58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Több helyen van egyébként sajnos a szövege, nem csak ott, ahonnan UnityText-tel kinyerhető.
(Egyébként várom a fejlesztők visszajelzését, nagyjából két hete írták, hogy utánakérdeznek a kiadó lokalizációs részlegénél, van-e igény/lehetséges-e magyar fordítás). -
ja oksi, én nem néztem a fileszerkezetet (abból ugye kiderül) csak a gugli volt a barát :) -
robicarlos6 #57567 Nem elvileg hanem az :)
Zenhaxon ezt a tool-t írják hogy aki akar vele dolgozni probálja ki -
A Tormented soulsnak nem nézve valaki a fordíthatóságát?
Mondjuk azt gyanítom hogy nem kevés a szövegállománya.
szerk: elvileg Unity-s.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.09.07. 07:01:48 -
St3vEn #57565 Helló. Kérhetünk egy állapot jelentést rég kaptunk úgy általánosságban? :) -
Óriási köszönet Nektek!
-
Ha valaki a Hades magyarítására vár, ne várjon tovább. -
endorphinz #57562 részemről a tc egy tök felesleges program és az elmúlt 20 évben jó ha kétszer használtam. winrar amit alapból felszoktam tenni
windows 10 nem ismerte fel így hajnali fél 4-kor eszembe se jutott ez tömörített fájl, azt hittem rosszul lett feltöltve portálra :D
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2021.08.28. 13:20:54 -
Kevesen tudják, de létezik egy Double Commander nevű cucc is, ami koppra TC, ugyanazt tudja, csak GPL v2 szabad szoftver, és alapvetően linuxos, de van Windows változata is. -
Izé, ha egy shareware programot (mint ez is) 30 napon (vagy a feltüntetett időn) túl használsz, már vétesz a nemzetközi szerzői jogok ellen. Az a lényege a shareware programoknak, hogy kipróbálhatod megvásárlása előtt.
Leokézod, de 30 nap után ezt már saját felelősségedre teszed- ez benne a warez. Benne is van a TC súgójában.
Annyi benne a csavar, hogy nem trialware (tehát be se indul 30 nap után), nem adware (hogy hirdetéseket rakjon eléd), nem nagware (hogy működés közben is cseszegessen, kilépjen a program), hanem olyan, mint a winrar- leokézod, működik teljes funkcionalitással.
De ez persze rengeteg embert hidegen hagy, és nem fizetnek érte. Vagy továbblépnek a dologgal és megtörik, hogy azt se kelljen látniuk :)
(ne vegye senki magára, engem nem izgat)
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2021.08.28. 09:33:24 -
robicarlos6 #57559 Igen ezt most elhamarkodottan írtam és magamból indultam ki aki mióta létezik total commander azt használom (és én balga azt hittem ez mindenkinél alap). Windowssal együtt kéne ezt telepíteni. Egyébként mi a warez benne? Leszeded hivatalosan és indításnál megnyomod az 1,2,3-as gombot amit kiír. Ennyit kell tenni azért hogy ne fizesd ki érte a nem tudom hány ezer ft-ot. Kb ennyi előnye van a megvételnek nem kell nyomni 1 db gombot az indításnál. -
Láthattad te is, hogy valakinek (nem nekem!) gondot okoz az .ace kiterjesztésű fájl, mert nem ismeri. Talán például nem használ total commandert (pl. mert megvenni nem akarja, warezolni meg nem szokott).
Míg a zipet alapból kezeli a windows, rögtön megtalálta volna a játékos benne a telepítőfájlt, hiszen mutatta volna a win, hogy az egy tömörített állomány. -
robicarlos6 #57557 Minek amikor egy total commander pl alapból ki tudja csomagolni?
Házhoz ne menjen a magyarító és telepítse helyetted?
-
Lol, olyan régi a magyarítás, hogy még ace tömörítő algoritmust használ? Háááát.... nem árthatna zip-be átrakni. -
Kicsomagolod, és benne van az .exe ;) -
endorphinz #57554 portálról leszedtem a legacy of kain defiance magyarítást, egy lokd.ace fájlt. Annyi van csak hozzá írva, hogy 2 gb szabad hely kell a telepítéshez, de hogyan kell telepíteni? -
Illetve a Tormented Souls is nagyon jó lesz majd 27.-én.... -
chris0000 #57552 hi. hoppá, hivatalosan benne...
THX a fordítónak!
#57547 szuper, várjuk TRC...
üdv.
-
Piko888 #57551 Kinek köszönhetjük a Patron fordítását? -
Death's Door lesz majd amúgy valakinél? -
Köszi.
Én már végigjátszottam, elég könnyű a nyelvezete.
Meg ugye párszor ismétlődik a szöveg. XD -
Jesszusom nagyon köszönjük, az nekem is egy nagyon várós játék volt, de akkor megvárom szépen a feliratot... nekem ráér. ;) -
Helló!
15%-ban kész a fordítás, készül, a türelmedet várom (és mindenki másét is) -
Rendben - mostantól minden hozzászólást törlök, a nap minden szakában, ami nem a topik születésének témaköréhez (emberi fordítók által készített játékmagyarítások) kapcsolódik.
A mesterséges intelligenciával készített, ellenőrízetetlen "fordításoknak" létezik külön témaköre a fórumon! Megtalálható! Ott tessék erről írni, azoknak örülni.
Pont.
És most törlök.
//kiemelés, bővítés tőlem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.08.21. 15:26:23 -
mike01010101 #57541 A játék egyébként nagyon jó. Egy nap alatt végigtolható, zseniális és drámai sztori. Nem mondom, hogy teljesen megértettem a történetet, valószínüleg több befejezés van. -
Kár, köszi. -
nulladik #57537 senki olyan tudomásom szerint, aki még ebben az évezredben be is fejezné -
A Twelve Minutes-t tervezi valaki magyarítani? -
sziasztok most megy az elyon cb2 és ott local résznél van magyar ez nem jelent semmit vagy lehet hogy lesz magyarosítás hozzá bocs a kérdésért -
robicarlos6 #57534 Mert írtam valahol, hogy ezt én írtam?
Nem mellesleg 4-5 devre írtam rá én is. 2 mondta majd megkérdezni azóta le se szartak. 1 mondta minden ugyanaz lesz mint a pc-s meg talán egy valami hasonlót mint oriicnak írtak. De tárgytalan a téma mivel 100% hogy nem lesz benne így már nem érdemes róla beszélni -
De ezt nem te írtad,nem te vagy "oriic"....
-
Nem azt írja, hogy "lesz", hanem hogy "kellene lennie", legalábbis az én olvasatomban. -
Vagy csak nagy a kavarás. Én csak azt tudom mondani, amit a kontaktom mondott.
Egyébként szerintem Barron nem fejlesztő, csak moderátor, szóval nem lennék meglepve, ha nem tud róla. -
robicarlos6 #57530 Akkor discordra csak hazudozni járnak a devek...
-
endorphinz #57529 A sok offért téged is arconcsaphatnának már egyszer
-
robicarlos6 #57528 HD 530-al kétlem. Játékot meg mióta win 10 létezik nem warezolok, ezen csak ezért nem fogok változtatni.
Ha egyszer valaha újra lesz értelmes áron vga addigra már úgyis meglesz a game.Xboxra jobban szerettem volna mert ott a game passba sokkal előbb lesz majd ,de így angolul nem fog érdekelni ott
Az ilyen kretén jogi hülyeségek miatt de arconcsapnék pár embert...
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.16. 22:13:20 -
Nem kell alá erős vga, a "big patch"-el kapott egy óriási optimalizációt,sőt a full megkapta a FSR-t is, egy cipős dobozon is elfut, próbáld ki a PC-st, tele vele a net!
-
robicarlos6 #57526 Gondoltam hogy cigánykodni fognak vele
Akkor marad az áhítózás csodavárás a VGA árak esetleges esésére
-
Nem lesz a Chernobylite konzolos verziójában benne a magyar nyelv. Nekem annyit mondott a kontaktom, hogy a konzolos verzió kiadója döntött így. -
Én sajnos nem ismertem, de nyugodjék békében.