58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0

Az alább adott "GameHunter Team weboldala" nem más, mint a nyitó oldal utáni 1024... 800... után megjelenő index2 oldal butabiztos belinkelése!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    És ahhoz is, hogy használja az Internet Explorer Favorites (Kedvencek) opcióját, ahová be tud tenni mindenféle oldalakat...
    De, ha már itt tartunk: GameHunter Team weboldala

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • [Jakuza]
    Hat ahoz biztos nagy esz kell, hogy rakattints az 1024x768-ra vagy a 800x600-ra.
  • Ombika
    tok mind az se megy azaz megy de no belepes gomb :[
  • Methos from GH
    http://www.gamehunter.hu
  • HJ
    Nem a hunpatch-ekre gondoltam, hanem az alap-játék magyarítására.
  • Ombika
    http://gamehunter.jatekhirek.hu mit tudtok miert nem megy? Project Igi 2 magyarositast tudtok?
  • neménvoltam
    HJ: http://fifahungary.on.hu
  • IMYke2.0.0.0
    GMiki!

Welcome!
    Örülök, hogy sikerült visszatérni 100%-osan!
    Nagy érvágás lett volna (és volt - hál' Istennek csak átmenetileg) mindannyiunknak, ha nem, sikerül!

• IMYke2.0.0.0
    Sajnos, túl nagy mennyiségű anyagról van szó, nem egyszerűen a szövegek kivételéről... hangok is vannak!

• Hixer
    Hello! Haegemoniához magyarítást keresek, német a verzióm.
    Kösz
  • [Jakuza]
    Gmiki , ugye a hirlevelre nem kell megint feliratkozni ? :)
  • HJ
    A FIFA fordítások már nem elérhetőek?
    Ja...a FIFA 2003 magyarítása is elkészül majd vagy marad a 2002 és a 2000 World Cup?
  • Roxox
    Jó ütemben haladunk a Robin Hood: The Legend of Sherwood program magyarításával. Pár "kezdetleges" kép megtekinthető a www.x-com.hu/francis/ címen.
  • Joi
    Megnéztem, a helyzet változattlan :((( Az a ciki, hogy minden más müxik az oldaladon. A Maffiát és Gothic2-t is le lehet tölteni, csak a DS-t nem :(
  • neo-78
    hi gyerekek, nem tud v.ki enter hte matrix magyarosításról, tudom, hogy még korai lehet a dolog, de hátha v.ki volt olyan buzgó.
  • Methos from GH
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Használd a "Harry Potter Hun No Original CD.rar"-t!
    Akkor azzal mennie kell! Nekem nincs meg a game, a továbbiakban nemtok segíteni. Ahonnan lekaptam annak idején azt írták, ezen említett változat segít azoknak, akiknek "biztosnági" másolata van...

• Randal
    Nyugiiii.
    Mondjuk csak a téma tetején lévő
    Játékmagyarítást keresel? KAtt ide feliratú szövegre kellett volna nyomni, és láss csodát, ottan van.

http://beam.to/gothic2.hu
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi azért, ha kérné az eredeti CD-t...

• IMYke2.0.0.0
    Elment a megadott címre: a Harry Potter 2 Hun és a Harry Potter 2 Hun No Original CD... leírás a mailben.

• neménvoltam
    Jól van na, azért nem kell mindjárt megölni a lustaságomért, sajálom
  • IMYke2.0.0.0
    Hát pedig megerőltethetnéd magad! Ha lejjebb olvasol meg fogod találni - ha vagy olyan ügyes.
    De ha nem tudsz olvasni sem...
    Amúgy létezik ám egy "Gothic 2" topic is!

• neménvoltam
    Bocs, hogy nem olvasok vissza, de van valahol Gothic 2 magyarosítás?
  • futaki
    tropico2 magyarítás kellene. hallottam, hogy dolgozik rajta valaki. hogy áll?
  • bizkit
    ott van az csak nem látszik! :o) a megnyíló ablakban a legalján van!
  • Hunnenkoenig
    www.radgametools.com

Binkplayer + Smacker
  • Methos from GH
    Nem tudod, melyik progival lehet *.bik fájlt készíteni pl. aviból?
  • zaki
    Half-Life-oz van teljes magyarosítás?
  • Joi
    Hunnenkoenig! A DS-HU 1.1b nem letölthető :((( "Host was not found".
    Megnéznéd?! Plz...
  • Methos from GH
    Nincs megszabva hogy két hetente frissülnie kell! :) Amúgy meg halad az,csak Garner inkább akkor küldi csak, ha már egy elég nagyot fejlődött a fordítás!
  • _Allen
    Yaryar: http://d2mods.xfernet.com
  • GhostPunk
    Hello! Valaki légyszives mondja meg nekem, a Syberia magyarosítást honnan tudnám leszedni, előre is köszi!
    byez
  • IMYke2.0.0.0
    Hát sorry! CD-n nekem van. Ha regisztrált (lennél) vagy, akkor e-mail címedet tudnám, és elküldtem (volna)... De hát így... Ja, és ha szépen kérted volna...

• IMYke2.0.0.0
    Igazán szívesen!

• [Jakuza]
    Methos .
    Mi van a Freelancerrel ?
    Mert ugye allitolag 2 hetente frissitik 5 en dolgoznak rajta, de tobb mint egy honapja 1%-t se haladt.
  • IMYke2.0.0.0
    HJ honlapja-n fenn van a LETÖLTÉSEK alatt! Két 100%-os verzió is!

• IMYke2.0.0.0
    A megnyíló ablakban van, az (1.0) alatt. Klikk a az ablakban egy üres részre, majd a billentyűzet lefelé mutató kurzósvezérlő nyilával (vagy egyszerűen jelöljd ki mindent az ablakon belül a Ctrl + A-val - akkor is) meglátod a következő sort!

• IMYke2.0.0.0
    Hát ez az, amikor nem olvasnak, csak klikkelgetnek az emberkék! :)))

• Methos from GH
    Ott van az infó a letöltéseknél különben. Ha elolvastad akkor tudhatod, hogy két verzió létezik és hogy miért van kettő. Amőgy a zipet lejjebb hiába linkelte be vmelyikőtök, mert azt már leszedtem és feltettem a telepítős változatokat! :)