58388
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • greco
    Csak az a baj vele,hogy a videokat nem feliratozza.Pedig elég sok van benne.Így pedig hiába a magyar felirat... :-(
  • qwert
    Köszönöm a választ...sajnálom, hogy így van :((
  • IMYke2.0.0.0
    Még nincs, nem si lesz egy ideig, olvass vissza, rájössz miért...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Szabyka
    True Crimenak mar van valami letoltheto magyarosítasa ?

• pluhi
    Van újabb. Itt.
  • KG21
    kösz szépen
  • IMYke2.0.0.0
    GMiki oldalán a szar verzió van, rohadt régen (Roky-nak hívta magát) elkezdte valaki, de bunkó módon hiányosan tette fel a módosított fájlt, hogy sneki se folythathassa - mint kiderült, ő sem tette meg.
    Pluhi azonban idén megtette: GRIM FANDANGO (2004.05.18) - 100%-os magyarítás

• hykao #13484
    Nem magyarul jön ki!
  • KG21
    tudna adni nekem valaki linket Grim Fandango magyarításhoz? Gmiki oldala van itt fent megadva, de ott én nem találtam semmit jelenleg.
  • IMYke2.0.0.0
    - Enigma-ból nem lehet kivenni a magyar állományokat!
    - Splinter Cell 2: PT először angolul jelenik meg - nyár elején, s az ígéretek szerint legkésőbb nyár végére jö na szinkronos verzió; - magunk közt szólva: pofátlanul minél több pénzt akarnak lehúzni gyanútlan magyar vásárlókról!

• mike369
    Ja! az biztos hogy, 3 napig csak állnék a tükör előtt és röhögve mutogatnék magamra, ha egyszercsak megjelenne teljes magyar változatban...

persze azért nem rossz móka ez amúgy sem...
  • qwert
    Hello!
    Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvű demoja van
  • qwert
    Hello!
    Az Enigma: Rising Tide-hoz tud valaki esetleg honosítás??? Mert hogy magyar nyelvű demoja van
  • Maffya
    Hát igy nem kell !!!!
  • nagykispeter
    NAH A FASZOK TÉNYLEG ÁTÍRTÁK!Multkor még az volt kiírva hogy szinkronos lessz
  • NiGhTM4R3
    Köszönöm a válaszodat, remélem együtt maradtok illetve bővül majd a csapatotok, sok sikert!
  • mmster
    Természetesn NiGhTM4R3 kérdésére válaszoltam.
  • mmster
    Ha nekem szólt a kérdésed, egy kis információval szolgálhatok:
    A Sacred-project jelenlegi tagjai:
    Crowie - hajadani PC Games olvasók számára lehet ismerős a neve,
    FAR - az Enclave fordítás az ő nevéhez fűződik,
    LynX - most debütált Breed honosításával
    és én, mmster.
    Annyit még szeretnék elmondani, hogy ez a formáció nem egyenlő a "FAR csapattal", ami valójában soha sem létezett, a "FAR csapattal" jelzett fordítások mindegyikét egyedül FAR készítette. Igaz, hogy ketten voltunk, de én csak amolyan "technikai szaktanácsadó" szerepét töltöttem be mellette.
    Ha elkészülünk a Sacreddel, talán indítunk egy honlapot, de koránt sem biztos, hogy ez a csapat így együtt marad. Az még a jövő zenéje...

Üdvözlettel: mmster
  • Mayday
    Vazz, tenyleg , eddig fel sem tunt...
    Ejj.... :(
  • NiGhTM4R3
    Nem is terveztek? Kis infót közölhetnétek magatokról.
  • Maffya
    Ugylátszik NEM LESZ SINKRONOS Splinter Cell :P.t.
    Kukkantsatok fel a cd galaxisra 06 10-én ANGOL VERZIÓ jelenik meg !!!!
  • mmster
    Nincs honlapunk.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, azt elfelejtettem írni: a NOLF 2 szövegállománya is újrafordításra került, mert nem voltam elégedett a meglévővel.

• IMYke2.0.0.0
    mmster: honlapotok van?

• IMYke2.0.0.0
    NOLF 2: Contract J.A.C.K.:
    - szöveg állapota: kb. 85%
    - grafika állapota: mivel a NOLF 2 grafikai állományát is örökölte, előbb azt csinálom meg, majd kiegészítem a CJ-ben találhatókkal.
    Az eredmény: egy teljes NOLF 2 + CJ honosítás, mely tartalmazza mind az alapjáték, mind a küldetéslemez teljes magyarított szöveg- és grafikai állományát.
    Terveim szerint - amennyiben lesz nyári kollégiumom s így netem is - június végén már bele tudok húzni ebbe is.

• mmster
    Azért olyan sokáig csak nem fog tartani...
    A Sacred fordításunk nem állt le, csak a májusi vizsgaidőszak erősen visszavetette az ütemét. Remélhetőleg fordítóink most már készen állnak arra, hogy újult erővel vessék bele magukat Ancaria vadregényes világába...
    Ne tessenek elfelejteni, hogy a játék enyhe RPG-jellege miatt nagyon sok szöveget tartalmaz, kell egy kis idő a teljes honosításához...

Üdvözlettel: mmster
  • ibrik
    imyke -> Egyszer valamikor tavaly beírtad a Contract J.A.C.K. topikba, hogy már készíted a játék magyarítását és (idézem) "elég gyorsan haladsz vele"....
    Kérdezném, hogy egyáltalán kész van már vagy mi lett vele? És ha kész van, hol található meg? Mert az oldaladon a saját magyarítások közt nincs kitéve (egyedül a NOLF1 van ott)
  • péder
    Kösz MAYDAY: Várok...
  • hykao #13463
    Készülget a Thief 3 magyarítás is! (remélem van értelme, és ez nem magyarul jön ki itthon...bár EIDOS-os játék nem is tudom jött-e már ki magyarul)
    Kooprodukcióban.
    Az aktuális állapot letölthető mike369 Thief3 HUN oldaláról (frissítés van, hogy naponta többször)

Jó lenne, ha minél többen megnéznék, és észrevételeket tennének, mert elég kemény dió, az elég bonyolult, irodalmias, óangol szövegezés miatt!
  • Mayday
    Hykao elkezdte kesziteni, de miutan kidrult, megjelenik magyarul, abbahagyta.
    Ugyhogy a jatekhoz csak akkor lesz magyaritas, ha megjelenik magyarul. Tehat mindenkeppen turelmesen varnod kell.
    Miutan a jatekban szinkron is lesz, gondolom nem kis meretu lesz, majd kiderul, "kiveheto-e" belole a magyar forditas.
  • péder
    SC:PT tudom hogy kijön magyarul de nekem nincs kedvem megen
    pinztet adni érte,ezért vlaki segitsen hol találnák hozzá
    magyarítást.ha nincs mikor lesz!!!
  • ibrik
    Itt keresgélj:
    http://www.astalavista.us/search.php?s=ultraedit&Submit=Search
  • ZsoltiHunGames
    Tud valaki ehez a progihoz regisztrációs "adatokat" :) UltraEdit-32 v10.20+
    Mert már nagyon idegesít a kis ablak!
  • sanyiiiii
    :((
  • IMYke2.0.0.0
    Sacred: jó ideig nem lesz magyarítása (1-2 év)

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • sanyiiiii
    Sacredhez van már magyarytás?
  • bazza
    Megvan vkinek a Big Mutha Truckers???Kéne egy kis help!
  • Rusy
    Nyugodtan, megengedem jó kis játék, én is akartam, de nem találtam a szövegeket...
  • RaveAir
    Bejelentkezhetek akkor a Dead Mans Hand fordítására?
  • AndySkw
    Én anno a Dragon Dictate for Windows 3.1(!)-et használtam, de hetekig kellett tanítani, hogy felismerje a hangodat. Volt olyan mondat, amit 2-300x is el kellett neki mondani, mert az még nem tolerálta a hangszí-beli különbségeket. Azóta már biztosan találsz valamit. :)(Pl.: Fül-Elek a Wordhöz :D)