58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
De az is lehet, hogy az Amerikába szakadt magyar testvíííreinknek készült, akik már elfelejtették teljesen ezt a világnyelvet (a magyart)
-
Esetleg az nem elképzelhető:
1. Lett volna hivatalos magyarítása, csak valami miatt elmaradt.
2. Ha a telepítő felismeri az windows országbeállításait, akkor nem az alapértelmezett nyelvet választja automatikusan, hanem az angolt. És ezt ilyen sajátságos (=hülye) módon oldották meg? :>
3. mike369 megoldása a helyes. :P
4. Ez is elég valószínűtlen: Esetleg a nem hivatalos fordítók számára hagytak egy kiskaput (vagy könnyítést)...
Még valami. Esetleg meg kellene nézni más országok nyelveinél, hogy ott is az angol van-e, vagy a magyar csak elkeveredett... -
mike369 #17176 Nem látod a lényeget!
Ez biztos a Magyarországon élő angolok számára beépített opció!
-
LANGUAGE könyvtárban: TLATE_HN.dat fájl
A tartalma - még egyszer mondom - ANGOL!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Érdekesség:
A Ford Racing 3-ban szerepel a HUNGARIAN nyelv is!!!!
Az érdekesebb azonban az, hogy az a fájl is ANGOL, számos string azonban hiányzik belőle...
Nos, én gyorsan megcsinálom a magyarítását, ahogy tettem anno az előző részekkel is.
-
Ha jól értettem, már őt is leszedálták
-
Seduxent inkább ne emlegessük. Valaki ilyen néven említette nemrégiben az egyik link- és magyarításlopó "barátunkat". :) -
Take it easy...
Seduxen...
Meditáció...
-
Rusy #17170 nem nem tudom csak az ideg beszélt belőlem... -
Kicsit el vagy tájolva...
Sims 2 Hun Team -
Ha megjelenik, akkor úgyis ki fogják írni a Magyarítások Portál főoldalán a hírekben.
Addig meg tök fölösleges itt kérdezgetni... -
Rusy #17167 nincs és nem is lesz... -
Sims 2-höz kész már a magyarítás ???? -
Aha. Köszi szépen. -
Need For Speed: Underground 2 magyarítás lezárásához:
- a Demo alapján (is) el lehetne kezdeni a magyarítását, de felesleges, mert a Demo szövege 1000%, hogy más (tapasztalat - elég, ha néhány garázsba bemégy a Demo alatt - ott majd más szöveg lesz a Fullban)
- ugyanolyan ratyi módon lehet csak fordítani, mint az 1. részt (*.bin fájl, tehát csak és kizárólag HEX editorral. Ennek átka: pontos karakterszám. "Yes" = "Aha" Ha 1 karakterrel hosszabbat írsz kifagy vagy eltolja a szöveget...)
----------------------------------------- -
NiGhTM4R3 #17163 Ez a kijelentés nem egyértelmű, nézőpont kérdése. Lásd: Ami neked vagy nekem ratyi játék, másnak lehet h aza csúcs :)
Így ami magyarítás nekünk semmit sem jelent, az neki nagyon fontos. -
Jó van. Nem sürgős csak érdeklődtem.
Egy értelmes válasz. Kösz. -
Már igy is van egy csomó játék, amit nem kellett volna magyarítani, és mégis magyarítva lett... -
mike369 #17160 elvileg egyébként meg lehetne próbálni, de:
1. ld. #17159
2. miért olyan sürgős egy autóverseny magyarítása? -
Ritka az olyan szövegfájl, ami már a demoban is úgy van benne, mint a későbbi teljes játékban. -
Most mi van?? A demóba is vannak szövegfájlok, nem??? Hát akkor?? -
mike369 #17157 na, ebből már nem mossa ki magát szegény...
-
De ellehet kezdeni a kepek alapjan is.
Bravo. -
NiGhTM4R3 #17155 Na, ez a megszólitás nem megfelelő, nemvagyok én annyira öreg :) -
Öreg!!!!!!!! Azért kérdem mert demó alapján nem lehet elkezdeni??????? -
NiGhTM4R3 #17153 Jók a megérzéseid
-
mike369 #17152 nem, csak megérzés volt...
-
NiGhTM4R3 #17151 Egyébként honnan tudtad h ehhez a játékhoz kell, írtam volna?:) -
NiGhTM4R3 #17150 Próbálgatom,próbálgatom...
A fájlok megvannak, csak nemtom h csomagolom vissza őket ;)
Köszi szépen a linket. -
mike369 #17149 műxik az rwd editor? -
mike369 #17148 jajj, jajj!!!
kicsi vagyok, ne bántsatok!!!
-
NiGhTM4R3 #17147 Szeretnéd, mi?:))
Nehogy Téged kapjunk el :D -
NiGhTM4R3 #17146 Na, ez egy korrekt hozzászólás.
Részemről is lezártam a témát! -
Na figyusz: en ezt befejezem, nem akartam a lelkedbe gazolni, nem is szeretek en a forumon senkivel vitazni, foleg, ha ugy latom, ennek semmi ertelme (es nem is tartom magam igazan olyannak, aki ebben eli ki magat).
Tenyleg zavart viszont az, hogy egy olyan topicban, ami nem arrol szol, egy jatekban valo problemadat kerted - biztos vagyok benne, van a jateknak sajat topicja, ezeket, mi forumozok, ott szoktuk megkerdezni. Most kerlek hozd fel, hogy mit valaszoltam a Far Cry-os kerdesre, de sztem egy kicsit mas teszta a ketto.
Tenyleg meg egyszer bocs, ha megbantottalak, de vedd tudomasul, hogy most is oszinten irtam, es az elobb is, hogy nincs kedvem ehhez az adok-kapokhoz, erre keress egy mas celpontot. Remelem, mostmar lezarhatjuk ezt a dolgot. -
mike369 #17144 Bunyó is lesz?
-
NiGhTM4R3 #17143 Ó, az arc: "hozzád illőt"
Köszönöm h lenéztél hozzám a fellegekből, és hozzám szóltál, egy egyszerű halandóhoz. Megtiszteltetés, és megpróbálok a halandók közül választani, és "szekálni" azt. Ámen.
:D -
mike369 #17142 igenis!
-
Szedd mar ossze magad, es keress valaki hozzad illot, es szekald azt. -
NiGhTM4R3 #17140 Jó, most elmegyek dokihoz mire visszajövök kész legyen merthanemirgumburgumlesz :D -
mike369 #17139 Persze! Már csak pár sor van hátra!