58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#57790 Ez sem kizárt - én mindent kinézek a Unity-ből.
Személy szerint nem is kedvelem azt a motort. -
#57789 Köszi a választ, Evin. A steamen láttam és a játékban is több nyelv van, akkor azok hivatalos fordítások lennének? Mármint a kiadó saját maga adta hozzá a fordítást?
Utoljára szerkesztette: Hayako, 2021.11.17. 18:16:32 -
#57788 Még nem néztem rá a játékra - elsősorban azért, mert én (is) úgy tudtam, hogy csak idő kérdése, és kapják a játékosok a honosítást.
Az biztos, hogy a Unity Engine adja az egésznek a sava-borsát, azaz, ha ért valaki hozzá, és meg vannak hozzá a szükséges, bevált svájcibicska programok, akkor már csak keresés, és fordítás kérdése.
Ránézhetek valamikor. -
#57787 Valószínűleg meg lehet oldani, szerintem Patyek is azért kezdett bele, és csak menet közben szembesült a technikai problémával. Lehet, hogy egy ideig megy a játék, csak valahol kifagy, és nem tudja az okát, vagy nem tudja megoldani.
Én erre tippelnék, de Patyek tudná megmondani biztosra. -
#57786 Már rákérdeztem 2017-ben patyeknál is, de tudja valaki miért nem lehet lefordítani a Dreamfall Chapters című játékot magyarra? Emlékszem technikai gondjai adódtak a szöveg visszarakással és azóta úgy látom, hogy dobta is a fordítást.
Viszont a sok politikai rizsa (és a saga befejezése) miatt nagyon örülnék egy magyarításnak belőle... a gépi fordítós srácoknak is írtam (hátha), de semmi válasz. Akkor sehogy sem lehet megoldani? Téged kérdezlek, i2k.
Utoljára szerkesztette: Hayako, 2021.11.17. 18:13:56 -
robicarlos6 #57785 Edge of Twilight - Return to Glory Unreal Engine 3-as TPS játékot még nem nézte senki hogy esetleg megoldható-e a fájlok szerkeszthetősége? -
St3vEn #57784 Akinek megvan esetleg a Hard West: Scars of Freedom DLC is az alapjátékon túl, az megtudja mondani hogy a dlc fordítását is tartalmazza a magyarítás? -
robicarlos6 #57783 Skyrim új verzióhoz tervezik a magyarítás hozzáigazítását? -
#57782 Lehet tudni, hogy áll a A Juggler's Tale magyarítása? -
Rusy #57781 nulladik, szeretnék egy helyzetjelentést kérni a sniper ghost warrior 2 fordításáról köszöm előre is -
#57780 Köszi..már töltöm is.... -
robicarlos6 #57779 Az Investigator a ColdSide és a ShadowSide után most itt a következő game a fejlesztőktől ismét Cryengine-el:
Uninvited Guest
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.11.06. 16:40:52 -
#57778 irtam privátot -
jesszjessz #57777 Igen, hallottam/olvastam, hogy komoly munka lenne és nem egy egyszerű szövegű játék. Épp emiatt nem is kezdtem el játszani sem, mert nagyon kevés lenne hozzá a nyelvtudásom szerintem.
Hát, akkor marad a remény, hátha egyszer valaki neki kezd. -
nulladik #57776 Egyrészt szerintem elég kevesen rendelkeznek a jelenleg aktív fordítók közül olyan fokú nyelvtudással, hogy egyáltalán le tudnák fordítani, másrészt rengeteg szöveg van benne. Olyan az egész játék, mintha végig egy bonyolult szépirodalmi művet olvasnál.
-
jesszjessz #57775 Üdv!
Érdekelne, hogy a Disco Elysiumot belátható időn belül tervezi valaki fordítani? -
#57774 Szuper! Köszi a választ, elkerülte a figyelmemet, hozzászólása. -
#57773 sztrovacsek azt írta a Blackwell Unbound hozzászólásai alá, hogy érkezik majd a többi rész is... idővel. Tudom, hogy technikailag nem olyan egyszerű ezeket lefordítani. Pár éve én is megpróbálkoztam vele, de beletört a bicskám. De jó, hogy azóta sikerült megoldani. A lényeg viszont, hogy jönni fognak. :) -
#57772 Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy a Blackwell kalandjáték lesz e végig fordítva, vagy az a 2 rész lesz csak elérhető, ami jelenleg is.
Köszi a válaszokat.
-
#57771 Nem Facebook-ozom. Mi történik? -
#57770 pár hetes infó, de számomra frissek, hát elképesztő amit a srác csinál, tényleg nem is magyar fordítás, hanem új nyelvet alkot :D -
NiGhTM4R3 #57769 Miért privát csoport? -
FartingSquirrel #57768 A Facebook-csoportban találsz. :) -
lonvard #57767 :D Imádom! -
#57766 Frissítésre került a Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider játékok magyarítása! -
#57765 félve kérdezem, de far cry primalról valaki tud valami friss infót? én annyit tudok hogy le van fordítva és már csak lektorálni kell, de ez már vagy egy éve. -
St3vEn #57764 Azt tudja valaki hogy Black Geyser végleges változatába bekerül e magyar felirat? -
#57763 -
#57762 Köszönjük szépen! ;) -
#57761 Köszönjük szépen. -
#57760 -
#57759 -
#57758 A Magyarítások Portálon már elérhető a Kena: Bridge of Spirits magyarítása!
Bízom benne, hogy sikerült olyan munkát végeznünk, amivel tovább tudtuk növelni azt az egyedi és fantasztikus élményt, amit ez a játék nyújt!
Jó játékot! -
robicarlos6 #57757 Igen, lett szólva és lett javítva steamen! (+3 nyelv került bele) -
#57756 Csigalom és nyugavér. Lesz a God of Warban magyar felirat! -
matrix_w8 #57755 Köszönöm The Riftbreaker leírást. Pont a napokban nézegettem. Jó játéknak tűnik. Csak mert láttam írtál A csoportba is. Én köszönöm azoknak akik segítettek. Sajnos sokan inkább hátráltattak, és támadtak. Az oldalam még mindig ugyanaz. Hajrá mindenki fordítson aki akar, ahogy, és amivel tud. :)
Utoljára szerkesztette: matrix_w8, 2021.10.22. 14:54:54 -
#57754 Előbb jelenjen meg, akkor minden ki fog derülni. -
robicarlos6 #57753 Nem fog jönni korábbi rész belőle pc-re. Ahogy az Uncharted 4 után se fog soha kijönni az 1-2-3 -
St3vEn #57752 Elsőre nem értettem, aztán rákerestem és valóban jön az egyik része pc-re januárban, nagy királyság.
Biztos van itt olyan aki mélyebben ismeri a sorozatot. Szóval ahogy olvastam ez egy 2018-as rész, nem tudom hanyadik, nem lesz rossz hogy a korábbi részek nem jönnek teljes lesz így a sztorija? Gondolom ha önálló teljes történet is minden rész csak van átfedés ami lehet nem ártana.
-
robicarlos6 #57751 God of War pc...steam nem írja a magyar nyelvet...
Ps verzióból kiszedhető a szöveg és majd átültethető pc-re ha engedi a fájlszerkezet?