2. részről, szerintem az se lesz túl jó, fizetnék érte hogy ne legyen a fiókomon :)
    Az első rész borzalmas volt szerintem...
  • grebber
    Szeretem az ilyen cégeket ,hamarabb lesz a játékuk kb bundleba minthogy kilépne pénzes bétából...
  • St3vEn
    Van valami új projected a Shadow of Mordor óta? Vagy mindeképpen megvárod a Technomancer-t?
    Lassan érkezik amúgy a How to Survive 2 :P
  • NiGhTM4R3
    Senki se kíváncsi a hisztidre, mint valami 5 éves kislány
  • Teomus
    Értem, és köszönöm, hogy megnézted! Akkor ez valószínűleg sajnos így marad. :(
  • FartingSquirrel
    Ha sakhalin kapott felkialtojelet, akkor itt sokan masok is kaphatnanak...
  • Papa01 #49146
    Nagyon fárasztó vagy.