58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Az alább adott "GameHunter Team weboldala" nem más, mint a nyitó oldal utáni 1024... 800... után megjelenő index2 oldal butabiztos belinkelése!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#4091 És ahhoz is, hogy használja az Internet Explorer Favorites (Kedvencek) opcióját, ahová be tud tenni mindenféle oldalakat...
De, ha már itt tartunk: GameHunter Team weboldala
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::. -
#4090 Hat ahoz biztos nagy esz kell, hogy rakattints az 1024x768-ra vagy a 800x600-ra. -
#4089 tok mind az se megy azaz megy de no belepes gomb :[ -
#4088 http://www.gamehunter.hu -
HJ #4087 Nem a hunpatch-ekre gondoltam, hanem az alap-játék magyarítására. -
#4086 http://gamehunter.jatekhirek.hu mit tudtok miert nem megy? Project Igi 2 magyarositast tudtok? -
neménvoltam #4085 HJ: http://fifahungary.on.hu -
#4084 GMiki!
Welcome!
Örülök, hogy sikerült visszatérni 100%-osan!
Nagy érvágás lett volna (és volt - hál' Istennek csak átmenetileg) mindannyiunknak, ha nem, sikerül!
#4083 Sajnos, túl nagy mennyiségű anyagról van szó, nem egyszerűen a szövegek kivételéről... hangok is vannak!
#4082 Hello! Haegemoniához magyarítást keresek, német a verzióm.
Kösz -
#4080 Gmiki , ugye a hirlevelre nem kell megint feliratkozni ? :) -
HJ #4079 A FIFA fordítások már nem elérhetőek?
Ja...a FIFA 2003 magyarítása is elkészül majd vagy marad a 2002 és a 2000 World Cup? -
Roxox #4077 Jó ütemben haladunk a Robin Hood: The Legend of Sherwood program magyarításával. Pár "kezdetleges" kép megtekinthető a www.x-com.hu/francis/ címen. -
Joi #4075 Megnéztem, a helyzet változattlan :((( Az a ciki, hogy minden más müxik az oldaladon. A Maffiát és Gothic2-t is le lehet tölteni, csak a DS-t nem :( -
neo-78 #4074 hi gyerekek, nem tud v.ki enter hte matrix magyarosításról, tudom, hogy még korai lehet a dolog, de hátha v.ki volt olyan buzgó. -
#4072 Köszi! -
#4069 Használd a "Harry Potter Hun No Original CD.rar"-t!
Akkor azzal mennie kell! Nekem nincs meg a game, a továbbiakban nemtok segíteni. Ahonnan lekaptam annak idején azt írták, ezen említett változat segít azoknak, akiknek "biztosnági" másolata van...
#4068 Nyugiiii.
Mondjuk csak a téma tetején lévő
Játékmagyarítást keresel? KAtt ide feliratú szövegre kellett volna nyomni, és láss csodát, ottan van.
http://beam.to/gothic2.hu -
#4065 Utóbbi azért, ha kérné az eredeti CD-t...
#4064 Elment a megadott címre: a Harry Potter 2 Hun és a Harry Potter 2 Hun No Original CD... leírás a mailben.
neménvoltam #4062 Jól van na, azért nem kell mindjárt megölni a lustaságomért, sajálom -
#4061 Hát pedig megerőltethetnéd magad! Ha lejjebb olvasol meg fogod találni - ha vagy olyan ügyes.
De ha nem tudsz olvasni sem...
Amúgy létezik ám egy "Gothic 2" topic is!
neménvoltam #4059 Bocs, hogy nem olvasok vissza, de van valahol Gothic 2 magyarosítás? -
futaki #4058 tropico2 magyarítás kellene. hallottam, hogy dolgozik rajta valaki. hogy áll? -
#4057 ott van az csak nem látszik! :o) a megnyíló ablakban a legalján van! -
#4055 www.radgametools.com
Binkplayer + Smacker -
#4054 Nem tudod, melyik progival lehet *.bik fájlt készíteni pl. aviból? -
#4051 Half-Life-oz van teljes magyarosítás? -
Joi #4050 Hunnenkoenig! A DS-HU 1.1b nem letölthető :((( "Host was not found".
Megnéznéd?! Plz... -
#4049 Nincs megszabva hogy két hetente frissülnie kell! :) Amúgy meg halad az,csak Garner inkább akkor küldi csak, ha már egy elég nagyot fejlődött a fordítás! -
_Allen #4048 Yaryar: http://d2mods.xfernet.com -
GhostPunk #4047 Hello! Valaki légyszives mondja meg nekem, a Syberia magyarosítást honnan tudnám leszedni, előre is köszi!
byez -
#4046 Hát sorry! CD-n nekem van. Ha regisztrált (lennél) vagy, akkor e-mail címedet tudnám, és elküldtem (volna)... De hát így... Ja, és ha szépen kérted volna...
#4044 Igazán szívesen!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#4043 Methos .
Mi van a Freelancerrel ?
Mert ugye allitolag 2 hetente frissitik 5 en dolgoznak rajta, de tobb mint egy honapja 1%-t se haladt. -
#4041 HJ honlapja-n fenn van a LETÖLTÉSEK alatt! Két 100%-os verzió is!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
-
#4040 A megnyíló ablakban van, az (1.0) alatt. Klikk a az ablakban egy üres részre, majd a billentyűzet lefelé mutató kurzósvezérlő nyilával (vagy egyszerűen jelöljd ki mindent az ablakon belül a Ctrl + A-val - akkor is) meglátod a következő sort!
#4036 Hát ez az, amikor nem olvasnak, csak klikkelgetnek az emberkék! :)))
#4035 Ott van az infó a letöltéseknél különben. Ha elolvastad akkor tudhatod, hogy két verzió létezik és hogy miért van kettő. Amőgy a zipet lejjebb hiába linkelte be vmelyikőtök, mert azt már leszedtem és feltettem a telepítős változatokat! :)