58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ebben a forróságban ennél jobb hírek nem is érhettek volna , köszönöm 
-
G0thM4n #53700 Szia!
De, Patyekkal fordítani fogjuk, ha lehetséges lesz, valamint a korábbi kérdésedre - The Beast Inside is szerepel a fordítandók listáján. -
Senki tetszését nem nyerte el?
-
G0thM4n #53698 Szia!
Privátban írtam... -
chris0000 #53697 hi.tudja vki,h a Turmoilban,h lehet beállítani a magyar nyelvet?steam adatlapon szerepel a magyar lokalizáció is de qvár@ nem találom a játékban...
thx.üdv. Turmoil
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.22. 23:35:16 -
The Beast Inside losprophet vagy valaki? 
Demo van! -
A Layers of Fear 2 .pak fájlja le volt kódolva, de ez játékról játékra változik (például a legtöbb Unreal motoros játéknál nincs ilyen kódolás, de az Observation nevű játéknál szintén van, és a kód is teljesen más).
A kódot nem én fejtettem fel, Zenhax-on egy okos emberke csinálta. -
DDarkness #53694 Szóval ez azt jelenti, hogy ki tudta csomagolni a pak fájlokat. Valaki ezt elárulhatná, hogy hogyan kell, mert nem csak a Layers of Fear 2 használ .pak fájlkiterjesztést, meg más játékoknál is encryptálva van. -
Már lostprophet készíti. -
DDarkness #53692 Üdv. Szeretnék készíteni magyar feliratot a Layers of Fear 2-höz. Ez lenne az első, de nem találom a nyelvi fájlokat. Gondolom, hogy a .pak fájlokon belül van, de encrypted. Tudja valaki hogyan tudnám decryptelni?
Utoljára szerkesztette: DDarkness, 2019.06.18. 12:26:59 -
Sziasztok.
Úgy tűnik, a pontos oldal, az RCG feltámadt hamvaiból. -
RED BULL F #53690 Az új Lego tematikájú DLC igen. -
Így néz ki a Forza Horizon 4 ? :D -
RED BULL F #53688 Úgy látom ez a hivatalos Forza Horizon 4 magyarítás csak nem akar alakulni
-
frem #53687 Igen, éppen ezért nem értem, hogy a folytatásba már miért nem került! Lehet ebbe is majd utólag teszik bele mint az Operenciába? -
chris0000 #53686 az 1ben van magyar nyelv...CastleStorm
-
frem #53685 A Zen stúdió sajnos magyar csapat létére nem szeret bennünket! A Castle Storm zseniális kis játék, imádom, nagyon jó kikapcsolódás. Most készül a második része, és az Epic adatlapja szerint ebben sem lesz magyar nyelv. 
Utoljára szerkesztette: frem, 2019.06.11. 18:35:03 -
Anonymusxx #53684 Nyilván nem olyannal érdemes használni, amiben pár másodpercenként szöveg van. :)
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.06.11. 18:13:19 -
Jó játék a játékban pár másodpercenként képeket készíteni a szövegekről 
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.11. 18:07:28 -
ja köszi, igy már mindjárt jobb a far cry 5 :-D -
Anonymusxx #53681 Ha valakinek esetleg jól jönne:
A napokban jöttem rá arra a megoldásra, hogy képekből is lehet fordítani magyarra.
Szóval egy játéknál elég egy screenshotot nyomni, és feltenni egy fordító weboldalra, és meg is van a szöveg. Ha jól láttam van ilyen androidos progi is. így még könnyebb lenne, ezt még nem tudtam kipróbálni, mert nincs androidos telóm.
Egy ilyen oldal pl a
https://translate.yandex.com/
Ma be is teszteltem egy játékon, a For honoron, és ezzel a segítséggel simán lehet érteni a sztorit.
-
Baker1 #53680 Május 17-én írtam:
"Minden játék fordítható, csak idő kell hozzá és kitartás. Olyan sok szöveg nincsen benne, cirka 2 hónap alatt szerintem lefordítható úgy, hogy nem non-stop ülsz a gép előtt. "
Miért nem soha a fordítót kérdezitek ez ügyben, megerősítés gyanánt?
Amire Te gondolsz, az a Battlefield 4 magyarítása!
Utoljára szerkesztette: Baker1, 2019.06.11. 17:03:47 -
lonvard #53679 Most ne szívassál. 1 hónapja mintha az lett volna az állapotjelentés, hogy kb. június elejére készen lehet. -
5%....Most jobb? -
lonvard #53677 Odakint igazi Mad Max-es éghajlati körülmények uralkodnak, úgyhogy kérek is azonnal egy jelentést a fejlesztés állapotáról! :) -
Jófélének tűnik... -
+1 -
Már az is biztos, hogy az Ori and the Will of the Wisps is magyar felirattal fog megjelenni 2020 elején (Steam-en és Windows Store-ban egyaránt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.10. 19:25:55 -
lostprophet bárki valaki akárki nem?
Moons of Madness
"A Funcom bejelentette, hogy a Rock Pocket Games fejlesztőcsapatának belső-nézetű horror-kalandja, a Moons of Madness, idén Halloween-kor fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt. A játék története szerint az Orochi Group egy Invictus nevű kutatóbázist hozott létre a Marson, hogy kivizsgáljanak egy, a vörös bolygón észlelt titokzatos, intelligens eredetű jelet. Főhősünk Shane Newehart, ki az Invictus-on tölt be technikusi posztot, s végezné mindennapi munkáját, a kutatóállomásan azonban megmagyarázhatatlan körülmények között elszabadul a pokol, Shane-t pedig furcsa látomások kezdik el gyötörni. Hogy pontosan mi történt a bázison, még nem tudni, megnyugtató magyarázatra azonban ne számítsunk, a Moons of Madness ugyanis a Lovecraft-féle mítoszból merítő Secret World Legends világában játszódik."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.10. 19:26:06 -
lonvard #53672 Mad Max miatt kattintgatok be 6 óránként, kérek szépen egy állapotjelentést és prognózist, hogy mire számíthatok. :) -
+1 -
Ezért is fogom megvenni többek között.. -
Már 5 éve biztos nincs egy EA játékban sem magyarítás, de inkább már több szerintem. Sonynál viszont elég sok magyar feliratos játék van mostanában, illetve a Ubisoft is azért ad ki hébe-hóba magyar feliratos játékot. -
robogo81 #53668 Más fejlesztők is átvehetnék ezt a szokást,nem is olyan rég az EA is sok játékában volt honosítás(még a PS2-ben is).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Plusz megkapjuk Keanu Reeves-t is.Meg aki be kiabált neki az előadáson,az meg a gyűjtői kiadást is.
-
frem #53667 Vannak lelkes fordítóink, akik szállítják nekünk a jobbnál jobb magyarításokat: köszönjük!!! De van szerencsére egy kiadó akinél nincs szükség a munkájukra: a Cyberpunk 2077 magyar felirattal fog megjelenni! Bravó CD PROJEKT!!!
-
A Ninja Theory új cuccát én is láttam. Atyaég. Egy újabb rókabőr a battle royal rókáról... rettenet... ráadásul ez ilyen Owerwatch/Fortinte irány. Sigh.
Nem féltsd annyira a single playert, hidd el mindig lesz rá nagy igény, még akkor is, ha a multival nagyobb pénzt lehet csinálni. Addig is lehet pótolni a brutális backlogunkat, ami amúgy életünk végéig elég :-) -
Direkt erősen fogalmaztam -- sőt, utaltam is a stílusra ugye --, és érdekes mód nálunk senki sem sértődött be (mert értették), itt meg mintha megjött volna mindenkinek...
Ninja Theory eladta a lelkét is, sajnos (láttam azt az új fost, amit legyártottak, nyilván jó pénzért és hosszútávú megélhetésért), és így még inkább felértékelődik az utolsó, szívből készített remekművük.
De mindegy is, mert játékokkal Dunát lehet rekeszteni, és a Single Player is haldoklik... -
Egy picit erősen fogalmaztál valóban (én is gyakran esek ebbe a hibába), de ők meg túlreagálják.
Lehet, hogy nekik is halomban állnak a játékok (vagy nem stílusuk*), így hiába volt már kb. 3500 Ft többször is, nem vették/vettük meg, mert a meglévő játékokkal is haladni illik és azok is nagyon jók. Egyébként nyugi... a Ninja Theory most baromi sokat fog kaszálni ezen az alacsonyabb áron, hiszen most aztán tényleg mindenki megveszi, akit csak egy kicsit is érdekel a Hellblade :-)
*Pl. párom is menekül az ilyen depressziós, nyomasztó, szürreális cuccok elől. -
Mennyire kell vaknak és elfogultnak lenni ahhoz, hogy ne lásd amit írtam? -
nulladik #53662 ó milyen művelt ember az, aki törli a posztot amire pöffeszkedve reagál, hogy csak az ő reakciója látszon :)