58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
schlosszer #1077 ...igen PetruZ,kipróbáltam,és NAGYON szuper!
Teljesen más a játékélmény magyarul.
Szívesen besegítenék,de nem vagyok valami menő angolból...
-
schlosszer #1076 Nemsokára megjelenik az eredeti magyar kiadás.....
Addig légy türelmes! -
Head Hunter #1074 Nekem is az kell!!! -
#1073 Sea Dogs -
#1071 Zagash!
Hajrá! :)
i2k = IMYke2000 - @ - 2002 -
greco #1068 IMYke2000!
A file-ok simán a főkönyvtárban megtalálhatók!
Nem akarlak sürgetni,de mikor lesz kész a fordítás? -
#1067 Szia Andy!
Kipróbáltam. Kellemes. A korábbiaknak megfelelően, most már fenntartással eltekintve a hibáktól, elég jónak tartom.
Csak így tovább!
HJ!
A Trains and Trucks Tycoon-ról van szó.
Letöltheted a rip változatát az xtrém warezről.
Greco!
Megszereztem a játékot. Melyik fájlból vetted ki az anyagokat? A fordítást majd küldöm.
i2k = IMYke2000 - - 2002 -
Head Hunter #1066 Gmiki!!!!
Légyszi, küld el az e-mailomra a serious sam 2 magyaríttást! Nem baj, hogy nem teljes! Légyszi!!!! -
#1065 köszi megkaptam.csekkolom és majd jelentkezem.remélem nem a hibák miatt. -
#1062 Haho Andy.
küldöd az ujabb verziot?
elöre is thx -
#1056 Sziasztok!
Andy!
Anyag megjött, köszi, átnézem és kipróbálom! Drukkolok, tesztelj csak! :)
Greco!
Anyag Tőled is megjött, - immáron a saját gépemen - nekiugrok! A Játék nincs meg, úgyhogy a tesztelés a Tiéd lesz, majd HJ-től is kérdezek, lehet, hogy neki is megvan... tudod, Ő a hivatalos teszterem...
Gyerekek! Ne vegyetek PC-t! :) Állat sok gond van vele... :))))
#1054 nekem megvan a magyar verzió...
elküldöm neked... csak mondd meg melyik fájl kell
írj ide vagy mailbe!! -
#1052 IMYke azt ígérte, hamarosan lesz, mivel kijött a hivatalos szerkesztője. ; ) -
greco #1051 Légyszi rakjátok fel valahova a Jedi Knight II - Outcast fordítását!Nem baj ha nincs még kész teljesen. -
#1048 Sziasztok Magyar Gamma Funok!
1. Köszike a sok gratulát a géphez! Ne tudjátok, mennyire örülök neki! :))))
Sajna, még nincs ütős VGA-m - így maradt a Voodoo Banshee 16 MB -, de az Unreal 2 már Radeon 8500-ön fug száguldozni! :)
2. Figyelem, bárki, aki magyarítandó szöveget, fileokat küldene, az ide küldje: [email protected]
greco! Küldd akkor a freeweb-emre!
3. Sorry mindenkitől, akinek eddig nem válaszoltam, kissé el lettem havazva.
Ezúton kérek elnézést: FreezeR-től, artúr-tól... és a többiektől! Ne haragudjatok!
Amúgy nemsokára a szobámból is tudok netezni, na, akkor lesz itt hadd-el-hadd! :) Addig sajna, be kell mindig caplatnom a város közepére...
4. Hétvégén már a saját gépemen fordítok, ja és játszok is :)
5. Andy! Mivel már alaposan lefordítottad a JK2-t, hát lemondok a fordításáról... :) Helyette még akad egyéb, bőven, hála a jó programoknak, és hála a lelkes Játékosoknak...!
Még írok, de most válaszolok előbb a mailekre... van vagy 50... :)
Addig is: csá!
Head Hunter #1046 Valaki nem tudja honnan lehet letölteni Settlers 4
magyarítást? Tuti van már láttam!!!!!
És mégegy:
Gmiki régen mondta s Serious Sam 2 95sz.-es. Már fen a van a weboldalon????? -
greco #1045 IMYke2000!
A Trains and Trucks Tycoon nevű játékot nincs kedved lefordítani?Nem sok szöveg van benne és szerintem könnyen lefordítható!A szövegfile-okat
el tudom küldeni ha kell.. -
schlosszer #1039 ...ez nagyon tuti,csak így tovább!... -
#1037 Yo kis gép, Yo kis gép... :-))) -
#1033 Szia Andy!
Természetesen szívesen felteszem a honlapomra! Előre is köszi a megtiszteltetést! Majd írj hozzá néhány kerestlen szót! :)))
De tuti a GMiki barátunk is feltenné, vagy belinkelné!
Off
Srácok!
Kicsit eltűntem, de megomondom mér':
Vettem egy gépet! Iszonyat yo!
Abit KR7A-133 DDR
AMD XP+ 1700
256 MB DDR
20 GB Maxtor (7200, ATA 133)
---
Csak még egy Radeon 2 hiánycikk :)))) Azt maj' akkor veszek, ha kigyün...
Off
#1029 szia Andy:. :)
Bocsi a láma kérdésért, de mik lesznek magyarítva pontosan a game-ban? Csak a feliratok, vagy esetleg a hangok is? :-) -
#1028 Szia Wenik!
Igen műxik! Király vagy! Majd meghálálom, és kérj bármit (na jó, "olyat" ne... :))) )! :)
einsti #1025 Udv mindenkinek!
Emgedtessek meg par egyugyu szot ejtenem az Urak erto vitajanak kozepebe. Jatekmagzaritasokat keresgelve a neten jutottam el idaig, am mostan kisebb dilemmaba kerultem. A forumon elhangzott bar egypar erdekes web-cim, de sajna kulfoldon elven komoly gondokba kerultem, mivelhogy mitolunk rejtejes okok folytan fokent az extra-s (de a tar.hu-s es egyeb itt megnevezett) oldalak az isten szerelmeert sem nyilnak. Gondolnek itt tobbek kozott iMYke2000-re mint vezeto szemelyisegre, esetlegesen nem tudnatok valamit kimodolni, hogy a hozzam hasonlo agrolszakadtak is anyanyelvukon jatszhassanak... ?
Ha barki ismer akar altalam is nyithato jatekmagyaritasokkat (foleg RT strat.) tartalmayo oldalakrol, kernem dobjon egz mailt a [email protected]. Elore is kosyonet mindenkinek!
einsti
-
Head Hunter #1023 Nem akarom magam leégetni, de milyen játék az Outcast??? Star Wars2 ???? -
#1017 szia Andy!
És terveid szerint miként lehet majd hozzájutni a magyarításhoz? Egyébként, hogy fog ez műxeni? -
#1011 Off
Imyke civ3 muxik ??
-
#1009 Köszi srácok a bíztatást!
Remélhetőleg, a nyáriszünet már nem lép közbe!
Akit érdekel: Soldier of Fortune 1 Hun 2002 az oldalamon! Kijavítva a korábbi komoly bug: "Enter"-re, de általában a tárgyhasználatra totál fagyás...
Köszi HJ-nek a segítségért...!!!!!
Ennyi mára...
#1004 HeadHunter!
Hát nem akarlak bántani, de valamit tuti elrontottál! Nekem műkik, pedig semmi extra dolgot nem műveltem, és elhiheted, nem érdekem, hogy neked, nektek ne működjék!
Nem olvastad figyelmesen a telepítőben lévő szöveget! Ott ugynais le van írva:
- a játékbani menük, aa briefing azok angolok, mert iszonyúan nagy lenne a méret!!!!
- a briefing-et úgy oldom meg, hogy a képre teszem (Photoshop) a szöveget, de emiatt egy ~20 MB-os cuccot kell majd letöltenetek, ez lesz a honlapon is beígért grafikai "add-on"...
Ennyi!
#1001 Mikor lesztek kész, Andy? .-) Igencsak érdekelne ez a magyarosítás. .-) -
#998 Mikor lesz B&W HUN??? -
Osono #991 MÉG SEM LESZ TEAM! :-((((
SAJNOS NEM LESZ NETEM!
HA LESZ IS AKKOR IS CSAK PÁR ÓRÁRA HAVONTA!
ÉS CSAK AZ IS TANULÁS CÉLJÁBÓL!!!!
SAJNOS EZ VAN!
NE HARAGUDJATOK!!!!! -
#990 Köszi!
Azért rendes vagy!
#988 Hát, sajna nem vagyok budapesti! :(
Asszem harakiri lesz a vége... :(
<\b>i2k = IMYke2000 - - 2002<\b> -
#986 Köszi a Drukkot!<\b>
Sajna nem! Tudsz valami helyet, ahol fenn van?
i2k = IMYke2000 - - 2002 <\b> -
#984 Ja, majd elfelejtettem:
- ez a változat már nem akad össze az official javításokkal!
i2k = IMYke2000 - - <\b> -
#983 Srácok!
Frissítés a honlapomon!
Medal of Honor: Allied Assault Hun 2002 1.0!
Letölthető innen: i2k Ott-HUN-lap
Jó szórakozást!
#982 Srácok, Gothic-ot nem lenne kedvetek, kicsit megreformálni nyelvileg, értsd. magyarítani??? :) -
#976 Bocs :) -
#975 Andy!
~~~~~
Sajna, maximalista vagyok!
De lehet, hogy nem kjüzdök vele. Ugyanis a végső méret (telepítőben): 22 MB lenne!
Tehát, lehet, hogy marad a sima fordítás.
Head Hunter!
~~~~~~~~~~~~
Nem bántottál meg! Én ugyanis Quake 2 és Unreal & Unreal Tournament fun vagyok!
A Return To Castle Wolfeinstein Hun <\b> kösöz munka, igaz, a nagyobb részét én csináltam, de erősen bedolgozott KGy Soft barátunk <\b> is.
A dícséretet megérdemeljük, több, mint 1 hónapig <\b> dolgozt(am)unk rajta!
#972 Fiatalok!
Ez a MoHAA megőszít!
Hihetetlen, hogy nem oldható meg az eligazítások képekre rakása se. Miért?
Mert van néhány kép, mely 2x is megjelenik (sőt az OSS Eagle kép 4x is), így rá nem tehetek szöveget, viszont annyi mondat van, hogy a többire meg nem férnek fel...! :((((
Azért nem adom fel, megpróbálom...
i2k = IMYke2000 - @ - 2002