58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Mayday
    Ez igaz, es mellette meg sok jo jatek kijon magyarul, de sajnos ezek nem nagyon jutnak ki warezba.
    Senkinek nincs olyan kapcsolata, hogy be tudna szerezni magyarul megjelent jatekokat? Mert olyan jo lenne kiszedni beloluk a nyelvi file-okat! (Chaser, Chrome, Runaway, Rebels, UFO, stb)
    Csak sajnos igy hiaba van magyarul kiadva, meg kell venni...
  • zaki
    runaway az magyarul is kijött már
  • raul
    Helló! Tervezi valaki a - Tiger Woods PGA Tour 2004 - honosítását?
  • Mayday
    IMYke (es a tobbi "honosito": regebben volt szo rola, hogy nincs tarhely felpakolaszni cuccokat. Nekem tegnap jutott eszembe, hogy az axeleros elofizetesem altal van 50 MB helyem, ftp-n. Ha ez tudna esetleg segiteni, nagyon szivesen felajanlom, en nem igazan hasznalom ki. Tudom, nem sok, de van ennyi...
  • Jack_x
    Nekem is az kéne,de szerencsére találtam a neten valakit,aki megcsinalja.Már a legfontosabb dolgokat lemagyaritotta,csak még nem rakta fel a netre
  • zaki
    Vietconghoz készül(t) vmilyen fordítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Az lehet, hogy "ez egy FÓRUM!!!!!!!!", de ugyanakkor nem chat: azaz nem mindig vagyunk itt online és így nem tudunk neked és a többieknek azonnali választ adni. Amiért szíves elnézésed(teket) is kérjük!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • ÁjjLe BoBBi
    lolsrác ! ezt mondom ! annyit nem bírtak odabaszni hogy "nem" vagy hogy "igen" ! egyébként ez most jött ki, volt már sokszor ilyen...meg ugyebár ez egy FÓRUM!!!!!!!!!!
  • HJ
    Azt nem tudom mi van a Morrowind-del, de miért hiszed azt, hogy kérdezel valamit és egyből mindenki válaszolni fog neked? Arra nem gondolsz, hogy:
    1; nem tudja senki a választ
    2; aki tudja a választ az meg épp nem olvasta a topicot.
    Sz'al azt hiszem nem kéne ilyeneket írnod:

"azt bírom némeik topicból hogy tele van olyanokkal akik szarnak rá esetleg a másik kérdésére (ez fórum????) basznak rá, magasról leszarják...bunkóság!
    esetleg kaphatnék egy igen pici kis választ az #5730-ra ? LOLmár"
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi szépen! ennek nagyon örülök!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez már megnyugtató!
    Nekem meg az a gondom, hogy innen, a koliból nem tudom feltölteni az új anyagaimat - sehová!
    Lehet, hogy el kell mennem egy NetCafé-ba, kiírt CD-vel.
    Beszarás!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Methos from GH
    Hála istennek a Matrix szövegeit és egyéb adatokat még sikerült lementeni, csak az most a haver vinyóján pihen...
  • IMYke2.0.0.0
    Bobbi: nem állt le.
    Nézz el IDE!

• ÁjjLe BoBBi
    azt bírom némeik topicból hogy tele van olyanokkal akik szarnak rá esetleg a másik kérdésére (ez fórum????) basznak rá, magasról leszarják...bunkóság!
    esetleg kaphatnék egy igen pici kis választ az #5730-ra ? LOLmár
  • IMYke2.0.0.0
    Ajajjajj!

• Methos from GH
    Hali all!

Vazz, elszáll a vinyóm, úgyhogy egy darabig sajna nem lesz GH frissítés...
  • YarYar
    Balamb Garden a játék eseményeinek egyik központja. Ez az az iskola ahová a főhős jár. Ez a 4. CD kivételével mindegyiken szerepel. És a játék is itt kezdődik. A játék története lineáris, de a fordítás nem így halad / nem tud így haladni. A szövegek helyszínekre vannak bontva és azon belűl is szanaszéjjel vanak. Sőt! Van néhány fájl amit a progi magától nem is lát, így egy olyan fájlra kell rámásolni amit lát, átírni, menteni, és visszarakni mindent a helyére. Ettöl függetlenül el lehet kezdeni játszani, mert a játék eleje már kész.
  • IMYke2.0.0.0
    ITT!
    Regisztrálnod kell magad ami ingyen van!

A file mérete 10 MB feletti

• zaki
    2 hónapja is annyi volt :)

azért thx
  • zaki
    Rise of Nations magyarítást hol találok?
  • Jack_x
    A Setup Generator pro is tudja szerencsére,hogy mappákat tudok belerakni.
  • YarYar
    Hogy érted, hogy "és neked van erre időd?" ?
  • Unknow
    és neked erre van időd?azért király vagy,hogy megcsinálod nekünk:)Thx
  • YarYar
    Remélem meg leszel vele elégedve. Amúgy a kitömörített adat több mint 1 giga és ennek 95% a szöveg. Szal egész jól összetömörítették a Squaresoft-nál.
  • Unknow
    260mega?:)Jééézus:)Azért term jöhet:)))
  • YarYar
    Elkészült a Final Fantasy 8-ból Balamb Garden teljes fordítása. Éljen! Hétvégén - ha a szomszéd is úgy akarja - fel lesz töltve RARolva (260 megabyte!!).
  • zaki
    most jelent meg nemrég a játék, te meg már egyből a magyarításért rinyálsz
  • M@TriX
    a Create Install 3.0 is megtudja...
  • Jack_x
    Most ezt amugy melyik programra mondod?A Astrum InstallWizard-ra vagy a másikra hogya igy kell?Mert Setup Generator-ban nem igazán értem hol lehetne ezt megcsinalni :-((
  • Jack_x
    Koszike,majd megnézem!
  • Patesz
    mé????????
    Nem angolul tanulok! De egy nagyonkicsit tudok agolul is de azoket a szövegeket nem értem amiket a játék írogat és szeretném tudni mi a feladat!
  • ÁjjLe BoBBi
    a morrowind magyarosítása akkor véglegesen leállt ?:(((
  • zaki
    ne legyél már nevetséges...
  • Patesz
    A Tony Hawk's Pro Skater 4 -hez van magyarosítás????
    És ha igen hol.

Köszi a segítséget.
  • Mayday
    En eppen "teszteltem" mostanaban. 4-es palyanal tartok, eddig hiba nelkuli, tokeletes. Az egyik legszebb, legjobb forditas, amivel eddig talalkoztam!
    Nalam tortent a jatekban egy hiba, amirol fogalmam sincs, hogy a magyaritas okozta-e vagy alap bug (asszem peccselve nem voltam). Szoval a billentyuzetkiosztas kitorolte magat, es nem lehet beallitani vissza se alapkiosztast, se ujat, mindig marad a semmi. Ezaltal gyakorlatilag a jatekot iranyitani nem lehet...
    Ez egy eszrevetel, tenyleg nem tudom, mibol adodik, mert nem ertek hozza. De ha ezzel esetleg segiteni tudtam, annak csak orulni tudok! :)
  • M@TriX
    TADAMM!!
    Igen-igen vettem a bátorságot és összepakoltam egy installerbe a cuccot. ;)
    Annyit kérnék, hogyha valaki lát textúrán angol szöveget akkor azt shotolja le nekem (be van építve a játékba) és küldje el e-mailen. (Lehetőleg nem 2MB-os BMP-ben mert ISDN-em van ;) 100K körüli jpg már tökéletes. Ja ha lehet bekapcsolt térképpel, hogy lássam, hogy merre van.
    A szöveg 98%-os még, mert hétfőn lesz kész a végleges változat. Akkor kerülnek bele a kamionok valós nevei is.
    Szóval ha bármi bug van, vagy 5let stb, akkor mail! ;)
    Értekezni a
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1063787952
    fórumon lehet ;)

Letöltésért Katt a szép képre ;)
    [br]
    Letöltés
    (6.4MB)
  • IMYke2.0.0.0
    Készül. Nem sok van hátra, és tesztelni (azaz végig kell játszani) is kell még.

No One Lives Forever 2 Hun

• Marcus_
    NOLF 2 magyaritást tudtok esetleg??

THX
  • [Jakuza]
    A Praetoriannal, mi ujsag Imike ?
  • IMYke2.0.0.0
    Az Astrum InstallWizard meg tudja csinálni!
    Ezt akkor kell megadnod neki, amikor a File-okat hozzáadod a telepítőhöz (telepítőcsoportokhoz).
    Pl.:
    Játék.exe - kerüljön a telepítés főkönyvtárába (útvonal megadása esetén nem kell megadnod semmit)
    Readme.txt - kerüljön a D:\Olvass El könyvtárba (akkor itt az útvonal megadásakor: D:\Olvass El)
    stb.

Tök egyértelmű minden abban a progiban!