58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    És valóban, ezt nem is figyeltem.

Ezek a steam adatlapok amúgy mitől függenek? Van ami angol ugye de a leírásnál kb minden magyarul van pl ez meg ugye magyar is de a leírásnál minden angol? Vagy semmi összefüggés totál random?
  • nulladik
    a Pineview Drive alapból magyarul jelent meg
    Utoljára szerkesztette: nulladik, 2019.08.24. 13:04:01
  • grebber
    Böngészgettem steam-et és találtam a kívánságlistámra pár új bundlevárományos horrort. Valakinek tetszését nem nyerte el egyik sem?

Adam Lost Memories

Palmyra Orphanage

Ash Asylum

CHAIN SAW

This Side

Deathbloom: Chapter 1

Paper Dolls: Original

Interpoint Ez nagyon jónak tűnik!

Pineview Drive - Homeless

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.24. 08:22:25
  • Andriska86
    Lehet kicsit későn, de gyertek aug. 24-én szombaton:

III. Játékfordítói Találkozó
  • Daermon
    Neverwinter topicban van link :D
    De itt van:
    https://data.hu/get/11149685/NeverwinterNightsEE.7z
  • Baker1
    Most már tölthető full sebességgel a Battlefield 1 magyarítása! Fegyverbe katonák és irány a Baker Online!
  • grebber
    "Az Neverwinter Nights EE-hez viszont van igazított. Ha az érdekel."

Ez a Neverwinter Nights EE-hez igazított magyarítás hol található? Most 4 euro steamen! Kártyapénzből had menjen 2-3 óra elfoglaltságot csak ad majd
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.22. 20:01:58
  • frem
    Köszönet az Alan Wake magyarításért és az Epic-hez igazításáért Evin!!!
  • nulladik
    Mennyi szöveg van benne? (sor kb.)
  • RicoKwothe #53833
    A Mad Max szép munka lesz, ha elkészül. Nem annyi szöveg van benne, mint egy háborús fps-ben.
  • Baker1
    Pontosan. Csak még nem érkeztem kitenni a borítóját.
  • grebber
    Aktuális projektek: BF4....

Akkor csak a kész BF4 után jön a Mad Max?
  • Baker1
    Elstartolt az új Baker Online! Még kicsit pofozgatni kell, aztán jó is lesz! ;) Regisztrálni sem kell a magyarítások letöltéséhez!
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2019.08.15. 20:23:39
  • Piko888
    Akinek van pár perce segítsen be, köszi
    Foundation fordítás
  • Montanosz
    a 10 az meggyőző :-D
  • grebber
    Ja menü magyarítás kb annyi értelme van mint egy Colin magyarításnak ...felirat abszolút nincs a játékban tudom hiszen csak kb 10x vittem már végig
  • Montanosz
    hát magyarítás van hozzá, mintha felirat is lenne bár igaz már arra sem emlékszem mikor játszottam vele anno...
  • grebber
    Sajnos a Far Cry 1-be nem voltak feliratok így oda nem kéne magyarítás... Aki ezt kitalálta ,hogy nem kell bele kettéverném az arcát ..
  • Montanosz
    értem, amugy addigra megjelenik a farcry 1 felújított verziója és kezdőthet minden elölről :-d
  • Daermon
    Én csak azért vártam, mert 80%-os már. Amúgy nem gond angolul kijátszani :D
  • DanielX333
    Üdv újra, sikerült rájönni a technikájára a program használatára (Cindy, Text Editor for Final Fantasy XV, meg a Hammerhead), viszont, csak ékezet nélküli betűkkel működik. Letöltöttem hozzá egy magyar szótárat, de semmi. A program csak a - fontandmassage.earc - fájlhoz szokott nyúlkálni, úgyhogy, aki szívesen tesztelgetné a programot, erről a fájlról kell csinálni biztonsági mentést csak, onnantól kezdve lehet csapatni. Aki esetleg hozzáfogna, elmagyarázhatom, hogy hogyan állítottam be, van használati utasítás egyébként, de mivel nem vagyok profi angolos, így nehezen jöttem rá, hogy pontosan mit is írnak benne.
  • Montanosz
    hát ha nincs benne több szöveg mint a farcry 5-ben akkor gugli fordítóval is érthető, legalábbis 1harmadát kijátszva nem volt gond vagy olyasmi amit nem értettem, mert nekem se volt kedvem várni még 10évet mire arra is lesz magyarítás :-D
  • Daermon
    Kár, én is azt várom nagyon :(
  • FartingSquirrel
    Sokára. Még parkolópályán van.
  • scomcomputers
    A Far Cry Primal az készen van? Vagy mikor jön ?
  • FartingSquirrel
    Ha valakinek kell segítség tesztelésben szóljon, mert az egyik tesztelőnk éppen nagyon unatkozik. :D
    De talán több embert is érdekelne a csapatból.

Valamint a tesztjelentések adminisztrálásában is tudok segíteni, ha kell.
  • gibson9
    Valamiért lemaradt a kommentem fele.. érdekes. Szóval tisztelet minden fordítónak akik a szabadidejüket áldozzák 1-1 projectre. Nélkülük sok játékot ki se próbáltam volna soha.
  • gibson9
    Közben válaszolt Beholder és Stoppos is. Stoppos azt írta, hogy jövőhéten ránéz majd, de nem ígéret. Nagyon szépen megköszöntem neki a munkáját, remélem egy gyors műveletsor végén meg tudja csinálni
  • frem
    Próbálj Beholder-nek a Steam-en üzenni.
    BeholderHUN néven megtalálod, ott van email cím is megadva, hátha az aktív. Igaz 18 napja nem volt fenn ott sem...
    Nagy kár mikor így elvész a magyarítás, de hát a fordítóktól sem lehet elvárni, hogy életfogytig felügyeljék, javítgassák a munkájukat.
  • noname06
    Töltsd fel ugyanazt a fájlt az újból, amit a fordítás használ.
  • grebber
    Gamedec - izometrikus nyomozás a XXII. században
  • gibson9
    Úgy néz ki lehet már nem is aktívak a srácok. Most nézem, hogy 2015ben pont ez a játék volt az utolsó fordításuk. Valaki vállalkozókedvű fordító nem igazítaná hozzá a már meglévő magyarítást az új kiadáshoz? Vagy egy gyorstalpalóval, hogy mi kell hozzá stb megcsinálom én is ha valaki segít :D Mert szerintem ez tényleg egy pár perces munka lenne. Egyébként a főmenü lett kicsit más az alapjátékhoz képest és szerintem ez kavar be mert a játék ugyan az csak felhúzták a felbontást. Megvan mindkét verzió és a régit magyarítom is a telepítővel, az újhoz ugye nem működik, de a régihez telepített magyar fájlokat átmásolom az új játékhoz, ahova kell és indításnál már látszik is, hogy magyar, mert töltésnél írja, hogy "kérlek várj", de aztán a menünél behal a dolog.
  • Andriska86
    Kocka aktiválása: StartFirePrimary
    Kocka elhelyezése: StartFireSecondary
    Panel elhelyezése: StartFireSecondary
  • gibson9
    Köszönöm! Remélem még aktív
  • Anonymusxx
    https://stoppos.000webhostapp.com/eler.html
  • gibson9
    Sziasztok! Itt van beholder nevű fordító? Vagy ismeri valaki? A settlers 7 magyarítással kapcsolatban keresném. Kijött a History Edition kiadás, ami elvileg csak a felbontást javította, de a magyarítást sehogy nem tudom vele működésre bírni. Valaki aki ért hozzá nem tudná hozzáigazítani?
  • Evin
    Akár. :)
  • nulladik
    kösz mindenkinek, egyébként a Q.U.B.E 2 -ről van szó
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg többnyire így:

StartFirePrimary - kocka aktiválása
    StartFireSecondary - kocka elhelyezése
    StartFireSecondary - panel elhelyezése
  • Evin
    Kocka aktiválásához StartFirePrimary
    Kocka elhelyezéséhez StartFireSecondary
    Panel elhelyezéséhez StartFireSecondary

Én így szoktam kiküszöbölni, hogy ne kelljen ragozni, és legyen "Nyomj [Fire]-t a használathoz", és ha mondjuk a [Fire] = X, az "X-t" nem épp helyes. Persze van, ahol ez elkerülhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Evin, 2019.08.07. 19:06:02