58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • lostprophet
    Több helyen van egyébként sajnos a szövege, nem csak ott, ahonnan UnityText-tel kinyerhető.
    (Egyébként várom a fejlesztők visszajelzését, nagyjából két hete írták, hogy utánakérdeznek a kiadó lokalizációs részlegénél, van-e igény/lehetséges-e magyar fordítás).
  • Maxtreme
    ja oksi, én nem néztem a fileszerkezetet (abból ugye kiderül) csak a gugli volt a barát :)
  • robicarlos6
    Nem elvileg hanem az :)

Zenhaxon ezt a tool-t írják hogy aki akar vele dolgozni probálja ki
  • Maxtreme
    A Tormented soulsnak nem nézve valaki a fordíthatóságát?
    Mondjuk azt gyanítom hogy nem kevés a szövegállománya.

szerk: elvileg Unity-s.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2021.09.07. 07:01:48
  • St3vEn
    Helló. Kérhetünk egy állapot jelentést rég kaptunk úgy általánosságban? :)
  • Maxtreme
    Óriási köszönet Nektek!
  • TSL16b
    Ha valaki a Hades magyarítására vár, ne várjon tovább.
  • endorphinz
    részemről a tc egy tök felesleges program és az elmúlt 20 évben jó ha kétszer használtam. winrar amit alapból felszoktam tenni

windows 10 nem ismerte fel így hajnali fél 4-kor eszembe se jutott ez tömörített fájl, azt hittem rosszul lett feltöltve portálra :D
    Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2021.08.28. 13:20:54
  • PetruZ
    Kevesen tudják, de létezik egy Double Commander nevű cucc is, ami koppra TC, ugyanazt tudja, csak GPL v2 szabad szoftver, és alapvetően linuxos, de van Windows változata is.
  • Sunsetjoy
    Izé, ha egy shareware programot (mint ez is) 30 napon (vagy a feltüntetett időn) túl használsz, már vétesz a nemzetközi szerzői jogok ellen. Az a lényege a shareware programoknak, hogy kipróbálhatod megvásárlása előtt.
    Leokézod, de 30 nap után ezt már saját felelősségedre teszed- ez benne a warez. Benne is van a TC súgójában.

Annyi benne a csavar, hogy nem trialware (tehát be se indul 30 nap után), nem adware (hogy hirdetéseket rakjon eléd), nem nagware (hogy működés közben is cseszegessen, kilépjen a program), hanem olyan, mint a winrar- leokézod, működik teljes funkcionalitással.

De ez persze rengeteg embert hidegen hagy, és nem fizetnek érte. Vagy továbblépnek a dologgal és megtörik, hogy azt se kelljen látniuk :)
    (ne vegye senki magára, engem nem izgat)

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2021.08.28. 09:33:24
  • robicarlos6
    Igen ezt most elhamarkodottan írtam és magamból indultam ki aki mióta létezik total commander azt használom (és én balga azt hittem ez mindenkinél alap). Windowssal együtt kéne ezt telepíteni. Egyébként mi a warez benne? Leszeded hivatalosan és indításnál megnyomod az 1,2,3-as gombot amit kiír. Ennyit kell tenni azért hogy ne fizesd ki érte a nem tudom hány ezer ft-ot. Kb ennyi előnye van a megvételnek nem kell nyomni 1 db gombot az indításnál.
  • Sunsetjoy
    Láthattad te is, hogy valakinek (nem nekem!) gondot okoz az .ace kiterjesztésű fájl, mert nem ismeri. Talán például nem használ total commandert (pl. mert megvenni nem akarja, warezolni meg nem szokott).

Míg a zipet alapból kezeli a windows, rögtön megtalálta volna a játékos benne a telepítőfájlt, hiszen mutatta volna a win, hogy az egy tömörített állomány.
  • robicarlos6
    Minek amikor egy total commander pl alapból ki tudja csomagolni?

Házhoz ne menjen a magyarító és telepítse helyetted?
  • Sunsetjoy
    Lol, olyan régi a magyarítás, hogy még ace tömörítő algoritmust használ? Háááát.... nem árthatna zip-be átrakni.
  • lostprophet
    Kicsomagolod, és benne van az .exe ;)
  • endorphinz
    portálról leszedtem a legacy of kain defiance magyarítást, egy lokd.ace fájlt. Annyi van csak hozzá írva, hogy 2 gb szabad hely kell a telepítéshez, de hogyan kell telepíteni?
  • darkSectorxxx #57553
    Illetve a Tormented Souls is nagyon jó lesz majd 27.-én....
  • chris0000
    hi. hoppá, hivatalosan benne... THX a fordítónak!
    #57547 szuper, várjuk TRC... üdv.
  • Piko888
    Kinek köszönhetjük a Patron fordítását?
  • darkSectorxxx #57550
    Death's Door lesz majd amúgy valakinél?
  • kirol
    Köszi.
    Én már végigjátszottam, elég könnyű a nyelvezete.
    Meg ugye párszor ismétlődik a szöveg. XD
  • darkSectorxxx #57548
    Jesszusom nagyon köszönjük, az nekem is egy nagyon várós játék volt, de akkor megvárom szépen a feliratot... nekem ráér. ;)
  • The_Reaper_CooL #57547
    Helló!
    15%-ban kész a fordítás, készül, a türelmedet várom (és mindenki másét is)
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben - mostantól minden hozzászólást törlök, a nap minden szakában, ami nem a topik születésének témaköréhez (emberi fordítók által készített játékmagyarítások) kapcsolódik.
    A mesterséges intelligenciával készített, ellenőrízetetlen "fordításoknak" létezik külön témaköre a fórumon! Megtalálható! Ott tessék erről írni, azoknak örülni.
    Pont.
    És most törlök.

//kiemelés, bővítés tőlem.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2021.08.21. 15:26:23
  • mike01010101
    A játék egyébként nagyon jó. Egy nap alatt végigtolható, zseniális és drámai sztori. Nem mondom, hogy teljesen megértettem a történetet, valószínüleg több befejezés van.
  • kirol
    Kár, köszi.
  • nulladik
    senki olyan tudomásom szerint, aki még ebben az évezredben be is fejezné
  • kirol
    A Twelve Minutes-t tervezi valaki magyarítani?
  • drop
    sziasztok most megy az elyon cb2 és ott local résznél van magyar ez nem jelent semmit vagy lehet hogy lesz magyarosítás hozzá bocs a kérdésért
  • robicarlos6
    Mert írtam valahol, hogy ezt én írtam?

Nem mellesleg 4-5 devre írtam rá én is. 2 mondta majd megkérdezni azóta le se szartak. 1 mondta minden ugyanaz lesz mint a pc-s meg talán egy valami hasonlót mint oriicnak írtak. De tárgytalan a téma mivel 100% hogy nem lesz benne így már nem érdemes róla beszélni
  • scomcomputers
    De ezt nem te írtad,nem te vagy "oriic"....
  • Evin
    Nem azt írja, hogy "lesz", hanem hogy "kellene lennie", legalábbis az én olvasatomban.
  • lostprophet
    Vagy csak nagy a kavarás. Én csak azt tudom mondani, amit a kontaktom mondott.
    Egyébként szerintem Barron nem fejlesztő, csak moderátor, szóval nem lennék meglepve, ha nem tud róla.
  • robicarlos6
    Akkor discordra csak hazudozni járnak a devek...

• endorphinz
    A sok offért téged is arconcsaphatnának már egyszer
  • robicarlos6
    HD 530-al kétlem. Játékot meg mióta win 10 létezik nem warezolok, ezen csak ezért nem fogok változtatni.
    Ha egyszer valaha újra lesz értelmes áron vga addigra már úgyis meglesz a game.Xboxra jobban szerettem volna mert ott a game passba sokkal előbb lesz majd ,de így angolul nem fog érdekelni ott

Az ilyen kretén jogi hülyeségek miatt de arconcsapnék pár embert...
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.16. 22:13:20
  • scomcomputers
    Nem kell alá erős vga, a "big patch"-el kapott egy óriási optimalizációt,sőt a full megkapta a FSR-t is, egy cipős dobozon is elfut, próbáld ki a PC-st, tele vele a net!
  • robicarlos6
    Gondoltam hogy cigánykodni fognak vele Akkor marad az áhítózás csodavárás a VGA árak esetleges esésére
  • lostprophet
    Nem lesz a Chernobylite konzolos verziójában benne a magyar nyelv. Nekem annyit mondott a kontaktom, hogy a konzolos verzió kiadója döntött így.
  • darkSectorxxx #57524
    Én sajnos nem ismertem, de nyugodjék békében.