58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • neménvoltam
    Jól van na, azért nem kell mindjárt megölni a lustaságomért, sajálom
  • IMYke2.0.0.0
    Hát pedig megerőltethetnéd magad! Ha lejjebb olvasol meg fogod találni - ha vagy olyan ügyes.
    De ha nem tudsz olvasni sem...
    Amúgy létezik ám egy "Gothic 2" topic is!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • neménvoltam
    Bocs, hogy nem olvasok vissza, de van valahol Gothic 2 magyarosítás?
  • futaki
    tropico2 magyarítás kellene. hallottam, hogy dolgozik rajta valaki. hogy áll?
  • bizkit
    ott van az csak nem látszik! :o) a megnyíló ablakban a legalján van!
  • Hunnenkoenig
    www.radgametools.com

Binkplayer + Smacker
  • Methos from GH
    Nem tudod, melyik progival lehet *.bik fájlt készíteni pl. aviból?
  • zaki
    Half-Life-oz van teljes magyarosítás?
  • Joi
    Hunnenkoenig! A DS-HU 1.1b nem letölthető :((( "Host was not found".
    Megnéznéd?! Plz...
  • Methos from GH
    Nincs megszabva hogy két hetente frissülnie kell! :) Amúgy meg halad az,csak Garner inkább akkor küldi csak, ha már egy elég nagyot fejlődött a fordítás!
  • _Allen
    Yaryar: http://d2mods.xfernet.com
  • GhostPunk
    Hello! Valaki légyszives mondja meg nekem, a Syberia magyarosítást honnan tudnám leszedni, előre is köszi!
    byez
  • IMYke2.0.0.0
    Hát sorry! CD-n nekem van. Ha regisztrált (lennél) vagy, akkor e-mail címedet tudnám, és elküldtem (volna)... De hát így... Ja, és ha szépen kérted volna...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Igazán szívesen!

• [Jakuza]
    Methos .
    Mi van a Freelancerrel ?
    Mert ugye allitolag 2 hetente frissitik 5 en dolgoznak rajta, de tobb mint egy honapja 1%-t se haladt.
  • IMYke2.0.0.0
    HJ honlapja-n fenn van a LETÖLTÉSEK alatt! Két 100%-os verzió is!

• IMYke2.0.0.0
    A megnyíló ablakban van, az (1.0) alatt. Klikk a az ablakban egy üres részre, majd a billentyűzet lefelé mutató kurzósvezérlő nyilával (vagy egyszerűen jelöljd ki mindent az ablakon belül a Ctrl + A-val - akkor is) meglátod a következő sort!

• IMYke2.0.0.0
    Hát ez az, amikor nem olvasnak, csak klikkelgetnek az emberkék! :)))

• Methos from GH
    Ott van az infó a letöltéseknél különben. Ha elolvastad akkor tudhatod, hogy két verzió létezik és hogy miért van kettő. Amőgy a zipet lejjebb hiába linkelte be vmelyikőtök, mert azt már leszedtem és feltettem a telepítős változatokat! :)
  • Hunnenkoenig
    Tevedtel, csak 40 GB-m van, igaz jo kis IBM szinten jo kis parameterekkel.

Most a sarki vegyesboltban (ez komoly!) lehet kapni 120GB-os Seagate lemezt 7200-as fordulattal 99 euroert. nagyon töröm rajta a fejem...

Sajna nincs igazan lovem, de ennyiert a hülyenek is megeri.
  • IMYke2.0.0.0
    LEJJEBB!

• IMYke2.0.0.0
    Néhány sorral tessék már olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• [Jakuza]
    Eleg az a kisfloppy helyett. :)
    Valamelyik nap szedtem ki, mert mar semmi szugseg nincs szvsz ra.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát... :) Nem hinném, hogy 20GB (igaz, Matrox ATA 133, 7200RPM)-al sokra mennél... Gondolom neked klasszissal nagyobb van! :)

Hát, már jól haladok a tanulással. Kettes remélem, meglesz :)( Aztán már nem érdekel tovább

• Hunnenkoenig
    Na azt semmi keppen sem!

Inkabb adja nekem! Jol jönne egy kis plusz GB!
    :-))
  • [Jakuza]
    KB 50*szer. :D
    Ha ennyiszer elismetled, akkor Imike nem fog tudni koncentralni a vizsgaira es megbukik.
    Ugye nem akarod te se, hogy vinyo formazas helyett, most baltaval essen neki a gepenek ?
  • Hunnenkoenig
    Ne baszogasd mar! :-)

Mondtam mar, hogy a Dungeon Siege-ben mostmar megjelennek a könyvek is magyarul? :-)))
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, a nyelvnyújtogatást nem gondolod komolyan! Ha hibázol lásd be azt normálisan!

• zaki
    rendben, akkor legközelebb így fogok linkelni
  • IMYke2.0.0.0
    A fájl viszont fenn van - Letöltések alatt!

Age of Mythology
    American Conquest
    Carmageddon TDR 2000
    Downtown Run
    Elite Force 2 Demo
    Emergency 2
    Europa Universalis
    Freelancer
    Hitman 2: Silent Assasin
    Postal 2
    Project IGI 2
    Railroad Tycoon 2
    Rainbow Six 3: Raven Shield
    Silent Hill 2 !! Frissítve !!
    Splinter Cell
    Supreme Snowboard

• IMYke2.0.0.0
    Talán helyesebb lenne nem ide belinkelni magát a fájlt! Néhány oldalnak ugyanis fontos a látogatottság is!

A helyes link így néz ki: GameHunter Team weboldala

• László atya
    Tud valaki Restaurant Empire magyarosítást?
  • zaki
    akkor ez mi szerinted?!
  • zaki
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen: nem létezik - még.

• Methos from GH
    http://www.gamehunter.hu
  • PetruZ
    Engem érdekel az FS2 magyarítás! Az FS1-et le is töltöttem, bár még nem próbáltam ki.

Hogy ösztönző legyek, adok egy címet, ami alap, ha D2 mod-okat akarsz leszedni: www.planetdiablo.com
  • KeKKSZike
    Gta III-hoz van magyarosítás?
  • Dark74
    Hello Methos!
    Mi az oldal címe ahonnan letölthető a Silent Hill 2 magyarítás? Köszi
  • Kobe1111
    Ok,kösz, király a silent hill 2.