Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zagash
január közepe óta...

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
az jó, mert én is...

most készítünk teljes körű medal of honor magyarítást ha érdekel majd valakit...

koszontem.

Már fel van rakva a netre a Serious Sam2 magyarítás? És ha nem, mikor lesz????
hun-ter
nem tudja valaki honnan lehet leszedni a NOLF-ot😊 arról is lemaradtam f*szom
Close
Hali Andy! Hogy áll a magyarítás Jedi ügyben? :-)
Unknow
Mármint nem készül hanem azóta hagyták abba😊)))Pardon😊
pluhi
Én úgy tudom egy éve. 😊))
Unknow
Ezt especiál én is tudom.Viszont azon a fórumon már régen meghalt minden és amit ők csinálnak magyarítást...hát abból se lesz semmi😊)Legalábbis már ha jól tudom két hónapja készül...
pluhi
A Fallout2 magyaritásán egy egész csapat dolgozik. Legalábbis ezt olvastam az index egyik topicjában. Nézz szét ott.
Zagash
Lassan megjelenik a hivatalos magyar verzió...

Zagash
passz... zlib? mert asszem az zip tömörítvény...

Nem tudja valaki,hogy a LIB file-okat mivel lehet szerkeszteni?
IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Nem tűntem el! 😊
Sok e-mailt kapok, hogy a honlapomról nem lehet letölteni...
Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, hogy igenis, lehet letölteni róla!
Szerintem kissé türelmetlenné vált a nép, és nem tud várni néhány mp-et, míg a túlterhelt, túlbuherált (stb.) Extra szervere küldi az infót a letöltéshez. Kéretik tehát kis türelemmel, és némi próbálkozással töltögetni. Jelenleg jobb szolgáltatót nemtok!

Gőzerővel fordítok az új szupermasinámmal.
Közben végigteszteltem a Soldier of Fortune-t, a MohAA-t és az Economic War-t.

Hamarosan teljesen új design, régiek újra, újak ismét, és még sok finomság a honlapomon! Mondom, hamarosan, nem azonnal...! 😊

Csá addig is, játszatok sokat, mer' az GOOD! 😊

i2k = IMYke2000 - @ - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kánya
se a CD-n nics pak...se a feltelepített játékban...

Kánya
milyen pakokat nekem nincsenek pak-ok!!!

Unknow
Ez nekem is kéne de úgy látszik ilyenről még senki nem hallott😊Na mindegy.
Valaki Fallout2 vagy Fallout Tactis TELJES magyarítást akkor nem tud?😊Eskü utsóra kérdeztem meg😊)))De kéne nadon😊
Kánya
de melyike(ke)t!!??

Kánya
hát keress rájuk mert én nem keresgetem a szövegfájlokat.....keresd meg és elküldöm...

Kánya!
Én file nevét nem tudom, gondolom a pak-okat kell elküldeni, vagy a lag vagy lan vagy mi a szösszenet filok
Kánya
...nekem sima Set4 magyar van meg...

Zagash
Szasztok!
Van egy meglepim a MoH:AA-val kapcsolatban, de még nem árulom el...

Imremagdi
Oké ezt én is tudom! Szed le a lemezről úgy hogy működjön! ÉS tedd fel valahová az interneten Engem is érdekelne!!

Nekem is megvan a settlers4 Magyarul, de a legelső! Neked a Küldetéslemez van meg magyarul?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Kánya
gtom: Letöltési helyet nem tudok
head hunter: mondd a fájlok nevét amiben ezek a szövegek vannak és én elküldöm

Unknow
Talán próbáld meg itt!
Unknow
Tud valaki Fallout2 TELJES magyarítást?Vagy ez tipikus "álmodik a nyomor" szituáció?
Kánya!!!!!!!!!! Nekem el tudod küldeni a settlers 4 magyar filjait? Nekem a kiírások kellenének magyarul!!!
SETTLERS 4-hez a MAP EDITOR ------> a küldetéslemezen van...

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Kánya
hey...nekem megvan a magyar settlers 4! mondd ,hogy melyik fájl kell amiben a szövegek vannak és elküldöm!

...igen PetruZ,kipróbáltam,és NAGYON szuper!
Teljesen más a játékélmény magyarul.
Szívesen besegítenék,de nem vagyok valami menő angolból...

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Nemsokára megjelenik az eredeti magyar kiadás.....
Addig légy türelmes!

Nekem is az kell!!!
tata
Sea Dogs

IMYke2.0.0.0
Zagash!
Hajrá! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2000!

A file-ok simán a főkönyvtárban megtalálhatók!

Nem akarlak sürgetni,de mikor lesz kész a fordítás?
IMYke2.0.0.0
Szia Andy!
Kipróbáltam. Kellemes. A korábbiaknak megfelelően, most már fenntartással eltekintve a hibáktól, elég jónak tartom.
Csak így tovább!

HJ!
A Trains and Trucks Tycoon-ról van szó.
Letöltheted a rip változatát az xtrém warezről.

Greco!
Megszereztem a játékot. Melyik fájlból vetted ki az anyagokat? A fordítást majd küldöm.

i2k = IMYke2000 - - 2002

Gmiki!!!!
Légyszi, küld el az e-mailomra a serious sam 2 magyaríttást! Nem baj, hogy nem teljes! Légyszi!!!!
Joczika
köszi megkaptam.csekkolom és majd jelentkezem.remélem nem a hibák miatt.

Joczika
Haho Andy.
küldöd az ujabb verziot?
elöre is thx

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Andy!
Anyag megjött, köszi, átnézem és kipróbálom! Drukkolok, tesztelj csak! 😊

Greco!
Anyag Tőled is megjött, - immáron a saját gépemen - nekiugrok! A Játék nincs meg, úgyhogy a tesztelés a Tiéd lesz, majd HJ-től is kérdezek, lehet, hogy neki is megvan... tudod, Ő a hivatalos teszterem...

Gyerekek! Ne vegyetek PC-t! 😊 Állat sok gond van vele... 😊)))

Kánya
nekem megvan a magyar verzió...
elküldöm neked... csak mondd meg melyik fájl kell
írj ide vagy mailbe!!

OliApa
IMYke azt ígérte, hamarosan lesz, mivel kijött a hivatalos szerkesztője. ; )
Légyszi rakjátok fel valahova a Jedi Knight II - Outcast fordítását!Nem baj ha nincs még kész teljesen.
IMYke2.0.0.0
Sziasztok Magyar Gamma Funok!

1. Köszike a sok gratulát a géphez! Ne tudjátok, mennyire örülök neki! 😊)))
Sajna, még nincs ütős VGA-m - így maradt a Voodoo Banshee 16 MB -, de az Unreal 2 már Radeon 8500-ön fug száguldozni! 😊

2. Figyelem, bárki, aki magyarítandó szöveget, fileokat küldene, az ide küldje: [email protected]
greco! Küldd akkor a freeweb-emre!

3. Sorry mindenkitől, akinek eddig nem válaszoltam, kissé el lettem havazva.
Ezúton kérek elnézést: FreezeR-től, artúr-tól... és a többiektől! Ne haragudjatok!
Amúgy nemsokára a szobámból is tudok netezni, na, akkor lesz itt hadd-el-hadd! 😊 Addig sajna, be kell mindig caplatnom a város közepére...

4. Hétvégén már a saját gépemen fordítok, ja és játszok is 😊

5. Andy! Mivel már alaposan lefordítottad a JK2-t, hát lemondok a fordításáról... 😊 Helyette még akad egyéb, bőven, hála a jó programoknak, és hála a lelkes Játékosoknak...!

Még írok, de most válaszolok előbb a mailekre... van vagy 50... 😊

Addig is: csá!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Valaki nem tudja honnan lehet letölteni Settlers 4
magyarítást? Tuti van már láttam!!!!!

És mégegy:
Gmiki régen mondta s Serious Sam 2 95sz.-es. Már fen a van a weboldalon?????
IMYke2000!
A Trains and Trucks Tycoon nevű játékot nincs kedved lefordítani?Nem sok szöveg van benne és szerintem könnyen lefordítható!A szövegfile-okat
el tudom küldeni ha kell..
...ez nagyon tuti,csak így tovább!...

Close
Yo kis gép, Yo kis gép... :-)))
IMYke2.0.0.0
Szia Andy!

Természetesen szívesen felteszem a honlapomra! Előre is köszi a megtiszteltetést! Majd írj hozzá néhány kerestlen szót! 😊))
De tuti a GMiki barátunk is feltenné, vagy belinkelné!

Off
Srácok!
Kicsit eltűntem, de megomondom mér':
Vettem egy gépet! Iszonyat yo!
Abit KR7A-133 DDR
AMD XP+ 1700
256 MB DDR
20 GB Maxtor (7200, ATA 133)
---
Csak még egy Radeon 2 hiánycikk 😊))) Azt maj' akkor veszek, ha kigyün...
Off

i2k = IMYke2000 - - 2002

Close
szia Andy:. 😊

Bocsi a láma kérdésért, de mik lesznek magyarítva pontosan a game-ban? Csak a feliratok, vagy esetleg a hangok is? :-)