58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • nulladik
    még megjelenési dátuma sincs...
  • grebber
    Ha valakinek nincs ötlete mit magyarítson:

Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG
  • claydove
    Szerintem is remek játék! Sajnos fordítani baromi körülményes, de legkésőbb a jövő év végéig mindenképp le akarom tudni.
  • Micsu
    +1
  • nulladik
    egyébként ha már Prey 2017 (ami szerintem kimondottan jó játék), most steam -en mindössze 6 euró
    20 eurót is simán megér, ennyiért ajándék
  • scomcomputers
    Nekem nagyon bejön..köszi előre is,ez volt az igazi Prey, az új 2017-s egy fosh...
  • jofer
    Nekem nagyon tetszik. :) [Látszik a rengeteg beletett munka, erőfeszítés. Gratulálok hozzá. Azért egy ilyen projekthez
    Lippai Lászlót megnyerni, le a kalappal!]
  • grebber
    Nekem nem tetszik :(
  • solidsnake2
    Üdv mindenkinek!

Lassan a finishbe ér csapatunk és a Mozgi Stúdió segítségével készülő szinkron projektünk a PREY, (még mindig a 2006-os :D) amiből egy hosszabb kedvcsinálót adtunk ki.

Utoljára szerkesztette: solidsnake2, 2019.07.22. 12:17:34
  • nulladik
    Üdv! Keresnék 2-3 embert, akik segítenének a Styx: Shards of Darkness magyarításának tesztelésében. A nyers fordítás kész, ma átnézem a szövegeket, holnap indulhat a tesztelés.
    Mindenképp olyan emberek jelentkezését várom, akik részt vettek már máskor is tesztelésben és nem lépnek le miután megkapták a fájlokat.
    A részleteket megbeszéljük email -ben, vagy facebookon.

Ezen a címen elértek: [email protected]
  • grebber
    Ez most olyan hogy a sony lelőtte a Driveclubot és a storeból is leszedik...ennyi erővel kiadhatta volna ukázba csinálják meg mindenre és az újrakiadás miatt dőlne a lové a többi platformról..szeretné a nép is őket miatta meg nekik is jó lenne pénzügyileg. De a sony ilyenekkel sajnos nem foglalkozik :(
  • robogo81 #53751
    Tudom hogy ez csak álom,de ha a sony igazán meg akarta volna szivatni a konkurenciát,akkor a ps4/pró-t kiadhatta volna ugy is,hogy a rendszere részben nyitott lenne a szoftveres módolásokra,értem ezt úgy hogy lehetne rá telepíteni másodlagos Op. rendszert egyszerűen(linux,windows akár,)mivel fizikailag egy közép kategóriás pc(8 magos amd/8 giga ram,használható gpu),lényegében egy kompakt pc,ami elvinne akár mai játékokat is(közepes részletességgel),kiadna hozzá frissített drivereket,stb.
    A lehetősége nagyobb lenne a ps4 törésének,de lehet sokan használnák otthoni szórakoztató/játék központnak akár.
    Jelenleg is vannak akik linuxot futtatnak a ps4-en,és abban ps3 játékokat próbálnak linuxos rpcs3-on,bár az lassú még.
  • grebber
    Aki nem undorodik a MS Store-tól..

Resi 7 US store-ba xboxra + pc-re (mivel ott play anywhere cím) 4.99$

A magyarítást nem lehet megoldani az ms store-os verzióhoz?
  • grebber
    Ha lenne lehetőség moddolásra akkor sokkal egyszerűbb lehetne törni őket.
    + ha arra se képesek a cégek hogy ami régen magyar nyelvű volt akkor az új verzió is az legyen pl xbox 360 -> one verzió már kb semmi se magyar nyelvű , akkor ilyen lehetőséget nem várok soha :(

Manapság a fájlok úgy le vannak védve mintha azok a nyamvadt nyelvi fájlok nasa titkokat rejtenének. Ettől sugárba tudok hányni. Tudom szép gondolat ,de ha én lennék egy stúdió vezetője alap utasításom lenne ,hogy a nyelvi fájlokat alap szerkesztőkkel lehessen szerkesztgetni ,hogy a rajongók tudják a saját nyelvükre fordítani. Nőne a stúdió respektje is nem is kicsit. Sok jó game-hez máig nincs kibontó program :(
  • robogo81 #53748
    Legalább 15 fordítás van kész ps4-re,és még készül is,meg bele se számoltam trc fordításait se,lenne rá talán igény hogy gyári gépen is lehessen használni ezeket a fordításokat.
  • robogo81 #53747
    A Sony tehetne valamit azért hogy legalább offline lehetne módokat használni a ps4-en(vagy a store-ba feltölteni/letölteni lehessen,vagy külső adathordozón egy ps4/mods/ mappából),és abban lehetne használni a magyarításokat(és kiadhatnák a nyelvi fájlokat,meg a hozzá tartozó mappaszerkezetet),biztos megugrana a fordítások száma,a ps3-ra is van/volt sok honosítás,de ott könnyebb is azokat használni.
  • grebber
    Bloodborne - Nem értem a dolgot. A leírásban az van kevés idő meg minden..Erre jön egy magyarítás annak a 4 db ps4 warezos embernek az országban.. Tudom kussoljak mert egy betűt nem tettem hozzá soha semmihez,de ez így érdekes.

Baker azóta se adott életjelet ez több mint baljós pedig de vártam a Mad Maxet :(
  • raja
    http://www.trc-playground.hu/uncategorized/dark-souls-iii-forditasok-helyzetjelentesek-es-jovokep-2019-07-05/
  • maxpapa
    Monster Hunter World magyarításáról van valami info?
  • lonvard
    Huh, a Hellsinggel szerintem játszottam, mindjárt rákeresek. Köszi szépen a fordítónak.
  • grebber
    Elkészült a Visage és a Hellsign játékok magyarítása. Mindkettő hivatalosa azaz a steam-es verzióban is elérhetőek.
    (Visage-ba benne lesz a Hellsignhez hozzá kell adni itt érhető el

Köszönjük lostpophet!
  • Micsu
    nem nem vagy képes
  • Anonymusxx
    Egyébként vannak olyan szövegek, amiket nem ismer fel a yandex képről, ezeket a google drive szépen ki tudja szedni, onnan meg mehet a yandex text fordítóba.

így:

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.11. 17:22:28
  • nulladik
    Érdekes, hogy csak most van erről hír. Az azonnali fordítás már több mint 1 éve benne van a telefonos gugli fodítóban. Semmi újdonság nincs ebben. Egyébként a yandex tényleg ezerszer pontosabb, és természetesebben fordít.
    Egyébként a gugli -nál még ez az oldal is pontosabb.

kép fordító
  • grebber
    Kipróbáltam full ugyanaz mint a netes translate egy dekával nem jobb a fordítása. Ilyenkor nem értem akkor minek kürtölni világgá..
  • Montanosz
    megnyugodhatsz, használhatatlan szinte, én már régota használom
  • Anonymusxx
    Már írtuk hogy van jobb, a yandex is tudja ezt, csak jobban fordít...
  • RED BULL F
    Beszélni nem fog helyetted, ha odalép hozzád teszem azt egy Francia útba igazítást kérni.
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2019.07.11. 16:00:47
  • grebber
    A Google ezzel kinyírja a nyelvtanulást?

Na ezt majd kipróbálom a játékoknál majd. Igazából valami jobb erősebb vagy több AI-t dobhatnának rá mert angoltudás nélkül én is képes vagyok olyanra amit a translate néhány kifos magából.
  • Norbertboy
    Sziasztok!

A Workers & Resources: Soviet Republic játékhoz várható magyarítás valamikor?
  • grebber
    Szerintem bezárni nem zárt be.
  • NiGhTM4R3
    Lehet vótmá, de frissült a Vampyr magyarítás

off: valaki lementette a baker magyarításokat? mehetnének magyaritasok.hu-ra
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2019.07.10. 19:32:34
  • Andriska86
    Szomorú, de korrekt, hogy bezárás előtt ingyenessé tette a dolgokat... :(
  • grebber
    Eddig bírta hogy ingyen lett nála minden Gondolom nem fizette be a szajrét (ilyenkor szoktak domainek nem bejönni) De majd ő megmondja a frankót.
  • Piko888
    Bakerral mi lett? Nem elérhető már 2 napja a honlap.
  • grebber
    Ezt hívják betegségnek
  • lonvard
    Most mit csináljak, hirtelen rám tört a Larázáshatnék. Próbálok ellenállni! Most itt szemezek a játékkal. Nagyon rossz. Ez a magyarítók hibája! :D
  • grebber
    Sosem értettem ezt több mint fél éve kint van a game...már nem bírod ki az a pár hetet?
  • lonvard
    Shadow of the Tomb Raidert előbb telepítettem, mint néztem volna meg a magyarítás állását. Utolsó infó, hogy kész van, tesztelik, nyár folyamán pakolják ki. Na most mi legyen? Szerintem uninstall, különben még kijátszom itt idegen nyelven. Na de most ha egy fordító ide benéz és jelzi, hogy már csak 1 hét, akkor nem nyúlok a játékhoz.
  • lonvard
    ok