Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz

http://www.akciofigura.hu

MoRT2195
Ez kemény volt? 😄 Hát jól van... mindenesetre ha EGY ilyen "kemény beszólás" miatt nem ad ki valaki valamit, akkor ez van. Csak kicsit már nevetséges, hogy 1 éve tesztelik a játékokat. Én régebben sokat teszteltem magyarításokat mielőtt kiadták volna őket, de mostanában időhiány miatt nem vállalom be őket. Viszont 1 év alatt már többször is simán végig pásztáztam volna a játék minden egyes szavát, vicc már ez a projekt. A patch miatt meg szerintem még minimum jövő karácsonyig minimum várhatunk a magyarításra, most akkor kezdik előröl az egész tesztelést, ami ugye nagyon komoly és bonyolult folyamat, nem ért hozzá minden jött-ment, csak ketten Imi és jó barátja, akit csak Barátként nevezünk.
Ez azért elég kemény volt 😊
Ezek után idén már nem nagyon valószínű a magyarítás 😊
Persze az új patch miatt amúgy sem volt esélyes 😞

IMYke2.0.0.0
Lám, ahogy te is mindig mindenhol csak ugyanazt. Zárhatjuk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Az a baj, hogy nem, mindig csak ismétled önmagad.
IMYke2.0.0.0
Zéró közöd van ahhoz, hogy mivel foglalkozom. Remélem, nem mondtam újat neked.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Örülök, hogy ennyire ráérsz, akkor valószínűleg most jól haladsz a Borderlands 2 fordítással, igaz? Nagyon várjuk már, hogy végre kiadd, ami 1 éve kész van. 😊
IMYke2.0.0.0
Nem stresszelek. Látom, szó szerint semmit sem változott a szövegállomány... a videó is csak a vízjellel bővült...

Jójó, i2k, ne stresszeld magad, kösz az észrevételt! 😄 Közben újrageneráltam a videót, kijavítottam a lerovást is meg vízjelet is tettem bele. Itt az új link, bár sajna hirdetés is jelenik meg benne a zene miatt ( Mitchell's Arm - Harry Gregson-Williams
Hangfelvétel 0:23 - 0:54, INgrooves).

Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.21. 17:27:05
IMYke2.0.0.0
Dark Souls 1 topik - ott kérdezz!
Ez honosítás témakör.

Itt lenne a Dark Soulsal való gondom

https://www.youtube.com/watch?v=GlCEELWPK3U&feature=youtu.be

Csak bátran!

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, mennyire látható a megosztó miatt, ezért a full képre link: COD_jpeg

IMYke2.0.0.0
Nem arra gondoltam.

Kép (3840x1160):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

S ami még lemaradt:

"Ne engedje, hogy Will halála hiábavaló legyen" - helyett - "Ne hagyja, hogy Will hiábavaló legyen!"
Utána
"Őrmester." - helyett - "Őrmester..."

Lelked rajta, ha ezeket az észrevételeket megfontolod. A videóval azt is el kell fogadnod, ha valaki szól ezekért.

Azzal nincs semmi baj, mert Irons pont félbeszakítja a dialógust Cormack és Mitchell között.
IMYke2.0.0.0
Javíthatod a felszólító mód helyetti pontokat is.

Igen, ékezetes magyarítás lesz. Közben látom, hogy a kegyelet lerovását hosszú ó-val hagytam, gondolom a leró miatt. Már kis is javítottam a szövegfájlban. 😛
Számíthatunk rendes ékezetekre?

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Én most kongattam meg a második harangot fertővárosba és mengnyilt sen erődjének az ajtaja.
grebber
Az első 30 percben évek óta és ez így is marad nehéz nekem!

Next PC upgrade: 2022

Tudom hogy nem ide kéne írni de nektek eddig hogy tetszik a Dark Souls?
Hol tartotok?
Call of Duty Advanced Warfare magyarítás előzetes Kevin Spacey közreműködésével. A videót itt csekkolhatjátok le:

Kezdesz gyerekes lenni.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

IMYke2.0.0.0
Jézusom... <#falbav>

Igen, csak én nagycsoportos vagyok, te meg kiscsoportos. <#vigyor>
IMYke2.0.0.0
" i2k: te meg jobb, ha moderálod magad."

Mintha óvodással beszélgetnék...

Mint korábbi hozzászólásomban említettem, amilyen a mosdó, olyan a törülköző. Egyébként pedig az utolsó mondatod utolsó részletét sem vonnám kétségbe, legfőképpen erre a topikra vonatkozólag. i2k: te meg jobb, ha moderálod magad. <#eljen>
Montanosz
Én nem szoktam hozzászolni a posztjaidhoz, de ovasva őket tényleg némelyik pökhendi, fontoskodó és lenéző mások irányában.
El kéne gondolkodnod ha többen ugy érzik hogy negatív figura vagy, akkor esetleg mégis benned van a hiba nem pedig összeesküvés a lejáratásodra.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

IMYke2.0.0.0
"Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

Jobb ha hallgatsz, míg a fentiekre emlékszem...

A te kommentjeidet miért nem törlöd? Mert így megint úgy vagyok beállítva, hogy én vagyok a rossz és gonosz Baker. Töröld a tieidet is vagy bannollak a Játékmagyarítások fórumából.
grebber
Remélem nem DA:I lesz belőle béke poraira.

MoRT2195
HA elkészül... bár nagyon komolyan összerakott projektnek tűnik, szépen neki estek a srácok, csak a lelkesedésük ne vesszen el menet közben, mert az felrúghatja az egészet. Mindenesetre ha így folytatják, akkor hamarabb kész lesz, mint a New Vegas fordítása.
grebber
Akkor én is megveszem ,mire elkészül ezres alatt lesz a GOTY verzió!

cikasz
Azzz de királyság! Amint elkészül már veszem is meg eredetiben! <#worship>

dobtam is egy kis lét nekik! hajrá!
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2015.11.20. 22:49:09

http://www.akciofigura.hu

Sajnos nem, egészen más a probléma. Csak összefügg azzal hogy a kurzor látható szeritnem.
Ugrál a kamera. Akármilyen kicsit is mozgatom az egeret, nem folyamatos, legalább annyit ugrik azonnal a kamera mint ha 2-3 cm-t mozgattam volna arrébb.

https://www.youtube.com/watch?v=afK8KYGpVYI

Itt egy pc-s videó, látni hogy szépen folyamatos

Csak bátran!

mooo
DSFix config

Ha csak az egérmutató eltüntetése érdekel,akkor a dsfix.ini-ben írd át a "disableCursor 0"-át 1-re!
De ha kikapcsoljuk akkor a magyar felirat is kikapcsolódik, hisz kellett hozzá ha nem tévedek...
Egyébként hogy lehet kikapcsolni?

Csak bátran!

http://www.ficsoport.hu/

Írj ide, illetve itt találsz e-mail címet, és steam elérhetőséget
Nem kértél tőle email címet, amikor ott volt a találkozón?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

lostprophet
Tsl16lb-t el lehet valahogyan érni? Sg szerint már 1 hónapja nem járt itt fent.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

mooo
Én kikapcsoltam DSFix-el és így nem látni az egérmutatót a játékban.Igaz a menüben sem...
blackcalibra
Szerintem a DSFix miatt nem annyira lényeges az élsimítás, ha jól emlékszem már az elejétől fogva ez volt ha be volt kapcsolva és fent volt a DSFix.
Az egérrel megmondom őszintén nem tudom mit lehet kezdeni, én XBox360 kontrollerrel játszom, kihúzom a kurzort jobb szélre és kész, de biztosan van rá valami megoldás.
Igazad volt, ennyire bugos hogy nem lehet élelsimítással játszani?
A másik gond ami még van vele, hogy látni a windowsos egér kurzort, (mint ha ablakos mód lenne) és darabos a kameraforgás (nem szaggat a játék ha csak megyek-látszik hogy folyamatosa fut)

Csak bátran!

IMYke2.0.0.0
"Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli..."

Én is. Ezért kapod tőlem azt, amit, főképp ilyenek után: "Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

Akkor beregisztrálok egy harmadikkal, nem probléma, tudok sorozatgyártani egy rahedli e-mail címet, efelől ne essen kérdés. Nem voltam nagyképű, nagyon is visszafogottan nyilvánítok véleményt a fórumokon, chatboxban és egyéb helyeken. Mindenkivel úgy kommunikálok, ahogyan megérdemli...
Utoljára szerkesztette: Baker2, 2015.11.20. 20:42:59
IMYke2.0.0.0
Visszaveszel a nagyképű és beszólogatós stílusból és maradhatsz.
Mindaddig, míg a békeressztájlt nyomod, törölni foglak. S ha tovább rágod az istrángot, akkor repül a második accountod is.

Most mi a francért törölted ki a Dirt 3-as magyarítással kapcsolatos írásomat? <#whatever>
blackcalibra
Kapcsold ki az élsimítást a játék menüjében.
IMYke2.0.0.0
"Nem bannoltam magam, mert még megvagyok punci. "

A kedves feleségednek/kedvesednek "kedveskedj" így gyereidetakarodj!

Ez fent van, kellett a magyarítás miatt.

Csak bátran!

IMYke2.0.0.0
"Mivel i2k bannolt a birodalmából" - te bannoltad magad a teljes magyarítás scene-ből a működéseddel, és ennek megfelelően a játékosok nagy részének életéből. A topikba járók nagy része pedig azt kérte, hogy a topikból is takarítsalak ki, amikor csak ide írsz.