Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Zagash készíti.
Unknow
yar yar!Bocs, hogy nem emailt írok de jelenleg nem tudok róla küldeni!Na szal FFVIII resend lesz ezen a héten csütörtökön!Bocs de csak akkor tudom küldeni...
Big Daddy
Helló! A MOHAA Breakthrough-hoz készült már magyarítás?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Bandew
user.sync.hu/randal

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hykao
Amúgy meg, így utólag is, kösz a MAFIA fordítást.

Én a tiéddel nyomtam végig.
hykao
Néha nekem is nehezen jönnek be a tar.hu-s dolgok!

Az oldalon található E-mail küldési cím: [email protected]

Egyébként fel vagy tûntetve, mint támogató.
Methos from GH
.:i2k:.: Megvan a Max Payne 2 megoldás!!! A legújabb IrfanViewhez letöltöttem a pluginokta, így el tudtam menteni a dds fájlokat bmpként. Majd egy progival bmp-bõl át lehet konvertálni DDS-be! Így már fordítható! Keress meg mailben!

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Hunnenkoenig
Hello!

Mivel en a tar.hu oldalait nem tudom nezni, lennel olyan szives (vagy valaki mas) es erröl az oldalrol a keszitök email cimet nekem elküldeni (vagy ideirni)?

Mivel korabban kapcsolatban alltam velük, de miutan a vincseszterem elment málnát szedni, elveszett az email cim is, ezert nem tudok velük erintkezesbe lepni.

Elöre is köszönöm!

Zs0lt1
Helló, én a Neighbours from hell játékmagyarítását keresném.
Honnan tudnám leszedni?
Köszi elõre is.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Titan
A Star Trek: Bridge Commandernek van magyarosítása?
Ha, igen akkor hol találom meg?

Imremagdi
f1 99-02 magyaritását mikor rakod fel ???????

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

hykao
Lehet, hogy már ebben a fórumban írtak róla, most találtam a hírt, miszerint a MAFIA c. játékhoz készítik a magyar szinkront!!!

November elejére ígérik!

Addig is letölthetõ egy demo belõle.

MAFIA NEM HIVATALOS OLDAL
hykao
Köszönöm elismerõ szavaid.

Már fényesítem a kom jelvényemet a trek egyenruhán...

Egyébként én is várom (sok egyéb mellett) a Contract J.A.C.K.-et.

Szerintem a NOLF2 motorja egy méltatlanul elfeledett? motor, ami a megjelenésekor símán felvette a versenyt az újabb Unreal motorjával, és gyorsabb volt annál.
IMYke2.0.0.0
Igen, lehetsz Splinter Cell felelõs! Szerintem nagyon is jó kezekben lesz a Pandora fordítása, ha vállalod...

A DeusEx 1-ügy... Igen, annak idején én is tevékeny részese voltam a dolognak.
A DeusEx miatt regisztráltam magam a GameSpy-on és töltöttem le annak idején a ropogós SDK-t, aztán majdnem "leültem", amikor a Readme-jében kategórikusan közölték: csak az elsõ pálya szerkeszthetõ a tools-szal...
A bekódolás dolog igaz. A helyzet az, hogy - mint az Enter the Matrix *.bin fájljai esetében - a megolkdás ott van az orrunk elõtt, vállalkozó szellemû emberkék is akadnak a fordításra, csak egyszerûen nem tudjuk kinyerni az anyagot az archívumokból!

Bár, itt jegyzem meg: semm isem lehetetlen. Erre jó példa ez az oldal - HALO 1 ügyben: HALO *.map file hack team
Tudni kell, hogy a HALO 1 olyan scriptekkel dolgozik, melyek speciális *.map-okban tárolt kép és szöveganyagokat képes feldolgozni rettentõ gyorsan.
Ezek a map fileok 10-30 MB-osak, tehát az adott pálya minden információját tárolják, szinte csak az exe kell hozzá és máris futtatható a pálya.
A gond az, hogy a map file nem tömöríthetõ ki - Microsoft + Bungie nagyon tud.
Ám, ez a néhány lelkes programozó feltörte a kódot!
Sõt, a neten régóta elérhetõ az X-BoX-os változathoz készített SparkEdit, amivel mapokat lehet hackelni (fegyverek ki/berakása stb.). S most, a napokban ez a csapat kiadta a SparkEdit 2.0-t, amivel már a PC-s változatban lévõ map fileokat is lehet buherálni!

Szóval, semmi sem lehetetlen, csak idõ kérdése.
Bár értenék én is annyira a számítástechnikához...!
Ahh!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Szeretnék még Splinter Cell felelõs is lenni (ha már Mercedes Benz WR felelõs nem lettem)!!!

Már alig várom, hogy kijöjjön a Splinti új Pandora Tomorrow c. része, ha az is olyan könnyen szerkeszthetõ lesz, mint az elõd, akkor mindenképp szeretném bevállalni.

Olvasd el a #6513-at is!
IMYke2.0.0.0
Azt hiszem, maradok még a kisebb falatoknál...
Meg hát, most segítek az ETM-ben, fut még néhány projekt a fejemben.
Majd amikor megjelenik a Full JACK, és annak az elsõ javítása (meg a 2., meg a 3. stb.), na akkor érdemes nekiugrani.

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak 229 darab *.rc fájlt kell lefordítani és magyar a Contract J.A.C.K. !
A grafikai elemeket pedig még meg sem számoltam...!

IMYke2.0.0.0
Már el is kezdtem a JACK-et!
Kivettem amit ebben lehet fordítani - fél nap és kész.
Grafikai elemek is vannak benne, azokkal sem lesz gond.
Amikor meg kijön a Full, ennyivel is kevesebbet kell majd fordítani.
Bár, ismerve a NOLF-okat, bizony lesz egy néhány hónapnyi munka azzal is...

Köszi, tényleg lassan kiosztódnak a Játéktípusok...
Zagash: MoHAA-sorozat + SoF
HJ: Unreal-sorozat (meg mindenféle tesztek)
Hykao: Star Trek-sorozat (remélhetõleg )
Én: NOLF-sorozat

Na meg hát persze mindenkinél minden más, ami jön... de a karakterek kábé ezek...

hykao
Remélem nem csak megszerezni akarod majd, hanem magyarítani is...
Hisz Te lettél az Õrsben a NOLF felelõs!!!

Mikó jelenik ez meg?
IMYke2.0.0.0
Akit érdekel és van jó kapcsolata: már le lehet tölteni a Contract Jack Demo-t a Fileplanet-rõl. 112 MB.
Isteni a Multiplayer Demo!
Szétgyaláztam az angolokat - most, néhány perce - 50 fraglimit mellett, 300-as pinggel.

Szerintem, amikor meg fog jelenni, elsõk közt leszek, akik meg akarják szerezni!

Sajna, a Multiplayer Demo-t aktiválni kell! Amikor telepíted, akkor a szöveg majd rendesen tájékoztat.
Szükséges hozzá egy GameSpy-os account, amivel eleve ugye a demo-t is leveheted.
De, ha ezekkel rendelkezel, istentelenûl jól fogsz szórakozni! Nem egy CS, vagy Quake3, de tényleg remek kis progi. A netkódja hihetetlenül jó - de hát az volt az összes NOLF-nak is, ugyebár!

hykao
A második rész már itt a nyakunkon, ha nem csúsznak Mikulásra megjelenik...
Viszont az elõzetes video alapján kicsit szkeptikus vagyok, félek nem fogja elérni az elõd színvonalát, pedig az de jó volt!!!
hykao
És a Deus Ex-hez kiadott SDK-val sem szerkeszthetõek a szövegek?

Egyébként most jut eszembe, hogy annakidején amikor v.ki (nem emlékszem, hogy ki) lefordította az 1.pályát, és írt az ION STORM-nak, segítsenek, hogy hogyan lehetne a többit is módosítani, válaszoltak:
Miszerint sehogy, mert a többi pálya szövegrészei bele vannak integrálva a játék valamelyik egyéb fájljába, viszont sokezer dollárért eladják a forráskódot...
IMYke2.0.0.0
Örülök!

Kérdés: Te értesz vmicskét a DirectX programozáshoz?
Mert bizony, a *.dds fájlok ( Ford Racing-sorozatban is) bizony csak így módosíthatók... és hát pár kép (betöltõ képek stb.) nem lenne rossz magyarul.

Legfõbb gondunk most a Max Payne 2.
Aki tudna segíteni nekünk a *.dds fájlok ügyében, kérem, ne habozzon!

IMYke2.0.0.0
Frissült a honlapom!
Felkerültek:

Ford Racing 2000 Hun (2003-as javítás)
Ford Racing 2001 Hun (2003-as fordítás)
Ford Racing 2 (2003) Hun (mai fordítás)

Jó letöltést és játékot!

zaki
Tony Hawk 4-hez készül(t) vmilyen fordítás?

IMYke2.0.0.0
Szívesen! Máskor is!

lóbébi
iK2!Tényleg bevált és nagyra értékelem a segítségedet!Még egyszer köszönöm!Lóbébi

lóbébi
Nagyon köszönöm!Lóbébi

IMYke2.0.0.0
lóbébi:
Amennyiben nem zavar, ide is leírom a megoldást!

szia! A megoldás itt van: JPSoft - NoPops
Töltsd le a "NoPops" nevezetû kis progit, tömörítsd ki a zipet, telepítsd a programot és a programban klikkelj az "Auto Update" nevezetû fülre. Ott pedig az "Update"-re. Ezzel naprakésszé teszed a program adatbázisát, azaz az ismertebb popupok autoimatikusan ki lesznek lõve.
A legfontosabb: a program akkor mûködik, ha a jobb sarokban ott a kék négyzet, benne a piros x-el. Ha kiklikkeled az x-et, akkor nem fogja figyelni az ablakokat...
A program tanítható.
Amikor van egy (pár) idegesítõ ablak, egyszerûen duplaklikk az Asztal jobb sarkában lévõ kis kék ikonra, megnyílik a progi és a "Pops" fülnél lévõ "Add" gombra klikkelve láthatod az éppen futó alkalmazásokat, ablakokat. Válaszd ki a bezárni és letíltani kívánt ablak nevét (ez ugye az IE böngészõ esetében egyszerû, mert minden ablaknak neve van) és OK-zd le. Ezek után, minden olyan nevû ablakot bezár, melynek a neve azonos a kitiltottal!
Vigyázz, a program annyira intelligens, hogy nem egy (más program) ablakában is meglévõ, amúgy letíltott nevet is figyel és egyszerûen kilövi azt.
Ilyen pl. a WinAmp. Ha mondjuk letíltasz minden "- Sex..." nevezetû ablakot, akkor netán hallgatsz egy olyan számot, amiben a Sex szó szerepel, könnyen lehet, hogy egyszerûen kilövi a WinAmpot! 😊)

Nagyon jó progi. Imádom. Amióta ezt használom (lassan 1,5 éve) semmi gondom a netezéssel. Tanítgatom, a program könyvtárában lévõ, bõvülõ "NoPops.nps" filet pedig idõközönként archiválom és elteszem (ebben tárolja a tíltott ablakokat), hogy Reinstall után is friss legyen...

Szóval jó kis progi.
A cím még egyszer: JPSoft - NoPops

Jó letöltést, próbálgatást!

IMYke2.0.0.0
Félek tõle, hogy nem. De hát ki tudja... Persze, ehhez a Deus Ex-et is fel kellene telepíteni... , és hát helyem nulla...
Te meg tudod próbálni?

Bandew
És ha szimplán csak átírnánk a kiterjesztést? Akkor se jó?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Sajna a DeusEx 1 nem szokványos Unreal motort használ! Átírták, és ebbõl adódóan nem is módosíthatóak vele a fileok. Ha jól emléxem, pl. a textúrák nem *.utx, hanem *.dtx kiterjesztésûek. Ezt ugyebár a sima UnrealED meg se nyitja...

IMYke2.0.0.0
fityisz_:
Komolyan, tiszteletre méltó, ahogy segíteni akarsz nekünk!
De sajnos, ezek a programok fõképp a letöltési helyük profiljának megfelelõ Játékprogramokkal mûködnek. Értsd: Toca Race Driverrel.
Természetesen, mivel részben ezek már megvoltak nekem én is próbálkoztam velük, de sikertelenül.
Fel kell tennem újra a Max Payne 2-t is, de sajna deka helyem sincs, remélem, ott azért több sikerrel jár a próbálkozás...

Azt azonban szomorúan látom, hogy a DirectX 9.0 SDK-t újra fel kell tennem - telepítve 336MB! - különben nem fog menni a DDS dolog... 😞

lóbébi
i2k!Küldtem számodra privát üzenetet és légyszi olvasd el!Köszi lóbébi

Bandew
Tényleg!!!
UnrealEd!!!
Ezzel át lehetne írni a Deus Ex fájlait nem? Az is Unreal engine.
En nem lenne jó megoldás Imyke?

Methos from GH
Csináld úgy, hogy a fõkönyvtárba telepíted. Tehát a Mods amppának a fõkönyvátrban kell lennie, úgy menni fog. Ugyanez vonatkozik az ETMre is. A Text mappába másold akkor a *.bin fájlokat az eIM.ftx fájlt pedig a Fonts könyvtárba.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Methos from GH
Thx!

IMYke2.0.0.0
Ha végképp és másként nem megy, akkor telepítsd õket egy tetszõleges könyvtárba, majd onnan másold szépen a benne lévõ anyagokat egyszerûen a Játék(ok) könyvtárába és írd felül velük az ott lévõket!
Szerintem menniük kell!

Methos from GH
New letöltés GH-n: Ghost Masters 75%...

Methos from GH
Tévedtem... 😊))
Visszalakítani nem lehet. De ha jól tudom az UnrealEd képes megnyitni ezket a fájlokat...

Methos from GH
De elég. AZ Irfan ugyanis tud menteni másképp. Így elmenthetjük bmp-ként vagy a bmp-t dds-ként... 😊)

IMYke2.0.0.0
fityisz_:
Az sajna nem jó. Az IrfanView hiába nyitja meg, ha megnyitja, nekünk az nem elég.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ részhez vagy a 2. részhez?

A 2. rész nekem magyarul van meg, ugyanis, megjelent hivatalos honosítással is a game, itt, Magyarországon.

IMYke2.0.0.0
A jó hír az, hogy a 3 nagy magyarításuk letölthetõ innen: Magyarítások Portál - köszi érte a Játékok.hu szolgáltatóinak!

A rossz hír az, hogy semmi biztatót nem tudok (még) a WarCraft III: Frozen Throne Hun-nal kapcsolatban...

De reméljük a legjobbakat!

SLICK
Nem tudod hogy mikkora várhatÓ?

Methos from GH
Nem semmi, hogy ebindult hirtelen a GameHunter... 😊)
Elsõ órában már több mint 35 regsiztrált user volt.
Eddig az Enter teh Matrixot 23-an, Battlefieldet 18-an a Jedi Academyt pedig 17en töltötték le... 😊)

Methos from GH
Thx!

Nyugi! Én tuti, hogy öregebb vagyok nálad😊
Igaz a melóm miatt is muszály volt belekóstolni a PHP-ba, de a saját lapomon már pár dolgot összeütöttem.

IMYke2.0.0.0
HJ:
OKé, szerintem szükség lesz arra a tanulásra... Egyre hülyébbnek, és öregebbnek érzem magam, néhány éve még nem, de most szinte naponta érnek új impulzusok afelõl, hogy le vagyok maradva a számítástechnikában...

Akit érdekel: még ma letölthetõ lesz a honlapomról ez a 3 kis finomság:

- Ford Racing 2000 (az 1. rész) magyarítása
- Ford Racing 2001 (a 2. rész) magyarítása
- Ford Racing 2 (a 3., teljesen friss rész) magyarítása

Most megyek TESCO-ba, aztán fenn lesznek a lapon...
Aztán teszem fel az ETM-et...

Titan
A StarTrek: Bridge Commandernek nincs magyarosítása?