58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • scomcomputers
    Ez egy jó deal az Epic-n,és mehet a game...LINK !
  • Ssenkradlive
    Üdv urak !

A High Fleet-et fordítja, vagy esetleg tervezi valaki fordítani ?

• kirol
    Alfred Hitchcock - Vertigo magyarítást készít valaki?

Ill. a A Juggler's Tale magyarításáról lehet tudni valamit?
    Utoljára szerkesztette: kirol, 2021.12.30. 09:28:32
  • IMYke2.0.0.0
    Ezerszer el lett mondva: az utolsó csepp volt a pohárban az a jelenség, ami akkoriban zajlott.
    Téma lezárva. Move on.
  • Fatmax13
    Bizonyos értelemben , így sokkal nagyobb legenda lett a Borderlands 2 magyarítás . 15-20 hülye miatt letojni egy lényegesen komolyabb létszámú "csoportot" , akik türelmesen vártak , na ez volt ám a vagány dolog. ( tudom saját idő, saját munka , így Ő dönt )
  • xymano
    Soha nem fogod ki adni amúgy?
    Kár érte, nyílván a te döntésed de azért kár érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudtad? Állítólag sosem, egyetlen sort sem fordítottam belőle...

Gép Fordítósok viszont igen

//szerk.: Nem, nem a gépifordítósok mondták, és ez a durva.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.12.28. 12:35:34
  • attika1979
    Ja,i2k fiókjában :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a Gepi Magyaritosoknal. Az osszes dlc-vel.
  • robicarlos6
    Csak gépi van hozzá, keresd a megfelelő helyen annak a topikjában
  • RonSyde
    Sziasztok!
    Valakinél elérhető a Borderlands 2 magyarítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Hat pedig ilyen jelensegre is szamitani kell es lehet: mar ahogy szerver-tamogatott ferdites fejlodik...
    ...az indie fejlesztok sem mindig angyalok, es idomilliomosok.
    A ketto egyutt rossz kombinacio.

Kinai olcsobb jatekoknal latni ilyesmi ferditest angolra (nem, nem tudok mandarinul/kantoniul) - neha fortelmes angol mondatokat kop ki a "gep"...
  • FEARka
    Remélhetőleg nem a fejlesztők toltak rá egy gépi fordítást.

Bár az értékeléseknél van egy ilyen:

"A magyar fordítás borzasztó . Pl.: Az alkalmazott kirúgásának fordítása: Tűzoltó alkalmazott"
    Utoljára szerkesztette: FEARka, 2021.12.27. 20:58:56
  • chris0000
    Hi. A nap meglepetése, h a Gas Station Simulator sajnos még jegelve állapotban van, de Steamen meg hivatalosan benne van!!
    Nem tudom ki csinálta, de itt is THX! Üdv.

Gas Station Simulator

Dec 15 patchel került bele..
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2021.12.27. 20:17:40
  • AdamH
    Szuper hír! Nekem eddig kimaradt ez a játék, de már veszem is!
  • darkSectorxxx #57855
    Oh közve sikerült orvosolni... Valóban én hibám volt. :P

A HUD-ot nem szabad kikapcsolni a játékba mert akkor a felirat is eltűnik!!!!! :)
  • scomcomputers
    Ez "user error",mert én a Steam verzióval teszteltem(állítólag megy a v.boltival is),és ha mindent az előírásoknak megfelelően csináltál működnie kell,fuss neki még egyszer....sőt még a modmanager, fov ,vignette és egyéb dolgok is jól működnek....
  • pulcsi001
    Szuper, már régóta vártam. :D
  • darkSectorxxx #57852
    Kellemes ünnepeket persze mindenkinek!
  • darkSectorxxx #57851
    Sziasztok! Köszönjük szépen a magyar feliratot a Resi 8-hoz. Le is szedtem a steam-en a játékot, annyi a baj, hogy hiába kapcsolok be feliraot, nem jelenik meg amiket beszélnek játék közben. ;) Valakinek van tipp?
  • Anonymusxx
    Magyar nyelvett kapott a Strangeland
  • nulladik
    Zotya0330 elkészült a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 fordításával! Mivel valószínűleg hírt nem fog írni (nem szokott), és én is segítettem a fordításban, gondoltam kiteszem ide.
    Magyarítások Portál
  • FEARka
    Portálon ha rákeresel a GTA 3 De re ott az egyik bejegyzés a szinkroné. A link átviszi az oldalukra ahonnan le tudod tölteni.
  • kjhun
    A GTA3-hoz készült szinkron is átültethető lesz valahogy, a DE változathoz??
  • robicarlos6
    Nyilván. De tört ps4-em sosem lesz és ha valaha meglesz ps5-ön akkor meg ugye angol lesz. És sokan jókat írnak róla szeretném érteni
  • Evin
    Én is csak fordításhoz szoktam ilyet nézni, játszani sokkal jobb.
  • robicarlos6
    Köszönöm így is jó Bár sose szoktam játékot végignézni ,de sajnos a sony erre kényszerít az áraival..
  • Evin
    Nem sokat érnél a szövegekkel, nem igazán vannak sorrendben.

Ezzel tudok csak szolgálni (streamben elmentem a X. fejezetig, maradt még olyan 8)
  • robicarlos6
    Találtam game scriptet már a chapter 2be járok.. ez alapján egy akcióorgia a játék, aztán ez lehet a valóságban mást mutat nem tudom nem játszottam vele soha :( Sajnos ps5 miatt már soha nem kap ps4-es leárazást gy nagyon drága már..anno 5$-ért meg lehetett venni pedig..mindegy marad az elolvasása.
  • TBTPumpa
    Frissült fordítások:
    Kena: Bridge of Spirits
    https://magyaritasok.hu/download/3041/kena-bridge-of-spirits
    v1.01-es változat, amely kompatibilis a játék legújabb (Epic Store - Patch 1.14.) javítócsomagjával.

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
    https://magyaritasok.hu/download/2584/shadow-of-the-tomb-raider
    v1.02-es változat, amely kompatibilis a játék legújabb (Steam - v1.0 build 458.0 - 16-12-2021 build 458.0) javítócsomagjával.
  • robicarlos6
    Ez remek hír

Evin: Látom ps4es orderhez is elkészült a magyarítás. "txt"-ként nem tudnád vagy lehetséges lenne -e felrakni? Vagy nincs a játékról a neten valahol game script? A game érdekel nagyon de emiatt nem igen akarok tört ps4-et venni viszont a story érdekelne..
  • FEARka
    Elkészült a Resident Evil Village magyarítása: LINK
  • St3vEn
    Igen, Miután én is feltettem a kérdést, egy fejlesztő válaszolt hogy előttem pont feltették már ezt a kérdést és meg is válaszolták.
    Kb 3 perccel előtte, :)
    Köszi.
  • robicarlos6
    #57833: Nyitottam neki topikot, megkérdeztem, válaszoltak:

"Igen, a teljes kiadás magyar nyelven is megjelenik"

Itt a post
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.12.18. 19:57:10
  • AdamH
    A Daedalic jövőre érkező két point 'n' click kalandja, avagy a Life of Delta és a Children of Silentown is magyar lokalizációval fog érkezni :)
  • scomcomputers
    @St3vEn : Igen készül,de nem árulhatom el,mert akkor nem lesz meglepetés !
  • Anonymusxx
    Ígérték, de szerintem biztosabb ha a steamen rákérdezel, esetleg nyitsz ott egy témát..
  • St3vEn
    Üdv. Pár kérdésem fordításokkal kapcsolatban felmerült
    Lehet tudni hogy készül e valamelyik fordító/csapat karácsonyra valami meglepetéssel, érkezik valami nagy ágyú fordítás? :)
    Valamint a Black Geyser ami magyar fejlesztés, még korai fázisban van, de azt látom a steames adatlapján hogy lekerült a magyar nyelv, a teljesben, megjelenéskor benne lesz? Hátha tudja valaki.
  • darkSectorxxx #57832
    Isten őrizz hogy türelmetlennek tűnjek, de a Twelve Minutes-be nem kell segítség?
    Mert látom még stagnál az a picuri játék.
  • NiGhTM4R3
    Ennek azért nézz utána, Evinnek igaza van
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2021.12.13. 01:11:52