58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gothic2 kesz van, csak meg nem tudjuk kitenni, mert nincs atkonvertalva a jatek altal hasznalhato formatimba. Ezt sajnos az egsz vilagon egyetlen ember kepes megcsinalni (a fejlesztökön kivül) es öra sajna varni kell, mert nem töri össze magat az igyekeztben :-) -
munyez #13589 Csőtök! a Siege of Avalonhoz tudtok végigjátszást??? ha igen írjátok meg hol!!!! előre is köszi -
Köszi, megnézem. -
Nekem mondod a haladást? :)
De még nem vagyunk készen! De készen leszünk! Elég hamar értük el az 50%-os szintet, így biztos vagyok benne, hogy be fogjuk fejezni. Az egyedüli kérdés már csak a mikor. A tervek szerint szeretnénk még a KotOR2 megjelenése előtt megcsinálni. Így még lenne arra is esély, hogy a BG-t fordító srácoknak is besegítsek... -
tizennégyszer...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
A Birodalom ... is megvolt, elfelejtettem leírni :)
[dicsekszik: A Jedi visszatért 14x olvasta el!]
Sot, gyere, probald ki a Galaxiest, ugyebar most ket hetig ingyen kiprobalhato! -
Jaja, lasd KOTOR, ami aranylag "friss" (mondjuk a BG1-2-hoz kepest), es megis szuperul halad! -
Pedig több ilyenre is van példa. Lásd például az összes szerepjátékot. Egy ember nagyon lassan és nehezen érne vele a végére.
Igaz, hogy még nem sok "nagy" szerepjáték fordítása ért ténylegesen végett, de jó koordinációval és lelkes fordítótagokkal minden megoldható. -
Öreg hiba. Gyorsan olvasd el A Birodalom visszavágot is! :) -
4-en fordítjuk a Thief III-at... Jó koordinálással semmi gond.
SW Rebellion-t csak megnéztem. Átadtam egy csapatnak :) Azok pedig nem csinálják meg.
Nekem túl nagy falat lett volna, főképp, hogy a SW-világban csak a filmek segítségével vagyok otthon, könyvek közül is csak a "Csillagok háborúja" és a "A Jedi visszatér" volt abszolválva.
Szerintem "nagy káosz" lenne, ha mondjuk elkezdené fordítani 20-30db fordító egy játékot!
De mondjuk, próba szernecse :)) -
Mondjuk be kell valljam, hogy így is néhány év alatt sokkal több játékot magyarosítanak úriemberek és hölgyek (gondolom az is van, csak jól bújkál), mint anno 1-2 ember.
Talán 2 éve láttam az oldaladon, hogy Rebellion is fel volt tüntetve, mikor jön már? ;-)))) -
Soha. Ezt elhiheted. A magyarázat pedig abban rejlik, ami a megszületésük oka is [dicsvágy]. Sajna, elmúltak azok az idők, amikor csak néhányan csináltuk, magunk kedvére a fordításokat, megosztva másoknak.
Manapság minden tini tudja, hogy ezzel is lehet menőzni a barátcsajnak és a suliban, meg a mobilokon...
S ha összefognának a "nagy csapatok"? Most neveket nem mondanék, még a végén elszállnának... ;-))
Mondjuk ahogy a Frei műsorában volt tegnap, hogy az Államokban élő magyarok összefognak, meg a némettől veszik a kolbászos hot-dogot, ilyesmi. ;-))
Na szóval a lényeg... mikor áll össze a sok kis csapat? :-)
-
Szívesebben adtam volna hírt a teljes (alapjáték) magyarításáról, de sajna, tényleg nagy falat.
Aztán ott vannak ugye a küldetéslemezek is (Bloodmoon, Tribunal) ...
Köszönöm a segítséget IMYke!
Azt tudtam, hogy többet félbe szakították, de jól esne már egy teljes magyar Morrowind. Reménykedünk és várunk! :-)
-
Ugy tudom, keszen van! Be is lett jelentve, en igy emlexem! -
gothic 2 forditása mikor lesz kész ? -
Naívitás azt hinni, hogy ilyen gyorsan elkészül. Talán jövő ilyenkor kellene keresni.
A 3. csapat vágott neki (az első 2 az elmúlt másfél évben elvérzett): http://morrohun.srv.hu/
Üdv!
Soron következő kérdésem tuti nem először hangzik el itt, de azért merem feltenni, mert nemrég egy oldalon (amit már nem találok, mivel nem emlékszem melyik volt) azt állították, hogy sok embernek szét osztották a fordítást, s június környékén várható a 100% -os állapot... ez a mű pedig a Morrowind magyarosítása.
Erről lehet valamit mostanában tudni, hallani?
Thanks! -
Már csinálják. http://magyaritasok.hardwired.hu -
Spellforce-hoz létezik magyarítás? -
Ssomeone #13566 Hello!
Beach life c. játékhoz hol lehet magyarositást találni? -
Persze, hogy nem mennek bele...erre céloztam én is. -
lenta #13564 Engem 1 nagyon régi játék magyarosítása (magyarítása) érdekelne: Theme hospital. Létezik hozzá? -
NovaLogic, Blizzard, EA... olyan cégek, akik 10 év múlva sem fognak ilyenbe belemenni!
De az illegalitás gyönyörködtet (szabad felhasználás) ...
Harry Potter 3 honosításról valaki? -
Mennyi esélyt látsz rá, hogy belemennek???
-
Well done! A Novalogic-os játékok fordításával azért ne legyél olyan gyors... Várd meg, amíg előbb üzleti ajánlattal felkeresnek. :)
És esetleg a szerződésedben tehetnél egy olyan kitételt, hogy az általad fordított játékok magyarítás részét szabadon terjeszhessed külön, a játéktól függetlenül. -
Emberek! Mi a pontos helyzet a Pandora Tomorrow magyarosításával ? Tényleg nem lesz szinkronja? Ha már le volt írva, sorry, nem volt kedvem visszaolvasgatni. -
Warlords IV...
Kérés:
Akinek megvan a magyarul kiadott Warlord IV kérem, keressen meg priviben! Fontos lenne!
Hi!
Nos, válaszolok:
1. Robin Hood DotC: a magyarításomat a Játékba integrálták, tehát eleve a felpatchelt, végleges verzió magyarul jelent meg. Nincs külön - letöltendő - magyarítás hozzá. Csak egy embernek: nekem.
2. Joint Ops: Typhoon Rising: Patch-ként készítettem el a magyarítást, gyakorlatilag 7 és fél MB. [Ellenben a DF:BHD hivatalos honosításával, ami az egész localres.pff-t tartalmazza becsomagolva (3xx MB)]
A Joint Ops is integrált magyarítással jelenik meg, állítólag. Legrosszabb esetben mellékelik / letölthetővé teszik a majdnem 8 MB-os magyarítását
3. Delta Force: Black Hawk Down + Team Sabre: Ezek magyarítását is Patch-el csináltam meg, 7 ill. 10 MB-osak.
Mondanom sem kell, ezek is a legutóbbi hivatalos Patchre készültek (1.5.0.5) és nem kellett az egész localres.pff ill. exp1.pff fájlt telepítőbe rakni...
Így azért mégis más, nem?
Ja, és innentől kezdve nem menekül egyetlen NovaLogic-os Játék sem! Megvan minden eszközöm a magyarításukhoz!
Tehát befejezhetem a HEX-ediált Comanche 4 magyarításomat és most már nem kell figyelnem a karakterek számát!
maj' kiderül -
Erdemes ennyi ido utan ujra kiadnia? -
gondolom másodkiadás... -
Az Ecobit ezeket milyen formaban fogja kozzetenni? Letolthetove veszi? Vagy esetleg cd-kulcscsal letolthetove? Mert - gondolom - hozza mar nem csomagolja.