Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Teomus
    Igen, most a The Banner Saga 2 lesz terítéken (még nem kezdtem el, előbb még viszem az elsőt, kiadom a javítást a magyarításhoz, aztán jön a második végigjátszása és onnan a fordítás [ha közben nem vállalja be más]), aztán a The Technomancer. De mivel az utóbbi elvileg már nyár elején megjelenik, nagy valószínűséggel szüneteltetni fogja a TBS2-t, mivel jobban érdekel engem is, és szerintem másokat is. :) A H2S 2 esetén mindenképp megvárom a "teljes" megjelenést, aztán meglátjuk. Én nagyon szerettem az első részt (bár azt hozzá kell tenni, hogy nem nagyon játszottam más zombihentelős rpg-vel előtte, így nincs viszonyítási alapom, valamint csak azért fordítottam, mert akkor éppen nem volt más, amihez kedvem lett volna), meglátjuk, hogy a második is megérdemel egy fordítást. :)

Ui: Én magam is jobban szerettem a Marsot, mint a BBF-et, hiába vagyok fantasy rajongó, ott valahogy jobban eltalálták a hangulatot, ezért is várom nagyon a TT-t.