Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
t
Csak bátran!
ezekhez jó.
Planescape:Torment, Baldur's Gate: Tales of the sword Coast, Baldur's Gate II: Shadows of Amn, Baldur's Gate II: Throne of Bhaal, Icewind Dale: Heart of Winter and Icewind Dale II
Nekem tökéletesen megfelelne a klasszikus is, csak lehessen magas felbontásban 16:9-es arányban.
Csak bátran!
Nem is hiszem, hogy lesz...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nagyon jó Game félre raktam Szeptemberre akkor <#worship>#worship>
Ha megvan, akkor letöltöm a patchet, és hozzáigazítom annak a szövegeihez. Vasárnapig ez meglesz.
Aztán átnézem az anyagot, közben végigjátszom és javítgatom. Ez lesz jövő héten.
Utána kiadom tesztelésre, addig készítek hozzá telepítőt.
Ha minden jól megy, szeptember 1-én kiadom a fordítást, hogy a hétvégén már játszhassatok vele 😊
Csak bátran!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Csak bátran!
A fordítás jelenleg 10%-on áll.
Next PC upgrade: 2022
Sok értelmét nem látom beszerezni, ha valaki a klasszikusra vágyik ilyen dlc szerű kiegészítések miatt.
Csak bátran!
Nem rég csinálták meg de az új szövegek nincsenek lefordítva.
Csak bátran!
Wolfenstein magyarítás fizetős lesz?
jól haladsz...várjuk...😊
üdv.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak bátran!
Nem tudom hol lehet megnézni a verziószámot.
Utoljára szerkesztette: experto11, 2017.08.16. 22:43:48
Csak bátran!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bocsi a gyenge képminőségért 😊
Kimásolod másik helyre a vampire.dll 7.49 mb - hirtelen nem tudom melyik mappában van
lefuttatod ezt a cmd-t,
https://www.gog.com/forum/vampire_the_masquerade_series/installing_true_patch_gold_to_the_gog_version_of_bloodlines
vagy
https://drive.google.com/file/d/0B1BxsqzJbT1FTWxLc2EwSjlGU1U/view
felrakod a magyarítást a magyarítás fixxel együtt
Ha nem indul el a játék:
Visszamásolod a vampire.dll 7.49 mb felülírván a másik vampire dll-t
Az exe fájlt beállítod xp sp 2-re
és program futtatása rendszergazdaként
Csak bátran!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.16. 14:37:32
Csak bátran!
Ha magyarul akarod tolni nézd me mi van a magyarításba abban is van 1-2 rajongói jóság + ugye magyar 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.16. 13:01:04
Csak bátran!
St3vEn: A strames az egy fos purritán abba soha semmi rajongó patch nincs és nem is lesz benne. Magyarításban le van irva milyen cumokkal jó azokat tedd fel
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.08.16. 08:14:57
Amúgy a steamesben már minden patch benne van?
Csak bátran!
Boldog születésnapot, Imyke!
Nem lesz sok idő, remélem.
Csak bátran!
Úgyhogy a maradékra ráeresztette a Google fordítót és a Word helyesírás-ellenőrzőt.
Én is így szoktam 😊
Raktam is fel képeket nem olyan rég...Az ilyen minek fordít? Így az is lefordítja aki nem tud angolul, bemásolni mindenki be tudja a fordítóba.
Csak bátran!
Palacitum67 írta a magyaritasok infon: "Ufodani: Ami készen van annak sajna a nagy része google fordítás. Ketten neki láttunk gyakorlatilag újra fordítani az egészet.
Experto 11: Mivel ez az első komolyabb projektünk mindkettőnknek sajna elkövettük azt a hibát, hogy a hátra lévő sorok száma alapján becsültük meg az elkészülés idejét. Nálam most jöttek az adatbázisos sorok. Ez azt jelenti, hogy egy sor az egy teljes bejegyzés (ami ténylegesen lehet 3-4 sor, de lehet 15-20 is). Ráadásul nehéz történelmi szövegek, sok mindennek kell utánanézni. Nagyon szeretném, ha kész lennék az új rész előtt, de nem lesz egyszerű. Mindenesetre nem állt le a projekt. "
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2017.08.15. 19:42:31
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók