58388
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#14368 Még mikor elkezdtük, akkor azt mondta, hogy van eg külföldi ismerőse, aki tudja....
Mellesleg mi, GH-sok már írtunk az orosz csávónak, aki a progit írta, de vagy smucig válaszolni, vagy pedig nem tud angolul :)
Egy orosz fórumba is írtunk már, de ott meg oroszul válaszoltak... :S
Tehát ezért vagyunk most bajban, mert itt vagyunk a lefordított szövegekkel, de nincs még hozzá visszacsomagoló program. -
#14367 Marine Sharpshooter II Jungle Warfare topicba gyertek akinek megvan meg az is akinek nincs :) !!! -
Rusy #14366 ja bocs ha tudtad, hú, jobbulát neki, van rá esély hogy tudja hogy kell visszacsomagolni? -
#14365 Tudom, anno Iranonnal kezdtem el, de sajnos szemműtétje volt, és már vagy 5 hete nem válaszol sajna. Szal ez kilőve. :( -
Rusy #14364 Bocs Ide , az csak a fordítás állása -
Rusy #14363 hát szerintem érdemes elnézned ide mert itt is elkezdték, de nem nagyon halad, de lehet tudja a srác hogy kell visszacsomagolni Broken Sword 3 Hun -
#14362 Helyessírásó hibákért bocsesz, csak sietve írtam ;) -
Rusy #14361 Hát igen azért ha betelik a pohár az szar, csak azért én pl sajnálom, azért az avp2-őt befejezitek majd? mer engem érdekelne egy ilyen régi gém is... vagy a égleges van fönn? -
#14360 Szevasztok!
Jó hírem és egyben rossz hírem is van azoknak, akik a Broken Sword 3 magyarítását várják!
Jó hír: Kb. másfél hete NagyG-vel megtaláltuk a játékban található szövegeket a data.pak-baan egy unpacker program segítségével. Ki is tudtuk csomagolni, és a szövegek fordítása már a végéhez közeledik. Viszont felfedeztünk egy olyan gikszert, hogy az unpacker program nem tudja visszacsomagolni a szövegeket a data.pak-ba.
Éppen ezért szeternénk a segítségeteket kérni.
Hogyha van egy programozó ismerősötök, aki esetleg tudna írni egy visszacsomagoló programot, vagy ha esetleg tudtok egy ilyen programot valahol a neten, akkor ebbe a fórumba, vagy pedig a [email protected] e-mail címre írjatok.
Előre is köszönet mindenkinek!
Solid Snake a GH Team-ből -
NiGhTM4R3 #14359 Egyetértek. -
#14358 Honnan lehet le tölteni Wolfenstein - Enemy Territory magyarítást. -
#14357 Sziasztok a shrek 2 magyarítását le lehet tölteni valahonnan? -
Szabyka #14356 Panyi : THX! -
Panyi #14355 Harry Potter 3: www.magyaritasok.hu és ott az almenüben a harry potter 3
vagy egy közvetlen link: http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=HarryPotter3
Itt találsz állapotjelzőt! -
HJ #14354 Nem arról volt szó. Az ilyeneket én megoldottam:)
Egyszerűen elegem lett... ezért inkább maradok annál apár felhasználói proginál, aminek csinálom a hivatalos fordítását + csinálom a Cheatland-ot tovább. -
Szabyka #14353 Panyi : És az egész kb. mikorra várható ? -
#14352 -
Panyi #14351 Miért rakta be kétszer az üzimet azt nem tudom:) -
#14350 #14337-re mit szólsz? -
#14349 Most mi a rákért kérsz bocsánatot? -
Panyi #14348 Holnapra kész a menük fordítás a Harry Potter 3-ban!
Már csak a kártyák vannak hátra! Aztán jöhetnek a dialógusok!
Utánam eg várom a véleméyneteket, mert néhány szereplőt nem tudtam lefordítani! -
#14347 THX és mégegyszer bocs! -
Panyi #14346 www.huncarft.hu
itt van a kész WC3: Frozen Throne magyarítás
Kész van már vagy 3 hónapja -
Rusy #14345 bocs ezt HJ-nek írtam... -
Rusy #14344 szerintem ne legyél ilyen negatív hozzáállású, most gondolj bele egy kicsit, azér hagytad abba, mert egy 10 éves gyerek felrakta az oldalára amagyarításodat, hogy egy másik 10 éves gyereknek hencegjen vele, meg egy 8 éves gyerek berakta az oldaladat saját oldalának, pf ezek tényleg komoly okok, ezér érdemes abbahagyni? legfljebb jót röhögni rajta mik vannak... -
#14343 Hellótok!
Bocs hogy mindíg ezzel szekállak benneteket, de a War Craft3 Frozen Throne magyarosítás hogy áll? Esetleg kész van már? És mégegyszer SORRY! -
HJ #14342 Nem, nem.
Szóba került régebben hogy i2k-vel megcsináljuk, de utána ő belevágott a nagy projectjeibe, én meg kiszálltam az egészből. Az okokról épp eleget írtam itt. -
#14341 naa létcike -
#14340 Egy hozzászólás, ami nem biztos, hogy másoknak olyan jó poén lenne.
Ha egy "idegen" odamenne hozzád az utcán, és azt mondaná, hogy rest in peace... akkor te röhögnél, hogy milyen jó poén?
Mind1, én lehet ilyen régimódi vagyok, hogy az ilyeneket más helyzetben mondom.
Sorry, hogy szóvá tettem, ígérem nem szólok bele a pajtik egymáshoz szólásaihoz. :-) -
#14339 :-DDDDDDDDDDDDDD
NA ezen jót röhögtem!!!
-
#14338 Az ilyen hozzászólásokhoz, mint amilyet én is írtam, nem kell, nem szabad hoozászólni ILYEN komolyan! Csak is abban a "hangnemben" amelyben a hozzászólás íródott...Különben csak veszekedés, kötekedé lesz belőle! Igaz? És itt nem azn van a hangsúly, hogy vicces-e, vagy nem egy hozzászólás! -
#14337 Hupsz...
Azt hittem te EHHEZ a csapathoz tartozol.
Bár róluk semmit se tudok, de sztem jelentkezz. :-D -
#14336 Szeretem, amikor egy hozzászólásból mindenki levágja, hogy ki milyen... :-D Sok szép okos gyerek, miért nem pszichiáternek tanultok? ;-)
Arról meg nem tehetek, hogy általában ilyen kedves sorokat a halottakra mondanak. Erről ennyit! -
HJ #14335 Részemről sosem. Én kiszálltam a magyarításokból... -
Panyi #14334 Harry Potter 3: a menünek a 80% -
#14333 Szerintem tetszene neki, hogy gondolunk rá! Csak az nem hogy így kötekedik egy humorérzéktől megfosztott olasz...(nem azé mondom mert jó volt a poén, valószínüleg ez csak nekem az) -
#14332 Nem nyaral, ki kellett költöznie a kollégiumból! -
#14331 De humortalan egy ember vagy te... -
#14330 Nem mondod? Azt hittem már a mosógépbe dugta a fejét vazz...
Talán inkább a megfogalmazással van a bajom. Mert ha poén is, nem biztos, hogy mindenki venné a lapot, kérdés akiről szó van, mennyire örülne, ha ezt olvasná... kapíse? -
#14329 Nyaral. Jól él a gyerek.