Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én még 4 rongyért vettem a dvdtokos 4 cds cuccot... mostmár ha jól tudom 2 a boltokban
C&C 1-et valai piacon láttam múltkor 99Ft-ért😄
amúgy ingyenes, ha nem gyûjtõnek kell.
imperium meg 1000-2000 Ft körül mozog.
C&C is olcsó
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A DK2 német kiadását nem ismerem, de az angol fagyogat XP-n, tehát ha újabb Windowson akarsz vele játszani, akkor a Sold-out kiadás ajánlott. Az újféle (amin Vista-kompatibilitást jelzõ "plecsni" is van) viszont nem tartalmazza am ásodik lemezt, melyen a német nyelv megtalálható lenen, tehát régebbit kell keresned, ha fontos neked a német nyelv.
Ha csak játzsani akarsz akár angolul is velük, az EA inygenessé tette az elsõ C&C-t és az elsõ RedAlertet. Ha németül akarsz játszani, akkor pedig célszerû lehet megtartani, és DOSBoxot használni. Már ha nem találsz általad keresett verzióból példányt.
Kifejezetten gyûjtõk számára eladó / csere!!!
- Command and Conquer 1: ms-dos német kiadás* 3000Ft
- Imperium Galactica 2 teljesen magyar 99-es kiadás** 8000FT
*mivel windows-on már nem fut nem sokra megyek vele de kidobni bûn lenne
**aki ismeri a játékot tudja mennyi minden járt hozzá annak idején az mind-mind megvan nekem. Kézikönyv, tipp gyûjtemény hatalmas doboz 😄
csere: német csere alap a következõ német verziós játékok lehetnek:
- c&c: die ersten 10 Jahre
- fable: the lost chapters auf pc
- dungeon keeper 2: classic (a német verzió neve a classic kiadás)
- jade empire
- age of mythology
érdeklõdni és aludni is lehet a következõ címen: [email protected]
Dear Laszlo Kereszteny (takysoft),
A while ago hackers messed up DOSBox.com/info.
As precaution all passwords have been reset. You are receiving this email
as you have an account on dosbox.com which is active.
Your username is takysoft and your new password is (nem mondom meg)
We advice you to consider your old username and password combination as compromised. (so update your password if you used the same combination on other sites).
We also like to inform you of the fact DOSBox 0.73 has been released.
Kind regards
DOSBOX team.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Arra értettem, hogy a 0.72-esnek sok betegsége volt Vista alatt, ezek nagyrésze javítva lett. De van benne egy rakás újítás is.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
vagy linuxal, macOS-el?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Valaki mesélne róluk egy picit? Nagyon összetett játékok?😄 (sok idõt kell beleölni?)
a neve: Cave story
Egy japán fejlesztésû játék, nem mondható sem túl réginek, sem túl újnak... olyan 2000 körüli... de a hangulata eléggé a 90es évek elejét idézi😄
Keressetek rá, ha érdekel benneteket egy jó hangulatú sidescroller-kalandjáték, aki ide jár az úgy sem a minél brutálabb grafikára törekszik😄
Link a játékhoz, kell hozzá english translation is, különben nem érted😄
Kis különbségek voltak ugyan a szerkesztõk, közt, de a séma hasonló volt.
JetiRulez
JetiRulez
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Ha azt kiadják úgy, amilyen trailert láttam róla úgy 2000 körül, akkor örültem volna😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Néztem a regisztrációkat, valóban sok C64-en nevelkedett, majd Doson beérett ember van itt :-)
Megzavart a HSz száma: Válasz: #7234, alatta #7243. Öregszem, a számok sorrendje is fontos, nem csak az egyezése.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha a topik neve Old Game hívek, egy igazi hívõ pályát is szerkeszt :-)
Ennyiben kapcsolódik a játékhoz a szerkesztõ is. próbálok neki segíteni, ha tudok.
Tudsz valami linket ehhez a high resolution cucchoz? Esetleg pár screenshot?
Þór vígi þessi rúnar
Azért jó lett volna egy folytatás, de a régi feelinget szerintem nem adta volna vissza.
Arra a legjobb a High Rezolution Pack. :-)
Most nincs sok idõm, de kíváncsiságból felrakom majd a Rednecket. Nálam a játék szépen futott 0.72-es DosBox alatt. Igaz, az alap dosbox.conf-ba bele kellett piszkálni, mert alapból döcögött SVGA-ban. Most jól megy. A pályaszerkesztést nem próbáltam.
Nekem egyik szívfájdalmam az 1942 Pacific Air War. Az alpjáték hibátlan, de a patch után, ami a digis beszédhangokaz is felrakná, az nem szól.
A DosBox oldalán 0.61-es verzióval van írva kompatibilitás, de azzal sem ment. A Setupban lejátssza a hangot viszont. Szintén a DosBox oldalon más is panaszkodott erre a hibára.
Lehet fel kéne tenni Virtual PC-t és arra egy normális Dos-t. A pályaszerkesztõ bibi is lehet megoldódna. ( Sajnos még nem próbáltam ezt így. )
Egyszerûen megnyitom a pályaszerkesztõt, megcsinálom a szektort és amikor bekapcsolom a 3D módot csak nagy feketeség jön be.
De ugyan ez van, amikor más pályákat nyitok meg.
Ha esetleg egy másik topikban tudnának segíteni az melyik?
Rampage93: Anno még dos alatt csináltam pályákat én is, Duke Nukemhez, Shadow Warriorhoz, meg a Bloodhoz is.
A 3D Realms motorját használták ezek a játékok, hasonló elven mûködõ pályaszerkesztõvel.
DosBox alatt használod a szerkesztõt?
Elvileg a 2D-bõl át kéne állni a 3D-s nézetre.
Van egy kis problémám a Redneck Rampage Builderrel.
Megcsinálom a szektort, de a 3D módba nem látni semmit (nagy feketeség). Miért van ez? :F
Elõre is kösz a segítséget!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
mikori játék?(mikor játszottál vele) milyen gépen futott? hogy nézett ki?(EGA, VGA, SVGA, vagy csak úgy simán.. mennyire volt ronda??XD)