58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #57769 Miért privát csoport?
-
FartingSquirrel #57768 A Facebook-csoportban találsz. :) -
lonvard #57767 :D Imádom! -
Frissítésre került a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider játékok magyarítása! -
félve kérdezem, de far cry primalról valaki tud valami friss infót? én annyit tudok hogy le van fordítva és már csak lektorálni kell, de ez már vagy egy éve. -
St3vEn #57764 Azt tudja valaki hogy Black Geyser végleges változatába bekerül e magyar felirat? -
-
Köszönjük szépen! ;) -
Köszönjük szépen. -
-
-
A Magyarítások Portálon már elérhető a Kena: Bridge of Spirits magyarítása!
Bízom benne, hogy sikerült olyan munkát végeznünk, amivel tovább tudtuk növelni azt az egyedi és fantasztikus élményt, amit ez a játék nyújt!
Jó játékot! -
robicarlos6 #57757 Igen, lett szólva és lett javítva steamen!
(+3 nyelv került bele)
-
Csigalom és nyugavér. Lesz a God of Warban magyar felirat! -
matrix_w8 #57755 Köszönöm The Riftbreaker leírást. Pont a napokban nézegettem. Jó játéknak tűnik. Csak mert láttam írtál A csoportba is. Én köszönöm azoknak akik segítettek. Sajnos sokan inkább hátráltattak, és támadtak. Az oldalam még mindig ugyanaz. Hajrá mindenki fordítson aki akar, ahogy, és amivel tud. :)
Utoljára szerkesztette: matrix_w8, 2021.10.22. 14:54:54 -
Előbb jelenjen meg, akkor minden ki fog derülni. -
robicarlos6 #57753 Nem fog jönni korábbi rész belőle pc-re. Ahogy az Uncharted 4 után se fog soha kijönni az 1-2-3 -
St3vEn #57752 Elsőre nem értettem, aztán rákerestem és valóban jön az egyik része pc-re januárban, nagy királyság.
Biztos van itt olyan aki mélyebben ismeri a sorozatot. Szóval ahogy olvastam ez egy 2018-as rész, nem tudom hanyadik, nem lesz rossz hogy a korábbi részek nem jönnek teljes lesz így a sztorija? Gondolom ha önálló teljes történet is minden rész csak van átfedés ami lehet nem ártana.
-
robicarlos6 #57751 God of War pc...steam nem írja a magyar nyelvet...
Ps verzióból kiszedhető a szöveg és majd átültethető pc-re ha engedi a fájlszerkezet? -
kjhun #57750 Köszi! -
c:\Users\NÉV\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_számok\LocalCache\Packages\Official\OneStore\fs-base\
en-US.locPak, de-DE.locPak, stb, sima notepad++ megnyitja
tutorialok pedig a asobo-flight-tutorials-** mappákban vannak ugyanilyen fájlnéven.
gondolom az egyéb szöveget tartalmazó fájlok szintén.
az egyik tutorialról készült videós fordítás itt megtekinthető
a játékban lévő tutorial egyébként csak nagyon az alapokat mutatja meg, a többihez bővebb utánnajárás, videók nézése ajánlott ha nem ért hozzá az ember :D
-
kjhun #57748 Az MSFS 2020 fájljaihoz, van valami szerkesztő, kicsomagoló tool? Feltéve, ha ténylegesen nincs hozzá magyarítás. A Steam-es verzióban, nincs magyar nyelv. Gépi fordítás, meg más tészta. -
Akkor, ahogy ígértem - képek gyorsba - látható, hogy az őŐ nem jelenik meg:
-
Ellenoriztem (kepek holnap).
Mukodik a dolog.
Meg pedig ugy, mint a regi Unreal 1-2-3 motoros jatekoknal: a "patch"-kent mukodo UTOLSOkent szamozott *.zip fajlbol olvas a jatek.
Igy ha letrehozol egy " 99_win_startup.zip" fajlt, es ebbe dobalod a modositott szovegeket (lasd lejjebb) = megjelennek a magyar szoveg.
Urom az oromben, hogy szerkesztes nelkuli betutablaval az őŐűŰ biztosan nem jelenik meg. A rovid ekezetes verziok igen. A menurendszerben. -
Hátha valakit érdekel:
The Riftbreaker - STEAM - RELEASE DATE: 14 Oct, 2021
//szerkesztve:
* GOG verziót néztem
* Visszaigazolni még nem tudom, mert ez egy Windows 7-es gép, és nem hajlandó elindulni rajta a játék.
* Otthon ránézek.
* Mivel nem követem a fordítók munkásságát, így azt sem tudom, hogy valaki fordítja/otta-é, esetleg hivatalosan megjelenik hozzá később magyarítás a STEAM-en mondjuk...
Nagyon könnyen fordítható:
...\The Riftbreaker\packs\startup\ mappában 00_win_startup.zip fájl és azon belül gui mappa. CSV fájlok.
~~~~~~~~~~
Itt a hivatalosan támogatott 10 nyelv:
~~~~~~~~~~
Ennyi szövege van:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.10.18. 16:26:50 -
Mondhatjuk, hogy direkt nem egy szemelynek szolt, hanem infokent mindenkinek, aki mar merengett ilyesmin.
Nincs mit koszonni ;-) -
Bár a válasz nem nekem jött, de így már sokkal érthetőbb, köszi az infót. :) -
Sok-sok evvel ezelott is felmerult, akkor is, most is elmondom:
A fajl kiterjesztesek csalokak, tulnyomoreszt belso hasznalatra adjak, atfedesek lehetnek es nem oda-vissza jarhatoak.
Ami egyik cegnel *.pak, az nem feltetlenul ugyanaz a pak a masiknal (kulonosen igy volt a nagy jatek motorok hajnalan)...
Specifikusan kell keresni a megoldasokat. Nincsenek "mindent megnyito" svajci bicska megoldasok, programok.
Ezert fontos elmondani, hogy mihez is a nagy kereses... -
Köszi, de sajnos ezekkel sem lehet megnyitni. :( -
https://filext.com/file-extension/CUB
https://fileinfo.com/extension/cub
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.10.15. 11:41:03 -
A cub fájlokat tudja valaki, hogy lehet megnyitni? A neten semmi infót nem találni róla. Nincs valami program erre is? -
Ha Capcom féle játékról van szó, akkor a Resident Evil MSG Tool. -
Anonymusxx #57737 Msg kiterjesztésű fájlokat ismeri valaki?
f3-al belenézve látszik a szöveg. -
-
találtam egy jó megoldást ami legegyszerűbb ha valakinek ilyen gondja támad
https://www.diycaptions.com/ -
köszönöm a gyors válaszokat -
Anonymusxx #57733 Vagy ez:
https://www.quora.com/Is-there-a-way-to-extract-the-automatically-generated-subtitles-in-YouTube -
Ennek a videónak a vége felé pont erről van szó:
New Feature: Auto-Generate Captions in Premiere Pro!
61,927 views - Oct 4, 2021
PiXimperfect
-
a youtube videok alatt létrehozott automatikus magyar feliratozást lelehet valahogy menteni valami progival vagy trükkel? -
Igyekszem a héten feltölteni, hogy bárki letölthesse.