58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Hunnenkoenig
    Tevedtel, csak 40 GB-m van, igaz jo kis IBM szinten jo kis parameterekkel.

Most a sarki vegyesboltban (ez komoly!) lehet kapni 120GB-os Seagate lemezt 7200-as fordulattal 99 euroert. nagyon töröm rajta a fejem...

Sajna nincs igazan lovem, de ennyiert a hülyenek is megeri.
  • IMYke2.0.0.0
    LEJJEBB!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Néhány sorral tessék már olvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • [Jakuza]
    Eleg az a kisfloppy helyett. :)
    Valamelyik nap szedtem ki, mert mar semmi szugseg nincs szvsz ra.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát... :) Nem hinném, hogy 20GB (igaz, Matrox ATA 133, 7200RPM)-al sokra mennél... Gondolom neked klasszissal nagyobb van! :)

Hát, már jól haladok a tanulással. Kettes remélem, meglesz :)( Aztán már nem érdekel tovább

• Hunnenkoenig
    Na azt semmi keppen sem!

Inkabb adja nekem! Jol jönne egy kis plusz GB!
    :-))
  • [Jakuza]
    KB 50*szer. :D
    Ha ennyiszer elismetled, akkor Imike nem fog tudni koncentralni a vizsgaira es megbukik.
    Ugye nem akarod te se, hogy vinyo formazas helyett, most baltaval essen neki a gepenek ?
  • Hunnenkoenig
    Ne baszogasd mar! :-)

Mondtam mar, hogy a Dungeon Siege-ben mostmar megjelennek a könyvek is magyarul? :-)))
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, a nyelvnyújtogatást nem gondolod komolyan! Ha hibázol lásd be azt normálisan!

• zaki
    rendben, akkor legközelebb így fogok linkelni
  • IMYke2.0.0.0
    A fájl viszont fenn van - Letöltések alatt!

Age of Mythology
    American Conquest
    Carmageddon TDR 2000
    Downtown Run
    Elite Force 2 Demo
    Emergency 2
    Europa Universalis
    Freelancer
    Hitman 2: Silent Assasin
    Postal 2
    Project IGI 2
    Railroad Tycoon 2
    Rainbow Six 3: Raven Shield
    Silent Hill 2 !! Frissítve !!
    Splinter Cell
    Supreme Snowboard

• IMYke2.0.0.0
    Talán helyesebb lenne nem ide belinkelni magát a fájlt! Néhány oldalnak ugyanis fontos a látogatottság is!

A helyes link így néz ki: GameHunter Team weboldala

• László atya
    Tud valaki Restaurant Empire magyarosítást?
  • zaki
    akkor ez mi szerinted?!
  • zaki
  • IMYke2.0.0.0
    Egyszerűen: nem létezik - még.

• Methos from GH
    http://www.gamehunter.hu
  • PetruZ
    Engem érdekel az FS2 magyarítás! Az FS1-et le is töltöttem, bár még nem próbáltam ki.

Hogy ösztönző legyek, adok egy címet, ami alap, ha D2 mod-okat akarsz leszedni: www.planetdiablo.com
  • KeKKSZike
    Gta III-hoz van magyarosítás?
  • Dark74
    Hello Methos!
    Mi az oldal címe ahonnan letölthető a Silent Hill 2 magyarítás? Köszi
  • Kobe1111
    Ok,kösz, király a silent hill 2.
  • Methos from GH
    Nem tudom, hogy kész lesz-e 1-2 hét múlva! Már letölthető a Silent Hill 2!
  • Hunnenkoenig
    Na, felkerült a forditas. Lehet tölteni ezerrel! :-)

Jakuza:
    Hosszu lenne elmagyarazni, de a lenyeg az, hogy egy uj fajlt kellett beiktatni es mire kitalaltam, hogy mit, hogyan es hova, addig beleöszültem. Mikor kitalaltam, hogy hogyan kell, akkor a fajl mentese soran a fejlec kitörlödött a szövegböl es ez összecsusztatta az egesz rendszert. Szoval komplikalt volt. Legalabbis rajönni. Mostmar pofon egyszerünek tünik a megoldas.

Maig sem ertem, hogy a nemetböl forditott miért nem jelenik meg, de az a lenyeg, hogy 1 kilobajt hozzaadasaval az összes könyv magyar lett es nem kell 45 megabajtos fajlokkal küszködni. :-)

Hiaba, no, csak en vagyok a kiraly! :-))))
  • [Jakuza]
    Na es mi volt a gaz ?
  • Hunnenkoenig
    Hogy a rak egye ki a Gaspowered games es a microsoft belet!

Majd egy hetembe került, de megcsinaltam!

A könyvek is müködnek a Dungeon Siege-ben es csak 300 kb többletet adnak!!

Meg ma összerakom az egeszet es feltöltöm a homepage-re!
  • IMYke2.0.0.0
    a második bekezdés nem ide... a NOLF1-re vonatkozik

• IMYke2.0.0.0
    Már néhány hozzászólással korábban említettem: NINCS! Jó ideig nem is lesz - nem lehetséges.
    De majd vmikor - talán.

Általam van. 88%-os, a befejezése június végét követően várható. Több info majd a honlapjaimon!

• IMYke2.0.0.0
    Általam van. 88%-os, a befejezése június végét követően várható. Több info majd a honlapjaimon!

• Kobe1111
    No one lives forever 1 magyarítás van?
  • Kobe1111
    Methos: Hány órakor lsz már fenn a silent hill 2 magyarítása?
  • Kobe1111
    akkor úgy 1-2 hét múlva szerinted már kész?
  • IMYke2.0.0.0
    Innen: HJ honlapja

• Methos from GH
    Nem tudom, jelenleg 71%-os!
  • Kobe1111
    Methos: kb. mikorra lesz kész a hitman magyarosítása?
  • Patesz
    Köszi!
  • Methos from GH
    Kobe1111: Silent Hill2 _TELJES_ magyarosítást, ma délután vagy estefelé küldi csak el NagyG így valszeg, csak holnap tudom felpakolni!

i2k: Biztosíthatlak, hogy csalódnod kell majd! Ugyanis Dezzy a Toolírónk, már bizonyított, a _Hitman 2_ _UnLOCk_ programjával, ami tudtommal az egyetlen Hitman2 buheráló. Amint kész a Hitman2 fordítás, természetesen, feldobjuk a netre!
  • IMYke2.0.0.0
    Mint már azt jeleztem az Enter The Matrix topicban: nem lehet magyarítani a Játékot, amíg nem lesz épkézláb editor hozzá! Lásd a GTA Vice City problémáját!

Talán a Gamhunter csapat alkot vmit, mert állítólag vki tud ilyet eszkábálni - őszintén szólva kétségbe vonom, de szeretnék csalódni...!

• szurmakotium
    Valahol nem láttátok kirippelve valahol a következő HUN subtitléket ?

Schizm
    Loch Ness
    Drakula 1
    Drakula 2

Ezek mind megjelentek magyar felirattal ...
  • Kobe1111
    És Hitman 2 magyarosítás?
  • Kobe1111
    Van Silent Hill 2 magyarosítás?