58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zagash

Hajjaj!

De úgy néz ki nem lesz felhőtlen a boldogság...
  • HJ
    A Max Payne project alakulgat? :)))
  • Mayday
    En megvettem magyarul, ha megirja valaki, mely file-ok a "felelosek", atdobom szivesen neked!
  • HJ
    Azt hiszem ennek a demoja le lett fordítva.
    http://www.x-com.hu/francis/
    ha igen, vedd fel vele a kapcsolatot - ketten hamarabb végeztek! Francis rendes srác!
  • Zagash

Akkor ehhez kívánom a sok sikert!
  • Patesz
    ÓÓÓÓÓÓÓÓ azé köszi a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Külön nem létezik magyarítás hozzá.
    Szinkronizálták.
    A fájljaiból pedig kivenni a dolgokat okés, betenn is (Heroes IV Data Explorer), de nem ajánlom - stabilitás miatt.

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • YarYar
    Wow, thx!
  • Patesz
    Bocsi elírtam a magyarosítás kell!
  • Patesz
    De nekem angol és azé kell a végigjátszás!!!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarul jelent meg! Az összes küdletéslemezével egyetemben!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • Patesz
    Heroes 4 magyarosítás van??????
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen

• Mayday
    Elobb legyen kesz ez! :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon helyes!
    Legközelebb már keményebb fába is vághatod a fejszédet - hiszed a siker inspiráló tényező - én is így kezdtem.

• Mayday
    Na, akkor ontsunk tiszta vizet a poharba. :)
    Arrol van szo, hogy ugye elkezdtek fejleszteni pc-re a Defender of The Crown-t, az oreg C64-es jatek atiratat. Az elso beigert hataridore meg nem jutottak semmire, vagyis meg nem volt kesz, kiadhato jatekuk, ezert dobtak ki a "Digitally Remastered" verziot, ami szinte teljesen megegyezett az "oreg" verzioval, minimalis szepitessel. Ez kb. tavaly jelent meg meg, es nem sokkal kesobb mar EVM kiadasban lehetett is kapni nalunk is, 1990 HUF-ert.
    De mostmar elkeszult a teljesen uj verzio, ez is azon alapszik nagyjabol, de sok uj dolgot kapott, szebb lett, joval hosszabb jatekmenet, stb. Ez a Robin Hood: Defender of The Crown cimet viseli. Ez a heten jelent meg kb.
    A szovegfile konnyen szerkesztheto, ezert mertem elvallalni. Meg sosem magyarositottam, nem ismerem a szukseges programokat, stb, de ez eppenseggel "konnyu falatnak" tunt, ezert mertem elvallalni, belevagni.
  • YarYar
    Újabb találós kérdésem van

Hogy tudom megcsinálni, hogy a "do" könyvtárban lévő összes könyvtárból átmásoljam az
    összes "MSD" kiterjesztésű fájlt a "cuccom" könyvtárba, úgy hogy nem hoz létre akönyvtárakat a "cuccom"
    könyvtáron belűl.

Szóljon aki megértette
  • Zagash
    Ja, akkor nem egyről beszéltünk. Én a Defender of the Crown PC-s átiratáról beszéltem.
  • Zagash
    hi!

Sok sikert a DotC-hoz, nekem beletört a fogam. Az csak egy dolog, hogy ~50 megányi bmp képfájl van benne, de a játék közbeni szövegeket a program a 25 megás exe indítófájlból varázsolja ki. Ezt pedig csak úgy sikerült átírnom, hogy csakis ugyanakkora karakterszámú lehet minden szó. Úgy pedig nem érdekelt a téma. Bár lehet, hogy meg lehet külső fájllal is oldani. Remélem neked sikerül kezdeni vele valamit.
  • YarYar
    Nem én tüntettem el. Az van, hogy van a deers.srv.hu cím. Ez a reklámcsíkos. Ez csak egy reklámcsíkos átirányító a free.srv.hu/d/e/deers címre. Viszont a második címen nincs reklámcsík, mivel ott csak az oldal van. Tehát ha nem a deers.srv.hu címet írja be valaki, hanem a másodikat, nem lesz reklámcsík. Ha úgy vesszük, maga az srv tűnteti el. Én végülis nem csináltam semmit, csak regisztráltam a második címet az ini.hu-n, hogy ne kelljen azt a bonyolult címet beírni.
  • HJ
    Csak arra ügyelj, hogy a szolgáltatók a reklámcsík eltüntetését általában az azonalli kirúgással szokták "honorálni" - ha rájönnek.
  • YarYar
    Mégvalami. Aki nem akar reklámcsíkot a deers.srv.hu cím felé, használja a deers.ini.hu címet. Aki SRV-s és el akarja tünteni a reklámcsíkot szóljon és elmondom.
  • YarYar
    hykao:Thx, utánalesek.
    Unknown: Semmi gond, mail ment.
  • Unknow
    Most válaszoltam.Egyébként valóba elég ritkán vagyok mert időm sajna szűkreszabott.Ilyenkor hétvégénként vagyok kicsit gyakrabban.Sorry tényleg...
  • Axon
    Igen készül a C&C ZH magyarítása, mikor utoljára letöltöttem már 60 %-os volt.
    Legalábbis a készítői ezt állították.
    Innen le is töltheted:

C&C Zero Hour magyarítás
  • hykao #5942
    Ja, emlékszem.
  • Mayday
    Defender of The Crown. Egy regi, hirhedt C64-es jatek felujitott, pc-valtozata (Robin Hood Defender of The Crown lett a teljes cime pc-n.)
  • hykao #5940
    Mi az a DOTC?
  • Mayday
    Nos, skacok, ugy nez ki, elkezdem elso magyaritasomat, megpedig a DOTC-et. Meg sosem csinaltam, de ez allitolag konnyen szerkesztheto. Ez nem "lefoglalas", tehat szoljatok, ha mar kesziti valaki! :)
    Nem igerek semmit, egyenlore probalkozom, aztan persze ertesitek, ha van mar eredmenyem!
  • hykao #5938
    gamehunter.hu
  • hykao #5937
    Az 1. jelent meg az ominózus Ganxsta féle szinkronnal, a 2. nem lett honosítva asszem.
  • hykao #5935
    Egyébként szerintem, ha a windows media player-rel játszod le a midi fájlt, akkor alapból az MS-t használja.
  • hykao #5934
    dxdiag-ban tudod állítani és meg is tudod hallgatni!!!

Egyébként alapból a software-es (MS)-t használja a legtöbb hangkártyához, ill. alaplapi integrált hangchiphez a windows.

Szerintem a mai pc-knél nem igazán lényeges, hogy van-e a hangkártyának hardverből midi hangkészlete, amikor már egy mp3 sem terheli meg igazán a procit.

Haj, de rég is volt amikor az ember jó hangzásra vágyott, kidobta a zajos sound blaster-ét, és vett egy piros nyáklapos GRAVIS-t...
  • YarYar
    De én nem a hangkártyámat, hanem a Microsoft Synthesizer-t akarom használni. Azt hogy lehet beállítani?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát kérlek, akkor tényleg nem tudom...
    HJ-ék készítettek fordítást, igaz - tudtommal - a Tropico 1-hez és a küldijéhez. De ott is találsz indoklást a magyar nyelven való megjelenés okán...

• HJ
    OK!
  • PetruZ
    Settings - Control Panel - Multimedia vagy Sounds And Audio Devices (oprendszertúl függ) - Audio fül - alul MIDI Music Playback - legördülő menü - nahát! :)
  • M@TriX
    csak egy .mid filet akarsz lejátszani, mert azt a Winamp is tudja... (de gondolom ennél összetettebb a dolog...)
  • YarYar
    Akkor senki nem tud MIDI lejátszót?

Unknown: Ritkán vagy fent, vagy csak nem akarsz válaszolni a mailokra?
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, az eleve magyarul, szinkronnal jelent meg.